Den suveräna människan

Den Suveräna Människan:


Vem är det hon? Hur ska den människan vara för att bli kallad så? Finns det någon människa som man skulle kunna kalla för syverän?

Var och en har en människa man ser upp till. Det är den människan man vill vara själv och man strävar efter hela tiden. Vi människor är stolta och det vi söker bland allt annat är status, makt och respekt. I vilken ordning vet vi inte för dem här tre sakerna är lika mycket värdefulla för oss som individer. Vad som är värdefullt för en människa är egentligen inte lika värdefullt för en annan. Men när det kommer till den suveräna människan så värderar vi status, makt och respekt lika mycket. Hallå! Vem vill inte vara en supermänniska liksom?


Dock är vi så stolta så även om vi träffat en person som kan vara den suveräna människan så kommer hon aldrig få veta det,  just för att den enda suveräna människan vi ser upp till kommer alltid vara den vi strävar efter men aldrig kommer vara.

Ngn som hänger med?



Kommentarer
Postat av: mamma

Hej

"Den suverana manninskan"finns kanske,sen beror det ju helt o hallet pa vad var o en har for varderingar i livet/manniskor!!Men helt solklart, utan att du kanske vet om det,sa ar ju supermanniskan for dig din super-duper mamma! eller hur?kram min docka

2008-09-02 @ 15:14:54
Postat av: jag

Tack mamma... =p

2008-09-02 @ 17:06:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0