Vad är det för en värld vi lever i egentligen?

Satt lite och kollade runt på internet och hittade den här bilden :


Så klockren!

Allvarligt talat vad är det som händer? Varje dag gnäller vi (även jag) om att det fattas saker i våra liv. Vi blir aldrig nöjda med det vi har! Vist det ligger i vår natur att aldrig vara nöjda med det vi har och alltid begära mer än så. Djur går på sin instinkt och därmed följer dem det de känner. Det gör även vi, fast i mycket mindre grad självklart då vi har utväcklats och låtit det 6e sinnet försvinna en del. Vi människor har utväcklat ngt annat ist som vi kallar för Logik vilket djur inte har och det är det som skiljer oss åt.
Vi tjatar och gnatar över att vi inte har det som gör oss lyckliga men det har vi! Det som gör oss lyckliga finns rakt framför näsan på oss! Det vi inte gör (för vi är ju otacksamma jävlar) är att inte uppskatta det. Bara det att vi har vatten ur kranen varje dag, att vi har en toalett, en säng, människor runt oss som älskar oss och bryr sig om oss. förutom detta så har vi ngt (som vi inte heller tar hand om) natur, en helt underbar natur som vi borde ta vara på och inte skräpa ner. 
Allt dett ajag nämnt har vi flästa människor här i världen. Vi måste verkligen uppskatta dte vi har och stänga ute det behovet vi har att alltid vilja ha mer än det vi redan har.
Varje gång ni inte uppskattar saker och ting så kom ihåg den här killen... Han får säkert knabbt mat under dagen. Behöver inte rada upp allt för ni vet redan vad han går egenom om ni bara sett bilden.  
Uppskatta det vi har framför näsan, se vad som finns där och kanske alltid funnits där fast ni inte sett det.
Inse!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0