Spacey Bibliotek!

image20


Detta är Halmstads stasbibliotek. Sitter tyvärr inte där så ofta men jag tycker verkligen att det är sjukt häftigt! Eller hur??

                 Halmstads Statsbibliotek får fyra av fem toaster (Y)!


                              Tudillu!

Kommentarer
Postat av: Black Mamba

toaster? bröden eller själva hushållsmaskinen? Min fråga blir vilka kriterier ska uppfyllas för att den ska få fem toaster? om det är bröden (toast)... och något är då värt typ ännu mer än 5 toaster... Lägger du på typ sylt eller honung på de fem för att visa att det är extra ordinärt, och att det är verkligen värt mer än 5 toaster? Men det jobbiga blir då om det är hushållsmaskiner du menar... för då måste du, för att visa att något är värt mer, säga att det kanske är av något speciellt märke... typ philips eller obh nordica... eller? Kämpigt läge...

Aja.. Ville bara kontrollera bedömmningssystemet.. men egentligen borde ja kanske inte kommentera på bloggar alkoholpåverkad... Tudilu! hahaha

2008-05-24 @ 01:59:36
Postat av: Eleonora

Hehe... Hej där black Mamba! (Antar förresten att du såg Kill Bill igår, med tanke på ditt namn.) Tog mig en stund att läsa din kommentar, men det var roligt att läsa! Tack för att du tog dig tid =)
Du har antagligen inte sett "Morgon soffan" med Björn Gustafsson som spelar "Benjamin", gör det så förstår du vad jag menar med mina toaster och tummen upp! Ha det underbart!

Tudillu!

2008-05-24 @ 11:19:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0