HEEEY!

Nu är jag hemma! Har gjort några få ärenden och pratat med mormor i telefon. Vet nivad? Min mamma och pappa har fixat facebook!!!! Seriöst!!? Antingen har facebook gått för långt eller så är min föräldrar lagomt goa... Och på tal om gott! Kolla in vad jag å ti går!:



Jammi!!!!
Hehe... I kväll bler det lite mys med några nära och kära och i morgon blir det party party! Det ska bli kul! Kommer gå till en kyrkogård för att se alla ljusen också! Det är lite hämskt igentligen att man firar ngt sådant.. Självklart ska man komma ihåg dem döda, fast kanske inte sställa till med fest..A, ja har saker ja gmåste fixa så jag måste gå nu, men ni får had et så underbart så uppdaterar jag så fort som möjligt!

Kramaaaar!

Hej på er!

Tjo!
Kom just hem från sats! Nej jag ha rinte tränat. Natasha skulle sola lite så jag följde med henne för att hålla damen lite sällskap =) Nu är jag hemma och eftersom jag inte vakna innan... en viss tid så ska jag äta lite frulle nu. Efter det ska jag till Natasha för att åka med Magda till willys! Ngn som vill med? Jag ska inte handla så mycke förutom blodpudding tror jag... Nu måste jag dra mig! Ha en fin eftermiddag! "Hörs" senare!

Kramkram

Måste sova!

Måste verkligen sova nu, så jag berättar om vad jag gjort i kväll i morgon =) Här kommer en liten video snutt på en kille som verkligen kan dansa! Enjoy!




Så sjukt duktig!!!

Natti natti!

Städning!

Tjo!
Händer det ngt roligt hos er? Jag är hemma och städar! Äntligen! Har ju plockat och så nu under tanta perioden men jag har inte riktigt "städat" om man säger så. Så nu var det ju dags att ta tag i detta och få det lite fint här om kring sig! Magda ligger i sängen och jag vill diska och damsuga men det fåår väl vänta en stund antar jag hehe.. Ska kolla lite på tv nu!

Kram kram

Bilder!

Här kommer bilderna sedan igår! Det börjar med att jag var hemma hos Natasha, därefter gick jag till ulokalen för att träffa dem andra! Sedan gick vi hem till Natasha igen och därmed drog vi till kåren, har tyvärr inga bilder från kåren... Men här kommer annat smått och gott! =)


Kvällens outfit:
Grekisk gudinna... Vilken gudinna då? Jo Ellie gudinnan... =P



Från vänster till höger:
Sofia, Grekisk Gudinna
Sara, Pirat och
Maria, Morgonmänniska =)


Dem tre Gudinnorna! =D haha...




Sara och Natasha


Jag filmarmar, Sofia pratar i tele bakom mig och Magda tar bilder på mig =P


Bandet som spelade

Clownerna som står där längst fram var faktiskt roliga, dem sprang runt och fjantade sig hela kvällen! Hehe.. Helsköna!
Idag blir det pizza till mat, det känns som söndag fast det är Torsdag... Kankse blir club fyra idag eller karaoke... Hm.. Orkar vi det efter gårdagen? Får se!
Ska ni på någon halloween fest till helgen? Nu till Helgen så kommer jag i alla fall (hur sjukt det än låter) gå förbi en kyrkogård... Dem tänder ljus på varje grav och det är verkligen så vackert! Hela kyrkogården lyser upp! Ja! Ni läste rätt och jag är inte sjuk! Gå dit så får ni se! Det är lite rörande faktistk!

Kram på er!


Dagens låt!


Mr SandMan - The Chordettes

Morning sunshines!

Heeeey!
Sitter hemma och kollar på "Ellen" Jag verkligen gillar det programmet så mycket! Kanske för att jag är rastlös, eller så är det så bra! Hehe.. Ngn av er som kollar på det?
Igår var vi på kåren och skakade rumpa! Det var helt ok! Det var en kille som hade dragit dit ett band som spelade... Är inte så förtjust i sånna band osm spelar live men efter en stund hoppade han upp och började dja. Han spelade Rnb så det var kuligt!
Jag för över bilder nu från kameran som jag tänkte ladda upp sedan så ni får se =)

Kram på er så länge!

Hey!

Hej på er! Vad har ni för er?!
Själv har jag just ätit blodpudding och ska snart påbörja med mina kläder jag ska ha ikväll... Ska bli kuligt! Det är riktigt kallt ute nu! Frös som tusan när jag gick hem från mataffären ju! Brr...
Åh! Vet ni vad jag har ätit!? Blodpudding med potatis och lingon! Det är ju bara så gott! Tror det var mer än 9 månader sedan jag åt det sist så det var ju bra att få i sig lite järn! Nu måste jag verkligen sätta igång med kläderna! Men uppdaterar så fort jag är klar!



Kramkram

Klar med tentan!

Nur är jag äntligen klar med tentan! Haleluja! This is an Haliluja moment!! Jag vet dock inte hur det gick... Det är en annan seriös femma... Jag skrev allt jag kunde och nu är det bara att vänta och se!

Har ni sett den nya eniro reklamen? Man kan ju lämna en liten kommentar om vad man tycker om olika företag! Nu har busshållplatserna gjort plats för en av dem söta eniro gubbarna! Älskar dem!


Erkänn söt! Dem lägger verkligen mycke pengar på reklam!

Nu är det lite mat som gäller för min del och därmed ska jag till stan med Sofia och Magda för att köpa lite utstyrshell till ikväll! Berättar mer om det sedan!
Ha en fortsatt bra dag och ta hand om er!

Kramar

Dagens Låt!


Damian Rice -Blowers daughter

Tjofaderittan Lambo!

När jag var i Göteborg och hälsade på mormor och palle så satte sig mormor och jag vid bordet för att prata lite allmänt om hur jag haft det i Halmstad. Jag berättade om festerna och att vi brukade sjunga lambo låten. Då började jag mummla lite och därmed drog mormor igång och började sjunga på med både melodi och text! Ok.. That was aquard...? Wtf?? Jag frågade såklart hur hon kände till den!? Då kom det fram att Chalmeristerna brukade sjunga den på Chalmers på alla fester och att detta är en gammal snabbs låt! Hehe.. lite roligt faktiskt!
Här har ni testen! :

"Alla: Sätt nu glaset till din mund!
Tjofaderittan Lambo!
Och drick ur, din fylle fylle hund!
Tjofaderittan Lambo!
Se hur dropparna i glaset
rinner ned i fylle aset.
Lambo! Hej!Lambo! Hej!
Tjofaderittan Lambo!
Solo: Jag nu glaset druckit har.
Alla: Tjofaderittan Lambo!
Solo: Ej en droppe finnes kvar!
Alla: Tjofaderittan Lambo!
Solo: Som bevis jag nu vill vända,
glaset på dess rätta ända.
Alla: Lambo hej! Lambo hej!
Tjofaderittan Lambo!
Ja, han kunde konsten,
han var en riktig fylle fylle hund.
Låt oss gå till nästa man och se vad han förmår..."


Kram

Tjoflopp!

Plugg i högsta grad! I morgon smäller det och jag är nervös. Det kan antingen gå bra eller så kan det gå dåligt, finns inget annat alltärnativ...
Idag fick jag höra att detta är den svåraste tentan på högskolan vilket inte gjort saken bättre..
I vilket fall så har denna dag varit lugn.

Förresten! Angående Bruttans video! Jag läste det i aftonbladet att hennes dokumentär ska bli till film och att hon ska avslöja en massa hämligheter som vi folk och alla hennes "fans" inte känner till. För alla andra har inte sett vad hon verkligfen gått egenom och varför hon fattat vissa beslut. Hon säger att när hon ser tillbaka på sig själv så undrar hon verkligen hur hon kunnat agera på det viset. Britney ok... Klart jag kommer se din nya film även om jag redan läst mycke om vad du gjort men jag vet inte riktigt om jag kommer ändra min uppfattning om dig... Tycker din film är overkill och att du behöver inte övertyga oss samt få oss att tycka synd om dig. Gillar vissa av dina låtar men i mina ögon kommer du alltid vara en tjej på 19 årar... Hur tänker du egentligen?
Alla kann inte gilla alla! Thats life!

Vad tycker ni om denna film? Onödig eller givande?

Nu blir det mer plugg för min del!

Kram Banan!



Dagen Låt!


Amy winehouse -Rehab

Hej alla!

Hej!
Kom just hem från Biliotek, Maxi och pizzarian. Har pluggat och handlat lite gott inför i morgon då jag ska sitta och skriva tenta i några timmar... SKa bli sååå roligt! Har laddat med en risifrutti och 3 snickers som jag känner att jag kommer behöva. Gott! Dem hade erbjudande på Maxi 2 Snickers för 10 kr! So worth it!
Det är oerhört kallt ute nu och jag vill verkligen inte att det ska bli kallare! Nooooo! Min vinter jacka kommer antagligen behöva kliva fram från garderoden när so hälst...

Förresten! Ni missar väl inte bröstcancergalan nu som går på 3an?? Jag ska kolla på det medans jag går egenom och finslipar det sista.

Jag återkommer lite senare! Men ha en trevlig liten Tisdags kväll!

Kramar på er!

Godmorgon!

Hej på er!
Vaknade för en stund sedan och ser att solen tittar in i min lägenhet lite blygt, hoppas det inte är kallt ute! Jag och Natasha ska in till stan en sväng och sedan ska vi till biblioteket för att plugga. I morgon gäller det!!! Jag är liiite nervös! Kan inte fatta att tiden går så fort och att tentan redan hunnit i kapp mig! Oh Lord! A,ja dety får gå som det går!
Läste igår om att Bruttan ska göra en film om sitt eget liv... Hm... Klart jag ska se den men det känns som att det är lite overkill med henne nu faktiskt! Mer om det sedan när jag kommer hem! Nu är det frulle, dusch och kläder som står på tur!

Ha en fin dag och ta hand om er!

Kramar

En vanlig kväll i slutet av oktober

Hello! Vad har ni för er en kväll som denna?
Själv ligger i min nybäddade säng nu och kollar på navi cis. Lite tidigare idag så var det prämiär för "Boston tea party" där dem två stollarna Filip och Fredrik skulle kolla om folk kommer ihåg deras gamla klasskamraters penisar såg ut. Fredrik var den som fick gissa sig till penisarna som ställdes ut på plats. :



Hur ok är det egentligen? Självklart var det lite lustigt som roligt men hm.. Hur många killar kommer egentligen ihåg sånt? Hehe.. Var det ngn mer som såg det nya programmet? Om inte så rekar jag det varmt!
Natasha var förbi och jag klippte henne lite! Kolla in luggen!


Natasha, du ser mer ledsen ut än nöjd... =(

A,ja testade min favorit klänning ikväll för att se om jag fortfarande kan ha den, känns som att jag gått upp tio kilo, men det har jag antagligen inte, kanske kan ha den på gasquen!





Gillar den så mycket! Dessutom passar den jätte bra med dessa skor! Jippi!

Nu måste jag plugga lite!

kramar


Min fantastiskt givande kväll!

Hej på er!
Hemma i min lya nu! Följde Natasha till solariet (vissa har ju råd med lysigheter) och sedan mötte jag upp Christoffer. Vi gick en promenad till stan och til Maxi. Det var trevligt att träffa och prata med honom, det var ju ett tag sedan nu! det var lite kallt ute bara nu... Vintern är på G!


Här inne ligger prinsessan i solariett. Haha...

Väntar på att hon ska anlända så att vi kan kolla på "My big fat Greek wedding" Har man ju inte sett några gånger. Hehe...
Ni får ha en trevlig kväll!

Kramar

Ack Katrin Zytomierska...

Katrin Schulman... Eller ja, Katrin Zytomierska rättare sagt är känd för att slänga ur sig dålig kritik lite hur som hälst och var som hälst utan att tänka på vad hon egentligen säger. Eftersom att hon är ju så "spontan" av sig så blir det lätt så! Mm.. jusst det..
Då Loulou's Idol tid tog slut i Helgen så var dte hon som skulle vara med i eftersnacket. Dock ville Loulou inte alls ha ngt snack med Katrin vilket jag förstår. Vet inte alls vad som hänt men enligt båda så hade Katrin förolämpat henne och Loulou hade känt sig krängt. (Aftonbladet). Läste för en stund sedan på Katrins blogg att hon tolkar detta som att antingen så måste man förtjäna att prata med Loulou eller att Loulou tror sig. Visst! Så må vara men vakna Katrin! Det är faktiskt så att man inte kan säga saker och ting till folk och tro att dem inte lyssnar på det man säger!
Det finns faktiskt ngt som kallas för bra kritik också!
Visst man kaske inte måste "förtjäna" att prata med ngn, men man kan inte förvänta sig andras respekt när man bara säger saker hejsvej!
Girl please! Ge dig!


Starbucks

Starbucks finns med i flera filmer som vi sett under dem senaste åren och kedjan växer allt mer och mer. Hur många kändisar har vi inte sett på bilder gå ut från Starbucks?
Deras hemsida verkar mysig och hemtrevlig, dem har dessutom lagt upp några koppar med varm choklad i oh grädde på. De ser riktigt gott ut!


Det första Starbucks kafeét öppnades i Seattle 1971 av Howard Schultz och idag är det så stort att det finns i 44 olika länder. Kedjan finns allt från Danmark och ända bort till Mexico eller Thailand! Dock finns inte Starbucks i Sverige vilket är väldigt konstigt! Varför finns det inte här? Det är många här i Sverige som skulle vilja njuta av dess kaffe och deras andra godsaker de borde dela med sig av... Hittade en karta på länderna som Starkucks finns i och som ni ser så är Sverige fortfarande gråfärgad...





Jag är faktiskt inte så förtjust i Starbucks och kan inte förstå tjusningen med det hela. Min syster som bor i Grekland tar en take away mugg minst 3-4 gång i veckan... Det sägs att deras produkter kommer direkt från USA och visst det låter exclusivt men jag föredrar faktiskt Espressohouse och deras chailatte. Gott!

Vad tycker ni om Starbucks? Ngt ni skulle vilja ha runt hörnet brevid 7-eleven?






Hello there!

Hej på er! Hur har ni det?
Själv sitter jag hemma och pluggar. Har plockat undan och diskat och pluggat! (Plugget forstätter). Ska plugga i två timmar till och därmed ta en paus!

Herre Gud vad jag längtar till USA resan!! Det pirrar i magen ju! Hehe... Undrar dock om det är för att det är en händelse jag ser fram emot eller om det är oron över om jag kommer ha råd =p.
Nu blir det mer plugg för min del! Ha en fin dag!

Kramar på er

Dagens Låt!


Sugar Sugar -The Archies

Rosa Bandet galan -2008

Hej alla vakna goda människor! Har pluggat lite nu och tänkte slänga in ett sista inlägg innan jag somnar! Tänkte berätta för er att rosa bandet galan -2008  visas från Globen nu på Tisdag klockan 20:00 på kanal 3. Det är Hasse Aro och Renée Nyberg som kommer leda det hela och jag hoppas verkligen att ni inte missar detta!




Sov så gott nu om ni inte somnat än och ni som sover hoppas jag drömmer sött.
Det ska jag göra nu!

Natti!


Dagens låt!


Fergie -Love or Labels


Hellu!

Tjabba!
Är hemma nu, har haft en fruktasvärt givande dag... not.. Har bara suttit på biblioteket och sedan var jag hemma hos Magda. Nu ska vi se film här hos mig, en skräckis som verkar riktigt grossig! Lite popcorn till gör susen! Natasha sitter i sängen med choklaaad! Det gör mig så sugen, men jag ska inte äta, försöker hålla igen nu inför vintern...

Förresten! Jag är så arg!!!!!!! Vill inte prata om vad utan vill bara säga att jag är det! Så jäkla förbannad så det finns inte! Vissa saker är så orättvisa och ibland vill man bara säga saker och få ut allt! Man har faktiskt ett ansvar för vad man säger och gör. Det är ngt inte många tänker på, men saker man säger sätter sig djypt hos människor. Man måste tänka innan man säger saker och ting och vara beredd på att ta ansvar. Det är ingen lag, det är inget måste och deffenetivt ingen hyffs regel.
Ord kan höja, ord kan sänka och ord kan få en att nå himlen. Tårar kan fällas och lycka kan spridas, beroende på orden som sägs.
Jag kan säga saker jag inte menar ibland, men jag är oerhört försiktig med vissa viktiga ord som aldrig sägs till vem som hälst och hur som hälst.

Ta hand om er!

Kramar

Biblioteket

Hej på er!  Hur mår ni idag?
Jag sitter på biblioteket med Magda och Sofia, vi "pluggar´". Det regnar ute vilket inte gör humöret så mycket bättre! Vattnet vid Nissan är svart och ser jätte kallt ut! Usch! Hehe va dyster jag låter!
Nä måste plugga vidare!

Kramar på er!


Wieners & Sex and the city

Hello!
Vad har ni för er på en Lördagkväll som den här?
Själv sitter jag i min säng med Sofia, Magda, en chips skål och dipp! Vi kollar på "sex and the city"! =D Innan kollade jag och Magda på "Wieners" en helt reco film. Slår ju inte "Sex and the city".
Idag har jag varit på Biltema med Magda för att hämta hennes cykel som hon fick genom sin försäkring pga att hennes gamla blev stulen för några veckor sedan.
Vi kunde inte montera ihop cykeln sjäälva (förutom sadeln som jag lyckades klämma fast), så vi fick hjälp av två händiga killar!. Haha.. Tack ska ni ha!
Nu står cykelsaken i min stora lägenhet...  Förresten så monterades cykeln i min korridor...









Där står den!


Nu blir det mer "Sex and the city" !!

Kramar!



Dagens låt!


Jordan Sparks ft Chris Brown -No Air

Några av mina kompsisar


Från vänster :
Natasha, Jag, Magda och Sofia.

Hahaha... True Love =P


Soool

Hello people!

Vaknade för en dtund sedan, det verkar vara fint väder ute, för jag kan se ljus genom gardinerna! Dock tror jag att det är kallt.
Idag händer det inte så mycket här hos mig, ska plugga nu och senare ska jag och en kompis gå ut och gå. Vi skulle fikat förra veckan men antingen så är det ngt som händer mig eller honom, tummen kommer inte riktigt t om man säger så =P haha...
Åh va jag hade velat vända på mig och somna om igen nu... Nä plugget nu!
Ha en fin dag! Ta hand om er!

Kramar

...

Är så sjukt trött på vissa människor. Folk kan göra än så besviken antingen gång på gång eller en gång för alla.

Hittade texten som jag letat efter på Amy Winehouse låt Valerie:

Well sometimes I go out by myself and I look across the water
And I think of all the things, what you're doing and in my head I make a picture

'Cos since I've come on home, well my body's been a mess
And I've missed your ginger hair and the way you like to dress
Won't you come on over, stop making a fool out of me
Why won't you come on over Valerie, Valerie?

Did you have to go to jail, put your house on up for sale, did you get a good lawyer?
I hope you didn't catch a tan, I hope you find the right man who'll fix it for you
Are you shopping anywhere, changed the colour of your hair, are you busy?
And did you have to pay the fine you were dodging all the time are you still dizzy?

Yeah

'Cos since I've come on home, well my body's been a mess
And I've missed your ginger hair and the way you like to dress
Won't you come on over, stop making a fool out of me
Why won't you come on over Valerie, Valerie.
Valerie, Valerie?

Well sometimes I go out by myself and I look across the water
And I think of all the things, what you're doing and in my head I make a picture'

Cos since I've come on home, well my body's been a mess
And I've missed your ginger hair and the way you like to dress
Won't you come on over, stop making a fool out of me
Why won't you come on over Valerie, Valerie.
Valerie, Valerie?

Yeah Valerie

Back to my place

Hemma nu!
Har suttit på biblan och läst några sidor med Magda och nu när jag är hemma ska jag nog ta och duscha och äta lite. Sedan blir det mer plugg... Oh Happy days...!
Hände ngt roligt idag på biblan hehe... Innan jag gick till biblan så ställde jag mig och gjorde pannkakor med nutella som jag hade tänkt att ta med mig och äta som lunch där... mmm! Jag satte mig vid ett bord där det satt en kille och en tjej bakom mig. Efter tio minuter frågade tjejen killen :

-Luktar det inte pannkakor här?
Jag vände mig om med ett leende:
-Jo! Det är jag! hehe.. jag har med mig nygräddade pannkakor till lunch =D
Vi alla tre fick oss ett gott skratt =)

När dem skulle gå och äta lunch så frågade killen mig om jag kunde passa deras saker och självklart sa jag ja. När det kom tillbaka så hade han köpt en påse med nappar åt mig som tack! Jätte gulligt ju!




Happy =D

Kram

Vem är du?

Hej på er igen!
Jag skulle vilja att ni lämna en kommentar under detta inlägg och skriver lite om er, vilka ni är? Jag har ju ingen aning om vilka ni är så det har varit roligt =)

Skriv bara namn och efter det så är det bara att skriva precis vad ni vill (hälst sanningen). Efternamn behövs inte! Hade varit guld värt om ni ville skriva en rad!
Ni kan skriva under om ni inte vill att jag publicerar det!

Kram på er =)

Dagens låt!

Första gången jag hörde den här låten var hemma då jag kollade på "The green mile"... Jag gillade den filmen och låten var lika bra den. Jag tror inte att alla kommer gilla den för den är ju trots allt gammal, men ge den en chans =)

 
I'm in heaven

"Godmorgon"

Hej på er!
Vaknade för en stund sedan, det regnar och blåser ute fast jag måste till biblan och plugga. Jag vet inte riktigt men det blir en helt annat sak, man sitter mer och pluggar än vad man gör här hemma. Här har jag alltid ngt jag "måste" göra, typ diska, samsuga eller varför inte damma.. Det var ju 1 dag sedan! Ja, så funkar man här... Eller så går man helt enkelt och lägger sig... and so it is!
Förresten så har jag börjat skära ner på allt jag äter, bra för både min ekonomi och min kropp! Dessutom ska jag börja idag med några sitttupps och lite annat smått några gånger om dagen så att min gudomligt underbara kropp kan bli ännu mer gudimmlig och vacker.. haha.. skojar =D Ironi i högsta grad...
Nu blir det lite frulle här!

Kram på er!

En lite galen kväll

Ikväll som Tashi och maggy över till mig. Jag stälde mig och gjorde pannkakakor till oss som bara blev sååå goda! Vi åt nutella, sylt och socker till. Det var jätte länge sedan jag gjorde/åt pannkakor sist så det satt gott i magen! Dem blev sådär tunna och perfekta! Nog tjötat om pannkakorna!
Vi hade dte trevligt och lite galet! Vi blåste upp en "balong" som flög fram och tillbaka här i lägenheten! Hehe.. kuligt =P Nu är det Mumien II på tv, hade varit trevligt att se den men jag måste verkligen plugga minst 30 sidor i natt så jag blir klar!! Hatar plugg just nu...
Kram på er!

Dagens låt!


Kanye West- Love Lockdown

När jag hörde den här låten för första gången var det på slutet av VMAS Awards coh jag verkligen avskydde den, men bara efter några gånger så gillade jag den verkligen!


Mitt bröllop

Måste bara visa ett klipp so ligger uppe på Youtube! Ett brudpar som överraskar sina gäster.

Ha tålamod i några sec.. tar en tid innan den riktiga dansen börjar!


Coooolt! Hm.. Jag kanske också ska göra ngt sånt roligt när jag gifter mig!

By the way! Har pluggat coh gjort nåra ärenden, nu sitter jag hos Magda och vi ska snart åka iväg till willys för att handla lite mat. Jag ska enbart köpa nutella.. hehe..
Ha en trevlig kväll så höres vi senare!

Kramar


Svart vinbärsgelé i frysen ?

Tjo!
Kom hem för ngn timme sedan från min lektion jag hade. Har hunnit tillaga och äta lax med potatis! Gott!
Jag måste till biblioteket snart för att printa ut en sak från internet och efter det sätta mig och plugga sekretess, sjukt kul! Förresten hade två galsburkar med gelé så jag satte in den ena i kylen och den andra i frysen:



Det kan man väl göra? man kan väl egentligen frysa ner allt i frysen, fast gäller det även gelé? hehe.. A,ja... Nä nu ska jag vila en stund och därmed dra iväg till biblan! Ha en fin dag!

Kramar

Söta Sara!

Sara kom förbi för en stund sedan och gjorde mig riktigt glad! Hon smsade mig tidigare idag och sa att hon hade en överaskning till mig och frågade om jag kunde öppna dörren där nere för henne lite senare framåt kvällen... Så kom hon för en stund sedan med en present till lilla mig!



Barista mjölk och en cappuccino Maker =D Så sööt! Tack så jätte mycket gumman! You made my evening!
Ska dricka lite Chai Latte nu och smaka på en hemmagjord goding!
Ingen är gladare än mig nu! =D

Kramar!


Grand Mexicana Ala Ellie

Idag åt Natasha och jag hamburgare (igen) det var gott! Själv åt jag en med ost, baicon och Natasha en clear. Gott!


Grand Mexicana ala Ellie! The best Hamburgare in the world!

Det ser inte så gott ut men det var Jammi!=)

Idag vaknade jag och började plugga lite, sedan drog vi till skolan för att göra några övningar med Sofia och Sara! Efter en stund kom Natasha och satte sig ner hos oss. Därmed gick vi hem till mig, åt hamburgare och pluggade en liten stund tillsammans. Nu sitter jag själv här och pluggar. Förresten så kom mitt mecenat kort idag! Inte för att jag väntat på det direkt men endå, kul att få det...
Nu blir det Te och plugg!
Kramkram

Seeeeeeeeeeeeeeeeeeegt!

Godmorgon!
På tv visas en dräckt som kvinnor ska ha på sig för att vi ska se 3 kilo slankare ut samt samt få en mer putande rumpa... Gosh! Det låter riktigt -60tal och töntigt! A,ja... Hoppas itne allt för många tjejer går på detta.
Sitter med Civilrätten och pluggar om det jag pluggade iförrgår och igår för att det förhoppningsvis ska sitta. Måste käka lite frulle snart, fast vet inte vad. Tror inte jag har så mycke hemma =p hehe...
Bild från igår!:

Från vänster:
Sofia, Natasha, Elin, Sara, Maria

Jessica kom lite senare och var lika glad som vanligt =D
Nej nu ska jag se om jag har ngt ätbart hemma! Ni får ha en fin höstdag! "höres" sedan!

Kramrkam


Sova

Nu är det dags för lilla mig att läsa och efter det sova. Har planerat att gå upp tidigt i morgon så att jag kan börja plugga och komma igång med dagen i rätt tid...  Åh! Vaniljljuset luktar riktigt godis! mmm! Har haft en riktigt trevlig kväll med tjejerna ikväll! Det var ett giv att ha dem över! haha.. undra vart ja fick det ifrån =p Sick hur man tar till sig ord av andra! Foto kommer upp i morgon! Nu får ni sova så gott!

Många kramar!


Home

Sitter hemma med Elin, Sara, Natasha, Sofia, Jessica, Maria. Vi har sett "Taken" som både jag och Sofia har sett innan men eftersom den är så bra så gick vi med på att se den igen! Det blåser fruktansvärt ute! Värsta höstvädret.... Ska nog ta mig ett glas te snart! Nej nu måste jag vara lite social här! "hörs" sedan!

Kram

Dagens låt!


Anita Ward - Ring My Bell (1979)

Hehe... So lovely! =D

Kram

Hemma i min lya!

Tjo!
Kom hem för en kvart sedan ungefär från skolan och nu sitter jag och äter "stuvade mackaroner", jag hittade ett par som verkade nyttiga och tänkte att man kanse kan styvva dem...:


Det är godare än vad det ser ut att vara..

Jag ska till biblioteket snart och plugga! Den här veckan måste värkligen järnet ges! Måste skynda mig! Höres senare.
Kram kram

Dagens låt!


Guns N' Roses - Knockin' on Heaven's Door


Tjo!

Nu är jag hemma!
Min dag började med att Sofia, sara och jag satt på skolans bibliotek och gjorde övningar. Sedan hade vi lektion i 3 timmar där jag gjorde bort mig rejält! Läraren visade upp ngt på tavlan och jag va lite seg så jag gjord en lite finulig sak, jag tog fram min kamera för att fotografera tavlan... Jag pillade lite med den för att ta bort ljudet och efter det tog jag en bild UTAN att ta bort blixten så det blixtrade till i hela klassrummet så alla som satt runt omkring började småskratta.. det tog mig några sec innan jag fattade vad som hade hänt... Va e mitt problem?? Hur kunde jag glömma ngt sådant? I vilket fall så fattade inte läraren ngt PUH! Efter lektionen stack jag och Sara in till stan för att göra några ärenden. Jag passade även på att kolal om min cykel stog på plats för den har stått där i 3,5 veckor nu och vet ni vad? Den står kvar!! Helt ofattbart! Det verkar inte vara ngn som vill ha min cykel med tanke på att alla mina kompisars har blivit stulna på kort tid!
Nej nu ska jag äta upp min pizza ...


Här har ni det fantastiska fotot...


Stackare.. jag har inte övergivit digg.. hehe..


Lite lagomt god...

Kramar

Söööömn

har försökt sov aett bra tag nu men ahr inte kunnat!! Vaknade ju 14:00 idag och det är därför jag inte kan somna.. jag vet = / menmen... ska försöka ta mg upp vid nio i morgon och träffa Sofia och Sara vid biblioteket för att plugga! Hoppas jag orkar upp..
Men men... Hoppas ni sover gott i vilket fall ch drömmer fina drömmar =)

Natti på er =)

Söndagsmys

Hej alla!
Har hasft lite söndagsmys med Natasha här hemma hos mig. Vi har ätit hemlagad hamurgare med pommes och lite annat smått. Nu är det gossip girl på tv och jag funderar på om jag ska upp och sätta mig hos Jessica och Sara lite om en stund. Två våningar upp är ju en bit att gå... Hehe... Åh! Glömde att jag måste damma! Usch.. A,ja, bäst att göra det nus å fort som möjligt så det blir klart.


Gott!

Måste ju diska också.. Oj.. Gotta go!

kramar

En kul grej

Höger- eller vänsterhänt: Höger!
Humör just nu: Nöjd
Är det nåt du absolut inte äter: Muslor. Bjiax!
Kläder just nu: En blå tröjja "Monki" som jag fått av Sara.=)
Musik just nu: Beyonce -If i were a boy
Vad sa du senast: Hörs sedan då! Byepie!
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Intressant fråga!
Längd och vikt: 167 lång och väger 58.. Suck
Hur många kuddar sover du med: Sover med... vet jag inte om jag gör, men jag har 3 huvudkuddar, fast jag brukar hamna under dem..
Favoritväder: Självklart varmt och sol! Men när man ska sova är det mysigt med smattrande regn =)
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: En speciell person, godis och en kniv.Spelar du nåt instrument: Har två gitarrer, ett grekiskt instrument som kallas för "lira" och piano.
Morgon- eller nattmänniska: Nattmänniska!
Sparare eller slösare: Beror på...
Vem är viktigast för dig: Min familj och vänner
Bästa film: The notebook, Taken, Sagan om ringen, m.f. kommer är faktiskt flera men kommer inte ihåg alla...
Tror på liv på andra planeter: Ja, ( vill ju inte utesluta det helt=P )
Kommer du ihåg din första kärlek: Ja
Har du några homosexuella vänner: Inte vad jag vet!
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja
Hur många barn har du/vill du ha: Jag skulle vilja ha 2 ngn gång i framtiden
Bio eller promenad: Beror på.. älskar att promenera och tycker bio är mys!
Snarkar du? Inte rätt person att fråga, men ingen som klagat iaf =)
Rädd för insekter? Nej.
Äckligaste insekten: Finns ju endel att välja mellan...
Bästa bok? Oj.. hm.. The Great Gatsby, Brott och straff, The secret m.f.
Vad vill du jobba som? Jag hade velat jobba med inredning, men det blir nog en coach av mig!
Pizza eller hamburgare? Pizza ibland och hamburgare ibland... me cola!
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.): Välstädat!
Gungar du på stolen? Näe..
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Få för mig? Ja! Göra det? Nej.
Hur många syskon har du? En syster i 15 års åldern som heter Eva.
Vad är du mest rädd för? Döden och mörkret. (Börjar faktiskt bli vän med mörkret lite smått)
Är du rädd för blod? Nej
Saltar du på maten? Nästan alltid!
Gillar du att sjunga? Haha.. jaaaaaaaaa!
Vilket gymnasieprogram gick du och varför? Jag gick musik men samtidigt pluggade vi en linje med mycke historia, Latin, FornGrekiska. Det var dte som intresserade mig då.
Anser du att du är stark? Till och från.
Brukar du sola? När solen skiner sticke rjag alltid ut nosen!
Vad gör du om du får hicka? Hickar. =P
Röker du? Nej! Har aldrig och kommer aldrig testa!
Snusar du? Nej, IU!
Kaffe, te eller inget? Te/cola


Söndag

Hejsvej!
Då var det söndag igen! Vaknade för en stund sedan och kollar på stjärnor på is nu som faktiskt inte är så bra, så jag ska nog ta mig lite frukost innan jag går ut och går me Natasha.
Det är jätte fint väder ute! Har inte tittat ut men solen skiner in! Jippi!Ska bli skönt att ta sig en promenad idag. Vad ska ni hitta på för ngt roligt idag egentligen? =)
Frukost nu!

kramar


Dagens låt!

Här kommer en låt som är ny och Sjungs av Bruttan. Det är från hennes 6e album känt som "Circus". 26 september 2008 släpptes denna låt på radiostationer i USA.



Britney Sears -Womanizer

Kan tyvärr inte lova att den inte spelas på radio... Men den är ny!
Enjoy!

Nightypighty!

Gääääääsp

Har legat och puggat en bra stund nu tills jag somnade... läste flera sidor och slocknade på boken.. Känns nästan som att jag vore sjuk för jag är inte van att sova på eftermiddagen. Fick nästan lite panik nu, borde inte somnat  =/ Så nu är det mer plugg som gäller!

Kram

Dagens låt!


Beyonce -If i were a boy

Morning morning!

Hej alla!
Idag är det Lördag! Är inte det underbart? Kan tänka mig att alla tycker det är skönt att man bara gör precis vad man vill! Själv är plugget fullt igång nu och så  mycket information om bla lagar etc. måste matas in för att det ska gå bra på tentan som är om 1,5 vecka! Sick.... Kan inte förstå hur tiden gått så fort! Jisses...
Nu ser jag hur civilrättsboken flörtar med mig, måste fortsätta här.
Ni får ha en fin dag så "hörs" senare! =)

Kramar

Klockan 18:59

Sitter vid datorn och kollar lite på vad folk skriver om bloggalan som var igår. Tycker faktiskt att blondinbella borde vinna Kenzas pris... Kenza är bra, absolut men man märker skillnad på proffs och inte proffs... Blondinbella ledsen för din skull!
Nej nu blir det film med Sara! Ska bli trevligt, för det var ett tag sedan jag hade quality time med henne. Ni får ha en trevlig kväll, så ses vi lite senare igen.

Kramar!

Dagens låt!

En av mina absolut favoriter!


Frank Sinatra -I've got you under my skin

Tjoflop!

Sitter hemma och pratar med Irini från Grekland! Trevligt för jag saknar henne =( Vad har ni för er nu? Det är jäte fint väder ute idag, hoppas ni gjort ngt riktigt kul!
Jag sitter som sagt och pratar me min kompis och samtidigt har jag tänt ett ljus som luktar vaniiiilj! mmm We like! Oh no! "The Hills"är ju på Tv! Haha.. gillar itne the hills bara så folket vet.. det är inte bra... (Don't kill me Mags + Tashi!). Dem kollar jämt på det programmet! Dem sitter och kollar på det och jag kollar på annat under tiden, hehe...
Förresten, har inte ätit godis på flera dagar nu så jag blev allt lite sugen! Får nog bli lite godis följt av film idag.. mmm Gott! Men nu ska jag sätta på lite te!

Kram

Plugg...

Har suttit hemma nu och har undvikit plugget hela tiden!... Antingen så känne rjag för att diska eller så funderar jag på att damsuga... Har pluggat endel men det behövs mer än så.
Har duschat och nu sitter jag med min nya morgonrock som jag fick i present idag! =) Ska ta ne bild och lägga upp i morgon så ni också får se.
Nu måste jag fortsätta med plugget här!

Kram




Dagens låt


Frank Sinatra -Fly me to the moon


Back again!

Tjo!
Nu är jag tillbaka igen! Har varit i Gbg tills idag så jag har inte haft tillgång till ngn dator! Jag var tvungen att sticka iväg för att lämna tillbaka några böcker som Magda var så snäll och lånade åt mig för två veckor sedan. Som tur var så fick jag låna om dem eftersom ingen annan stog på tur.
I vilket fall så åkte jag i går morse och kom hem nu för en stund sedan. Idag var jag och lunchade med min mormor och hennes syster på ett ställe som ligger vid saluhallen, "bee" hette det och det var ett jätte trevligt ställe!



Sedan drog vi vidare till ett kafe där vi beställde chai latte och fick chaite... Hm... Arg.. Så vi drog vidare till "espresso house" där vi fick "chailatte" =D Gott*
Mormor tyckte det va rså gott så hon köpte varsinn burk till oss! Mmmm Va gott!
Nu ska jag plugga och sedan ta mig en dusch. Ha en trevlig kväll! härs senare.

Kramar


Kladdkaka

Sitter hemma i min säng och kollar på 2,5 men med Natasha och Magda. Vi åt falukorv i ugn med potatismos och kladdkaka till efterätt, så vi sitter här nu helt uppsvullna och nästan spyfärdiga.

Suck säger ja bara. Allt är inte lika roligt alltid.
Ha det fint!
Kram

Höstsol

Nu är jag hemma iegn efter tvåtimmars lektion. Vi skulel egentligen vara kvar till klockan 16:00 men det är inget som kommer komma upp på tentat så vi gick en timme tidigare. Det är jätte fint väder ute nu! Så jag tog några bilder förut när Sara och jag var på väg hem!





Nu håller potatisen på och puttrar för fullt! Ska fortsätta laga mat och plugga lite till innan dem andra kommer! Idag är det min tur att laga mat! =)

Kram så länge

Dagens Låt!


Salem Al Fakir -It's true


Har gått och mumlat på dess refreng nu i 2 dagar, hehe.

Kram!

Let the sun shine!

Morning!
Quess what!? The sun is shining! Isn't that something?
Vaknade för en stund sedan och har pluggat lite så att jag känner att det går frammåt, sakta men säkert. Tvn är igång som lite sällskap såklart.
Jag måste lämna tillbaka några böcker från biblioteket i Göteborg i morgon så jag är lite stressad! Måste åka hem för att vara där i ett par timmar bara. Måste dock göras! Glömde lägga upp den här videon igår när jag kom hem!
hehe..



Kjell Bergqvist - in action!

Tycker nästan lite synd om killen...
Nu ska jag fortsätta plugga, och kanske dags att göra lite frukost. Får se om jag orkar ta mig ur sängen! Ni får ha en bra dag så länge!

Kram

Hejhopp!

Nu sitter jag hemma i min säng med nyborstade tänder och nydushad. Helt ok asså! Hade ja nybäddade lakan hade det varit ännu mer prima! Men det ska göra i morgon! har satt väckarklockan på nio så jag går upp kvart över tio och börjar plugga så jag hinner plugga några timmar innnan lektionen. Känner verkligen att det är vissa saker jag inte förstår och det känns lite jobbigt med tanke på att tentan är om 2,5 veckor! 
Idag gjorde Sofia och jag en riktig klumpeduns! Vi skulle träffas 15:00 för att vi trodde att lektionen var från 15:15 till 17:00... När vi väl kom till klassrummet såg vi att det satt folk inne... Vi tänkte självklart att dem börjat kanske lite tidigare, men nej... Vi hade ju för sjutton inte lektion från 15:00 till 17:00! Utan 13:00 till 16:00... Gosh! Ni kan tänka er hur sjukt pinsamt det var att gå in i klassen med alla ögon stirrande på oss??! Alla undra så klart va fasiken vi gjorde där en timme innan lektionens slut... Suck va ja blir trött ibland...

Nu får ni sova så gott! 

Natti natt! 

Relaxing

Hej alla!
Sitter hemma hos Magda nu och är proppmätta! Natasha och Magda sitter på golvet och Sofia och jag sitter i soffan. Vi har ätit god mat  (igen) med kladdkacka som efterätt mmmmm! Så gott!
Kvällens heta ämne är vad vi ska shoppa i New York! Jag ska köpa en snygg sak, typ en het väska och en snygg mobil! Vi kollade äen resor och priser! Hittade en billig resa på 4000 vilken vi kommer boka när som hälst under veckan. Nu måste jag avsluta detta inlägg för vi ska gå egenom fler sider och priser! Hörs senare!

Kramar!


Dagens låt


Petter -God damn it

Underbara väder!

Ja, då var man "uppe" igen då och en ny fantastask dag är redo att falla i min famn.. Ok.. där tog jag i... Jag tittar ut genom min gardin och vädret suger!
Ska upp och ta mig en kopp te sedan och plugga... Meeen men!
Ni får ha en fin dag där ute! Så kommer upptadering lite senare!

kramisar


Mitt i natten

Nu har jag pluggat och pratar me Navve i telefonen, han är i Stockholm och kommer i morgon. I morgon ska jag upp tidigt för att fortsätta mitt plugg och därmed dra till skolan för att ha några timmars övning. Så underbart givande dag! Precis som alla andra.


En trött ellie

Sov så gott alla!
Kramar


Dem två små jordgubbarna

Den här berättelsen ägde rum på en liten åker ngn stans i Sverige...

Det var en gång två små jordgubbar som fann varandra under tiden då det är jordgubbarnas årstid, nämligen våren. Det är ju just den årstiden då det är  lugnt, varmt och soligt. Dem ägnade tid åt varandra, hade roligt ihop och kände att det dem hade var ngt speciellt, tom deras kyssar hade en speciell smak!
Allting kändes rätt för dem båda och dem fattade tycke för varandra på väldigt kort tid. Attraktionen som fanns emellan dem var inget som kunde slockna fort...
Det kom en tid då dem var tvugna att skiljas ifrån varandra ett litet tag men det var inget som skulle komma emellan dem om skilja dem åt. Tiden gick och båda hade varandra i sina tankar under hela den perioden.

När dem återträffade varandra igen så kände båda att det var som om de inte varit borta från varandra en enda dag. Den tiden dem varit ifrån varandra hade inte förändrat på ngt.
Höstern kom och jordgubbarna trivdes med varandras sällskap precis som innan!
Berättelsen fortsätter med att den ena jorgubben även kände andra behov som kallade... Den ville finna sig själv och utveckals, upptäcka världen, känna spänning och äventyr! Den ville testa sina gränser och se hur långt den kunde nå! Dessutom hade den en passion som den ville utväckla mer.
Den lilla åkern kändes plötsligt för liten och för säker...

Jorgubben kunde inte göra allt det här tillsammans med den andra lilla jordgubben och beslöt sig för att lämna den. Den andra lilla jordgubben kunde inte riktigt förstå vad som hade hänt? Den kände sig ensam, sårat, arg, och besviken! Men kunde inget annat än att respektera dess beslut...

Ingen vet vad som egentligen hände med dem två små jordgubbarna, men det finns flera olika sägner om sagans slut.
Vissa säger att dem gick skilda vägar och aldrig träffades igen. Andra säger att dem återfann varandra efter några år och kände samma attration och passion som tidigare...
Jag vet inte alls vad som hände med dem två små jordgubbarna men det som är säkert är att dem hade ngt fint...



=*

Dagens låt


The Beatels - Here comes the sun

Cancerfonden

Tjo!
Har försökt logga in på min blogg nu i 45 minuter utan resultat förs nu...
Jag var på maxi innan för att köpa en almanacka och lite annat smått och gott! Har spanat in den ett tag nu och den har två motsattser, en positiv och en negativ... Det possitiva är att den stödjer bröstcancerfonden och det negativa är att den är rosa... Suck! I vilket fall så är den söt ändå och jag köpte den!

 
Pris: 99 kr

Funderar på att köpa en till mamma och mormor snart också! Utmärkt julklapspresent!

Det är jätte fint väder ute nu, solen skiner och löven ligger gulbruna på marken precis som dem ska. Underbart höstväder och funderar på att gå ut och gå en stund senare! Nu ska jag över till Natasha och ha lite quality time med henne och Magda!
Kram på er så länge!


Hemma från krogen

Tjo!
Kom hem för en stund sedan och har Magda liggandes till vänster om mig, på tvn går Gillmore Girls som ger mig en trygg och familjär känsla. Ikväll hade vi en tjejkväll hemma hos Sofia med god mat och mycket prat =). Vi hade en trevlig kväll och efter maten gick jag och Magda in till stan för att gå till "club moon".  Väl på plats träffade vi flera som vi kände vilket var kul för det resulterade till att vi dansade mycket vilket är kuuul! Efter "moon" gck vi till Mårtensons där vi träffade flera andra som vi kände och stog och pratade en stund.
Här är några av kvällens bilder:


Såhär vilt brukar det gå till på våra förfester =P


Jag gör en Kenza ;P


Magda och Natasha (Tashi gör en "perea perea")


Sofia klagar över ngt och jag gör en Ellie helt enkelt!


Våra nollor jag och Magda=)


På club moon!


Mina ögon börjar ge med sig vilket innebär att jag måste sova... Men vi hörs mer i morgon!

Kramis

En favorit i repris. Bara för att jag tycker om den


Om bara killar visste!

Seriöst! Är jag den enda tjejen som tycker att det är tråkigt att sminka sig? Jag sminkar mig inte så mycket men dem minutrarna jag spänderar framför spegeln är riktigt plågsamma! Speciellt mascaran! Det kryper i mig för att det går så sagta! Är dte bara jag som har detta problem?
I vilket fall så är slaffset på nu och jag har dessutom dragit på mig en svart klänning som jag dunderar på att kombinera med ett par snarta skor och en ljus kavaj... Får se.. Kanske endå tar på mig min svarta sjol ist med en snart body. Kanske hinner ta en bild inna jag går så ni får se! Ni killar borde vara glada äver att slippa smink! Ifs.. vissa borde endå testa tyå concealer=p haha skojar!

Nä nu msåte jag skynda!
Kramis

Regn!

Hej alla!

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men har haft full rulle hela dagen sedan jag vaknade! Fick ett sms av Sofia som sa att vi skulle iväg till stan och flygstaden för att kolla i affärer. Så jag skyndade mig och var klar inom kort! I stan köpte jag ett par gråa vantar och på öb köpte jag en kanna så att jag kan ha min saft i! Äntligen!
Nu sitter jag och äter lite på mina "mentos" som jag köpte mm... gott!

Ute regnar det och jag sitter i min säng och bara degar... Funderar på om en kopp te snart innan jag letar efter kläder till ikväll. Måste hinna dusha innan och sminka mig. Jobbigt det blev helt plötsligt!
Ngt jag verkligen ser fram emot är vår resa! Det blir förmogligen USA! Jag pratade med en kompis lite tidigare idag och han sa att när han var där så hyrde dem en Lghenhet vilket kostade dem 180 kronor per dag! Sjukt billigt! Det billigaste vi hittade igår var ju 260 kronor! Måste nog leta mer och frågar unt mer ocskå... Men det verkar lovande iaf och hittar vi ngt så billigt så vore det ju drömmen!
Nu blir det te!

Kramar

Dagens låt!


M.i.a -paper planes

Kramar

Kvällens lilla kompi-möte

Nu har vio ätit, tjatat, fightats och kommit fram till absolut inget... Jag har blåmärken över hela kroppen. Skojar bara, tjejerna kom över och vi hade en seriös diskution om hur vi ska göra.
Vi ska ut på nya äventyr! Vi ska resa långt! Antingen New York, Tokyo eller Thailand. Vi pändlar mellan vit och brun choklad!
Men det verkar som att det blir New York för det står 2-1. Hehe nej men vi verkar vara sams om det! =) Det kommer bli så roligt! Ngt jag verkligen ser fram emot! Eller ja, vi ser fram emot!


Sofia, Natasha och Magda... Vi vet att det inte är kräftsäsong nu men So what?


Försöker du sno min potatis eller? =p

Vi har även funderat på om vi ska iväg till Holland en sväng snart! En kompis till mig bor där så vi kanske slipper hotellkostnaderna. Vore fint!
Nu får ni sova så gott så hörs vi mer i morgon!

Kram på er!

Fredagen

Tjo!
Är hemma nu och har diskat! Natasha ligger brevid mig i sängen och båda väntar på att dem andra tåv hönorna ska komma över så att vi kan äta och fortsätta med vårt seriösa möte.
Jag var i stan färut för att göra klart några ärenden, sedan satt vi på espresso house en stund och tog oss varsinn chai latte mm... Under tiden började vi vårt möte och kom som vanligt inte fram till ngt... Därför ska vi fortsätta med diskutionen efter maten här hos mig. Det kommer gå hättsigt till men efter en stund över varsinn kopp te kommer vi återförenas åter igen! ... Ehum... ja.. Ta inte min monolog så seriöst nu =P
Nej nu måste jag dela upp tvätten så att jag får tvättat lite!


En höst bild =)

Kramis

Film m.m

Hello!
Efter att vi varit i stan igår så gick jag hem för att städa så kom Magda över vid 21:00 för att se på film. Vi kollade på en sjukt dålig film! "The strangers" heter den.
Jag blir lätt rädd av mig men den här filmen hade en scen som gjorde att man hoppade till ngn centimeter, nämligen när Liv Tyler ligger på golvet halvdöd (man tror att hon är dödifs) och helt plötsligt skriker... Dem försökte verkligen psyka än men det verkade inte ens funka på mig. Musiken som spelades under filmens gång var faktiskt lite läskig men lite tjatig.. Tycker inte ni ska se denna film, men är ni nyfikna than just do it! Här har ni trailern. Trailern är 100 gånger bättre än filmen..




Nu måste jag fortsätta plugga!
kram

Dagens låt!

Jag kommer ihåg då mamma visade en video där jag och pappa stog bakom två ljus till microfoner och sjung till "Something stupid". Pappa är Frank Sinatra och jag Nancy Sinatra. Lovar! Inte för att det var jag men det va jätte sött! Haha... Jag älskade redan då att sjunga fast jag bara var 3 år gammal. I filmen tar jag ur ljuset därifrån det står och vill hålla det i handen för att det skulle se ut som en riktig microfon. Ser bilden framför mig hehe..
I vilket fall här kommer dagens låt, antar att ni redan fattat vilken det är! :



Frank Sinatra och Nancy Sinatra -Something stupid

Go´dag på er förresten!

Goodnight!

Ok, klockan är snart två och jag orkar verkligen inte skriva så mycket nu faktiskt... Men vill önska er en godnatt i alla fall till er som inte somnat än. Idag har jag sett världens värsta film! Mer om den kommer upp i morgon då jag är pigg och glad! Tills dess, Sleep tight!

Kramar

Min Torsdag

Tjo!
Kom hem för några timmar sedan och har städat! Diskat, damsugit, dammat och plockat undra kläder! Nu kollar jag på 2Desperate houswifes på datorn. Jag va i biblioteket i morse och pluggade några sidor... Somnade också för den delen.. på soffan i ngn kvart tror jag... Efter det stack vi in till stan för att ta en fika på espressohouse. Chai latte! mmm! I morgon kommer Sofia, Magda, Natasha och jag ha ett så kallat "möte" och ha en seriös diskution. Om jag känner oss rätt så är biblioteket inte redo för våra konversationer så mötet kommer antagligen äga rum hemma hos ngn av oss. Det kommer gå lite hättsigt till väga. Vad det nu är kommer ni få reda på imorgon efter mötet! =D
Nu, mer Desperate!

Kram

Dagens låt!


Panic! at the Disco - "I Write Sins, Not Tragedies"



Kramar

Godmorgon!

Hej på er!
Vaknade för en stund sedan och funderar på om jag orkar göra lite frukost nu eller om jag ska vänta. Jobbigt beslut faktiskt.. hehe..
Usch, snart ska jag plugga, ser fram emot det... Förresten vad ska jag ha til frukost? Kanske hoppar det... Ska in i dushen snart för att komma igång. Men ha en fin dag så hörs vi lite senare idag!
kram på er

Månadens ord

Tänkte lägga upp ett ord som jag vill utnämna för månadens ord..
Nämligen ordet: GAH!
Ordet Gah kommer nämnas när ngt verkligen är sjukt bra eller fint.!

Dags att kolla på southpark och sedan sova

Go´natt!

En helt vanlig dag

Tjooo!
Bättre sent än aldrig! Ligger i sängen nu och kollar på tv... Seriöst, min cykel nyckel är fortfarande borta och jag vet inte vart jag har lagt den... Funderar på att dra till stan med Magda i morgon och knippsa upp kedjan så att jag kan använda min cykel igen...
Jag var på donkan idag efter min lektion och efter det gick vi på bio med barnen från "vänner emellan". Det var trevligt! Vi såg "step brothers" som jag kanske tyckte var sådär... Det var en komedi och självklart var den rolig, men den får inte fler än 2 av 5 toasters. Medel klass film.
Lokalen var helt tom och dem ända som var där var vi 5 och ett par som satt längre upp i ett hörn och stönade...
Hello! Get a room!!


Vi är lite rastlösa på rasterna! höhö...


Fullt av folk.


Ngn fattas....

Mina ögon cpr sig nu.. nästan så jag måste sova..
Jag älskar verkligen att sova! Helt underbart att krypa ner i sängen men dem där 5-10 minutrarna innan man somnar är dem jag inte kommer så bra överens med...
I går satt jag och tänkte på hur ett ultimatum chema skulle var för mig och kom fram till detta:

08:30 -Vaknar och gör mig iordning för gymmet
10:00 -Färdigtränat på sats och cyklar hem och gör frukost samt duchar
11:00 -Pluggar i 2 timmar
13:00 -Lektionen börjar och håller i gång i 3 timmar
16:00 -Lektionen avslutas och jag äter mat med mina kompisar, antingen istan eller hemma.
18:00 -Hemma och pluggar tills det är dags för kvällsmys
20:30 -Vi samlas och kollar på ngn mysig serie eller en film
23:00 -Hemma, antingen så pluggar jag eller så läser jag en go bok.
23:45 -Somnat

Hade jag kunnat ha detta som chema så har jag lyckats... Ngt att satsa på egentligen?

Natti natti!


Dagens låt!

 
Rihanna -Take w bow

Espresso house

Godmorgon!
Idag var jag uppe med tuppen! Eller ja.. nästan iaf, där kanske jag tog i... Jag var uppe klockan 10:00 iaf! Natasha Magda och jag gick till Espresso house för att äta frukost och även om det blev lite smulit så det var gooott!


Fattar inte hur jag lyckas...

I vilket fall... Det var ett smart drag att äta där för vi gick 20 minuter innan frukost vilket är riktigt bra! Dessutom gick vi 20 minuter tillbaka också. Typ ingen motion alls men alltid ngt ju.
Jag har strax lektion, men innan det måste jag till biblioteket för att lämna en bok som jag lovat att låna ut. Det är jätte fint väder ute idag, även fadst det blåser lite mer än igår så är det inga tjocka kläder som krävs! Nice!


Nice


Idag ville Tashi vara med på "Dagens" =)

Förresten här är en bild på oss:


Från vänster till höger:

Natasha, Magda, Sofia, Sara och jag.

Nu ska jag till biblan! Ha en fin dag så hörs vi senare!

Kram

Be Careful What You Wish For 'Cause It Might Come True

Godkväll på er!
Jag håller på och läser en bok nu som handlar om attraktionslagen. Jag har sett dess film 2 gånger och nu ska jag även läsa boken. Det verkar vara mer givande än filmen, även om jag tyckte att filmen var bra. Jag känner på mig att jag kommer läsa den fler gånger för att verkligen förstå mig på den.
Jag tror jag nämnt boken tidigare i ett tidigare inlägg faktiskt men den heter "the secret". Vi alla individer är som magneter och kan dra till oss ngt som vi verkligen vill ha och då menar jag verkligen vill ha. Inte ngt vi hade velat ha. Det handlar "the secret" om. Dock måste jag säga att jag tvivlar på vissa saker för om jag hade kunnat sända ut önskningar till universum (som dem påstår att man gör) som jag verkligen vill ha så hade jag haft det just nu. Menar inte ett playstation eller en ny mobil, jag menar ting som jag verkligen verkligen vill ha. Jag kanske sänder ut fel signaler?

"Allt som kommer in i ditt liv har du dragit till dig. Och det har dragits till dig i kraft av de bilder som du har i ditt medvetande. Det handlar om vad du tänker. Allt det som pågår till ditt sinne drar du också till dig."
Citerat ur "the secret".


"Varenda en av dina tankar är verkliga ting - en kraft."
Prentice Mulford


Jag vet inte riktigt men om detta funkar så kanske jag borde vara försiktig med vad jag önskar mig?
Ska fortsätta läsa boken nu och se om jag kan lära mig mer=)

Go´natt på er!

Dagens låt!


Lil Wayne -Lollipop


Feta Greta

Hej på er!
Idag hade jag 3 timmars lektion.. Efter det drog jag till biblan och sedan gick Magda, Natasha och jag till Feta Greta för att äta! Det var underbart väder ute så vi satt ute. Egentligen var det sagt att vi skulle till stan och ta en fika på Espresso house, vilket blev inställt. I vilket fall så var det gott med en hamburgare och pommes även om jag var sugen på Kina box. Kykling med jurdnötsås mmmmm!! Menmen... Man kan inte ha allt tydligen=P


Äntligen kom lagboken till användning!

En väldigt givande dag med många överaskningar! And i promise.. The fashination never ends...

Kram

Benjamin!



Det var ett tag sedan nu, men han är bra endå! Hehe... Äntligen är det 5/5 toasters som gäller! Hm.. borde nog skaffa mig en sådan och åka runt på här i halmstad, verkar fiffig och bra ju!

ciao

Mardrömmar

Godmorgon!
Jag brukar drömma varje natt och oftast kommer jag ihåg mina drömmar... Vaknade tidigare idag men somnade om och vaknade för en stund seda igen. Jag hade en hämsk mardröm om att jag var i ett stort hus med kompisar och att det plötsligt kom et in ett gäng som skulle göra inbrott. Jag och en kompis låg brevid varandra med händerna placerade på huvudet som killarna hade sagt. Det var tillräkligt nog en äklig känsla och helt plöstligt ställde sig min kompis upp och gick, kvar låg jag. Under drömmen så had ejag min mobil med mig och tänkte flera gånger på att ringa en nära person till mig.
Plöslig kände jag en pistol i ryggen och tänkte att nu dör jag! Men nej! Jag skulle helt plötsligt bli våldtagen av en idiot...! Sjukt.. Jag spelade med som om att jag gick med på det och ljög snällt att ja hade svamp och klamydia, nästan att det skulle hindra idioten. Dock drogs tiden ut och helt plötsligt stog hans flickvän där och bara började prata med honom glatt. Han glömde bort sin plan och de somnade brevid varandra medans jag låg på golvet.
E jag frisk eller? Haha... Herre gud.

Frukost nästa!
Kram

Mamma med Elena Paparizou

Helu!
Allt bra med er? Här är allt som det varit ett tag nu. Hade lite besök här tidigare idag och då blev det movie time! White chicks in da town! hehe... Den var lite rolig faktiskt... kanske inte värdsbäst men helt ok!
Förresten! Fick några bilder av mamma idag från den dagen Elena Paparizou var nere på rhodos och uppträdde Look:




Erkänn min mamma är finare än 25 år yngre Elena Paparizou? Fasst hon är väl helt ok med =p

I morgon skaa jag till biblioteket och sedan har jag en spektakulär lektion som kommer vara ett par timmar! Sensationellt och väldigt givande dag i morgon, vilket jag ser fram emot...

Goodnight people sleep tight!

Dagens Låt


Duffy -mercy

Idag har jag sjukt dålig fantasi, så dagens låt får bli en liten repetion.

Kram

Home sweet home

Helu!
Kom hem för en stund sedan! Har varit i skolan och gjort några övningar i ett par timmar och nu ska jag städa lite här hade jag tänkt och kanske ta och hitta den förbannade nykeln som varit borta i 3 dagar nu! Hade tappat bort den förra veckan då jag hade bilen, så hittade jag den i torsdags och så har den varit borta sedan des sigen... Suck... Hade dessutom tänkt att låna ut cykeln till Magda nu när hennes blivit stulen. Leta leta leta!
I got work to do!
Kramar på er

Vad hände med Titanic?

Hej på er!
Vaknade för en timme sedan ungefär och har hunnit dusha samt föna håret. Tänkte ta och äta lite frukost snart och plugga lite, antingen här eller på bilblioteket. Får se vad jag orkar. Tänkte slänga upp ngt jag tjuvlyssnat.. Nämligen igår hos Natsha innan vi kollade på "The notebook".

Tre tjejer sitter vid en soffa. Den ena tjejen har laddat ner två filmer b.la "Titannic". Medans hon pratar me tjej nummer 2 böjer hon sig fram mot datorn och säger:

Tjej nummer 1 -Undra vad som hände med Titanic?
Tjej nummer 2 tittar på tjej nummer 1: -Driver du med mig eller? Den sjönk ju för länge sedan...
Tjej nummer 1 och 3 kollar på tjej nummer 1.. Pinsam tystnad följer...

Haha... Kunde inte låta bli...

Frukosten kallar!

Cya!

The notebook

Satt hemma hos Natasha tidigare idag och åt tacos vilket var väldigt gått! Efter det kollade vi på en film som heter "The notebook". Det var en väldigt rörande film som gjorde att jag började gråta... mycket! Tårarna bara rann och jag vet att jag aldrig gråtit till en film så mycket som jag gjorde idag. Vet itne om det är pga att jag är lite känlig just dem här dagarna eller om det bara är så att filmen är så bra. Det handlar om ett par som träffas när dem är 17, hon är rik och han är fattig, men trots alla odds så vinner han hennes hjärta. Man får följa deras liv ihop, hur de kom ifrån varandra och sedan efter flera år hittar tillbax till varandra igen. Under filmens gång förstår man att det är han (Noah som han heter) som läser en dagbok åt sin senila fru och att det är paret han berättar för henne om ... Även om jag berättat lite av den så är fillmen "So worth it" att se! Jag vill i vilket fall se den igen. Rekomenderar den starkt till alla! Både killar och tjejer kommer tycka om den.
Den handlar verkligen om True Love och hur två människor verkligen är menade för varandra.


Magda!: It still isn't over! Haha...

Känner mig lite sick ibland asså.. hehe...
Nej mina vänner nu ska jag sova... Lång dag framför mig i morgon, full av nya äventyr! Not..
Kramar

En liten ljuv stämma sedan Lördagen...

 
Natasha kör hårt!



=D

True Love!


Bilder 4.10.08

Kom hem från Magda för en stund sedan och nu har vi plockat lite här hemma, ska till Natasha och äta tacos strax! Ska bli gott! Tänkte slänga upp bilder sedan igår!




Natasha visar how to do it =p






Sofia kan inte bestämma sig =p


Natasha hotar med att sjunga en gång till... ubs...


Cool bild!


På väg till Gaston´s kör sofia med långa händer stilen.. hehe.. coolt va?


Inne på Gaston's, sjukt glada!




Va fasiken är det för fel på mina låppar? haha


Magda testar sin kamera på mig medans jag sover... hm...

Vad många bilder det blev... a,ja... Laddar upp två video senare idag som jag filmade igår! Vi hade väldigt trevligt igår faktiskt! Först var vi här hos mig och sjung karaoke, sedan drog vi till Gaston's och därmed till Moon. Där Navve, Adam och deras kompisar var. Trevligt litet gäng! =)
Nu ska jag till Tashi och äta tacos! Uppdaterar lite senare!

Kramar på er!


Dagens låt




Arg

Vart ska jag börja? Att jag glömde nyklarna i Magdas väska? Att jag gick hem i ös regnet och med ett flängande paraply flexande hit och dit? Att varken en tjej eller en killkompis som bor på nyhem svara när ja ringde för att dem sov? (klockan var ju trots allt bara halv fyra på morgonen). Eller att jag var tvungen att gå tillbaka halva vägen mot stan för att komma hem t Magda och fortsätta ha det fladrande paraplyf*nskapet och blöta skor samt frysa ihjäl?
I vilket fall så ligger jag hos Magda nu för jag vägrar gå hem i ösregnet. Dock är det så mycket annat som gör mig så irriterad förutom allt jag redan radat upp. Jag är arg! Det är det enda jag kan säga! Och mina ben är dessutom fortfarande iskalla och näsan rinner. JAMMI! Menmen.

Gonatt helt enkelt. Bilder sedan idag kommer upp i morgon.

Ps: Så arg!


Fest!

Ikväll blir det som sagt fest med karaoke och annat skoj! Sedan ska vi dra ut!
Idag har vi bara slappat och dagens händelse har t.ex varit maxi och mat... hm.. Livet är underbart! Nej nu mina vänner måste jag måla naglarna för sedan är det städningsdags och dushning som gäller för min del! Magda verkar ha slocknat i sängen som jag bäddade för en tre kvart sedan =P
Måste göra mig iordning folk kommer antagligen om ngn timme=/ Hoppas inte nima ligger under bordet idag=P

Kramar

Morning people!

Hej på er!
Vaknade för en timme sedan och insåg att min frukost är slut. Hm.... inte ok men that's life, it always sucks! Elr ngt. Ska iväg till Natasha och äta lite frukost snart som hon är så snäll och bjuder på! Tack =)
Ikväll ska jag ha en liten fest här hos mig med bla karaoke =D vi lär blir några stycken och efter det ska vi ut! Nu ska jag iväg till Natasha och äta lite frukost och prata ut om mina problem.

Kramar

Dagens låt!

Texten e grym!



Oh Laura -Release me

True story

Att släppa in

Ligger i sängen och är trött...
Funderade mycket häromdagen på hur jag släpper in människor i mitt liv och hur nära jag låter dem komma. Jag har märk att jag kan vara lite dryg och konstig mot folk i början men när jag väl släpper in folk i mitt så får dem mycket av mig. Då menar jag på alla sett och vis. Jag anser mig själv som en bra människa även om jag gjort flera misstag i mitt liv. Jag vill inte göra folk ledsna men lyckas tyvärr göra några besvikna några gånger. Jag känner att mycket bara går skit och att livet inte alls går så som jag vill utan mitt liv lever sitt egna liv utan mig. Det är inte jag som åller mitt liv i mina händer utan det rullar på och jag hänger med. Det är just då det går åt H******en verkar det som! Mitt motto är "Lev livet" just för att livet har så mycket att ge en som individ. Det kan vara allt ifrån bara att få känna en vindpust, eller stå på toppen av ett berg och titta ner på en underbar utsikt, till att man verkligen får uppleva underbara känslor och upplevelser av andra individer.  Jag känner att mitt liv leker för sig själft och jag får helt enkelt inte vara med utan bara stå och titta på och bli besviken och arg. Jag vet inte vart jag vill komma med detta inlägg men kände bara för att köra en tankeränsare med hjälp av min blogg. Inget går som jag vill förutom att jag klarar mig själv i min lägenhet och har kompisar.

Gonatt

Duffy -Warwick Avenue

We really like!!!:


When I get to Warwick Avenue
meet me by the entrance of the tube
we can talk things over a little time
but promise me you won't stay by the light

When I get to Warwick Avenue
please drop the past and be true
don't think we're okay just because I'm here
you hurt me bad but I won't shed a tear

I'm leaving you for the last time baby
you think you're loving but you don't love me
and I've been confused outta' my mind lately
you think you're loving but I want to be free
Baby you hurt me

When I get to Warwick Avenue oh
we'll spend an hour but no more than two
Our only chance to speak once more
I showed you the answers now here's the door

When I get to Warwick Avenue
I'll tell you baby, that we're through

Cos' I'm leaving you for the last time baby
you think you're loving but you don't love me
and I've been confused outta my mind lately left
you think you're loving but you don't love me
I want to be free, baby you've hurt me.

All the days spent together, I wish for better
and I didn't want the train to come, now it's departed
I'm broken hearted, seems like we never started.
All those things here together, when I wished for better
And I didn't want the train to come

You think you're loving, but you don't love me
I want to be free.
Baby you've hurt me, you don't love me,
I want to be free, baby you hurt (heard) me.

Dags för önskelistan!

Mobilen jag längtat efter kommer ut om 6 dagar!!! Det är bara 6000 tusen som verkar fattar ur min plånbok verkar det som... Så jag måste "tyvärr" önska mig den här i födelsedags present som by the way är den 12 Dec! Den här mobilen kanske kommer räknas som gammal då men just nu är det den jag önskar mig! Den heter Xperia sony ericsson och har verkligen allt man behöver!
Kolla in snyggingen!!







Så Pretty!!!




Kraaaaaamar! Speciellt till min mamma och hela min underbart fantastiska kära familj som  jag verkligen tänker på hela tiden!
=D

Tjooo

Hej alla glada och alla sura!
Kom hem för an stund sedan. Har vart på biblan, skolan, stan och netto för att innhandla lite småsaker! Nu ska jag damma och damsuga för det behövs verkligen! På stan satt vi en stund på espresso house där vi nästan alla drack chai Latte. Mmmm vad gott asså! Jag avskyr kaffe men chai Latte smakar inte alls kaffe, utan sött te med grädde bara ju!
Har just börjat dricka det och innan ville jag inte ens testa det pga att jag trodde att det smakade kaffe. Tji fick jag!
Idag hade vi 3 timmars lektion och under 2a rasten smög Sofia och jag iväg till Shell för att köpa bullar... Så under resten av lektionen mumsade Sofia och jag i oss en massa godissaker:


Vi är på väg att bli feta.. true story..

Vi kyller på att vi lär oss mycke snabbare... Det har inte hänt så mycket mer idag som jag kan dela med mig av tyvärr.

Nu måste jag sätte igång!
Kram

Dagens låt!


John Fruscciante -Murderes

Nästan bra ju! hehe....

Efter tio

Morning good people!
Vaknade för en stund sedan och satte på tv'n "Efter tio" rullar och jag antar att det blir det jag tittar på medans jag plockar undar i min lägenhet. Jag är så nöjd! Den kuddarna jag köpte två av har blivit 4!  Så nu kan min säng även se ut som en soffa! Ska ta en bild sedan så ni får se! Jag bestämde mig nämligen att jag barA skulle ha två till kuddar och när jar bestämt mig för ngt så blir det så.

Jag hoppas verkligen att det inte är så kallt ute idag! Det är så tråkigt... Nej nu måste jag diska upp och bädda! Ha en fin dag!
Kramar

Min kväll


Självklart åkte min svarta kappa på!

Sara och jag var bara tvugna att testa Adams kokosnötter som hängde i köket =P


Sara visar upp stilen...


Och det gör jag med!


Ooooooch ett och två!




Adam visar upp lite moves....


Navid visar hur man bär upp schtek stilen!


Och Adma har lite tråkigt =P

Gäsp och godnatt!


Att ge bort en bok till en främling

Tjo!
Idag satt det en man brevid mig vid bussen som verkade lite annorlunda.. Han sa -Hej och fortsatte sin mening med att fråga mig om jag skulle till Malmö. -Nej svarade jag, jag ska bara till Halmstad. Under resans gång pratade vi inte överhuvudtaget, men strax innan vi kom fram såg jag att han just läst klart sin bok. -Vill du ha en bok? Frågade han och visade mig den han höll i handen. "Den tredje tvillingen" Stog det på den, skriven av Ken Follett som jag aldrig hört talas om... -Oj! Sa ja förvånadsvärt. -Är den bra? -Tja, den är helt ok faktiskt. Svarade han. Han va trevlig. Eller var han kanske udda? Han pratade ju trotts allt med en främling och gav bort fler än ett ord samt en bok till ngn han aldri träffat tidigare...  
Vad är normalt egentligen? Vi borde nog tänka till tror jag och varför skulle detta vara ett avvikande beteende? Vi är sociala varelser och kommunikation måste vi ha för att överleva. Tycker faktiskt att vi som inte beter oss på detta viset borde betraktas som konstiga.

Bye!

Dagens låt




Beyoncé -flaws and all

Tudillu!


Oktober

Godmorgon!
Jag vaknade för en stund sedan och satte på lite te och började fixa lite frukost. Tittar lite lätt ut genom fönstret, är ju så nyfiken på att se vad det är för väder den första Torsdagen i Oktober. Jag blir faktiskt inte förvånad, jag ser hur träden rör sig och hur bruna löv faller ner på marken och bildar gulbruna högar. Jag kan inte påstå att jag tycker om varken hösten eller vintern så värst men med en varm kop te i handen och filten runt axlarna, ser det ut som en tavla! Vet dock att vädret inte kommer göra mig så glad så fort jag satt min fot utanför dörren.
Det är redan oktober månad... Tiden bara rusar iväg känns det som. Jag har inte haft så mycket koll på varken datum eller dagar dem senaaste veckorna och vet inte om det kan vara bra eller dåligt. Snart kommer min födelsedag och därmed julen, efter det påsken, sommaren osv... Samma veva varje år endå så längtar man till vissa tider som har det där extra ordinära. Varje tid har en viss charm men alla tilltalar än inte på samma vis.. Speciellt hösten och vintern då man verkligen får känna av att man både har en näsa och ögon...
Nu är det lite aftonbladet som gäller för mig!
Ni får ha en fin dag allesammans!

Kramar på er


Lite mer om mig

Funderade på om jag skulle skriva va det jag satt och skrev i biblan i förrgår men jag gör nog det en annan dag ist! För jag kom på det att jag kan lägga upp lite roliga bilder och dela med mig liiite mer av mitt liv i alla fall så ni får en mer konkret bild av andra saker med =)

 En av mina passioner
Kompisar, viktiga delar av mitt liv!
Jordgubbar smakar ngt aldelles speciellt!
Den här sötisen är så go!

En cool bild bara i gamla stan på Rhodos!

En bild jag tog för 4 år sedan
Hemma i Hindås under Dec månad!
Valborg hemma i Hindås!

Vår sjö=) Där jag gick på kanot skola och badat klockan 3 på natten i...

Vem har sagt att sommaren inte är fin i Sverige?
Sötiiiiiis!
Min kära moder!


Så folks! Ni har sett min mamma, några av mina kompisar, min hund och några av mina passioner! Get your on life! hehe skojar =) 
Det kommer det en uppföljare snart. =P

Nej men ska kolla på en serie nu och somna till den sedan, så ni får sova så gott! Ni som redan sover hoppas jag drömmer fina drömmar!

Natti natt!

Några bilder

Tänkte göra ngt som Erika gjort på sin blogg! Nämligen lägga upp lite bilder på hur jag såg ut och hur jag ser ut idag. Har inte så många bilder på datorn sedan jag var jätte liten, så det får bli en bild då jag var mini och några andra från 2004..:













Sick asså!


Dagens låt

Jag gillar verkligen den här tjejen och idag kändes den här låten rätt att lägga upp:



Duffy -Warwick Avenue


Videon är inte den bästa men det gick inte att få upp hennes video.

Kram

Hemma i min lilla vrå

Kom just innanför dörren och jisses vad min lägenhet luktar äpple! Haha! Som mister Mamba skrev i sitt inlägg så är jag lite förskyld och mina ögon rinner, helt underbart! Nu ska jag äta lite mat och sedan ska jag plugga lite sambolag m.m. uppdatering kommer upp lite senare då jag är på lite bättre humör. Förresten så är jag sjukt trött på att tappa bort saker och hitta dem efter några dagar. Jag glömmer t.ex vart jag har parkerat min cykel och hittar den efter 3 dagar... Jag glömmer vart jag lägger nyklarna till hemmet och till cykeln, blandar ihop tvätttider. A!!! A,ja.. tur att huvet sitter fast iaf..

Kram

Black Mamba in tha house!

Tja!

Ellie snackar i telefon.. samtidigt passar jag på att skriva ett inlägg på hennes blogg... kul va?

Eftersom Ellie valigtvis brukar skriva om sig själv så tänkte jag inte bryta det mönstret!
Just nu sitter Ellie i skolbiblioteket, hon hade lektion... den skulle vara till kl 17, men slutade tidigare! Det var en stor lättnad för henne då hon e riktigt förkyld... hon e helt täppt och näsan rinner! När hon svarar i telefon så säger hon "Hej de e Enooorla"... hahahahahahahah!

Aja... annars så har vi ett tufft väder här i Halmstad.. vaskamangöra?

Apropå mode så bär Ellie min supersnygga Marc Ecko tröja/jacka som jag införskaffade i Miami för några månader sen... Helt superfräsh... men den e inte så dålig på henne heller ;)


Klant-Ellie!

Godmorgon!!
En possitiv sak som har hunnit hände idag är att min lägenhet lucktar otroligt gott! Nämligen äpple! Nu kommer den tråkiga delen... Jag råkade ta min granne Emmas tvättid i morse för jag trodde att det var den 31 idag... Jag tog 45 minuter av hennes tid och jag ville inte torka mina kläder och spändera mer av hennes tid, så jag tog upp kläderna och hängde upp dem lite överallt här på allt som gick att hänga på.... Snyggt jobbat Ellie! Menmen... Jag ber så hämskt mycket om ursäkt Emma!
Jag har nu hunit duscha och plattat håret, ska käka lite frukost och sminka mig. Sedan är dte biblan som gäller och lektion till klockan 17:00 JAMMI!
Måste avsluta innlägget nu så hörs/ses vi lite senare idag!
Ha en fin dag!

Kram på er

Lite mys hemma

Nu har jag pimpat upp min lägenhet lite och fått det lite mysigare än vad dte var innan =) Men nu tänkte jag lägga upp några bilder från denna dagen!


Jag, på espresso house med Navve. Han fick inte vara med=P


Dem ville inte att jag skulle ta med huvudet... vet ej varför... =p

Förresten! Trodde att Max enbart spelade Svensk musik men hm.. näe.. dem spelar faktiskt Engelsk musik nu för tiden.. hm.... A,ja..
Jag är så nöjd med min lägenhet så som den ser ut nu! Lovar ska ladda upp bilder i morgon så ni också får se vad fint det blivit! Gubbarna kommer och målar om några veckor och då är jag tydligen hemlös i 3 dagar! Undra vem som får lyckan att ha mig som inneboende då!? =D hehe...
Måste diska!

Kram!


RSS 2.0