Första advent!

Advent!                



Hej!
Hur firar ni 1a advent? Själv fixar jag och dönar för fuillt hemma! Dem var ju här och målade och det har blivit jätte fint! Allt ska självklart på platts, vilket är mindre roligt... Ska till Sara snart och ha lite kvällsmys med lite folk! Det ska bli trevligt! Jessica ska sälja sin soffa och jag får köpa den! Så glad! Vi ska dra ner de till mig senare och se om den får plats! Om den gör det så behåller jag den! Den är inte stor men det är precis lagom storlek!
Btw vaknade runt tre idag vilket inte är ok... Hoppa sjag kan sova tidig inatt...
Nu måste jag fortsätta här!

Kram E.

 (Som ni ser så är bilden lite fel men den är så mysig!)


Mitt i natten!

Hej på er!
Är hemma nu! Eller ja... Hos Tashi. Ska sova här i dag igen pga att det är en salig röra i min lägenhet! Ni som läst min blogg dem senaste dagarna vet att jag varit i Göteborg och hälsat på! Well, nu är jag tillbaka igen! Kommer berätta mer om vad som hänt under tiden då jag inte skrivit, dock i morgon...
I kväll har jag haft en rolig kväll som började på en liten förfest hos Jessica och sedan utgång på "Moon" med Sara och Natasha! Mer om det i morgon! Nu ska vi snarka gott och sova som två små stockar!

Natti!
E.

Dagens låt!


Breakin' Dishes -Rihanna

Tjobidubidu!

Heeeej!
Hemma hos Tashi nu igen och kollar på "Desperate" =) Jag åker till Göteborg om några timmar och det känns som att det kommer ta så lång tid!! Urk sitta på tåg i 1,5 timme och därmed 1 timme på buss! Wihu!! Jaja.. Vad gör man inte för familjen! =)
Förresten vad har ni för er en dag som denna? Inte så jätte bra väder ute....


 
    

Kram E.

Min Onsdag!

Hej!
Sitter hemma hos Natasha nu och tar det lugnt. Ikväll har vi gjort en hel del faktiskt! Vi har både hunnit med att göra kockosbollar och placera alla mina saker i mitten av min lägenhet för att dem ska komma åt ordentligt i morgon när dem kommer. Det gick bra även om jag inte vet hur det ska få plats...  Dem får faktiskt skylla sig själva faktiskt tycker jag för jag har endå väntat såpass länge på dem. Ikväll är jag en liten inneboende hos Natasha som är snäll nog att ha mig här. Jag kanske drar till Göteborg för vi ska ha middag hemma på Fredag. Det Natasha inte vet (än) är att om jag väljer att åka hem t Gbg på Fredag så komme jag antagligen behöva sovplats även i morgon... Höhö.... Nu vet hon! 
 Förutom att göra klart lägenheten för mnålning så gjorde vi även kockos/neger-bollar, kalla dem hur ni vill.... Dem blev jätte goda!
Glömde skriva det i Måndags! Jag var med i en tävling förra veckan och i Måndags fick jag reda på att jag och en till tjej vunnit! Vad jag vunnit kommer jag berätta när den kommer! Jag blev jätte glad iaf för jag har sldrig vunnit något så sett!


Jag och Tashi fjompar loss! hehe....

Ni får ha en mysig natt!

Sov gott! E.

Dagens låt!


Aretha Franklin -Respect

"Go´morgon!"

Jaa.. Då var klockan 13:30 och jag ligger kvar här, hm... kanske borde tralla mig upp och göra lite frulle nu? Kanske har ngt bröd liggandes ngnstanns! Vore gott.
I går ringde jag till HFAB för att be dem komma hit och måla min lägenhet (Detta var 4e gången) och då sa jag att jag har väntat i tio månader på att dem ska komma utan resultat... Hon sa att hon skulle kolla upp det och bad om ursäkt för att det tagit så lång tid. Så ringde hon i morse, strax efter åtta ngn gång och sa att dem redan kommer i morgon bitti! Greate!!! Eller hur!?? Fantastiskt efter 10 månader! .....
I Vilket fall så kommer dem och målar, blir dock inte dem färgerna jag valde utan en annan nyans fast åt det ljusa hållet. Så idag ska jag plocka ner hyllor och placera allt i mitten av mitt rum så att dem kommer åt alla mina 4 väggar hehe... Nej! Nu blir det frukost!

                                              


"Go´morgon på er" 
           E.

Zup?

Hej på er! Gör ni?
Själv sitter jag hemma och tar det lilla lugna nu framför tvn. Pratade med en gammal kompis för en stund sedan via webkameran och micken, det var länge sedan vi hördes. Alltid kul att prata med folk nerifrån! På tal om det! Det finns en stor chans att  Sebastian (en god vän till mig från Rhodos) kommer och hälsar på, på min födelsedag! Ska bli kul att träffa honom, var ett år sedan sist!

Ikväll var jag hemma hos Nima med Natasha, Magda och Tobbe. Vi kollade på "Mirrors" som inte var så bra... tyvärr.. Hade förväntat mig något mycke bättre, men icke. Visst den var absolut sevärd men den va för mycke "Exorcisten" och "The ring" inspirerad...


Dagens kläder!    
                        Min jätte mysiga kofta från Bik Bok 
                        Mössa: Present av min mormor! (Lindex)
                        Glasögon: Present av mamma och pappa (Gucci)
                        Halsduk: Födelsedagpresent av Emelie och Sofia!


Kram E.
                        

Dagens låt!


The Pussycatdolls -Beep

Vackert!

Hej där!
Var inne på Nelly.com för en stund sedan och hittade en jätte fin klänning samt ett fint nattplagg!

 Klänning till Nyår?

Sött Nattplagg!  Så fin!
                                                               www.nelly.com
                                                                    

Kram E.


Hello!

HEj på er!
Är jätte stressad! Måste iväg nu och träffa Nima på bibblan! Jag har sovit som en stock tills nu.... Perfekt! ´Helt Jä...a Perfekt! Gah! Har ni sovit gått? Måste göra mig iordning!
Ha en fin dag!
Kram E.

Nattinlägg

Tjo!
Snart är det dags att slagga och innan det tänkte jag slänga upp en lite rolig berättelse som är sjukt dålig=P

-Vart tog lilla Anna vägen efter den stora smällen?

Svar:
-Precis överallt.. Höhö

Så dålig!!!
Natti!
Kram E.

Kortfattat om min dag!

Hej på er! händer hos er?
Själv sitter jag hemma och degar framför tvn! Som jag även skrivit tidigare idag så var vi på espressohouse och sedan cyklade vi hem till Sofia och delade på en hel falukorvmed mackaroner... Stora starka tjejer här vettni....

 

   



Vi tar alla hjälpmedel för att komma 
hem hela.... Lovar...

Seriöst vad håller vi på med? hahaha.... Nu är det "Boston tee Party" som gäller!

Kram E.

Dagens låt!

Jag kan inte bestämma mig riktig för om den är lite små töntig eller halvmysig!



Tell me lies

Tjoglobob!

Heeej!
Zup? Jag kom just hem till Sofia från chailate fikan på espressohouse med tjejerna! Vi ska äta mat snart och chilla! Förresten vi fick tillbaka våra tentor idag! Tänker absof******n`lutely not berätta vad jag fick! Det gick inte bra i alla fall! Dessutom behöver jag inte må så dåligt av det med tanke på att det bara var 12 av 91 personer som klarade den.  SKa fösöka igen den 7e Januari.... Suck kommer antagligen aldrig bli av md den här tentan!!
Nu ska jag vara lite social här! Ha en fin kväll så länge!!

Kram E.

Godmorgon!

Hej på er!
Är lite stressad, har lektion klockan tolv så jag måste upp ur sängen och sminka mig och göra mig iordning! Suck, en dag till då saker såste bli gjorda! Vill bara sova =P höhö....
Måste ta mig enda bort till köket nu för att fixa frulle! Ha en fin dag på er!

Kram E.

Snart är det jul igen!

ÅÅÅH!!! Snart är julen här! det är två perioder jag uppskattar mäst under året.
Sommaren står på plats nummer 1 såklart! Men på plats nummer två 2 kommer julen. Åh vad julen är mysig! det är en familjetid som jag sätter mycke värde i. all julpynt, pepparkakor, alla ljus som tänds, julgranen, klapparna, "Tomten", Liseberg, Lussebullar och aaallt annat som är så härligt med julen! Har försökt övertyga tjejerna att göra deg och pepparkakor i år men degen får vi nog ta och köpa... Brukar ni göra julgodis? Jag tycker det hör till ! =) 

  

Önskar ni er något speciellt i år? Och gör ni något varje år som ni har som tradition? Förutom att fira jul som alla andra Svenssons så är Jul på liseberg och "Jul i tradition" som gäller för mig! Lika mysigt varje gång! Tänkte skriva en liten rolig önskelista i morgon! Även om det enda jag verkligen önskar mig är pengar till New York!

Kram E.

Coola skor!

Eller hur är dem fräcka?

Kanske inget man ska ha på sig nu när vintern är här men dem här är faktiskt jätte snygga! Finns på Nelly.com!


Kram E.


Lite Vårmode 2009

Stora armband och halsband



Idag var jag inne på några modesidor och såg att nu till vår 2009 så är det stora armband och halmsband som gäller! Jag älskar stora armband så för min del är det ju är det toppen! Dock vet jag inte vad jag tycker om stora halsband.... Kanske kan vara snygtt till en stilren enfärgad klänning i suppose.. Hm.. En vit eller ljusblå!

Kram E.


Dagens låt!


Akon -Troublemaker

Kram E.

Fler bilder sen igår!

Hej på er! Jag är säääämst! Vaknade för en stund sedan urk va hämskt! A,ja bara att hoppas på att jag inte somnar jätte sent idag... Stor chans! I vilket fall så tänkte jag slänga upp lite fler bilder och en video sedan igår! Roligt!


Här har vi Magda som försöker
få oss att förstå att det var ordet Detektiv vi skulle få ur oss.... Sofia tippade ju på rödluvan... Men vi kom på det till slut! =D




   
Nice färger =D


Nu  är det frulle som står på tur! Vad ska ni göra idag? Det är ju Söndag, kan man göra så mycket? Ha en fin dag!

Kram E.

Sötast Ever!


Helt underbar!!!

Min Lördag!

Helu! Är alla ute och shaykar rumpa?
Själv kom jag just he från Magda! Vi åt tacos och efter det spelade "sex and the city spelet"! Det var roligt även om jag sök på detta pga att jag inte kann så mycket om den serien!

Sex and the city:

Fler bilder och kanske någon video släängs upp i morgon! Förresten på en skala från 1 till 10... Hur mycke passar jag i blont hår?

Hahahahaha...

Nu är det dags för lite plugg och sedan är det läggdags! Hoppas ni har det roligt ute i vimlet!

Kram E.


Dagens låt!


Linda Sundblad -Oh Father

Min fredag-Lördag

Hej på er! Vad har ni för er?
Jag ber om ursäkt för den sämsta uppdateringen ever men jag har haft en del att göra idag! Vad har ni gjort?
Igår var  Tashi och jag över hos Sofia och Mattias för att spela buzz samt äta pannkakor! Det var roligt och gott! Här är några bilder!

  

 

Idag stack vi iväg till espressohouse mmmm! Chai latte är så gott!!!!

Sofia och jag =)

Natasha och Magda 








Dagens outfit: 

Jag har hållit på att skriva en artikel till pappas tidning nu i några dagar och hoppas på att bli klar med den snart, det är roligt att skriva! Berättar mer detaljerat lite mer framöver! 
Nu ska jag fortsätta med skrivandet i alla fall. I kväll vet jag inte riktigt vad som händer, kvällen börjar med att vi ska hem till Magda och äta tacos med tjejerna!
Ha en fin Lördag folks!!

Kramar till er!

E.

Dagens låt!


Beyonce - Radio

Kram E.


Fredag!!

Nu är det fredag IGEN! Veckorna går så fooort! Hade lektion idag igen och ikväll blir det Idol med kanske lite popcorn, jammi!


Dagens oufit!


Jag och Nima fjompar oss på hans kontor efter lektionen... Höhö...

Nu är det "Desperate Housewifes" Next!

Kram E.


Lugna bullar!

Hejsvejleverpastej!
Det var trevligt hos Natasha! Kul att se både Sofia, Sara och Tashi! Men nu har jag så tråkigt!! Funderar på att se ngt avsnitt från "Desperate housewifes" innan John Blund kommer på besök.
Men ni får sova så gott!



En Godnatt bild!

Kram E.

Tjolaflopp!

Hej på er alla där ute!

Vad har ni för er? Här i Halmstad händer det inte så mycket faktiskt... Regnar lite lätt ute och jag sitter vid en macdator och skriver lite på min blogg. Skorrit =) 
Var på Maxi förut med Tashi som skulle köpa lite mat för att äta idag. Storhandlade för fullt! Haha... Ska dit sedan och ta det lilla lugna med henne och Sara! Undra vad Sofia har för sig i kväll! Borde inte hon och jag sy våra jeans...? höhö...
uppdaterar lite senare igen! Ha en fin kväll på er!

Kram E.

Dagens låt!


Lady Gaga -Beautiful Dirty Rich

Morning People!

Hej på er!
Jag är så duktig! Somnade klockan 21.00 igår och va upp eoch skuttade 08:00 i morse! Wihooo! Tror inte jag lagt mig så tidigt på 4 år eller nått hahaha...
kom precis hem från seminariet vi hade vilket var givande! Pratade mycke om envägskommunikation utan respons, mycke intressant!
Vad ska jag göra nu? Hm... Dusch och därmed kanske ngt avsnitt av "Dirty sexy money".

Kram på er!
E.

Mode tips!

Hej på er!

Vaknade för en stund sedan med världens huvudvärk GAH! Dock ska jag proppa i mig lite panodil så att den bara Poff* Försvinner =D
Tänkte tipsa lite om en sida på nätet som säljer fina kläder till bra priser! Jag är så taggad! Vill ha deras skinnjacka! Den är ju bara så het! Sidan heter www.chicy.se och för mig är den rätt ny så om flera av er redan känner till den ... Well Barton then! Resten rekar jag att gå egenom vad som finns där! Nu har dem dessutom höstrea! Priserna på sidan verkar vara jätte bra!
 


 
Så snygg!                             Klänningen finns på deras höst rea för bara 159 kr!


Klänningen kan man ju kanske inte ha just nu men fin är den!

Nu blir det macka och panodil!

Kram E.                                                                          
                                                              (Bilderna är lånade från www.chicy.se)

Dagens låt!

Jag älskar den här låten! Så bra!! En av mina favoriter sedan några år tillbaka!



The Game feat. 50 Cent -Hate it or Love it

Kram E.

Roliga människor

Vill dela med mig av något roligt som hände idag då jag och Nima var inne på internet och kollade runt. Vi var inne på en känd community och såg att en kille hade skickat följande mening till mig:

"hej undrade om du är intresserad eller om jag redan frågat ursäkta annars"

Hahaha jag kan säga att både jag och Nima asgarvade när vi läste det... höhö... Ursäkta, jag vet att man inte ska skratta åt andra människor men jag kan inte låta bli! Vem skriver så? Sedan kommer frågan, undra om den här killen kommer ihåg vad han åt till lunch idag ;P
Han var i alla fall rak på sak!
Nu är det "Opera" på tv!

Kram E.

Tjoflopp!

Hej på er!
Sitter hemma i min lya nu efter att ha varit borta hos Sofia och kollat på "Desperate housewifes" och spelat lite Buzz! Sofia har satt igång med att sy in jeans, så hon satt som en liten gumma sådör sött framför sin symaskin när vi kom dit! Gissa vem som kommer få äran att fixa till mina jeans =D Happy face!!
Ber om ursäkt för att jag inte uppdaterat så mycket idag men jag har haft lite ont om fantasi... MEN! Nu tänkte jag visa en väska jag fick av min mormor!



Erkänn fin! =D Är jätte glad för den! Fick ifs två den här och en annan mindre och mörkare! Ska visa er i morgon! Riktigt fin den med!
Förresten så höll vi i en debatt idag! Vi skulle vara för nakenbad på stränderna (inget ämne somn berör mig) och det andra laget skulle vara emot det. Gissa vilket lag som vann! Självklart var det vi! Hehe...
Nu ska jag a mig dagens dusch!

Kram E.

Dagens låt!

Den här låten kommer från en film som lätt får mig tårögd, nämligen Sweet November! Den är så fin den här låten! Lyssna på hela!


Tribute -Wherever You Are

Kram E.

Regn!

Jaa då var det ju så att vädret är helt underbart idag! Not... Det öser ner regn och det blåser även hej villt! Helt underbart! Sprang nästan från skolan fr att snabbt kunna lägga mig under mitt täcke och kolla på "Ellen" programmet på kanal 5! Wohoo! Hon är bra! Vaskamangöra?
Har någon av er några idéer om vad man kan hitta på en regnig dag förutom att ta sig en liten feminutare? (Slumra till en stund.)
Förresten! Jag tycker att det är jättemysigt att höra regnet utanför....

Nu måste jag se Ellen!

Kram E.


Denna kväll...

Hej där!
Sitter upp  i sängen och kollar på cis på kanal 3.
Vad gör ni?
Ikväll så var jag borta hos Natasha med Sofia och Magda. Det var kul att se henne igen efter två veckor! Vi invigde julväntan med lite glögg, pepparkakor och bullar! Trevligt var det ! =) Dock hade vi en liten olyckhändelse..

 Sofia satt vid soffan och bakom henne lös ett tänt värmeljussom Tashi hade tänt för att fixa lite stämning... Hon pratade i telefon och lutade sig bakåt lite lätt och plötsligt fattade hennes hår äld.... Jag stog vid ugnen med ryggen mot och hörde hur både hon och Natasha började skrika helt hysteriskt! När jag vände mig om såg jag hur det rök ur Sofias huvud! Fattade ingenting! Jag trodde det var mobilen det rök ur! Det lucktade i hela lägenheten och Sofia sprang in på toa och tittade sig själv helt förtvivlad i spegeln.. Hon drog i håret och den ena hårtussen efter den andra började släppa.... Hon tvättade håret och vi såg attd et inte va så farligt som både hon och vi hade trot...

Stackare....

Förutom den här händelsen så var resten av kvällen trevlig! som jag skrev tidigare så bestod den av Glögg, pepparkakor, bullar men även kortspel! =D


Bullar!!! mmm...



Vi fick var sitt armband från Tashi idag! (Det är det jag har på mig nu och på den här bilden)
Tack så jätte mycket Tashi!

Nu ska jag vila lite och prata vidare med min kompis på msn! Ha en fin natt alla! Och sov så gott!!

Kramar till er alla!
E.

Dagens låt!


Glasvegas -Geraldine




Hej på er!

Tjoooo!

Nu är jag hemma! Vaknade halv tio för att träffa min grupp klockan tio utanför skolan och vi blev klara för ngn halvtimme sedan ungefär. Vi, eller ja, Matthias och Nima ska hålla vårt argumenterande tal om nakenbad. Ska bli intressant för vi är tydligen för detta.. Haha.. Inget som berör någon av oss egentligen men vi hade inte något val. Det ska bli intressant och se hur det går för oss i morgon!

Vad har ni för er? Något kul som händer där ute i världen?
Natasha är här om några minuter! Hon kommer tillbaka från Bosnien (skrev fel sist då jag skrev Kroatsien). Allt är det samma för mig... I vilket fall. Hon har vart borta i 2 veckor nu och ikväll ska vi inviga jullängtan med lite glögg hos henne vilket ska bli trevligt!
Nu måste jag plocka undan lite och dra mig iväg hem till Madamm Natasha! Ha en fin eftermiddag!

Kram E.


Några nattankar!

Hej på er mina nattugglor!

Jag kan inte sova.. Ligger och tänker aldelles för mycke på bla livets mening. Vad gör jag om 3 år egentligen? Jag kommer förhoppningsvis ha gått ut högskolan, men kommer mina drömmar uppfyllas? Vad har jag för drömmar egentligen?... Jag planerade en sak i mitt liv och det var att flytta till Sverige (jag tror jag skrivit det vid ett tidigare inlägg) därmed har jag ingen aning om hur mitt liv komer fortsätta. Kommer jag bo här hela mitt liv eller kommer jag att bo utomlands? Det vet i sjutton....
 Jag tänker så mycket på hur jag ska nå upp till vissa förväntningar som både jag och andra har. Jag har insätt att tiden går fort och att det dessutom är mycke som hinner hända bara under några år! Kompisar som svikit än, kompisar som kommit och gått, saker man längtat efter som bara försvunnit utan att ens dyka upp. Det har kommit stunder jag absolut inte hade velat uppleva och bara hoppas på att kunna spola vidare, det har kommit stunder som jag velat stanna och det har funnits stunder som jag skulle vilja återuppleva.
 Det har gått 4 år sedan jag slutade gymnasiet och den tiden sedan dess har gått oerhört fort... jag kommer ihåg hur rligt vi hade det och jag vet att dem två sista åren på gymnasiet var minna bästa år hittills.För varje år som går så går tiden allt mer fortare och just carpe diem funktionen finns inte helt och hållet hos mig verkar det som.

 Haha låter som värsta dystra innlägget men det är det absolut inte, lite tankar bara på hur livet rullar på utan att man fattar ngt grepp om det.
Jag kan beskriva denna tanke som om man är på en strand försöker gräppa tag i sand i ens näve. Sanden rinner bara egenom som om att den inte är gjord för att bli instängt. Det är alltid bara ett par enstaka korn som ligger kvar där och väntar på att komma ur handen. Man har helt enkelt ingen kontroll över sitt liv alls!
Bra eller dåligt? Jaa du... Det är frågan!
Så jag har en liten fråga till er!

Om du hade möjligheten att se in i din egen framtid... Hade du gjort det då?

Känner mig lite rolig med mina djupa frågor men det är alltid kul att tänka till lite extra ibland! =)

Natti natt på er!
E.

Mys, dator och Sanningens ögonblick

Hej där!
Nu är det tv mys med lite godis som gäller för min del! Har laddat kvällen med choklad och bilar

 Erkänn det ser gott ut!?

Jag känner mig klar med bloggen för idag, kanske gör ngt i morgon! Vad har ni för er ikväll?

Kram E.

Dagens låt!

En riktig party låt!!



Booty Luv -Boogie 2Nite

Slideshowtime!

Kolla in vad jag har hållit på med en stund nu! Kuligt värre!


En söndag då klockan kommit så långt som 3...

Hje på er!
Sitter framför datorn nu vid mitt skrivbort. med två leverpastejmackor, ett jouiceglas och ett vitaminglas.. suck... Vaknade för en timme sedan... Mormor ringde för att kolla läget vid den tiden och det va det som väckte mig. Har dessutom ett svagt minne av att jag pratade med morfar i morse, vet dock inte när och jag vet heller inte vad jag sa... Han sa i alla fall någonting om att komma ner och hälsa på på min fldelsedag!

Nu ska jag sätta igång med designen på bloggen igen och se om jag kan trolla ngt idag! Ser ni ngn förändring på den?



Kram på er!
E.

Nattinlägg...

Hej på er!
Har suttit med bloggen i flera timmar nu... Suck... Jag är nog amatörernas amatör när det kommer till sånt... Jag har lyckats få upp en klocka datum plus lite annat smått! Detta verkar faktiskt roligt även om jag är nybörjare! jag blev lite besviken på vissa saker jag inte lyckades med... Trodde t.ex. att jag hade ändrat färg på min bakrund med men tydligen hade jag ju inte det... Hm... Får sitta en stund i morgon med för nu känns det som att jag absolut inte har ngn aning om vad jag håller på med. Hade lika järna kunnat lägga ner värsamheten för ett par timmar sedan! Haha... Men! Jag ger mig inte! Ska sitta som en ättrig sak i morgon igen!
Föresten! Natasha kommer ju hem nu på måndag! Ska bli kul att se henne! Hon har varit borta nu i två veckor och hälsat på sin pojkvän i Kroatsien. Kul kul!

Vad hängig jag känner mig! Inte så konstigt med tanke på att mina ögon inte fått se ljus på hela dagen... A,ja hoppas nii sover gott i alla fall!
 
Natti på er!
E.

Koder!

Har suttit en bra stund med min blogg nu och försöker styra upp min design och göra den lite pimpigare... Haha... testa bland annat med att högerklicka på ngn av mina bilder! Detta va faktiskt lite roligt! ska nog ta och vila en liten stund och se på musikmaskinen en liten stund! Sedan får jag sätta igång igen med detta!
Vilodags med lite musikmaskin!

Kram E.


Ett vanligt samtal

Pratade med mamma och pappa igår en liten stund på tele, dem hade just plockat upp Eva (min syster) och var på väg till en restaurang för att äta mat.
Pappa började fråga mycke om min skola, om hur det går och hur lång tid jag har kvar.

Pappa -Hur lång tid har du kvar nu då?
Jag -1.5 år ungefär pappa...
Pappa -Jaha, oj vad tiden går fort!
Jag -Ja sådär...
Pappa -Vad ska du jobba med sedan?
Jag -Coach förhoppningsvis
Pappa -ska du flytta hem igen direkt efter och börja jobba eller hur har du tänkt dig?
Jag -Pappa jag ska börja jobba här antagligen direkt, jag får se.
Pappa -När flyttar du hem då?
Jag -Pappa, jag bor här nu....

Undra hur länge till samma fråga kommer dyka upp...?

Kram E.


Dagens låt!




Nat King Cole - L-O-V-E

Tjolilop!

Hej!
Vet ni vad? Jag vaknade för en timme sedan.... Usch säger jag bara! Hur kan jag sova bort hela min dag? Avskyr det! Somnad eju itne så sent igår så jag vet inte varför jag sov så länge idag! Bitter*
Nu sitter jag i alla fall  i min säng och kollar på S.O.S familj, Mia Törnblom va där! Gillar henne så!
Igår var jag på besök hos Sofia och Mattias, vi spelade Buzz som va as roligt! Vi vann var sin gång och Mattias blev sur när det inte gick så bra för honom.. Haha.... Efter Buzz blev det film! "V for Vendetta"! Har sett den två gånger tidigare och jag tycker att dte är en jätte bra film! En djup film med stor betydelse. Man känner igen flera av dem sakerna som händer i filmen och reffererar till verkligheten. Mattias gick och la sig efter en stund och Sofia och jag satt kvar för att se klart filmen.

 
Trötta Sofia=)



Dåliga bilder... Hade tyvärr inte med mig min kamera, så man tager vad man haver!

Haha iu! Kollade ut genom fönstret nu och såg att min granne kollade in, människan stog inte länge och kollade in så jag antar bara att han bara va nyfiken för att se vem det var som bodde rätt över. Nu ska jag kolla klart på S.o.S familj och läsa lite i en bok jag påbörjade att läsa idag!

Kramar E.


Dagens låt!

Favorit i repris! :



Rihanna -Take a bow

May i?

Hej på er!
Har ni tänkt på det någon gång att män får bättre lön än kvinnor? Att det helt enkelt inte är jämställt än mellan män och kvinnor? Inget som berör mig just nu, men kommer jag ut i arbetslivet och får mindre i län än en mannlig kolega så ligger folket illa till. Jag kommer itne direkt vara tyst och acceptera det... I vilket fall så var det inte det jag skulle prata om, utan detta var bara en inledning.
Mitt ämne är denna symbol:



Precis, Volvomärket. När jag ser denna symbol så ser jag styrka, elegans, och makt. Tre saker som är oerhört attraktiva hos män. Dessutom ser man vad det är för en symbol. Inte är det kvinnomärket.. Nope det är pilen upp som gäller här! Lite lusstigt faktiskt, även om jag inte är förvånad. Nope! Icke sa Nicke!
Måste hämta tvätten nu så jag hinner inte skriva så mycket mer.
Har någon ngt roligt att säga om ämnet så SHoot! Gotta go!

POFF*

Sista inlägg för idag!

Med detta inlägg godnattar jag er! Va inne på http://www.aftonbladet.se/ och kollade lite vad som händer här i världen.
Kolla in den här länken:      http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3767868.ab    
Coolt eller hur? Nu är det läggdags!


Kram E.

Dagens låt!


D.A.N.C.E -Justice

Eric William Dane

Han spelar med i serien Grey's anatomy .. Vet inte vad jag ska skriva haha...
Här har ni bilder iaf:



Hello there!


And there...


Oh, hello! ...Yes my name is Ellie.. And your's is...?

Hm.. He is lite hot and so married.... Hm....

Kram E.

En sväng på stan!

Hej på er! What's up?
AJälv kom jag hem för en stund sedan, nu sitter fraför tvn och kollar på "One Tree Hill" (Y). Jag var i stan och tog en fika med Ferida innan på Espressohouse! sedan kom Magda in t stan och vi gick lite i affärer alla tre. Det finns endel saker man verkligen hade velat ha men jag måste spara... Suck... En skinnjacka hade ju varit så snyggt att ha!!


Magda och Ferida!


Det brukar ta några minuter ....


...Innan alla hamnar på en och samma bild.... Hahaha...

Förresten, måse bara tillägga att jag älskar din skinnjacka Ferida! Realy nice!

Hm.. Dags att göra lite mat kanske? Orkar man det?.... Kanske... Vad ska jag laga för mat egentligen? gah.. samma prob varje dag... Jag tror faktiskt att jag har gått ner lite i vikt! Perfa! Vet inte hur mycket men något kilo är säkert borta!

Kram E.




Så söt


Hahahaha....

What's up with Eva Longoria?

Asså jag är en big fun of Eva Longoria och jag tycker verkligen att hon är snygg! Det är ingen Wow brud vi snackar om, men det är inte jag heller så... haha... Föredrar dessutom henne framför Angelina Jolie! Sorry....
Men... Så hitta jag den här bilden på henne och självklart är hon fin men hm....
Ni får tycka till ist, jag säger inget:



What's up...? Tänderna verkar i alla fall vara lika vita som vanligt.. kanske inte nått sitt utgångsdatum än ;P

Snark dags! Natti!!
E.

Fjöööörtiiiiiizzzz

Som jag nämnde tidigare idag så hade vi gasgue ikväll på kåren och kvällens tema var Fjåååårtizz och jag klädde ut mig till en stolt sådan och tog klackarna dit.
Det var trevligt! Våra nuvarade ettor är roliga att umgås med! Här är några bilder från dagens lilla umgänge!:


Lambo på tjejerna!


Lambo på tre ettor! =D


Kläderna jag tog på mig



Fjöööttizz sminkade Ellie 1


Fjååårtizzsminkade Ellie 2


-So what! Hello!!!


Nu blir det lite läsning hör och sedan så får jag se om John Blund kommer och hälsar på!

Kram E.

Dagens låt (Gårdagens!)

Har lite dåligt med Fantasi ibland så idag får det bli en lite annorlunda låt... så underbar!

Enjoy!:


In the Jungle -Timon and Pumba


Fjårtiiiizz

Heeeey!
Kom hem nu en snabbis, ska på gasgue vilkeet kommer bli roligt! Det är Fjårtizz tema och jag har sminkat mig endel och har på mig en faktiskt fin guldklänning som jag fått ärva av Sofia. Lektionen gick bra idag och den var väldigt givande! Är jätte stressad nu, så ni får ha en fin kväll! Bilder m.m kommer upp senare!

Kramar E.

GRYYYYYYYYMT!

Kolla in den här begåvningen! Verkligen intressant unge asså!



Så grym!!!

Dagens Låt!

Fortfarande svårigheter med Youtube så idag blir det en låt från miloop som jag använder mig av ibland!



Rihanna -Hate that I Love you

Brothers and Sisters

Nu har vi diskuterat klart angående New York resan och i morgon komme rjag ha ett långt telefonsamtal med min moder om allt.
Just nu kollar jag på "Brothers and Sisters" Inget jag följer direkt men lite då och då funkar det som en tidsfördrift... Har ni ngn serie ni verkligen följer? "Desperate housewifes"  "Csi" "Gossip girl"? "House"? Om inte så kan jag jag rekommendera dessa! Jag har haft svårigehter med att få upp dagens låt idag och vet inte vad det är för fel på youtube idag .. Skumt... Ska försöka mig på den igen snart.
I morgon är det Gasque på Kåren med v¨åra ettor vilket kommer bli trevligt! Vi ska träffas vid 18:00 fasst jag ska försöka vara där tidigare för att hjälpa till.
Nu ska jag kolla klart på serien! Vad gör ni?

Kram E.

Hey!

Hej på er!
Hur tråkigt är inte denna period? Jag kom från skolan klockan 12 och somnade i min säng klockan 13:00 tills nu... Hehe vet inte riktigt hur jag mår faktiskt. det är mörkt ute!!! Puhuuuu... Vad har ni för er?
Oh! Idag är det "House" på kanal 4 klockan 21:00! Yey! Magda och Sofia kommer över för att vi ska diskutera vår USA resa och se hur vi ska göra.
Nu ska jag diska och plocka upp lite här så att det är fint när dem kommer!
Ha en fin kväll!
Kramar

Home sweet home

Hej på er! vad gör ni?
Själv är jag hemma och ska snart sova. Har en fruktansvärd huvudvärk så jag måste somna fort nu. Bubbleboy är på kanal 2 nu (inte filmen utan dokumentären) intressant! Killen i bubblan heter David! Inte för att det är ngt bra att veta hehe men kul att veta!
Ni får sova så gott!
Kram

Dagens låt!

Jag gillar Pink. Hon utstrålar självsäkerhet/Självständighet och styrka!


Pink -Stupid Girl

Taking A woman to Bed

Hej på er!
Kom hem från min första kommunikation, ledarskap och lärande kurs som faktiskt verkade väldigt intressant! Har läst kommunikation innan på komvux och var riktigt duktig på det ämnet! Kände igen allt han pratade om eftersom detta var en introduktion. Det ska bli kul och jag ser fram emot det!

Fick ett mail från min kompis Marina från Grekland just nu som var lite lustigt:


TAKING A WOMAN TO BED
What is the difference between girls/women aged: 8, 18, 28, 38, 48, 58. 68, and 78?

At 8 --
You take her to bed and tell her a story.
At 18 -- You tell her a story and take her to bed.
At 28 -- You don't need to tell her a story to take her to bed.
At 38 -- She tells you a story and takes you to bed.
At 48 -- She tells you a story to avoid going to bed.
At 58 -- You stay in bed to avoid her story.
At 68 -- If you take her to bed, that'll be a story!


At 78 -- What story??? What bed??? Who the hell are you???


Hehe.. Antar att vi har rätt sjuk/Dålig humor!

Nu ska jag vila en stiund och knaske äta ngt!
Ha det så fint så länge!

Min helg!

Magas kompisar från Kungälv kom för att hälsa på henne nu i Helgen så i går (som jag även skrev tidigare) så var vi ute och svingade dem lurviga en liten stund.
Här är vi på dansgolvet och posar! Haha.. vilket vi aldrig brukar göra...








Min outfit:

Body från Gina tricot
Kjol från Lindex
Kappa från Vila
Skor Vegabond
Väskan är en present från min mormor! =)


Idag var vi på bio och såg den nya Bondfilmen! Den var bra, men förra årets var bättre. Årets Bondfilm får 8- av 10 möjliga från mig och det är med lite snällhet... Eller vad man kan kalla det!

Just nu pratar jag med en kompis från Tyskland som funderar på att dra hit snart för att hälsa på mig! Vi har sagt att en av oss ska resa till den andra någon gång men vi båda håller ju på att gå ur högskolan utan att ha hälsat på! Haha.. Får se om tummen kommer ut snart!
Förresten! I morgon ska jag börja min nya kurs! Nämligen Kommunikation, ledarskap och lärande! Är lite nyfiken vad det går ut på och hoppas att det kommer ge mig mer än den förra kursen!

Kram

Dagens låt!


Pink -So what


Tjo!

Heeeej!
Sitter hemma och kollar på "Parlamentet" på kanal 4. Igår var vi ute! VI gick till "Mårtenson´s" och sedan gick jag hem till Nima en sväng. Det var rätt roligt ute och det vare ett tag sedan vi var på Mårtenson´s! Skakade rumpa i några timmar och blev av med några Kca! Hehe.. Nej nu ska jag fortsätta kolla på detta så laddar jag upp dagens låt samt bilder från igår lite senare!
Kram

Lördag kväll!

Hej på er!
Sitter hemma nu och ska ut en sväng för att göra Halmstad osäker! Ska inte vara ute så länge men bara en säng gör humöret lite bättre. Är ni ute och gör stan osäker kanske?
dags för min del att dra mig innåt!

Have a nice natt!

Kramar!

Världens härligaste män

Sitte roch kollar på "världens härligaste män" på kanal 5 som Ann Söderlund är program ledare för. Om ni inte vet vilket program jag pratar om så handlar det om att hon åker runt och pratar med olika män. Förstår inte dess syfte men det verkar lite roligt att se hur hon går tillväga. Hon är lite för fnittrig av sig faktiskt måste påpeka men hon är även rolig ibland. Andreas Haldén är en av dem killarna som står i focus i det här programmet och ja han verkar oerhört händig av sig samt modeintresserad och kanske lite allt intresserad. Kan klippa hår, tränar mycke, verkar kunna skissa sjukt bra, gillar träslöjd men hör och häpna:  trslöjd och syslöjd var nästan samma sak! Kolla in det programmet! Kanal5s webtv!

I detta program kallar hon honom för vacker.. hm... Nej! Lite charmig? Ja, Vacker Nej... Jag tänkte just på det, att jag kan aldrig tycka att en kille är vacker, om ngn kompis skulle kalal en kille för vacker så skulle jag nog nog kalla killen för söt. Söt? Både vacker och söt är två kvinnliga egenskaper tycker jag. Det låter inte rätt om jag skulle kalla en kille för vacker! Det skär sig totalt! När jag säger vacker då kommer en tecknad figur i min hjärna, en Prins på en vit häst! Och dem finns inte och om dem hade funnits så hade det inte varit ngt jag hade attraherats av.

Nu är min fråga, kan en kille verkligen vara vacker?
Hm... Fortsätter och funderar... Och fortsätter koll apå detta avsnitt!



 

Kram


Dagens låt!


"A Beautiful Lie" - 30 Seconds To Mars

Aloe Vera

Tjo!
Kom just hem från min lilla rundvandring jag och Magda hade! Vi gick mot stan och sedan hem till Nima för att säga hej! efter det var det dags att gå hemmåt för klockan började bli lite för mycket. Jag köpte ngt nytt idag som jag aldrig testat innan! Den heter "SAPPÈ Aloe Vera" och ser ut så här:








Lite skum flaska och som ni ser på den sista bilden så ligger det aloe vera bitar i! Även om dem ser lite skumma ut så smakade dom itne så mycket, den smaken dem gav var endå helt ok!
Vad jag såg så fanns den i 3 olika smaker, han dock bara kolla på att det fanns äpple och "Black-currant flavor" som just den jag köpte var. Helt ok!
Jag betalade 17 kr för den men tror nog att priset varierar!

Nu blir det lite Csi Miami för min del och därmed John Blund!

Natti på er!


.......!

Hello there!
Sitter hemma och ugglar! Kom från Mcdonalds för en stund sedan (Ja! Min diet gick åt H-skotta!!) och nu sitter jag och ugglar lite framför Tvn. Ska snart ta en promenix med min goda vän Magda som inte varit på sitt bästa humör idag! Hehe...
Ngt lite sjukt hände mig nu... Har gått och tänkt på e film som jag hade velat se igen. Såg den för 3 år sedan ungefär och jag kunde inte komma på vad den hette. Så nu när jag kom hem satte jag på Tvn.. Seriöst... Filmen går på tv nu!! Just den filmen som jag letat namnet på! Hm... lite läskigt men coolt! Lite "Secret" över det hela! Hehe...
I kväll har jag städat hela min lägemhet, jag har både diskat, städat på toa, hält medel i diskhon och inne i badrummet, nammat, dammsugit, slängt papper och skräp etc.. Känner mig jätte duktig! Puh! Har fått endel gjort dem här dagarna!
Nu ska jag kolla klart på filmen och ta mig en nattpromenix!
Är ni alla ute idag? =D

Kramkram


Dagens låt!

Här kommer dagens låt "Gelson fernandes" ! =) :


Jay-Z - History (Full Version/CDQ)

Enjoy!

Komunikation, ledarskap och lärande

Hej på er!
Kom hem för en sund sedan och har varit irriterad sedan några timmar tillbaka! Har försökt övertyga en lärare om att jag vill börja "coacning och ledarskap" vilket hon håller i. Kursen är bara på 7.5 poäng men det gick tydligen inte att hoppa in... Whatevah!!! Dessutom skulle en kille från Hfab ringa tillbaka til mig idag för att vi skulle prata om när dem ska komma och måla min lägenhet. Jag tycker verkligen att jag ska få avdrag på hyran med tanke på att jag väntat urlänge på att få fina vägger. Ni vet inte hur grossigt det är här asså...
Nu ska jag ta och äta lita mat och vila. Seda är det städning som står på tur!
Vad har ni för er nu?



Kramar!


Ibland är det pinsamt...

Underbara och älskade....:







Tihi...

MtveA

Japp då va det över!
Sara och Magda har varit här och vi har kollat på Mtv en liten stund. Tyckte "Perry" skötte det helt ok faktiskt! Dock tycker jag att hennes kläder var sisådär, måste säga att hon har en konstig stil... Från en karusellklänning till ett äpple till gömställe... hm...
Nu ska jag diska! Ha en fin natt!

Kramar!

Kate Moss Perfyme...



Kate moss Nya Perfyme!

Dagens låt!


Coldplay  -Vivalavida

Dagens låt!


Katy Perry  -"Hot'n'cold"

Mobildröm

Nästa mobil jag ska ha, ska vara en riktig feting! Jag är nöjd med den jag har nu och den var absolut värld pengarna då jag fick den! Den kom ut förra året så jag har haft den i ett år nu. Har tröttnat lite på den men får vänta med att köpa en ny mobil tills jag har pengar till den. Dem här två mobilerna är jag mellan:


Samsung Omnia



Ericsson Xperia

BIlderna är lånade från Google.


En av dme här mobilen ska jag bara ha, frågan är vilken och när? Gillar båda!


OBAMA

JAAAA!!!! Obama tog hem "vinsten"!!!! (Om man nu kan säga så). Va underbart!!!! Somnade tyvärr igår men det första jag tog reda på idag var valets resultat. Detta va precis vad USA och Europa behöver och det fick vi!!! Helt sjukt hur världen påverkas. GO OBAMA GO OBAMA GO OBAMA!!!


Niiiight!

Vet inte hur länge till jag orkar sitta uppe nu. Vill ju se hela valvakan!! Hoppas inte mina ögon bara faller ner snart. I viket fall så ville jag i mitt sista inlägg för idag berätta att jag har kommit in i en period då jag testar olika saker för att "utforska" världen. Mitt lilla projekt går helt enkelt ut på att jag testar saker jag inte skulle testat i vanliga fall pga min tråkiga vardag! Så nu i dagarna  testade jag Marabou AMIGO:



Det tog mig tre dagar att äta upp den men den var god! Den påminner väldigt mycke om Marabou-digestive fast kanske något salltare.. Tycker att ni ska smaka på denna! Den får absolut 7.5 av 10 Poäng! Slår dock inte Marabou-helnöt! den får 8.5 poäng!

Nu mina vänner är det lite valvaka tills om gäller (Hoppas Obama vinner!) Bara det att han säger ja till abort och vill att USA ska lämna Irak inom 16 månader är flera pluspoäng från min sida! You go Obama!

Natti på er!

Nattvaka!

Helu!
Sitter och kollar på Fredik och Philips nattvaka nu och hoppas på att Obama vinner valet. Vare sig vi vill det eller ej så komma detta val påverka oss här i Europa. Vem hejjar ni på?

 
OBAMA ?                                                                       Eller Maccain?

Kram


Dagens låt!


Comptine d'un autre été - Yann Tiersen

Så fiiiiin!!!!!


Morning!

Heluuuu!
Vaknade för en stund sedan och nu måste jag skynda mig för att ta mig till skolan, funderar på att ha skjorta på mig idag med jeans, kan det va nått? hm,... Isf den via. Får se!
Vad har ni för planer i dag då? Har inte tittat ut än men det verkar avar lite skumt väder! Sj har jag lektion från klockan 13:00 till 14:00. Så kul!! Måste in i duschen! nu

Ha en fin dag!
kram E

(Detta skrev jag vid 12:00 dock vet jag inte varför det ej publicerades!)

Dags för sängen!

Nu var det dags för mig att ta min skönhetssömn. Ni sover väl redan? ;P Om inte så får ni sova så gott när ni nu lägger er! Sov gott och vakna tort!

Krammar!

Så snyyyggt!!

Jag är en klassikerälskare! Även om mina kläder varierar så är är klassiska saker odödliga. Kolla in dem här godingarna som jag redan fallit för!



Så snygg klocka! "MarcJacobs" runt 277 E.




 

Har visat den här innan...
Så het! Från burberry runt 800 E.


"Små saker" som lyser upp ens vardag en aning =)

kram kram

Peruk bilden!


En bild jag verkligen gillar! Thanx Ma'gs! (Fotografen;P)

Dagens låt!


The Verve - Bittersweet Symphony

En måndag som denna!

Hej på er!
Jag är hemma nu! Har varit i Göteborg på en maskerad fest, varit hos mormor och palle fär att hälsa på och idag var jag i skolan då jag påbörjade min nya kurs... Den verkar sådär rolig. A,ja.
Hur har er helg varit? Har ni varit på någon Halloween fest med en charm av hämskighet? Själv klädde jag ut mig till ngt madamaktikt! Mgada klädde ut sig till pocahontas! Skit fint! Det var flera på plats bla Clintan som var lite rolig av sig! =D Kolla in bilderna sedan i Lördags!:



Magda och jag påväg till festen


Jag och Clinton... hehe..


Jag och Pocahotas-Magda




Den här peruken gillade jag men fick inte behålla den...


Love!

Jag åkte förbi en kyrkogård  då det var mörkt och det var så vackert! Det är lite rörande att det är så många som inte glömmer sina släcktingar/vänner. Fint.
Nu är det lite plock här i Lägenheten som gäller för min del i alla fall. Hoppas ni har det fint!

kramar på er!!

Göteborg

Hej på er!
Vad gör ni en Halloween kväll som denna? Själv är det Fest i Göteborg som gäller! Hälsar på min mormor och Palle nu samt spädera lite tid hos en kompis, kompis.
I morgon lovar jag lägga upp bilder från idag! dt är jätte kallt ute och jag ska köra hem om några timmar... En kväll som denna är inte det bästa just jag kan göra men men...
Nej nu lämnar jag er! Fest som gäller!



Kramar!

RSS 2.0