Bilderna från vår lilla visit uppe i trade center

image62


image64

image65

image66

Som jag även skrev i ett av mina tidigare inlägg så var vi uppe på Trade center (22a våningen) och firade Magda! Här är några av bilderna som togs... Det var högt..

                                      Tudillu!

 


Tack Christoffer =)

image59

Godmorgon! Dags att gå till stan och äta vår sista frukost ihop för den här treminen med Magda =( Fick den här bilden idag och det är en vän som tydligen satt och pillade med den igår!
Tack så mycket Christoffer =)
Nä nu ska vi iväg till espresso house!

                                                      Tudillu!


                

Grattis Magdalena på din 23 årsdag!!!

image58


                         Grattis Magdalena 23 år!!!



Vi, dvs  Sofia, Natasha och jag åkte upp till Trade Center med Magdalena och överaskade henne med lite champagne, tårtbitar samt en liten present från oss tre =) Hoppas du får en fin födelsedag med massvis av presenter ;P ! Massor med kramar!

                                          Tudillu!

Tv + Dator =D

image55
image57

Igår bar jag iväg till Siba och köpte mig en ny dator! Det blev tyvärr ingen mac... Utan en Hp som verkar vara super bra! Idag var jag iväg men Navid till Expert och köpte mig Tvn som jag väntat på i 3 veckor! Äntligen hade den kommit! Ingen är lyckligare än jag! Navid cyklade och jag satt på pakethållaren dit och efter köpet beställde jag en taxi tillbaka... Navid fick cykla tillbaka hem till mig och därmed påbörjade vi tv pusslet... Det gick smidigt tack vare Navids kunskaper... Själv hade jag antagligen inte klarat av det! Tack så jätte mycket för din hjälp Navid =)
Jag ska köpa en kabel lite mer framöver så jag kan koppla in datorn till Tvn! Det kommer bli softigt värre =D

                                             Tudillu!

En bild från arbetet på biblioteket...

image52




Trivs faktiskt framför en dator =)


                               Tudillu!


Burberry...!

image49


Förutom att både dess reklam samt modellen (Agyness Deyn) är high class, så är den här perfymen något jag verkligen kan rekommendera alla tjejer! Det är en helt underbar doft! Jag funderar på att köpa den snarast möjligast och lägga till den i min samling! Hi5!

                                         Tudillu!

Mysig kväll =)

image48

Blev lite oplanerat men jag har hamnat hemma hos Sara och smuttar lite på gott vin =) Ska antagligen ut en sväng på kåren sedan vilket ska bli väldigt trevligt! Nej nu får jag vara lite social här!

                                            Tudilu!


Ny dator =D

Idag har jag köpt en ny dator och från och med i morgon kommer jag även ha internet hemma! Helt underbart! Har hittat en snygg/ bra dator från Hp och är jätte nöjd! Navid fick följa med mig till Siba och kolla om det fanns någon bra dator! Har tyvärr inte haft tid att skriva på min blogg idag förutom detta inlägg men i morgon kommer jag skriva som jag brukar samt lägga upp ngn bild på min Hp =D Nu ska jag dra iväg och äta!
          
           Tudillu!



Natasha Peyre

image47


Ok.. Allarvligt talat.. Nu har natasha tagit ut sina bröst, eller hur man nu ska skriva det för att det inte ska låta löjligt. Hon ska även göra en förminskning och lägga in ett par mycket mindre inplantat för att brösten ska va lite fastare än va de hade varit annars. Bra val, men jisses vilket stohej det har blivit! Hon är dess utom inte den enda som tagit ur sina bata C bröst... Fler  följer... Efter det att Gynning tagit ur sina så har det ploppat upp fler och fler... Kan säga att jag tyckte att det Peyre sa för några månader sedan om att hon var så tacksam om sina bröst som sin pappa dessutom betalade har ersatts av ett;
 "-Åh vad skönt att bli av med dem! Förstår inte hur jag har kunnat ha dem i mig!"..
Patetiskt flickan...


                 Tudillu!

En liten tripp till götet!

image45


Hahahaha fick den här bilden av Adde som är sedan vi var i Göteborg för att göra en intervju! Haha... lite Quasimodo över det hela =P Var bara tvungen att lägga upp den! haha

 
                                                         Tudillu!

Sista dagen!

image44

Lite dålig bild men här har jag suttit dem senaste veckorna!

Idag har det gått exakt tre veckor sedan vi började med vår B-uppsats och nu sitter vi på biblioteket och finslipar det sista innan inlämningen klockan 12:00! Blandade känslor faktiskt... Visst! Helt underbart att bli av med 28 sidors arbete samt bilagor men det känns lite i magen att lämna detta bakom sig. Biblioteket har blivit en liten vana och den tiden jag har spenderat här med min grupp har faktiskt varit givande! Som jag även nämnde tidigare så har vi suttit här näst intill varje dag i tre veckor i flera timmar!
Det har nästan varit som ett 8 timmars jobb... kommer sakna denna gemenskap...

                                   Tudillu!

God kväll!

image43


Solen är fortfarande uppe fasten klockan är halv nio, helt underbart! Tyvärr så verkar det inte som att man uppskattar det så som man borde... Ikväll ska det bli rabarberpaj med vaniljsås som gäller hemma hos Sara. Natasha och jag ska dit nu och vi ska eventuellt kolla på en film och mysa! Det är självklart mysigt men längtar tills Tv:n blivit ersatt av sena sommarkvällar  framför en grill. Har faktiskt lite ont i huvudet på grund av all tid jag lagt ner på pluggandet idag, men hoppas på att det snart ska gå över. Det har varit en rätt så bra dag och det känns som att mitt humör blir allt bättre och bättre för varje dag! Toppen! 
Nu är det en rabarberpaj som förväntas bli klar! SKa bli gott!
Sara! Here we come!

                  Tudillu!

B-uppsats

image41


Nu är vi snart klara med vår B-uppsats! Heeeelt underbart! Dem sista orden har snart skrivits på den jobbiga saken och det ska bli ett nöje att bli av med den!
Nä, nu ska jag iväg och sola med natasha!

                              Tudillu!


Mia Törnblom

image32

Så fort jag hör ordet självkänsla så kommer den här tjejen upp i min hjärna. Hon kallar sig för coatch och har skrivit några böcker om just självkänsla och personlig utveckling. Hennes första bok heter "självkänsla nu!" den andra "mer självkänsla!" och den tredje som just kommit ut heter "Så dumt". Har tyvärr inte hunnit köpa den tredje boken, men ska snart göra det. Mia är en före detta missbrukare som klarat dig ur skiten och sattsat på en karriär som coatch. I den sista boken "Så dumt", berättar hon om hur hennes liv var som missbrukare och hur hon klarade sig  ur detta. Jag tycker verkligen att hon gör ett bra jobb, men när man ser en intervju med henne så ska hon alltid vara överdrivet glad och possitiv... Kan dock rekomendera hennes böcker, för dem är extremt givande, dessutom skriver hon väldigt noggrant, enkelt och man ser verkligen allt hon skriver framför sig.

                          Tudillu!


Jordgubbar och svensk sommar

image31

Åh! Nu känner jag verkligen hur sommaren börjat komma! Helt underbat! Längtar så efter den dagen då skolan är klar och jag påbörjat mina sommarkurser, då är det varma utekväller på en brygga som gäller med en skål full med jordgubbar! Gamla minnen kommer upp då jag var mindre och hade flera grillkvällar med kompisar vid vattnet, efter grillningen var det dags för ett dopp och långa diskussioner... En helt underbar känsla som väcks till liv varje gång doften av solvärmda jordgubbar når min näsa! Jordgubbar med grädde, jordgubbar med mjölk och socker, eller varför inte bara jordgubbar?
Åh! Den Svenska sommaren är faktiskt helt underbar....

                                               Tudillu!

Agyness Deyn

image30


Agynnes Deyn är född den 16 februari 1983 i Lancashire England och är 25 år gammal. Jag tycker att hon har ett extremt coolt utseende och slår, till och med Kate Moss som i mina ögon inte alls är så speciell.. Det enda hon har är ett udda utseende, vilket mig personligen, inte fashinerar. I vilket fall så upptäcktes Agynnes i 18 års åldern och har bland annat sammarbetat med Bureberry, Giorgio Armani samt Paul Smith. Har även hört att hon är den nya Kate Moss, men tror faktiskt att hon kommer bli mer än så...

Så snygga!

image26

image27

image28

Hur snygg kan en laptop egentligen vara???
Har letat hur länge som helst efter en bra dator och visst, klart det finns flera sådana men jag tror dock att Mac datorerna är dem bästa med tanke på att jag hört så mycket bra om dem. I vilket fall så är jag inne på internet, kollar runt lite och hittar dem här underverken! Den i guld är så en lyx! Tror dock aldrig att jag skulle kunna äga en sådan, både pga dess värde plus att den är lite 2 mutch... Den röda är helt enkelt uuuuuuurläcker!!! Vad måste jag göra för att få en sådan? Sjukt stilren! Ska försöka hitta mer info om den... Om inte så får jag nöja mig med den vita! den är ju även den rätt snygg =) 

Vilken laptop tycker du är snyggast? Nu ska jag leta vidare!

                                        Tudillu!

Resultat...

1a pltas: Ryssland
2a plats: Ukraina
3e plats: Grekland


Hur kan det här vara möjligt?? Den här låten är ju huuur dålig som helst! Detta hände ENBART för att Timbahand producerat denna låt! Allt han tar i blir ju till guld! Inte rättvist! Detta är en korription! Timbaland som är en Amerikanstk producent skuttar bara in i Eurovision och hjälper till... Så klart den vinner!

Besvikelse kallas detta... Fanns många andra mycket bättre låtar som borde vunnit, så vinner denna? Kom igen!???.. Helt absurt

 Ska ut nu!
                          Tudillu!

Danmarks bidrag!


Danmarks bidrag... Helt klart godkänt!!!


http://www.youtube.com/watch?v=6MewUjExmno

             Tudillu!

Grekland/Sverige Sverige/Grekland, Lycka till!!

image23


image24

Nu sitter vi här och kollar på Eurovision...igen! Vin samt popcorn och glatt humör är det som gäller! Antar att detta mönster är det samma hemma hos alla här runt  i Europa! Det är lika spännande varje år!
Jag håller självklart både på Sverige och Grekland! =D Vare sig Charlotte eller Kalomira vinner så är både jag och Sofia nöjda! Ifs... Även "All night long" som är Danmarks bidrag kan vinna! No Probs! Det tycker både Magda, Sofia, Natasha och jag... Jätte bra låt och... bra uppträdandet är toppen... + poäng för ett fint utseende... =P

Lycka till!! =)

                                  Turdillu!

Benjamin!


image22

Hahaha kan inte hjälpa det men hur töntig han än är så gillar jag honom! Kolla in det här klippet! ASG! (Y)

http://www.youtube.com/watch?v=LPvlLvjH-xc&feature=related

Bang Bang!

image21

Den här låten finns både i gammal och ny version, helt fantastiskt bra! Älskar båda versionerna! Sjungs dessutom av min favorit sångares dotter, Nämligen Frank Sinatras dotter Nancy Sinatra! Ni vet säkert redan vilken låt det gäller men ack så bra den äääär! Lägger upp 2 länkar, både till den gamla och den nya versionen! Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=T5Xl0Qry-hA

http://www.youtube.com/watch?v=kxr5Rg-Sotg&feature=related

                             Tudillu!

Spacey Bibliotek!

image20


Detta är Halmstads stasbibliotek. Sitter tyvärr inte där så ofta men jag tycker verkligen att det är sjukt häftigt! Eller hur??

                 Halmstads Statsbibliotek får fyra av fem toaster (Y)!


                              Tudillu!

Spelet

image19

Boken "The Game" är skriven av författaren Neil strauss och handlar i princip om hur killar ska på ett enkelt och "roligt" sätt kunna få tjejer i säng. Författaren har varit skribent på New York Times som rockkritikern, men nu är han en musikbeografiförfattare. I boken får man följa 2 år av hans liv, då han umgicks med män som ville lära sig allt om hur man får sig ett ligg. Känner till flera killar som har läst den här boken och har även hört talas om att flera av deras killkompisar har den som en bibel.. Tror dock, att just det Neil Strauss vill framföra i sin bok inte riktigt kommer fram och istället för att killar lägger mer vikt på just på slutet av boken så är det hela processen av hur man får sig ett ligg som lätt memoreras. Boken var oerhört bra skriven och väldigt intressant att läsa även om jag  ofta blev äcklad av flera delar av den som faktiskt var groteskt skrivna in i detalj.
En bra bok för killar som inte vet hur de ska närma sig en tjej helt enkelt, men inte mer än så.
 
Har du kanske läst den...? Vad tyckte du om den isf?

                                                           Tudillu!

Besvikelse

Besvikelse...
Jag har blivit besviken många gånger i mitt liv och jag kommer antagligen bli det flera gånger framöver, ingen tvekan! 

Huvudsaken är dock, i vilken grad besvikelsen ligger på och varför man har blivit besviken på just det? Är det något i ens förflutna som påverkar detta?
Det här kanske inte är min bästa period i mitt liv men det går över, precis som allt annat. Mycket i skolan och endel runt omkring mig som inte gått som förväntat. Har man kompisar och människor som verkligen stöttar en så går sådant över fort! Jag vet att dem jag har finns där för mig och jag kan verkligen kalla dem för kompisar. 
                                                      Tudillu!



Champions League!

image18


Igår kollade vi på Champions League på kanal 6. Jag är inte mycket till en fotbollsfan, med tanke på att jag är uppvuxen í en familj, med en pappa som spelat fotboll i hela sitt liv och till och med varit tränare så kan jag medge  att jag avskyr fotboll. Vet inte vad som påverkade mig igår men jag blev väldigt nervös och hoppades på att Manchester United skulle vinna. Det var en rejäl fight mellan Natasha, Magda och mig! Magda hejade på Chelsea medans Natasha och jag hejade på Manu United. Tack Magda för en god match... Synd bara att vi inte satsa pengar...                           

(Bilden är tagen från: http://www.aftonbladet.se/)


                                                     Tudillu!!

New haircut!

Nu har jag äntligen klippt upp mitt hår! Jag visste inte riktigt hur jag ville ha det så det tog mig 4 månader att få tummen ur och bara släpa mig bort till frisören! Fick min första klippning i Halmstad klockan 11:15 idag på salong Monique och blev hel nöjd! Det var en jätte söt 19 årig tjej som klippte mig! Förvånadsfullt nog kom jag där ifrån med exakt den frisyren jag ville ha! 
Det är inte en jätte stor skillnad, men hon klippte mina toppar en centimeter, klippte upp mitt hår och klippte till en snedlugg! Tjejen var en praktikant, men mitt hår blev suveränt! Tack =) Nu kan jag känna mig som en sund brunett igen!  Tack =)

       Ps: Tänkte ladda upp lite bilder på min nya frisyr dem närmaste dagarna!



                                                         Tudillu!!

Klagomål....



image17


Fick lite klagomål av miss Natasha för en stund sedan om att jag inte skrivit något om henne på min blogg, så jag gör helt enkelt så att jag lägger upp en bild på miss N och låter denna tala för sig sj..
En bild är lika med 1000 ord =D
                                              btw detta är en vanlig shopping dag....

                                  Tudillu!

En läckerbit till klassiker!

image16


Jag är ett stort fan av Burberry och kommer alltid att vara det! Den här klassiska trenchcoat vill jag bara ha!! Är den snygg eller är den???


                                    Tudillu!


Sååå snygga!!


image15


Måste bara dela med mig om vad jag tycker om dessa snyggingar! Är dem inte heta??? Jag hade lite svårt för dem ett tag i början... men seriöst! Dem är så stiliga och även om de kasnke inte är såååå inne just nu så kommer dem sitta på min näsa om bara två veckor!
Nä, nu är det dags för att göra en intervjun till B-uppsatsen!

                                    Tudillu!

Biblioteket...



image11

Sitter på biblioteket nu och håller på med B-uppsatsen som ska lämnas in på Tisdag, kan medge att det inte är så roligt.. Gudomligt väder ute och jag sitter här inne och pluggar.. Inte rättvist ju! Hittade den här bilden på google medans jag kollade runt lite, är den inte underbar?? Skulle hellre ligga på den här stranden i en hängmatta och bara shteka järnet dagarna i ända!
Men tills den dagen kommer har jag annat för mig.. Nu är det plugg som gäller..

                                                           Tudillu!


Snoopy!

image10
Fick den här bilden av min syster på vår hund "Snoopy" Han blev så söt på den här härliga sommar bilden så jag kunde inte låta bli att lägga upp den på min blogg! Han är bara 3,5 månader gammal nu och är jätte sprallig! Helt underbar ålder fast det kan vara lite jobbigt att träna upp honom... 
                            Tudiluuu!

Lite kändis gossip från Halmstad...



image9

Fick reda på att min kompis (vi kallar honom X) blev attackerad och biten i lördags av Fredrik Ljungbergs kompis på grund av att min kompis (vi kallar henne Y) tog en bild på vår kända fotbollsspelare. En bild där man knappt ser hur människan som sitter där borta ser ut...
Här är bilden som orsakade det hela och kom med i aftonbladet och Hallandsposten! Dessutom skrevs en hel sida om detta i Aftonbladet!

Allt började en "lugn" Lördag kväll då gänget var ute och hade kul. De bestämde sig för att gå till Gastons och spendera sin kväll där... Plötsligt får Y syn på Fredrik som satt i ett hörn med sina kompisar! Fram med kameran och klick! Så fick hon sin bild på ämnet.... Plötligt kommer en av hans kompisar fram och säger till henne att ta bort bilden, och hon frågar självklart om orsaken... Även X ifrågasatte detta och det hela slutade med att en av Fredriks kompisar skuttade fram och bet vår kära kompis X på näsan... Stackars X!!!
Detta är en liten samanfattnig av vad som hände i Lördags då jag var på Rhodos...
Varför ska jag alltid missa sånt!!

Förstår inte vad kändisar håller på med om jag ska vara ärlig, visst han vill vara ute och festa med sina kompisar i lugn och ro, Fine! Men hallå! Du är faktiskt känd, på allmän platts och bilden togs en bra bit ifrån! Ta det lugnt Ljungberg!
Puss på dig föresten!

Turdillu!



Rodos !

Nu sitter jag vid datorn igen... på Rodos och chattar med mina kompisar i Sverige. Idag har det varit en lugnt dag, har pratat en del med pappa om jobb och så under sommaren. Han tycker att jag ska komma ner 3 månader och jobba hela tiden. Jag har andra planer för min sommar: Juni ska jag plugga kriminologi, Genus och kommunikation, plus något som kallas för CSI på riktigt! Detta kommer bli spännande! Juli ska jag spändera här på rodos med mina nära och kära, sola, bada, och jobba... Augusti kanske det blir någon resa och efter det nollningen som jag ser fram emot såå mycket! Ska bli sjukt rolligt att få nolla! =) Jag hoppas att allt sker som planerat! Nej nu har jag skrivit klart för idag, ska iväg och träffa mina kompisar för vi ska äta souvlaki och umgås! Ha det så bra så länge! Tudilu!


Min sista dag på Rhodos!

image11

Idag var det dags att åka hem till Sverige igen. Pappa och Eva fick äran att köra mig till flygplatsen för mamma hade fullt upp med att städa hemma.
Mormor, Palle och min momors syster kom med det planet jag åkte med och alla tre kommer bo hos mina föräldrar i 2 veckor... i en 4,5 ...

Igår började dagen lugnt och jag la mig ute på balkongen med baby oil och shtekte i två timmar! Varken mamma eller pappa behövde nåon hjälp ute på kontoret så det var skönt. Runt två tiden stack mamma och jag till stan en sväng och köpte lite presenter som jag skulle ha med mig =).
På kvällen där emot så hände det gräjer! Vi var tydligen bjudna till ett bröllop, dit även jag och eva var tvugna att hänga med på... Den här gången kände jag faktiskt brudparet! (Vilket inte sker så ofta..). När bröllopet var slut var det middags om gällde på Grand Hotell för närmast sörjande =P När klockan blivit 00:30 tackade vi för oss och åkte hemmåt. Jag bytte bil och tog fiaten för att hämta Irini och Kiki, därmed åkte vi till stan för att festa lite smått =D
Vi åkte in till gamla stan, parkerade och tog oss upp till Luso där Resten väntade. Maria fyllde 22 så vi firade henne med Smirnoff North, Champagne och en tårta i form av en penis med håriga bollar ... Tårtan var en överraskning ovh hon helt paff när hon fick syn på den =D När ägaren till klubben kom ut med tårtan tändes en stark lampa på oss och Dj'n spelade "Happy birthday" låten! ... Det var rätt pinsamt...
Jag hade väldigt trevligt men under nattens gång kändes det lite vemodigt, eftersom jag skulle upp om några timmar och lämna mina kompisar igen. Vid kvart i fem gick vi från Luso till Senso, en annan klubb, där några andra kompisar väntade. 05:15 var jag tvungen, mot min vilja att åka hem och lägga mig... Men innan det fäldes några tårar och vi sa farväl till varandra. Somnade vid 06:00 helt slut!

Jag har absolut ingen aning om jag gör dem rätta valen i mitt liv, men jag vet att jag aldrig känner mig hel, att jag alltid saknar någon och att det alltid är något i mitt liv som fattas...
Men vad?

RSS 2.0