Lil Wayne

        

Så sjukt bra!!

E.

Utgång

Sitter hemma hos en kompis till NIma och ska snart dra in till stan! Känner verkligen inte att jag hade klarat av att sitta hemma idag. I går förresten så fick jag lite hembesök, vi spelade ett spel och sedan gick vi till Morfars i några minuter. Det va nästan dött i stan så vi gick förbi McDonalds och köpte lite mat och åkte hem till mig för att se film! VI såg the wrestler som faktiskt var riktigt bra!

Idag och nu -Utgång

E.

Snyggt

 

 

Snygg kombination med Glansy leggins och feta armband!

 Tummen upp!
                                                      *
Kläderna finns på Nelly.com och bubbleroom.se

E.

Titanic 2?

              

Blev lite lurad igår...

E.

Elsego Ellie

Ligger fortfarande i sängen som en stor fet säck potatis och väntar på bättre tider... Eller ngt! har packat ner saker som jag inte använder och ska försöka få upp det på vinten så jag slipper se det!
Jag måste få lite eld där bak nu så jag får saker och ting gjorda!
Återkommer om en liten stund igen!

E.

Dagens fråga!

Att finna lyckan är inte alltid så lätt, och att uppskatta den är ännu svårare... Alla vet ungefär vad som gör dem lyckliga men få vet hur dem ska nå deras mål...

Så dagens fråga lyder så här:

                   


E.

Jag är en Bajs




         

                                                                                       By Black Mamba



Mister M. kan vara lite rolig ibland så han tog sig tid och gjorde den här lilla filluren! Är jag inte helt underbar på bilden? Haha... Fick mig ett gott skratt!
Tack M.!


E.

Någon som funderar på att bli kock?

Ja... Inte är det jag i alla fall...

                

Smakar bättre än det ser ut...

E.

Glasögon!

I am back from town!
Kom hem för en timme sedan och städar! Skrubbat toan och ska förtsätta städa i resten av lägenheten nu. Det är flera saker som ska upp på vinden som jag ska lägga dem  i stora IKEA påsar... Suck...
Jag var på stan med Tashi innan som letar efter ett par nya glasögon och testade säkerligen 40 stycken! Dessa gillade jag!

                   

                   

Vilka av dem tycker ni?

På vägen hem handlade vi lite mat också.. Behövde verkligen fylla på min kyl. Förstår verkligen inte... Köper så osunda saker så det finns inte! Måste verkligen skärpa mig!
Nu städning!

E.


Mot stan!

Lite sent men nu ska jag och Tashi gå till stan! Vi ska gå runt i affärer och koll lite samt kika in hos en optiker för Tashi ska köpa nya glasögon! Är lite stressad så jar återkommer lite senare!

Kram E.

Dagens!

 Så här ser jag ut idag:                


                              

                             

Bekvämt! Älskar min nya tröja! Funderar på att köpa en till! Haha.... Nä men skämt å sido den är as skön! Jag ska nog fortsätta med det lite rockiga.. Me Like!


E.


Inte för att va sånn men...

 Vissa är verkligen inte överintelligenta....           


               

No comments....


E.


Dagens fråga

Man ska ju inte sola så ofta och det gör jag inte heller för det är inte bra för huden. Mn rekomenderas sola Max 10 gånger om året och jag överskrider inte ens 7! 
Men... Här kommer Dagens fråga:



                
Hon liknar ju mig! Haha...

                                                                                        *
Bilden är lånad från Google

Morning!

Helu!
Kom precis hem från solariet och sitter på sängen, måste kolla egenom böckerna kte innan jag går till Nima... Vill inte... Men måste!
Jag var och solade med edo som faktiskt blev lite röd i ansiktet! Själv tycker jag inte att jag fick så mycke färg i fejjan men kollade ryggen och dr verkade jag blivit brunare! Hell yä! hehe...
Usch stinker... Måste duscha nu efter solariet!

E.

Old Pics!

Magda ligger i sängen och jag halvligger i soffan... Undra om hon somnat där borta!?
Kollade igenom bilder på den här datorn och har sedan tidigare tillfälle konstaterat att det finns några jag inte har på min dator... Det är olika bilder sedan ett år tillbaka och några få sedan våren, sommaren och hösten!

                     
Nima och jag

                     
Jag och Maggy

                      
Jag och Maggy

                     
Jag och Tashi

                     
Jag och min kusin 

                     
Sofia, Maggy och jag! Är vi inte heta o våra overaller?!

                       
Sofia jag och Tashi!

Åh! vill vara brun nuuuuuu! Ser på dem här bilderna och saknar både värmen och den bruna unfderbara sommarfärgen! I morgon bitti ska jag till solariet och sola lite innan jag träffar Nima! Måste verkligen! Är ju så blek! Suck!
A,ja nu är det läggdags för jag ska upp kvart i tio!

Natti på er!

E.

Shopping

Kom just hem från min lilla shopping runda på stan! Gick in med Nima och några andra efter att Nima och jag pluggat klart! Jag mötte upp Edo och gick runt lite i affärer! Sedan tog vi en fika på espressohouse. Självklart blev det en Chai Latte med kladdkaka.. Mmmm! 

                

                 

                 
Tröja från Gina tricot 99kr
Minnes kort från Clas Ohlson: 99kr
Pump från Clas Ohlson: 49 kr

                            
Mm... Gott!!!

Nu måste jag plocka undan lite här, det är lagomt stökigt....


E.




Varför inte?

Läste just egenom svar på dagens fråga och jag håller med er alla! Varför skulle man inte kunna det? Det finns felra som tror att inte det går och det är oftast killar som går runt med dem tankarna...
Jag tycker dessutom att om man lär sig så mycket man aldrig skulle kunna få reda på genom att ha kompisar av det andra könet! Killar kankse förändras och ser mer konkret hur en tjej blir när en annan kille beter sig dåligt.. Det är just dådem inser vissa saker. Samtidigt så lär vi oss tjejer mycke av killar, till exempel att dem inte är lika "hårda" och "spänniga" som man kan tro.. Det är mer än en fasad... ngt mer som döljer sig under den.
Tycker verkligen att vi människor borde tänka mer "outside the box" och inse att varje människa verkligen har något att ge oavsett kön.

E.

Dagens fråga

                                    

                        KOMPIS MED DET MOTSATTA KÖNET... GÅR VERKLIGEN DET?



 ...Nå vad tror ni? Kan man vara vän med en tjej/kille av det motsatta könet? Varför/Varför inte? 


Upp och hoppa!

Hej snhyggingar!
Ska upp ur sängen nu för att ta mig bort till Nima för att plugga och påbörja vårat arbete! När vi är klara, dvs klockan 2 ska vi in till stan och göra några ärenden! Vid tre ungefär ska jag träffa Edo och gå och käka ngt samt gå runt och kolla lite i affärer! Jag vill ha en jeansjacka och ett par slitna jeans... nej jag ska inte kombinera dessa utan jag ska använda dem separat.. det är sååå fult att kombinera jeans! So -Do not do that!
Nu måste ja göra mig iordning! Ska vara hos Nima om en kvart.,...........

E.

Fler birthday-bilder!

                 

                 

                  

                 

Har suttit en stund här nu vid Magdas dator och hittat fle bilder som jag inte fått! Haha...  I vilket fall så lägger jag upp några av dem!

E.


Back!

Tjo!
Kom just hem till Magda från att ha varit på stan för att utföra några ärenden samt städat i hennes gamla lägenhet som hon ska lämna över i morgon.
Här i hennes nya lägenhet är det riktigt fint! Tänkte ta lite bilder här och lägga upp när hon är helt klar med den! Roligt att ha dig här Maggy (Y)!
Jag återkommer senare igen! Ha en trevlig kväll!!



Kram E.

Mot stan!

Nu är det stan som gäller!
Har legat hemma och inte gjort ngt överhuvudtaget så nu är det dags att gå hem till Magda och därmed gå in till stan! Vi ska shoppa lite och kanske ta en fika! Uppdaterar lite senare igen!
Ha en fortsatt bra dag!
Stan here i come!

E.

Att åka släp

Tja!
Sitter hemma och chillpillar lite! Idag har det varit en bra dag! Jag hade lektion från nio till tolv och sedan cyklad ejag in till stan och gjorde ärenden med Nima. Efter det cyklade jag till Magda och hjälpte henne packa in saker på släpet som hon hade hyrt! Vi var 5 personer och allt tog oss sammanlagt 3 timmar att göra i ordning! Magda var så snäll att hon bjöd oss alla på pizza efteråt! Tack Maggy! =)

Tashi och jag fick inte plats i bilen så vi var tyvärr tvygna att åka med på släpet... Det var det roligaste jag jgort på flera veckor! Haha... Har både tagit bilder ochs pelat in en video som jag tänkte slänga upp här på bloggen antagligen i morgon! 

                                       
Igor försöker få ur en skruv som inte ville ur väggen

                     
Jag och Nima
          

                     
Innpackat och klart!
                  
                     
Inne/På släpet!

                      
Gooott!

Fler bilder samt video komme rupp i morgon!

Kram E.


Vad kom med posten?

                

Jag har väntat på den i över 2 månader och äntligen så fick jag den! Det är ett dator fodral, Walk on water Limited som jag vann på en blogg tävling för som sagt 2 månader sedan. Det verkar ha strulat till sig på posten och därmed blev den försenad. Nu är den i alla fall här och det verkar inte vara rätt storlek.... Jag ska ha den till alla mina papper istället tänkte jag! Datorn får plats men dragkjedjan går inte att stänga... Jaja...

 - Jag kom just hem från skolan och ska snart till stan med Nima för att få klart några ärenden, sedan ska jag till Magda för att hjälpa henne att flytta! Hon ska flytta nära mig och Tashi (Äntligen) och det kommer bli riktigt trevligt! 
Som sagt så kommer jag ha en fullspäckad dag idag igen!
Ngt spännande som händer hos er?

E.

Nattinlägg!

Hej på er!
kom hem för en stund sedan! Har vart fullt ös hela dagen i dag vilket alltid är ett giv! Jag har träffat flera kompisar idag och det är alltid lika roligt!
Nu är jag verkligen trött och måste sminka av mig och borsta tänderna! Yäy....
Jag får lägga upp en bild på det jag fick med posten i morgon för just nu är jag verkligen trött! Hoppas ni förstår, med tanke på att klockan är mer än 03:30 på morgonen!
Hoppas John Blund vart på besök hos er så att han har lite tid över till att komma hit och hälsa på mig med... "Hörs" mer i morgon!

Natti! E.

Chill Pill!

Tjo!
Dagens mat: Donken... Ja.. Jag hade inte riktigt planerat att äta Mc Donalds men det var vad det fick bli idag, igen... Suck! Jag var och hämtade mitt paket som kom med posten idag då jag var på väg in till stan. Äntligen fick jag det jag väntat på efter så lång tid! Ska ta bild och berätta lite senare! Jag ska till Magda snart och mysa. Hon flyttar i morgon så det är en liten avskedskväll som kommer att bestå av kladdkaka! Jammi!
Nu ska jag vara lite social här!
Ha en fin kväll så återkommer jag senare!

Kram E.

Posten!

                   

Undrar var det är som kommit med posten! Är så nyfiken nu! Måste förbi hemköp och plocka upp mitt lilla paket innnan jag går in till stan!

E.

Redovisning

Tjo!
Jag hann inte skriva ngt i morse innan jag gick för jag var lite stressad till mitt seminarie. Skulle även träffa min grupp innan och göra klart dem små smakerna som behövdes göras klart innan. Allt gick bra och vi pressenterade det hela på ett bra sett, bortsett från några frå detaljer!
Åt just 3 pannkakor med nutella och ska strax in till stan för att träffa Bina! Vi ska fika och tjabbla lite skit snack! Ska bli trevligt =) När ska slänga i mig en macka också, känner att det är dags!



E.

Helt slut!

Hej Svej!
Edo var här, vi åt pannkakor med nutella och glass och såg film! sedan spöade jag honom! (moahahaha) Evil lagh... Haha...

                         
Jag har fortfarande ont i mitt högra revben och vet inte alls vad det kann bero på... Knas för jag har ont när jag andas och rör mig hastigt... Hoppas att det går över snarast möjligast!
I morgon ska jag träff amin grupp 11:00 på biblioteket för att förbereda vårt arbete som ska presenteras på seminariet klockan 13:30! Det ska bli intressant!
Nu ska jag skutta in i duschen och sova riktigt gott!

Natti på er!
E.


Wanna be

Finns nästan ingen annan jag skulle kunna tänka mig att vara än mig själv faktiskt MEN! Någon som vet vem den här tjejen är? Kan varken namn eller något om henne! But jag kan säga att i wanna be henne! 




                 

Så snygg!!

E.

Min Lördag

Hur tillbringade jag min Lördag?
Jo jag var hos Tashi som bjöd på ustipke... Det är ngt man äter i Jugge. Det smakar inte så mycke, men det är så gott!! Man kann äta det med ost, nutella, syllt, honung ja... allt! Så gott! 
Sedan åt vi popcorn och kollade på flera avsnitt av "sex an the city" tills vi deckade! Jag var faktiskt riktigt sugen på att gå ut men Sofia och Mattias firade sin ett årsdag, Magda skulle hem till Kungälv och Tashi hade ingen lust... Men vi hade det jätte mysigt! Tack Tashi!

                     

Nu är det städning som gäller här!

Kram E.

Det jobbiga ordet -Hej

Det är nog det mäst svårutalade ord som finns! Allvarligt talat, när det kommer till sunt förnuft och man ska kunna säga dem 3 sammansatta bokstäverna! Jag cik hem från Natasha fr en stund sedan och 3 av mina grannar stog utanför och rökte cigaretter (Urk). När jag gick förbi skte jag ögonkontakt så att jag skulle kunna säga -hej... Som ni förstår så fick jag varken ögonkontakt eller något annat. Varför har vi människor så svårt att bjuda på ett hej? Det är samma sak som när man träffar på klasskamrater ute på stan t.ex... Man kanske inte pratar med varandra i vanliga fall men man kan i alla fall bjuda på ett hej och visa att man känner till den andras excistens!

Skärpning människor!!

E.

Lördag

Japp! Då var det Lördag idag! Har ni många planer? Själv har jag inte planerat så mycke... Det verkar bli en lugn Lörda och det får mig att känna att det är precis som vilken annan adag som hälst... Bara att face it, det är en vanlig dag precis som alla andra!
I vilket fall, dagens plan är att tadet lugnt och kanske gå på stan en stund men enbart om jag orkar... Ha en fin dag så återkommer jag senare!

Kram E.

Chai Latte

Jag kan inte få nog av dem! Dem är ju sååå goda! Chail Latte är något jag dricker lite väl för ofta... Efter att ha varit med gruppen idag så gick jag hem till Tashi där hon och Sofia satt och väntade på mig. Vi gick in till stan och åt på Mc Donalds, sedan så gick vi bort till Espressohouse för att fika!

                          
Nu sitter jag hemma och mår ltie dåligt faktiskt... Inte bra att klämma i sig Donken följt av kladdkaka och chai latte... Lite 2 much...
Ska strax över till Tashi för vi ska ha spelkväll idag! Blir några stycken som kommer över vilket ska bli trevligt!

Nu, Duschen!

E.

Godmorgon!

Godmorgon på er!
Jag vaknade precis och känner mig irktigt duktig! Behöver inte vara i skolan fränn om en timme men jag är redan vaken! Shiet! Kanske hinner äta lite frulle innan! Eller åtminstonne göra lite och ta med! Jag har haft ont vid revbenen nu i två dagar och jag vet inte varför!? Känns weird och kan inte röra mig ordentligt... Går säkert över snart!
Hörs senare idag!

E.

Asså Shit...

                   

                    Pablo Francisco - All about preview guy




Soo Good asså...

E.

Min myskväll

                             
Glaaaass! 

                 
Debatt!

                           
Jag gör oss alla en tjänst och struntar i att berätta vad dem läser... Men eller hur ser dem väldigt fokuserade ut?? haha... Vad i hela världen kan vara såå intressant??

Kom just från Sofia! Vi chillade bara och mös ikväll, .. igen haha... Mysigt! =) Nu ligger jag nerbäddad och kommer antagligen somna om någon timme! Ska upp vid tio i morgon för att jag ska träffa min grupp klockan 11. Hoppas det bkir lika intressant i morgon! Shiet va kallt det är ute förresten!
På vägen hem skulle tashi och jag över ett övergångställe så vi blev lite förvirrade...                              
                     
                           
...Vi gick över endå... Weird sak asså...

Goodnight good people!

E.

Sommararmband

                      
                 

Hittade dem här fina armbanden på Nelly.com är inte så mycket för smycken men dem här är rätt snygga!
Hm... Gillar det svarta!

E.

Löjliga jag!

       

Ligger i sängen och fjompar mig med att ta bilder med min roliga datorcam... Haha... Älskar dem löjliga bilderna haha! Gah!! måste in i duschen! Go Ellie Go Ellie!! You can do it! ... Orkar inte....

E.

Plugg och Thai!

Tjo!
Hemma från bibblan nu! Smaskar lite till på mitt godis som ligger i en skål! (Inte länge till moahahaha) Usch vad gott! Som jag skrev innan jag gick så har jag varit på biblan och pluggat med min grupp! VId lunch så gick vi till ett ställe som jag inte varit på än och åt Thai mat idag IGEN! Ack så gott det är!!

                

Efter lunchen gick vi tillbaka till bibblan och pluggade lite till... Eller ja... Filosoferade! Jaag tycker tt det är riktigt roligt att filosofera och analysera folk beteende! (Det är ju det min utbildning går ut på!) 
När viv äl va klara så drog jag och Nima till hemköp... När vi väl var klara där bestämde vi oss för att även gå till Maxi... Haha.. Så vi tog oss en liten promenix!
Det är Smallwille på tv så jag ska shilla en liten stund och ta mig en dusch sedan!

E.

Morning!

Tjo!
Lite stressad! Vaknade för 5 minuter sedan och ska nu göra mig iordning för att tralla mig bort till biblioteket och träffa gruppen! Jäj!... Jag är inte trött! (hm...)
Måste skynda mig! Uppdaterar lite senare idag!

E.

Nighty Pighty!

Kom hem för en stund sedan från Edo vi åt kina mat och pratat en massa om allt möjligt! Nu ligger jag i sängen och väntar på John Blund som lovat komma förbi strax! Alltid lika kul att träffa honom!

              
   Mmmm Vi åt friterade räkor med ris och kyckling på spätt med jordnötssås! Helt underbart gott!! Jammi!

                

Och med detta säger jag godnatt till er och hoppas att ni sover så gott nu!

Kram E.

Lite stressad

Kom just inanför dörren från att ha varit i stan och fikat med Magda på Espressohouse. Vi satt och pratade lite blöja om stuff som att kanske åka utomlands under sommaren fr att jobba... Jag som knappt jobbat i mitt liv... Men det vore jätte kul om det blev av! Få hålla utkik efter bra jobb!

            

Är lite stressad för jag ska mta upp Edo snart och äta kina mat! Ska bli så gott! Var ett tag sedan nu faktiskt! I morgon ska jag träffa min grupp klockan 11:00 på biblioteket och brja med vårt arbete... Ska bli kul att ha ngt att göra! Gotta go nu!

Kram E.

Första lektionen

             
Vad gör Ellie och Nima under den intressanta föreläsningen i Sociologi? Jo! Total focus är vad som gäller!!!  Eller?? Haha....

E.

Godis...

Då ligger jag i sängen och gottar mig med godis och är.. fast.... Gott det är med godis!! Vore en mardröm om godis bara skulle försvinna... 


                    

Är nog lite sjukligt goddegrisav mig... hm... Tur att det inte är olagligt att äta godis... Då hade jag antagligen fått livsstid! Haha...

E.

Solen skiner

Yäy! Solen skiner ute idag! Det kan inte vara så att våren är på G? Eller??  Nåväl det hade ju varit underbart men för bra för att vara sant...
Idag är det plugg som gäller! Ska få i mig lite frukost nu och sedan ska jag iväg till biblioteket och se om dem har den boken jag behöver ha läst ut till nästa vecka! 

And now...  frukost!

E.

Scrubs...

         
Hahaha.....

Min lilla kwäll

               
Drog och fikade med Bina på "Morfars". Vi drack varsitt stort tea med honung mmm.... Sedan stack vi till Donkan där jag åt en hamburgare med pommes.

               
Sedan gick jag till Sofia där jag gluffsade i mig glass med kålasås framför "Gossip girl"... Jag vinglade lite när jag satt i soffan så jag fick låna Sofias säng och sova en timme... Haha.... Wtf....
Aja... Detta spännande lilla äventyr var jag med om idag! kempebra! Eller hur?!

E.

Tashi i "tvättkorgen"

    Man brukar ju säga "Gubben i lådan"....


               

...Well... Detta är "Tashi i tvättkorgen"....
Medans jag tvättar min tvätt så leker hon runt.. Ack Ack....
 
Hahaha... =*

E.

Sociologi

Jäj! Jag känner mig riktigt duktig idag! Har varit uppe sedan 07:30 och varit i skolan. Vi ska påbörja vår nya kurs nu (Sociologi) och den verkar vara en helt ok kurs... Inget jag verkligen verkligen ser fram emot men rätt intressant endå! Mm.. Förresten, knaprara på några "Polly" som ligger kvar sedan i går... Jammi! I vilket fall så ska jag hoppa in i duschen snart och sedan ska jag in till stan och fika!

           

GAAAAH! Vad gott det hade suttit med en sådan nu!! Lovely! Kanske får bli en sånn i kväll så jag blir riktigt rund och go igen nu efter att varit sjuk! Höhö...

E.

Min lilla evening with the girls

             
Så här mycke disk hade jag efter min sjuka vecka! Well Done! Eller hur? Shiet asså.. Det tog mig en liten stund att få uppdiskat!



             
Vi hade en väldigt trevlig kväll med god mat följt av spel! Trevligt trevligt! Vi åt förresten jätte god gräddig glass till efterrätt! Jammi! Nu sitter Magda och jag i soffan och kollar på ett konstigt program på 5an... Om en oskuld som ska få hjälp med livet.... Hoppas ni haft en trevlig kväll! uppdaterar mer i morgon!

E.

"The Hills"

Av min kompiskräts här i Halmstad så kollar nästan alla på "The Hills" konstant... Till och med killarna!!! Wtf!?! Är det bara jag som tycker att det programet är värdelöst?! Jag gillar för övrigt inte Mtv för det känns så low på ngt vis... Men shit! Folk är ju som besätta av denna B-"serie" !

E.


Irriterad

Jag har försökt logga in på bloggen en bra stund nu och äntligen funkar det! Försöker få upp bilder nu också men det verkar inte vilja funka överhuvudtaget sedan igår kväll! *Lagomt irriterad.
Kollar på Ellen på kanal 5 nu och ska sätta igång med disken och allt städande snart! Ska bli trevligt att ha tjejerna över sedan!
Måste sätta igång nu!

E.


Sovdags

Kollar lite på tv nu och ska snart sova, så detta är det sista jag skriver för hm.. igår blir det ju... i morgon ska jag upp och städa nästan hela dagen tills tjejerna kommer över. Jag ska bjuda på middag som jag egentligen skulle gjort i Onsdags mn tack vare att jag blev sjuk så blir det frst av i morgon! Hoppas ni sover så gott eller kommer sova så gott när ni nu lägger er!

Kram E.


Till alla andra singel tjejer där ute!

             

Hm.. Kanske borde ta åt mig några mooves...

E.

Frukost!

               

Detta blev min så kallade "frukost" idag... Gott va?
Jag vaknade strax efter två idag! Hur lyckas jag? Nästa vecka blir det andra bullar iaf! Då börjar kursen och då måste jag komma in i en annan form av tidsrytm!
Igår orkade jag inte vara hemma längre så jag stack hem till Sofia och mattias som hade en liten förfest! Sedan åkte vi in till stan och gick faktiskt ut... Något jag fick klart för mig igår var att jag är långt från frisk.... Jag klämde i mig Ipren och hostmedicin så det var det som höll mig igång så klart!
Nåväl... Nu är det vilodags! ... Igen!

E.

Snart gäller det!

                    

Här ligger dem och väntar! Coola va?
Snart ska jag och Ferida ut och göra ishallen osäker! Yey!

E.

Hey there!

Helu! Vet ni vad jag gör nu?? Jo jag ligger fortfarande i sängen och samtidigt som jag kollar på tv så smygtittar jag även på mitt bort där det just nu står 10 glas 2 muggar och annat smått och äkligt på. Jag mår faktiskt mycke bättre idag även om inte hostan get vika än... Mina magmuskler som jag glömt bort totalt har nu visat dess existens varje gång hostan vill upp... Usch!

-Nog med det! Idag har jag besämt mig att ta hand om mitt yttre -Äntligen.... Ska måla naglarna, noppa ögonbrynen, slaffsa på en ansiktsmask och lite annat smått och gått! Ska bli trevligt!
Nu är det te som gäller!

Kram E.


Lejonet Leon

                 

Så Ego ibland asså...

Detta inlägg är dedikerat till er som hatar mig! Puss på er!


              

               

              

              

                             
 
              

              

              

              


                   Don't hate me cause you ain't me! =*


Läkarbesök

Kom just hem från läkaren... Jag har tydligen influensa! Yä!! I Rock!!! Jag fick två olika hostmedeciner och jag har nu sammanlagt spenderat 800 kronor på detta kalaset!
Förutom medicin köpte jag även vindruvor så jag får det lite gott i alla fall! Orkar inte skriva mer, sorry...

E.

Söt

          

Kan bara inte låta bli att lägga upp denna... hahaha....

Citat

  
Enda anledningen till att tiden finns är för att allt inte ska ske på en och samma gång.

Harmoniskt

Jag gillar inte det ordet så värst men det är precis vad den här reklamen är och det är det enda ordet som passar...:



                 

Mitt lilla apotek

                   
Mitt lilla apotek består av detta ni ser på bilden åvan. Magda kom förbi med mandariner, appelsiner, otrivin och mentoooos! Tack Maggy!
Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv!

E.

Piggelin -Ellie

Japp då ligger jag här pigg som aldrig förr och tycker synd om mig själv! Båda ögonen rinner och med dem rinner även min näsa utan att tänka på att hostan tar kål på mig! På bortet ligger mina sjukpreparat Panodil, Ipren, hostmedicin, C-vitaminer och ett glas vatten!
Känns som att min sjukellie period av övergått till förskylning/ögoninflammation. Båda ögonen är uppsvullna men vänstra öga slår alla rekord.. Ska vila hela dagen idag med...
Kan lugnt säga att jag känner mig lagomt rastlös....



E.

Goda vänner

Magda var så döt i dag! Jag ligger som sagt sjuk i min säng och hon gick till apoteket och köpte hostmedicin,ipren och panodil! dessutm kom hon även med en påse med bröd, varmakoppen soppa och choklaaaaad! Jammi!
Tack så jätte mycke Maggy-Paggy! <3

E.

Sjuk...

Hej!
Ligger i sängen och känner mig inte sådär jätte frisk... Det började antagligen igår då jag plötsligt fick huvudvärk och sov oroligt... Men idag mår jag inte bra.. Jag hostar, känner hur näsan rinner lite smått och känner mig allmänt däven.
Jag avskyr att vara sjuk! Skulle haft middag hos mig idag med tjejerna men va tvungen att ställa in det! Suck....
Nu börjar jag frysa också! Perfa... Ni får ha en fin dag så får jag se hur mycke jag kommer orka uppdatera!

                                     

Kram E.

Spruckna läppar på vintern...

Ett litet tips:

Jag har en tendens att ha torra och spruckna läppar varje vinter... Det är som en liten tradition mina läppar har ... att spricka varje år och göra mig irriterad... I vilket fall så har jag en liten hemlighet som är en av dem bästa..
Jag använder ngt som heter Carmex och det är det bästa man kan bjuda sina läppar på!

                            

E.


Me and my koala!

               
Haha undra vem som vart framme och gjort denna bild! 
...They call him Mr R.!

Haha....

E.

Så fin!

             
We might fall


Och en Video

               
We just Love to dance! Magda och jag!

E.

Bilder

 Hej på er! Sitter här hos mig med Stian medan Sara skriver tenta. Vi ska bara hänga en stund och sedan då Sara kommit ska vi käka mat och ta en fika inne i stan. Efter det blir de plugg... 

Bilder senn i Lördags:

           
Först lite Guitar Hero

           

            
Ala ellie Pose with Mackan!
Btw!
www.mackansbullshit.blogg.se /Måste ses!!

            
Haha.. Shieeet! Magda i know we look like.. hm... sorry men jag gilla bilden! Höhö...

E.

Min Söndag!

Nu sitter man här och tar det lilla lugna framför tvn... Idag vaknade jag vid elva och körde upp till Gbg för att gå på Operan. Jag lykades vara på plats hela 20 minuter tidigare än planerat! Det ni! Wow! Jag var där med mormor, Palle och en vän till dem.
Vi såg en Pjäs som heter "Bohéme" Som faktiskt var bra, även om den blev lite för tung på slutet... Det är en väldskänd pjäs och därför förväntade jag mig ngt i hästeväg... Då brukar saker och ting bli till besvikelse... MEN! Pjäsen får 8 av 10 toaster! (Y)


              

              
            Först fick vi lite info om pjäsen

              
            Och sedan drog det igång! Fanns inte en plats ledig!

E.


 

That's not my name


Well.. I vilket fall... My name is Ellie...

Fi F**n

Jag kan bli så arg på killar ibland! Tjejer påstås vara dem som snackar skit om varandra men killarna är värst! Som jag även skrev tidigare så var jag ute på Morfars och satt och pratade med en kille. När vi var påväg till det andra stället så hängde han med. Vi gick brevis varandra och bakom occ gick en tönt som pratade med min kompis. Han skrek efter oss och jag snappade upp vissa ord: -Fifan, du som är söt va gör du med honom? Jag blev å för****d för det var totalt respekt löst! Jag vände mig om och sa: -Hej! Känner jag dig? Han bara -Vadådå? Känner jag dig? -Nej! svarade jag tycket, -Så va tyst och sköt din egna business!
När vi väl kom fram till stället 2# sa jag till honom på skarpen igen och han tyckte jag var tyken.. BUHUUU!!!

Så var det med det! Skärp er killar!

E.


Min fredag kväll

                   
Hej på er!
Sitter i sängen och kollar igenom bilderna vi togi igår.. sinnes! Igår var vi ute på morfars och shakade dem lurviga i några timmar. Sedan drog vi vidare till ett ställe som jag inte ens minns namnet på.. Det sög!!!! kommer aldrig mer gå dit!
Är lite stressad, så jag låter bilderna tala för sig själva!

                              Söta Bina =)

                              "Sura Ellie"

                              Mackan hade sååå roligt!

                              Jag och Alex

                             

                              Hm... den klär mig!

                              Bina =)

                              Ja...

                              Försöker Spela coola

                             

             Jag fick skjuts hem..

             Bina med=p



E.

Fika!

Helu!
Nu är jag hemma från att vart på stan med Magda, Natasha, Bina och några till... Vi fikade på Morfars en liten stund och efter det gick vi en runda på stan...

         

         
Jag och Nima

         

         
Bina funderar på DD...

          

          
Och jag köpte mig några söta underkläder!

          
Sött!

Ska in i duschen nu och göra mig iorning för jag ska tillbaka till stan med Bina och hennes kompis från Malmö som kommit på besök! Vi ska antagligen till Morfars igen och bara ta det lilla lugna!

E.

Min födelsedagspresent

Jag fick ju hårklippningen av Tashi, Magda och Sofia i födelsedagspresent:

             

              

               Haha Magda (Y)!

              
Och ungefär så här ser det ut nu... syns inte så  mycke för ljuset är släkt och jag orkar inte ta mig ur soffan...

Tack så jätte mycke tjejer!!!

Btw, Nu kollar vi på en film som heter "Donkey Punch" Stör mig på den så in i ..... Se den INTE! Magda och Tashi ligger halvsovandes på sängen....

E.


Nyklippt!

Så nu är man både mätt och belåten samt nyklippt! =D Är lika nöjd som vanligt då jag klipper mig hos självfallet! Kippte upp allt och så har jag dessutom lite lugg nu =D

       
Ingen bra bild men ska ta fler lite fler framöver!


E.

Min Onsdagskväll!

Tjo!
Sitter och kollar lite smått på Oprah samtidigt som jag längtar tills klockan blivit fem då jag ska få klippa mig idag! YÄY! Äntligen! Fattar inte varför jag alltid väntar i 3 månader innnan jag klipper mig... MEN! Idag blir det gjort! Som vanligt kördes det en Ellie edition.... Det bestämdes i sista minuten! Magda ringde och kollade om jag ville klippa mig med henne och självfallet så blev det så! Undra vart jag ska klippa mig? Haha...

Nog med det, igår var vi på B&B som hm.. hur ska man säga det... inte är mit favvo ställe... Jag var där med Nima och några av han vänner... Trevligt revligt. Stannade inte så länge och it wasn't worth it...
Anyways...

            
            Nima och jag 

            
             Haha... Vad håller vi på med...?
          
             
            Love 2 pose

Gotta go!

E.

Så Grym ibland asså...

Kom hem för en stund sedan från en liten runda på stan med Nima och några till! På vägen hem gick jag som vanligt och tänkte på allt möjligt... Roligt ibland.. Det va en lugn kväll som vi spänderade på ett ställe jag aldrig varit på, nämligen B&B... Nu sov dags på min stora fets soffa!
      
Gick och grubblade på en dickt jag kom på, på vägen hem:

 
                       You brought me from the darkness to the light but
                                         left me in the shadow...


Bra ja è! Förvånar mig själv!

E.

Röda läppar?

       

Haha vete17 asså.. hahaha Inte riktigt så blodfärgade!


E.

Detta händer nu...uuuuuuu!

Söta Sara Sitter i min soffa!

Och jag njuter av några av mina julklappar!

Någon som kollar på Galan på kanal 4?
Själv kollar jag lite smått faktiskt!


E.

Yes Please!

        

         

                                       Ja tack! Jag hänger gärna med!

E.

Back From Town!

Så nu är jag och Sara tillbaka från stan! Vi gick till McDonalds Hm och lite antra små affärer. Jag fick tag på ett rouge som jag letat efter ett tag nu.

         
Flötigt värre men detta fick bli dagens middag! Mcfeast o Co

Nu har jag en mandarin som ligger och väntar på mig!

E.

Bastu

Tjo!
Somnade rätt tidigt i morse faktiskt.... Usch inte bra! Borde ha mer Diciplin! Sara och jag ska snart iväg och handla lite mat som vi ska få i oss, jag hoppas på att det blir Thaimat! Mmm....
Vet ni vad som hade varit gott nu? Joo... En varm bastu där jag bara kan ligga, koppla av och läsa tidningen!

         
Bilden är tagen i Bastun med mobilen... Jiess! I am en mobilfreak! hehe...

Sminkning Next!!

E.

Någon ligger i min säng

Detta är skumt.. Det ligger ngn i min säng.... Tog just en bild så jag har det bevisat!

      
Känner igen dem fötterna.... Kan det vara...S..... näe!??

Haha Jag är  inte normal vid denna tiden på dygnet asså...

Gonatt! E.


Smak!

          
Utanför mig just nu!!! Hoppas det ligger kvar nu också! YÄY (Y)

E.


-Grodan Boll

Tjo!
Sara ligger i min säng nu och jag sitter i soffan och kollar på film på datorn och lite halvt Csi Miamy på tvn! Lovar! Det går faktiskt!
Hemma hos Nima gjorde vi inget märkvärdigt. Vi spelade lite tvspel och tog det som vanligt bara lugnt! Ifs vi tog några bilder också! Som vanligt! Hehe... Jag stannade jag bara i 2 timmar sedan var jag tvungen att sra hemmåt! Det var en kall men även trevlig promenad jag tog tillbaka hem! Det började nämligen snöa! Nice!

          
-Grodan Boll! That's me! 

           
Vet inte om lingorna syns men det var värt ett försök iaf!

Börjar å ont i rumpan av allt sittande! Hm...
Aja...

Kram E.

Tjofflop!

Hallå där!
Sara ligger i sängen och vilar medans jag sitter här och tar det lilla lugna innnan jag ska dra mig till Nima för att hälsa på det lilla kräket som just kommit från Gbg! Sara skriver tentan i morgon och hon ser verkligen fram emot det.. NOOT! Jag skulle också skrivit den tentan men eftersom jag varken hade motivationen eller orken så dissar jag den på ett normalt sätt, det vill säga att jag helt enkelt skippar att anmäla mig! Snyggt och stiligt drag där! (Y)
Veckans nyhet är att jag kommit på att jag har ett usb-intag på min Dvd så jag kan se på ilmer på min tv precis när jag vill (Har nämligen inte orkat köpa den förbaskade kabeln!) Magda kommer också hem idag och alla mina goa kompisar börjar sagta med säkert rulla tillbaka en efter en! Great! Det verkar vara kallt ute.. undra vad jag ska ha på mig nu så jag inte fryser allt för mycke på vägen till Nima!

          
Cool bild, eller hur? By R.

Ha en fin kväll!

E.

Yes it is!

 VIll bara visa upp några av mina nya köp!

            

Jeansjacka,
Jeans från "Cheap Monday" enbart 150 spänn! Me Like!
Och högklackade skor som jag även hade på nyår med den svarta klänningen (Y) 250 spänn från Scorett! Hi 5!

Skala potatis nästa!

E.

Tjooo!

Sitter hemma vid min säng och pluggar, usch! Sara kommer hit idag och kommer sova i min lägenhet, trevligt trevlig! Jag gillar inte att sova själv så det blir kanonbra! (Y) Funderar på att laga köttbullar med potatis så att det är färdigt när hon kommer så att vi kan äta på direkten. Shieeeet måste ju damsuga också... Jippi!!


 
Haha är man rastlös så är man! ... Storlek 46 Vs 39...höhö...

E.

Min Julafton!

Har inte skrivit ngt alls om mina dagar som jag spänderade hemma under Julen! Så jag tänkte berätta lite om vad jag gjorde bland annat under Julafton!

            
På morgonen låg det ett brev på frukostbortet...

             
Mormor lagade mat i flera dagar!
 
             
Palle står vid granen och väntar på jultomten! =)

             
Mmm... Julbord! Jammi!

              
Sedan kom tomten på besök! Han hade rest långt sa han...

Som man säger...: Har man inte tur i kärlek...
               

                
Jag har det bevisat... Jag vann 220 kronor på mina trisslotter jag fick i år...! Hm.. börjar undra...


E.



Mitt största problem

                       "Att jaga stormen är farligt för den knäcker än...."


Anonymitet

Hej där!

Vill bara börja dagens inlägg med att skriva till er som gillar att skriva elaka kommentarer till folk och dessutom väljer att vara anonyma är ju bara så barnsliga! Det är bara att sluta, för töntigare blir ni inte! Jag godkänner inte dessa kommentarer och lägger heller inte ner mer tid på er! Så puss på rumpan och ta era spänner till en annan strand för att leka! Förresten! Kul att ni läser min blogg även om ni hatar mig! Haha! Big L 2 u !!

Nog med det! Igår kväll var det jätte kallt ute! skulle nog kunna tippa på att det var -13 eller ngt! Innomhus var det dock några grader varmare! mmm mys!
Idag måste jag diska upp all disk och plugga i några timmar, vilket jag ska påbörja aldelles strax! Måste ju tvätta med! Har endel kläder i min tvättkorg... Urk!

                

E.

Hemmamys

Sitter hemma och tar det lugnt, jag var på Maxi tidigare för att fylla på min lilla kyl som var tom.. Som tur va så fick jag sällskap dit samt hjälp med att bära min feta påse! Nu ska jag bara vila och ta det lugnt! Damn! Glömde köpa godis... Aja... Ska tända några ljus nu!

                          

E.

Kallt!

Usch vad kallt det är ute! Hade nästan glömt att Halmstad kunde kylas ner så mycket! Jag ligger hemma i min säng och kollar på "The Hills". Måste bara att säga att Komviqs brevduvereklam är så dåligt bra att jag inte finner några ord! ...:


            

Haha.. Sinnesdåligt...

E.

Dag 2

Några bilder från min andra dag i Stockholm. Den dagen kom Navve och hämtade mig för att sedan åka hem till Dennis som skulle ha festen hos sin pappas lägemhet, när vi väl kom dit blev det en snabbdusch! Sedan var det bara att vänta på att alla skulle komma så att maten kunde påbörjas. Här är några bilder!

        

        
Observera att detta var enbart killar som både dukade och lagade maten! (Jag skalade potatisen) höhö...

        

        
Shnyggt!

        

         
Som ni ser så gillar Navve att stå med händerna i kors medans andra jobbar.... haha...

         
Förrätten!

         
Och huvudrätten

        

        
Helt fashinerad av alla raketer!

        

        
Robin vad sysslar du med? =p haha.. Vissa tappade ju ballansen efter en stund.. haha...

         
Och började ha roligt på sitt vis...

        
"The Ellie Pose"

        
Jag

        
Kvällens outfit, Svart kl'nning med en rosett till vänster om halsen och högklackat!
Nice!

Kanske lägger upp fler random bilder senare i kväll! Men ha en fin kvälls å länge!

Kram E.



Halmstad idag

Tjo! Idag ska jag ner till Halmstad... åker med 5 bussen, men innan dess så har jag små ärenden jag måste ta itu med. Nu är det endel plugg som väntar på mig som jag måste börja med snarast möjligast! Urk.. tillbaka till "skolan". Förresten här är lite fler random bilder som vi tog första dag i Stockholm!

       
E  little bit of Elvis in me...


        

       

Så va det roliga slut! Dag två kommer senare idag då jag sitter vid min egna dator nere i Halmstad! Nu ska jag äta lite och fortsätta med det fantastiskt roliga jag höll på med tidigare!

Have a nice day! E.


Måste ju visa!

             
Måste ju visa hur fina vi var på nyårsafton! Här är jag och Navve innan middagen och festen!

E.

Första Dagen

Tänkte flänga upp lite bilder från min första dag i Stockholm och berätta lite smått vad jag gjorde...

Först och främst kom jag fram till Stationen i Stockholm.. Det va lite större än planerat höhö...
       

Efter det åkte vi in till Stan... Matias lyckas som alltid... Sofia har klippt lugg! Jätte fint!
        

Kollade runt lite.. Bla på Hm, där Sofia hittade dessa söta skor.. Blev dock inget köp...
       

Vi gav oss på lite andra stilar... Man vet ju aldrig... Här har vi Matias med lite muslimsk inspiration... Dock stämde inte färgen preics in till smaken så det blev inget med det...
        

Det blev pasta och en pizza på vapiano.. Gott! rekar det starkt, då pastan görs på plats! (Y)
        

Efter maten fortsatte vi vår lilla tur på Stan!
        

Posade lite som vanligt!
        

Jätte fin julbelysning!
        

True Love!
         

Och så lite mer posning...
        

Efter en jätte god middag hemma hos Sofias föräldrar så var det dags att lägga sig, så vi åkte hem till Hennes syster som var så snäll att låna ut sin lägenhet!
        

Tack Sofia och Matte för en fin dag! Nästa dag av min lilla tripp kommer upp på bloggen i morgon!

God fortsättning på er!!
   E.

I am Back!

Så nu var man tillbaka i Gbg igen! Har varit kass på att skriva nu i ett par dagar "Crap" and sorry for that. Men som jag skrev i mitt senaste inlägg så stack jag till Stockholm i Tisdags för att träffa Sofia och fira Nyår med Navve och Co. Btw tack för ne trevlig Nyårsfest! Jag ska se om jag kan föra över några få bilder på datorn i dag från min lilla visit i vår huvudstad! Ska försöka packa upp all bröte jag haft med mig och sedan packa en ny väska för det verkar som att jag åker till den underbara staden Halmstad (Älskar min ironi ibland, helt underbar) I vilket fall ha en trevlig kväll så länge!

 E.

RSS 2.0