So happy!

Ligger i sängen med huvudvärk och kollar på "Bones" på kanal 3. Ett program som jag tycker är helt ok men inte så ok att jag följer det varje gång. Måste ta en Ipren snart för jag orkar inte med huvudvärken längre... Lyssnade på dne här låten lite tidigare idag och har lust att lägga upp den här... Gammal men Me Like =D



Just den här videon kanske inte är den bästa men låten är bra!!

Hästar...

Ligger hemma och väntar på att magda ska komma över, vet inte riktigt vad vi ska göra men vi får se vad det blir!

Från det ena till det andra men som jag nämnt tidigare så brukade jag rida lite då och då när jag fick tillfälle och jag saknar det väldigt mycket... Har inte ridit på jätte länge men hoppas på att få tillfälle snart och göra det! Tills dess är det vanlig träning på gymmet som gäller och så ska jag försöka få mig ut och springa  4 gånger i veckan för att få upp motionen. Har flera mål jag vill uppnå den här terminen och räknar med att uppnå dem allihop.


En lite rolig bild höhö =P

Ska dricka lite te nu och ta det lugnt tills Magda kommer! Ha det fint!


Söndag...

Ligger i sängen och bara tänker, tänker på allt möjligt som går att tänka på..
Mamma ringde för en stund sedan och väkte mig för att berätta en inte så rolig  sak som hände på Rhodos idag... I vilket fall så ligger jag i sängen och bara hänger just nu! Jag är sjukt seg =/ Har jätte ont i nacken och vet inte vad det kan vara för ngt, nackspärr tror jag inte att det är... Har inte så mycket att skriva mer utan ni få ha en bra dag så uppdaterar jag lite senare igen. Ha det fint!

"Stand by me"

Ligger i sängen och försöker få upp ashlet och hoppas in i duschen nu men orkar inte... Kollar istället runt lite på youtube för att se om det finns något roligt där...
Sedan några år tillbaka så vet jag att det finns el låt jag alltid kommer tycka om! Det är flera låtar som jag verkligen tycker om, men just den här kommer alltid att finnas där och beröra mig!





Sedan finns det ju andra versioner också, men orginalet är endå bäst ;P

 

Vaskamangöra? =P

Fina bilder





Då jag var på Rhodos i sommras så fick jag gå egenom min syster Evas mobil och kolla på bilderna hon hade. Hon hade jätte många fina och söta bilder som jag tänkte lägga upp här, så jag har slängt upp några så ni kan se!



    

 

 

 

 



  

 

  
  
  

Its over!

And yes! Nu är en sak slut och det känns skönt! Nollningen! Självklart har det varit jätte roligt att umgås och ta hand om dem små, men efter tio dagar så är det faktiskt skönt att återvända till sin lilla vardag. Nu är det annat som väntar och jag ser fram emot det faktiskt! Det är bland annat skolan som börjar på Måndag och visst kanske inget man ser fram emot men det ska bli skoj att tjecka läget i början i alla fall =p
Idag var det Raggattan som tog plats vid Nissan som jag även berättade igår! Här ser ni aktiviteten in action!:


Alla startar...


Kommer iväg...


Vissa får lite problem...




Vissa får lite mer problem...


Hur löser dem detta?


Jaa... Alla sett är bra utan dem dåliga! Eller hur var det?


U Vann även i år!


Här står från och med idag våra ettor!


Nu ska jag äta ngt snabbt och kolal ltie på tv.. Ha det fint så länge!


Trött

Ligger i sängen nu och ska sova, är verkligen jätte trött... Kollade lite på aftonbladets sida och läste om vad som hände med Steve Jobs... Eller ja.. Vad folk tydligen trodde hade hänt honom.. Så det kan gå! Måste verkligen sova nu! Ska upp 06:30! Gäsp!! God natt gott folk!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3209794.ab

Den suveräna människan

Den Suveräna Människan:


Vem är det hon? Hur ska den människan vara för att bli kallad så? Finns det någon människa som man skulle kunna kalla för syverän?

Var och en har en människa man ser upp till. Det är den människan man vill vara själv och man strävar efter hela tiden. Vi människor är stolta och det vi söker bland allt annat är status, makt och respekt. I vilken ordning vet vi inte för dem här tre sakerna är lika mycket värdefulla för oss som individer. Vad som är värdefullt för en människa är egentligen inte lika värdefullt för en annan. Men när det kommer till den suveräna människan så värderar vi status, makt och respekt lika mycket. Hallå! Vem vill inte vara en supermänniska liksom?


Dock är vi så stolta så även om vi träffat en person som kan vara den suveräna människan så kommer hon aldrig få veta det,  just för att den enda suveräna människan vi ser upp till kommer alltid vara den vi strävar efter men aldrig kommer vara.

Ngn som hänger med?



Bra låt?....

Herre Gud säger jag bara...:



Jaa... Va tycker ni om den här låten?

Nollningen fortsätter!

Måste plugga snart och väntar på att Adde ska komma tillbaka från sin lilla trip hon varit på idag. Adde är min gruupmedlem som jag gör arbeten med. Idag var jag vid Nissan med nollorna för dem ska vara med på "Ragattan" i morgon som är en tävling. Idag ska dem bygga en flotte och i morgon bitti ska 4 Nollor försöka ta sig över Nissan, plocka upp en flaggnollan och komma tillbaka med en torr flaggnolla.. Utmaning=Skoj!
Här är bilder jag tog idag!








En slända! Blev faktiskt förvånad! (Synd den?) =P


I eftermiddags så var det dags för M-slaget!


Hon till höger är en SPP Nolla.


... Och hon vann över den andra Nollan =)


Godmorgon!

Hej!!
Nu har jag vaknat och äter lite frukost. Drömde helt cpt inatt om att jag hade möss i skåpet och att mamma var här och va tvungen att hjälpa mig... Innan hon gick sa hon att jag hade haft 12 möss i skåpet... Dess utom drömde jag om att jag ahde mjölk hemma vilket jag faktiskt glömde köpa i går då jag handlade. När jag gick upp för an kvart sedan så skulle jag göra cornflakes med mjölk så jag hälde upp cornflaksen men va självklart tvungen att slänga i lite hallonkräm ist...



Kanske inte den godaste frukosten men den duger för idag. Nu måste jag göra mig iådning för jag ska iväg för att träffa nollorna snart! 2 dagar kvar.. Puh..
Ha en fin dag!

Shoppat!

Ok.. Mamma blunda nu för detta har du inte sett...
Idag var jag inne i stan och shoppade lite smått på rean så det blev ett par "Rid" byxor från Gina Tricot, två par skor, en korg till mina hårborstar och en brun tröja! skulle egentligen köpt mig två till skor men det blev bara två....




Så här är det tänkt att det ska se ut med koftan: =)



Det blir nice!
Nu ska jag göra klart maten! Ha en fin kväll alla!


HejSvej!

Hello!
Nu ha rjag kommit hem från nollningen och ska göra mig i ådning för att åka/cykla in till stan om några minuter för att shoppa lite! Jag va lite sugen på espresso house tidigare idag för att ta mig en kopp te men det blir rnbart shoppande för min del. Har några få saker jag planerat att köpa men får se vad det blir.
Ska kanske lägga upp en video senare på lite spex som nollerna gjorde idag, men jag får se hur bra den blir när jag fört över den på datorn.
Ha en bra eftermiddag!
                                                                    

Hellu!

Godmorgon!
I natt har jag sovit så skönt! men nu måste jag upp ur sängen och ta mig till bibblan för att träffa Adde. Vi har ett arbete vi måste jobba med som jag verkligen ser fram emot! NOT! A,ja... Inget att göra, det är ngt jag måste bli klar med. Efter det ska jag träfa nollorna igen och vara med på nollningen idag med.
Måste duscha nu osch sticka iväg. Ha en bra dag!

                                                        

Regnigt väder

Kom just hem från stan och sitter i min säng medans jag kollar på tv, äter godis och slöar! Ska iväg snart för att träffa nollorna och dem andra vid q-huset. Idag blir det "Melodifestival" och nollorna har fått göra en egen låt som dem ska framföra, jag kan säga att jag är nervös för deras skull!.
Ute regnar det och det kommer antagligen inte bli bättre på några dagar... Jag va genomblöt när jag kom hem från stan vilket inte va så roligt....


Så här tråkigt ser det ut när man tittar ut genom mitt fönster...

Ska vila nu och ta mig bort om 20 minuter, så ha det fint!

                                                                   


Fler bilder från nollningen!

Tänkte lägga upp fler bilder från nollningen nu för det kan ju vara lite roligt för både er som är med men även er som inte varit med om nollning ngn gång=)




Inne i Q-huset späxar våra nollor lite


Eftersom nollor inte har ngn sexualdrift så får dem inte göra ngt med varandra, inte ens röra varandra på ett speciellt vis. Därför har vi som tradition på högskolan att när 2 nollor kysst varandra eller gjort ngt annat med varandra så ska dem "gifta sig". Vill inte utsätta ngn, så det är därför jag döljer ansikterna på alla. Under giftemålat ska både lova att dem inte kommer göra om det. Därmed är dem gifta =P


inne i Q-huset hittade jag kulturkungens tofflor och passade på att fota dem. Det är dem han har på sig när han går innomhus =) hehe..

                                                            Bye!


Godmorgon med Godmorgon jouice!

Godmogon!
Sitter hemma nu och ska just äta frukost. Tänkte bli riktigt mätt idag så jag gjorde ngt i hästeväg, nämligen en macka med ost med godmorgonjouice. Skojar bara det är ungefär det jag brukar äta även om jag föredrar chokladcornfalkes med mjölk! mmmmm
Jag har ett problem dem här dagarna som jag måste lösa.. Jag kommer inte ihåg var jag har parkerat mig cykel.. Är det normalt? Och i så fall, hur normalt är det på en skala från ett till tio?...
Ska läsa lite aftonbladet nu och äta upp min frukost.



                                                Ha det nice!

 

Bloggeliblogg!

Nu ska jag sova!
I morgon börjar det en inte så hård dag, men det är bra att sova endå =P hehe... Min lampa som jag har på mitt nattygsbord är död... Så jag har tänt lampan vid skrivbordet och diskbänken istället! retar mig bara att jag måste byta lampa nu igen, jag tror att jag har för många lampor hemma faktiskt. Det känns som att jag byter lampor varje månad ju! I vilket fall så får ni sova så gott så ses/hörs (Whatever) vi i morgon!


Trött!!

                                                                              Godnatt!

Dagens middag!

Kom just hem från Maxi där det blev handlat lite god mat + efterrätt samt Aftonbladet och Sofies mode... Idag blir det ryggbiff med potatisgratäng och bearnesåstill middag! Sedan blir det kladdkaka med vaniljsås till efterrätt =D JAMMI säger jag bara!!!! En av mina favoritmaträtter! ska marinera köttet nu och slänga in potatisgratängen lite senare då jag städat här hemma...


Måste bara säga att jag gilla rinte Sofie!! Visst läser hennes tidning ibland men hon är sesådär.... ja... Jag gillar henne helt enkelt inte! Känner henne inte och ska väl inte uttala mig så mycket om henne, men säger bara vad jag tycker om det jag ser.
Nu blir det städdags!

                                                                     Kramar!

Dagens outfit!

Ja.. eftersom alla lägger upp bilder på dagens outfit så känns det weird att ajg inte gör det så där som varje dag.. men tänkte bjuda lite på vad jag har på mig dem här dagarna under nollningen! Så det här är dagens outfit för resten av veckan! behäver inte lägga upp några outfits på en vecka! Fiffigt va? =D



Lila overall: från "Fristad".
Groda: från Magda,
Vänster ärm: tagen från Saras (sup) overall samt höger ärm av Marias overall.
Svart tjock tröja: En jag hade slängd ngn stans i garderoben.
skor vita träningsskor.

Nu ska jag iväg och köpa lite mat!

                                                                      Kram!

Hello!!

Hejsan!
Kom just hem från nollningen som är slut för idag! Sitter framför både tv och dator och väntar på att jag ska ta mitt beslut och skutta in i duschen.
Nollorna hade ett litet gyckel idag som va väldigt bra! De vann dock inte, för det gjorde suparna, men vårat var fortfarande bra nog!
Nu måste jag verkligen i i duschen! Ha det fint alla!

                                                        Kramar!

Sista inlägget för idag!

Nu är det dags att sova! Klockan är aaaaldelles för mycket och jag är trött.... har pratat lite med min kompis Irini från grekland i ngn timme nu och känner att ögonen inte vill hänga me längre. Hehe...
I morgon blir det lite mer nollning och lite annat smått och gott!
Här kommer en trött bild:


hehe lite lagomt seg kan man säga =D

Förresten! Måste klippa mig ngn dag men vet inte när och hur... men måste orka ta mig in till stan nu i dagarna! .. hehe.. Nu är det dags för att knoppelera! Hoppas ni sover gott!!

                                          Kramar från mig!!





Äntligen hemma =)

Hel alla!
Nu är jag hemma och lagar lite mat! Har haft lite att göra med våa nollor ikväll vilket va trevligt men kaaaallt... Tänkte lägga upp fler bilder på dem som är med som jag tog i dag =)
















Nu ska jag äta lite mat! Have a nice kväll !=)

                                                     Kramar!

Borttaget



Puss på dig =*

Nu ska jag iväg och träffa staben och efter det träffa nollorna! Ha det finnt alla!

Byebye!





Godmorgon!

Hej alla!

Hoppas ni sovit gott och vaknat torrt! Själv sov jag som en stock (vilket inteär så konstigt med tanke på tiden jag somnade), förresten vaknade torrt också för den delen, hehe...
 Jag vaknade för tjugo minuter sedan ungefär och ska in i duschen nu! Jag ska bli hämtad och där med åka  till stan =) Ikväll ska jag inte träffa nollorna föränn klockan 17:00 vilket är skönt faktiskt... Blir inte en så läng dag med dem idag utan bara några timmar.
Nu måste jag tyvärr gå, men ha en bra dag! Uppdatering kommer lite senare.

                                                   Kramar!


Lite "mode" it is!

Jag veeeeet jag borde inte sitta uppe och blogga mitt i natten! I know, i know! Men det är mysigt! Jag tycker om att ha en hettsig dag full med aktiviteter och sedan bara ligag och koppla av! Om man inte har company så har man sin lilla blogg... yes that's the way it goes!
Jag har haft en lugn och mysig kväll här hemma och nu kollade jag runt lite på internet bland modesidor och fann den här coola bilden:


Gillar den här klädstilen sjukt mycket! Lite city-nice samt enkel, perfekt för att ha under veckorna! Den koftan är ju bara så snygg!! Måste till stan i morgon och shoppa lite! Det enda plagget jag köpt dem här veckorna är en kofta från Bik Bok som kommer bli skitsnygg till leggins och högklackat!

Vill bara påpeka en lten sak... har fått höra att jag inte är så personlig av mig när dte gäller det jag skriver om mitt liv men det finns en anledning till det... jag lämnar aldrig ut mig totalt för jag är försiktig med det.. Klart jag berättar saker om vad som händer i mitt liv men vissa saker måste jag behålla för mig själv... Det finns vissa saker som jag hade kunnat skriva om men vill vänta med det...


Nog pratat om det! Nu ska jag kolla vidare på modesidor för att få lite inspiration! Ni får alla sova så gott så hörs vi i morgon igen!


Trött som tusan!

                                                    Kramar!


Heeej!

Sitter hemma nu och äter "natur godis".. Ja! Jag försöker faktiskt vara lite nyttig ibland! Men bara försöker.. funkar lite sådär! jag måste verkligenm börja äta lite nyttigare och bättre! Nyttigt godis är väl en början till det? =P

Idag va nollorna på "äventyr" som det hette och sedan var det samling klockan 13:00 på vår samlingsplats! Sedan var det dags att ta oss till Q huset för att leka med dem andra nollorna från dte andra programen. Tyvärr var det bara 4 nollor som kom i dag pga att dte var kårkväll igår och dem var antagligen lite bakis idag... Jannike och Kristoffer kom från göteborg och hälsade på mig så när jag var klar för idag (klockan 15:00) så träffade jag dem och var med dem tills 18:30. Vi åt kina mat och glass! Sedan gick vi en liten bit bara och avrundade med att sitta hemma hos mig i nårgra minuter... Nu sitter jag hemma som sagt och väntar på ett till litet besök =). Tänkte ladda upp lite fler bilder från nollningens å ni får en klarare bild av hur den går till!


Mamma Julia och Sjuk Nikki =)


Serganten och Straffmästaren!



Några nollor som späxar för våra Ninja maskottar som står i mitten av ringen!


Generalen!


Inne i Q-huset!




Fotboll.. eller vad man nu kallar det =p


Syns inte så bra men det är några halvnakna nollor som badar vid Östra stranden! Brrr!


Jag med min fula matta som fungerar som mitt lilla sittunderlag =D


Magda i hennes snygga overall =D


Nu ska jag skutta in i duschen och kanske dra til förfesten och säga "Hej" en snabbis! Ha det fint alla!

                                     Ha det fiiint! =)

Bio kväll!

Idag har jag som jag även skrev i natt blivit avslöjad! Efter det kollade vi film med nollorna, vilket var trevligt! Det var ingen som tog illa vid sig pga att de trott att jag varit en riktig nolla.
Ikväll blir det bio! Ska se "Dark night" som jag ser fram emot! Måste in i duschen nu!

                                                                                            Tudillu!

Klockan 03:45

Jag ligger och kollar på en film kallad "the secret" som en speciell person rekomenderat! Den verkar faktiskt bra och ser fram emot att se klart den för att få reda på mer om bla attraktionslagen. Efter den ska jag försöka somna! Tänkte lägga upp lite bilder fårn nollningen som pågått nu dessa dagarna!


Våra nollor pimpar upp vår vagn! =D


Några av våra nollor =D


Vår Kulturkung =D


Vår stab med två mammor!


Ett annat program som spexar för oss =D

Jag kan faktisk säga vad jag har sysslat med under dem här dagarna för i morgon ska jag avslöjas. Jag har varit fusknolla under 2 dagar och i morgon, under min tredje dag kommer jag avslöjas.
Att vara fusknolla innebär att man som 2a (man kallas så då man gått ett år på högskolan) ställer upp på att vara med och agera som en nolla bland nollorna. Man gör detta för att se så att gruppen funkar bra, se till så att ingen nolla hamnar utanför och dessutom kolla så att inget skumt sker mellan nollorna.
Jag hoppas verkligen inte jag kommer göra någon ledsen i morgon... Vi kommer vara på Östra stranden och göra aktiviteter. Jag har varit den som saboterat för nollorna hela tiden (jag har lyckats med det även om jag inte försökte överhuvudtaget hehe...) och i morgon kommer jag och straffmästaren ryka ihop för att jag varit slarvig! Därmed skriker jag till henne att jag inte tänker vara med mer och drar där ifrån. Jag kommer bara gå en bit därifrån och komma tillbaka med min overall och berätta för alla hur det ligger till!
jag är inte nervös men lite spänd kommer jag allt bli!

Nog talat om det, vill lägga upp en bild på mitt favorit armband som jag köpte i somras! Jag hade ett sådant för 3 år sedan men efter att jag slarvat bort det så hittade jag inte ngt liknande i ngn affär föränn i sommras!




Nu ska jag kolla vidare på "The secret"! Nighty nighty!

                                                Tudillu!

Hej alla!

Ligger hemma nu och kollar lite på tv... Förlåt för den dåliga uppdateringen men har haft sjuukt mycke att göra dem här dagarna! Det är nollning nu i tio dagar så vi alla måste vara delaktiga för det mästa. Har inte så mycket att skriva faktiskt även om det hänt endel på sistonne! Kanske börjar skriva mer om ngt jag inte skrivit om hitäntills lite mer framöver! Lite mer om ngt som händer i mitt liv men som jag inte velat skriva om än så länge! 
I vilket fall så måste jag lägga mig nu! Hoppas alla sover så mysigt!


                                          Tudillu!

Micron

Jag veeet klockan är halv fyra på natten, ursäkta.. morgonen och här sitter jag och bloggar. Sinnes! Kan dock inte sova pga morgondagen...
Letade sjukt länge efter en bild tidigare idag som jag tog i går på min nya micro för att lägga upp på bloggen men hittade den inte. Skam den som ger sig säger jag bara! fortsatte mitt sökande bland mina bilder och äntligen så fann jag den! This is an Haliluja moment! hehe...



Erkänn snygg!? 400 kronor från Netto! trodde faktiskt inte att den skulle vara bra men den funkar aldelles uperligt! Om du är sugen på att köpa en micro och begär att den ska vara billig liten och bara värma din mat så rekommenderar jag den varmt! (hehe, va lite fyndig där =P ).

Hoppas ni sover gott folks!

                                                          Tudillu!


Onsdag kväll...

Hej alla glada!
Ligger i sängen nu och kollar lite på tv. Kom just hem från en restaurang där jag åt en god pizza med Mgda, Sofia, Nima, Ferida och två andra kompisar. Det var jätte trevligt att sitta där med alla efter så lång tid! Va ju dock några som fattades, som bla Natasha som kommer hem den 23... Tack så jätte mycket för vykortet föresten! =)
I morgon är det en lite speciell dag för mig och det är något roligt som kommer ske. Kan dock inte berätta ngt om det föränn nästa vecka! Är lite nervös inför morgondagen men det kommer säkerligen gå jätte bra!

Måste bara berätta om vad jag såg när jag var på Rhodos flygplats. Det är ju så att man varken få ha med sig vatten eller ngt i flytande form genom kontrollen så folk dumpade ju bara av sina flaskor precis vid rulltrapporna innan kontrollen vilket har det här resultatet:





En del flaskor ja... kan meddela att det fanns en stor sopptunna runt hörnet... vi människr är så onödiga ibland!

Nu får ni ha en fin kväll alla!

                             Tudillu!



Lugg it is!

Magda har fortfarand einte kommit så jag antar att hon dröjer ett bra tag till. Själv sitte rjag hemma och lyssnar på Sara Barelles låt "Love song" och funderar seriöst på om jag ska klippa lugg. Vilket jag alltid velat göra sedan jag var tio och kämpade för att få bort den barn-lugg jag då hade, tack vare min kära moder =D.
 Page och lugg är två saker jag inte kommer kunna glömma, men samt inte våga göra.
Tog lite bilder på mig själv för att se om jag skulle passa i lugg...











 Do noooo maby baby!

                                                Tudillu!

Yes it is!

Nu har jag äntligen gjort lite frukost åt mig själv (känner mig stolt) tänker dock på att nu börjar allt igen. Med allt menar jag att nu börjar hela procedur som tidigare, jag måste städa, laga mat och tvätta själv, usch! Det slapp jag ju hela sommaren då jag var hemma på Rhodos! Fy! men sådant måste ju göras, thats life!
Väntar på att magda ska bli klar med mötet hon skulle till så att vi kan ta oss till stan och köpa en ursnygg kofta jag hittade i förrgår! Vet dock inte vilken färg jag ska köpa den i! Antingen grå eller svart. Svart är så stilrent, men det kan även grått vara om man kombinerar koftan rätt med ett par svarta leggins. Hm... Dagens dilemma... Svart eller grått.. "2 be or not 2 be".
 Ska skutta in i duschen nu så jag är klar innan madam kommer!

                                      Tudillu!

Onsdag

Morning people!!
Jag ligger fortfarande i sängen och shalusinerna är fortfarande nerdragna. Orkar jag verkligen ta mig bort och dra upp dem eller ska jag kolla lite till på tv? Väljer nog det andra än så länge. Bara reklam på tv hela tiden jue! "Suck". Förresten, på tal om reklam så går ju os på tv nu och Nikes reklam "Olympic games" som går stup i kvarten är faktiskt bra.. Kolla in den, du känner antagligen igen den!
 


Så, idag var det Onsdag då ja. Jippi! Eller? Vad ska jag hitta på egentligen? Dra till Maxi å handla? Nja.. handlade i går.. Tur att man har människor i familjen som fyller kylen ibland!
Köpte mig faktiskt en micro i går! Hoppas den funkar som den borde nu också... Nu ska jag nog fortsätta kolla på tv och se om jag orkar ta mig ur sängen o göra ngt vettigt!

                                          Tudillu!

Människor

Visst är det alltid roligt att träffa nya människor? Det måste i alla fall dem flästa av er tycka?!
Vissa människor man träffar har dock en viss sak som gör en riktigt glad! Dem har en viss utstrålning helt enkelt som påverkar vissa andra i dess omgivning, vilket jag tycker är en oerhört kraft!
Från det ena till det andra men jag är trött men kan inte riktigt sova så jag har bestämt mig för att kolla på "outsiders" lite på "Kanal fem" tills John Blund kommer och kidnappar mig.. Detta innebär att det här är sista inlägget.. eller ja.. första för idag! Hoppas alla sover så gott! För det ska jag göra aldelles strax! Natti natt!

                                                  Tudillu!


Va 17 händer!!???

Ok.. nu är jag trött på att folk gör samma misstag fler gånger i deras liv!!! Varför gör man så mot sig själv?? Fick just reda på att en person som betedde sig på ett speciellt sätt mot mig beter sig exakt likadant mot en annan person.
Hur mycket måste en person egentligen gå igenom för att insé att det man gör är fel? Det beteendet resulterar ju till att man helt enkelt inte vill ha med personen att göra!! Tycker man om någon så visar man det  på ett bra sätt och tar hänsyn plus respekterar både ett nej och människan i fråga.
Blir så fruktasvärt besviken och arg på dessa personer!
Näe! Arg!
Måste fortsätta städa nu och packa upp det sista! 


(Va bara tvungen! hahaha... )

                                                Tudillu!

Tillbaka!

Hej alla!
Jag ber så hämskt mycket om ursäkt för den dåliga uppdateringen men jag har inte haft tillgång till ngn dator! Jag sitte rhemma i min lägenhet nu och ska städa för fullt så att allt ligger på sin plats!
Resan gick jätte bra även om jag inte kunde sova så bra på planet... nej nu ska jag fortsätta med städandet så får ni ha det Prima så länge!

                                 Tudillu!

Idag gäller det...

Nu är klockan kvart i två och det är bara tio timmar kvar ungefär tills jag ska åka från Rhodos till Sverige igen... Som jag även skrivit tidigare så är det blandade känslor som jag det hela lite vemodigt. Igår var vi ute en sista gång för den här sommaren och firade Maria som hade namnsdag i förrgår. Hon jobbade i förrgår så hon firade det dagen efter istället. Kvällen började med att vi var hemma hos henne och därmed drog vi ner till stan för att gå runt till olika små barer. Dem andra tog en shott vid varje bar vilket jag avstod från, hehe... Sista baren där vi även stannade var "Angel". Vi stannade där i några timmar och sedan var det dags för mig att säga Hejdå till alla... Det är lika svårt varje gång. Men jag tänker på att det finns annat som väntar på mig i Sverige som gör mig glad igen! Längtar så till alla! Miss u!

Nu måste jag fortsätta packa lite så det blir klart! Sedan ska vi ut till en by och äta med familjen idag. Jag kommer inte kunna uppdatera igen föränns i morgon igen tyvärr men ni får ha det så bra tills dess!







                                             Tudillu!


Min sista dag på Rhodos (sommaren -08) =(

Nu är det den 16e Augusti och jag kan fortfarande inte förstå hur tiden kan ha gått så fort.. Jag kommer sakna allt här även den här gången... Både min familj, mina kompisar, solen, stranden, jobbet m.m. Men nu är det annat som väntar hemma i Sverige. Jag har ju mina kompisar och nära å kära där som jag saknat! Det är alltid svårt att lämna den ena hemmet. Jag vet att jag aldrig kommer kunna känna mig helt hel, jag måste lära mig att leva med det och det är svårt! I vilket fall.. Idag var jag och badade med Irini på stranden och försökte charma dem sista solstrålarna vilket kanske gick sådär... Hehe.. Efter det var jag och fikade med ett gäng kompisar som jag inte träffat på hela sommaren... Jag beställde in en stor milkshake med smak av banan mmmmm! Kolla in den här godisbiten!



Haha shit.. Sjukt dålig bild.. den va väldigt go i alla fall!! Hihi... Nej nu ska jag primadonna mig lite för jag ska iväg och fira Maria som hade namnsdag igår. Vi ska vara hemma hos henne och efter det ska vi ner till stan och ha lite roligt, även om det inte får bli allt för sent..
Ha en bra kväll alla!

                                                Tudillu!




Hej!

Hej gott folk!
Igår var det fruktansvärt dåligt med uppdatering.. Ja vet och ber om ursäkt! Jag kom inte hem föränn klockan blivit tolv. När jag slängt in mitt sista inlägg igår trodde jag att jag skulle åka och hämta Irini och åka till stranden, men ICKE! Pappa fick för sig att vi skulle åka iväg hela familjen ut till ngn by någonstans åt Tjottahejti!! Så vi åkte ut till Byn "Lardos" och badade och åt... Vi åt mat som om vi aldrig sett mat tidigare! Vi var tolv pers och notan som kom in var på 3000kr som självklart alla delade på. På vägen dit tog vi självklart lite bilder. Kolla in mina bilder sedan gårdagen!:












Hehe.. Ja... lite smått å gott! Den hunden e makalös=P

Nu ska jag bada!

                                     Tudillu!





Goooooodmornig!

Nu har jag äntligen vaknat och satt mig för att äta frukost! Fattar inte hur jag kan sova så länge... Hehe...
Idag skulle kompisen som utbildar sig till fotograf fota mig och två till med tema "Punk", vilket jag verkligen såg fram emot... Hennes kusin ska föda ikväll så det kommer tyvärr inte bli av. Igår åkte jag in till stan, träffade några kompisar och vi gick till en bar där det var live musik, det var rätt trevligt. Efter det stack vi iväg till en Latin bar! Det var kuligt att testa på hur dem dansar! =D
Dagens plan: Äter snabbt frukost och åker och plockar upp Irini för att åka och bada därmed har jag ingen aning om vad jag hittar på! Så ska en semester vara! Bara några dagar kvar här och sedan börjar allt hemma i Sverige! Det är så mycket jag ser fram emot men annat som jag kanske hade velat undvika!
Nej nu måste jag skynda mig! Ha en underbar dag gott folk!

                                                  Tudillu!


Ok, Shit happens...

Igår kväll när jag låg o kollade på tv kom jag på att jag hade lagt mina svarta byxor på tvättkorgen.... vilket innebär att mamma slängt in dem i tvätten strax efter... Problemet är det att jag inte tagit ur mitt usb minne ur fickan!!! Jag hade flera bilder jag absoluuuuuuuut inte vill bli av med. Usb minnet har legat på skrivbordet hela dagen och jag har fortfarande inte vågat testa OM det funkar... man vet ju aldrig.. kan ja ha sådan tur? Knappast... Vet inte när jag kommer våga testa... Eller ska jag bara slänga det så jag slipper bli mer besviken.. Jag menar hur stor chans är det egentligen att den överlevt den här översvämmningen???
Well... 2 be or not 2 be... Thats the question.... 

                                  Tudillu!


Tocas miracle

Jag vet inte varför men den här låten har ngt jag tycker om ven om den är gammal ... Vet inte vad, men det är ngt somrigt med den...



                                                                                                       Tudillu!

Bilderna från Gamla stan!

Jag har glömt att lägga upp några av bilderna vi tog häromdagen i Gamla stan! Jisses! Jag tyckte dte var väldigt roligt faktiskt!




Äsch det får räcka med två..

Jag var så stressat för att inte komma försent att jag inte sminkade mig mer än att slänga på mig maskara, vilket jag ångrar nu så klart.

                                              
                                                                         Tudillu!!

 





Hej Alla!

Godmorgon!
Vaknade för en halvtimme sedan.. vad hållar jag på med?? Detta kan inte vara normalt! Jag Eleonora vaknar efter 12 gång på gång. Måste sluta med det! Jag sitter och äter chokladkornflakes som ör uuuurgott!! Nyttiga vanliga K cornflakes.. släng er i väggen! Haha...
Jag har försökt få tag på en taxi åt Irini som har varit och handlat men det går inte att komma fram för det tutar upptaget. Ska fortsätta ringa nu ett tag å se om jag kommer fram. I dag ska vi iväg och bada igen och hoppas på att fixa en snygg bränna!
Vad har ni för planer inför idag?

                                                Tudillu!

Brevlåda

Ja utgång blev det ju inte... Så jag har bara suttit här och tagit det lugnt och blivit irriterad på mamma för att hon inte tycker att jag jobbat tillräkligt. I vilket fall så tänkte jag berätta om en speciell brevlåda.
Jag bor i en lägenhet och alla som bor i samma byggnad har alla brevlådor nästan lite ihoptryckta.. Eftersom det är lite monotomt och tråkigt så tänkte jag skaffa mig en lite roligale brevlåda för att piffa upp stämningen lite nu vid området så att alla studenter blir glada. Vad sägs om den här filuren jag hittade på Google.. ?



Då blir väl alla grannar lite glada? hehe..

                                 Tudillu!!

Mina sista sommar dagar på Rhodos...

Har just kommit hem från en lång dag... Var på stranden först och efter det hade jag en liten sånglektion som varade i 50 minuter. Är lite slut efter den här dagen. Jag och en kompis gick från stan hem till mig. Dem här dagarna har det faktiskt hänt en del här hos lilla mig. Vi sov ju på slottet i Gamla stan bland annat! Måste bara berätta att Alex och en annan kompis satt utanför slottet förra veckan och båda påstår att dem hörde spökhästarna rida utanför slottet... Alex säger att dte lät som att det var en massa hästar som kom långt ifrån. Detta hände direkt efter att kyrk klockan slaggit 00:00.. Jag vet inte om detta är sant, då vi sov vid slottet hörde vi dock inget... Men men .... You never know! Här är några bilder av veckans fasoner:

Vi har sovit på slottet:










Träffat en söt katt:


Shtekt på stranden:


Dödat en chokladkaka =D


Funderat på vad det här är för ngt...:


Fashinerats av hur människro vågar:




Och så har jag tagit lite roliga bilder:


Om jag hade kunnat så hade jag laddat up så många bilder som möjligt men det går ju tyvärr inte.. Nu ska jag åka till stan och hämta min syster och sedan ska jag träffa Irini nere på stan och kanske ta en promenix...
Ha en fin kväll!

                                                 Tudillu!









Solbränna

Hej Svej!
Nu har jag kommit hem från stranden! ¨Låg och shtekte i flera timmar med Irini och JA! Jag har bränt mig.. Faen! Min rygg är lite brun röd... Hoppas detlägger sig nu så jag hinner bilda en fin bränna innan j kommit hem t Sverige igen. Har klenat in ryggen med aftersun och hoppas det funkar nu..
Antar att alla bränt sig ngn gång i sitt liv?

                        Tudillu!

Morning!

Godmorgon!
Detta är min sista vecka nu på Rhodos och det är dubbla känslor. Som det alltid är vart jag än åker, vare sig det är Sverige eller Rhodos. Det är alltid ngt som saknas! Nu ska jag inte vara deppig!
Vaknade för en stund sedan och har redan ätit frukost och bestämt träff med Irini som jag ska åka och hämta om en kvart. Vi ska iväg och bada! Underbart! Ska försöka shteka gärnet dem sista dagarna nu som är kvar!
Måste kila iväg nu. Ha en fin dag!

                               Tudillu!

Coola brillor

Heluuu!
Hm.. vad har jag gjort idag? Jo.. Absolut ingenting alls! Det är vad jag har gjort idag! Jag vaknade vid 11 tiden och efter det har jag bara kollat på tv, hämtat en kompis från hamnen och kört hem Eva som hade varit på "water park" hela dagen. Hon har bränt sig.. Aoutch... Jag gör mig i ådning nu för jag ska till Gamla stan och träffa några kompisar en stund och sedan ska jag hem och kolla på film hade jag tänkt..
Jag har länge velat köpa dem här Rayban Solglasögonen som jag gillar, kolla in dem! :


Me like!

Vet inte varför jag gillar dem för dem är lite töntiga men med en viss charm! Nej mina barn, nu ska jag fortsätta med lite smink och kila vidare! Ha en underbar kväll vad ni än hittar på!

                                  Tudillu!




En natt pa slottet.

Helu!
I natt sov vi pa slottet och ja det var lite laskigt kan jag saga... Inte jatte laskigt men man ville ju inte vara sjalv i ett rum.. I vilket fall sa hadevi trevligt. Vi hade hyrt 4 filmer var av vi enbart sag 1, jag lag och halv sov och sag kanske bara borjan..
Nu ar jag hemma hos Alex och vantar pa att hon ska gora sig iadning for att vi ska kunna aka till stranden och bada. Underbart!!! Vill bli sa brun som mojligt innan jag aker hem nasta sondag!
Nu maste jag dra mig! Maste ju shteka lite fett =P

                                     Tudillu!

En lördag på Rodos.

Hej!
Idag har det varit en rätt lugn dag! Jag åkte in till stan för att lämna in bilen. Därmed åkte jag in till Gamla stan där jag skulle träffa 2 kompisar. En av dem utbildar sig till fotograf och ville ta några bilder på mig till ett projekt. Det var faktiskt roligt! Vi gick bara runt i gamla stan och så fort hon såg en bra plats så blev det nya bilder. I går var jag på middagen jag berättade om och det var sjukt fint! Maten var jätte god och flera kändisar var på plats.

det var tre rätters middag och kocken stog brevid oss och tillagade maten. Det var flera bord, det ena efter det andra! hehe.. det var nästan som att Poven fylde år.
Efter det jobbad ejag i några timmar på "Paradiso" för Seat och därmed stannade vi kvar drygt en halvtimme!
Här är några bilder sedan gårdagen!







 Nu ska jag iväg till Gamla stan för ikväll ska vi övernatta där och ja.. hoppas inte det blir allt för kusligt bara... hehe.. Ha en underbar kväll alla!

                                                      Tudillu!!



08.08.08

Sitter hemma och tar det lugnt, vilket jag gjort hela dagen. Har inte haft lust tills å mycket så idag har tvn varit min bästa kompis=P
Ja, idag har vi ju 08.08.08 låter kuligt men jag ska i alla fall inte fira det. Nope! I dag ska jag till Rodos palace och gratta ägaren som fyller år. Blir natagligen en jätte god middag m.m. Efter det ska jag till "Paradiso" och jobba i 4 timmar... Ska jobba för SEAT och försöka lyssna på Djn som spelar där idag.
Åh! Jisses vad jag är sugen på oxfilé med potatisgratäng och bearnaisås! Mmmm... Hoppas det blir något sådant gott!



 Ska in i dushen nu och göra mig i ådning!

                                          Tudillu!

Hey Hopp!

Hejsan!
Idag vaknade jag typ klockan 15:00.. ubs.. och har känt mig extremt seg sedan dess.. Jaa.. jag är sjukt trött på att jobba här nu och vill inte annat änn att åka hem till Sverige nu..
I går kväll var jag och Irini i gamla stan och tog det lugnt i slottet i flera timmar. Medans jag pratade i telefon i ungefär 3 timmar så lyckades Irini somna och jag lyckades då döda kackerlackan som terrade oss under tiden vi pratade. (Jag hatar kackerlackor)
Nu ska jag kolla runt lite på internet och kolla lite tv efteråt!

                                   Tudillu!

Foton från min namnsdag!






















 VI hade väldigt roligt =)

                                   Tudillu!

Tack så jätte mycket!!

En jätte gulig person har suttit och gjort det här collaget av mig för min blogg! Jag blev jätte glad när jag såg den och ska genast ha den på min sida!
Erkänn den blev bra?? =D



Tack så jätte mycket!!! =*

                                     Tudillu!

Uppe med tuppen!

Nu har jag varit vaken i ca en timme och är faktiskt väldigt stolt! Whei! Jag är ingen morgon människa precis hehe... Igår somnade jag inte föränn klockan blivit 3 men sov som en stock efter det! Nu måste jag iväg och börja jobba! Blev ett kort morgon inlägg märker jag =) Gotta go!

                                                            Tudillu!



Goran Bregovich



Kom just hem ifrån en fin kväll som jag först spänderade med min familj och därmed med min kompis Irini. Först skulle jag möta upp mamma och pappa som hade fått problem med bilen. Efteråt blev det lite familjemiddag på en restaurang... Efter det fick min kusins pojkvän komma och hämta mig för pappa tog smarten och därmed mötte jag upp Irini lite ovanför gamla stan. Bregovich hade redan börjat när jag kom, men jag hann ändå med nästan hela konsärten och kan medge att han är jätte bra! Jag gillar inte Grekisk musik och även om hans musik påminner lite så blev jag väldigt imponerad! Jag kände igen flera låtar! Och några av dem hade vi sjungit med kören när jag gick i skolan. Måste lära mig Jugoslaviska! En låt som jag trooor har titeln "Emodzore" är jätte bra och jag vill lära mig hela!
Nej, nu ska jag bädda ner mig brevid min syster som kollar på en film och förhoppningsvis somna, ska nämligen upp rätt tidigt i morgon!

                                                     Tudillu!!

Oh Lord...

Helu!

Tro det eller ej, men jag är inne på den 4e maskinen nu... Har tvättat 3 omgångar och har 3 kvar.. Way! Jisses... Vi har varit tre personer som har bott i en lägenhet själva i 2 veckor.. när dem här har jag tvättat 8 maskiner med kläder... Fattar inte vad vi har hållit på med! Brukar inte tvätta så mycket när jag är i min lägenhet och detta känns lite extremt... Är det normalt?
I vilket fall ville ladda upp en bild jag tog på beachpartyt. Det är ingen bra bild men alltid något =)




         (Bilderna är tagna uppifrån, brevid Dj´n)


Nu måste jag fortsätta med städningen!

                                                             Tudillu!

Dagens födelsedagsbarn!

GRATTIS NIMA PÅ DEN STORA DAGEN!!
Idag fyller min kära kompis Nima år! Tyvärr är jag inte i Sverige och kan inte fira den med honom. Det bästa jag kan göra är att skriva en liten hälsning på min blogg =)
Hoppas du får en underbar dag Nima Prima!


                       GRATTIS PÅ DEN STORA DAGEN VÄNNEN!

       
                               

                                                    Tudillu!!



 


Hello There!

Hejsan!
Nu har jag vaknat ätit frukost dushat och ska börja städa! Idag kommer min kära moder från Sverige där hon varit dem senaste 2 veckorna. Hennes barndomskompis skulle gifta sig, så mamma ville ju självklart vara med på den stora dagen. Under dem två veckorna har väl inte lägenheten varit i dess bästa skick precis hehe.. så idag gäller det att städa ordentligt! Eva tar dem lite änklare sakerna medans jag ska både tvätta, stryka, dammsuga, plocka mm.. Segt men måste göras!
I kväll ska jag försöka gå på "Goran Bregovich" konsärten som börjar halv tio... Mamma landar kvart i nio och jag ska iväg och hämta henne, får se hur det blir..
Måste städa!

                                                          Tudillu!!





Gäsp!

Klockan är halv 2 och jag sitter hemma och tar det lugnt. Ska bara vila idag och kolla på tv med eva... Satt på Koukos förut och diskuterade lite med Irini om lite allt möjligt som händer i vårt liv. Vi kom som vanlig tinte fram tills så mycket förutom att det är mycket som har förändrats genom alla dessa år vi har varit kompisar. Folk bara kommer och går, det är få som  stannar kvar och verkligen bryr sig. Man tror att man kan lita på människor men efter ett tag inseer man att det faktiskt inte är så lätt..
Nu tänkte jag kolla på bilderna vi tog i går på beachpartyt! Kanske laddar upp ngn på bloggen =)

                                                Tudillu!

Förbannad

Godmorgon!
Nu är jag förbannad! Det jag nämnde i går om hänsyn och respekt kom jag till mötes idag igen!  I morse kom jag från pappas beachparty där jag hade jobba och bara efter att ha sovit i en timme skulle jag köra pappas sekreterare till båten för att hon hade ett jobb på en annan ö. Hon kom tyvärr inte iväg pga förskyldning. Efter det skulle jag hämta en annan tjej som skulle iväg med planet. Hon kommer inte iväg på grund av olika skäl. Detta gör mig så irriterad och frustrerad så jag tror att respekt inte finns i folks hjärnor! Jag brukar vara den som ställer upp men vissa människor är verkligen så jäkla otacksamma!!
 Måste göra nåra småjobb nu och coola ner lite.
                 
                                       Tudillu!

Sverige och bilar på Rhodos! (Känns som att titeln skär sig lite.. hehe)

Hej Svej Leverpastej!... Eller ngt..
Om 2 veckor ungefär åker jag härifrån! Åker hem till Sverige efter ungefär 8 veckors (semester) här på Rhodos... Nu till hösten kommer jag fortsätta med min utbildning och börjar med ngt som heter Jöken. Det är den juridiska delen av min utbildning... Kanske inte något jag ser fram emot, men det finns annat jag längtar till! Jag har saknat alla mina nära och kära i Sverige..
Jag ser fram emot en ruggigt mysig höst (va lite fenulig där) hehe... med lite mys framför en film/serie, en kopp té med speciella och nära människor...

Dem här dagarna har jag åkt runt med Smarten och tycker faktiskt att den når upp till sitt namn ... oftast! Kolla bara här på den här parkeringen jag gjorde häromdagen! Hade jag haft en större bil hade jag fått leta minst en halvtimme till...


Perfa!!

Har kört flera bilar sedan jag tog mitt körkort och har förstått att här på Rhodos så är antingen en Jeep eller en Smart det bästa man kan åka runt i. Anledningen? Jo ni har sett hur jag parekerar Jeepen... Den kan man til och med köra upp på trottoaren ju och parkera (har testat) och smarten får plats överallt!
Superkalifradjilistikespialedosas!

Förresten kolla in vad jag körde bakom i förrgår :

Må det va en Jeep som knockat dig? hehe... Ser så ut...

Usch va elak jag är... hehe menar inget ont!
Nu ska jag iväg och jobba lite! Uppdaterar lite senare!

                                                          Tudillu!

Morning!



Sitter på "Swedco" Med Alexandra och är så jäkla förbannad så det finns inte! det finns vissa människor man helt enkelt inte kan jobba med! Gaah! I vilket fall försöker glömma en sak som hänt med jobbet och vill fortsätta min dag som att inget har hänt! Ska äta min macka nu och göra små ärenden som måste göras. Ska försöka sova lite nu i eftermiddag för jag jobbar även i kväll på beachpartyt pappa annårdnar...
Nu får ni ha en bra dag!!
                
                                                        Tudillu!

Människor



Har jobbat hela dagen och är faktiskt trött på det nu... Vaknade vid 11:30 av att pappa tjatade på om ngt som jag inte lyssnade på och efter det har jag varit igång hela dagen.. Vi hade bland annat Amstel Pulse på en beachbar och jag var tvungen att räkna cd och hjälpa till endel även om det inte var jag som var supervisor idag...
Sitter hemma nu och har dushat! Väntar på att Alexandra ska komma ut ur dushen så vi kan åka in till Gamla stan för att hon ska träffa sin kille.
Måste bara yttra mig om en sak som verkligen går mig på nerverna. Viaa människor har verkligen inte det vi kallar för tacksamhet utan dem bara förväntar sig att saker ska hända öven om man inte är tvungen. Som människa borde man tänka om och visa hänsyn och respekt som är en väldig viktig del i en relation. Finns inte det så finns det även ingan band mellan oss.
Ja ja, nog tjatat om det =P
Nu ska jag gör mig i ådning så ni får ha en fin söndags kväll för det ska jag ha!

                                                           Tudillu!

En kväll på Slottet

Hejsan!
 I går träffades vi vid slottet inne i Gamla stan men vi blev bara 4 pers... Vi började med att samlas och fortsatte med att dem andra pratade lite och att jag pratade i telefon i 2,5 timmar! Dem andra ville tydligen gå ut efteråt även om klockan hunnit bli halv tre på morgonen... Irini stannade kvar för att sova lite men Maria, Marina och jag gick iväg till en bar som heter "Soho" där vi stannade kvar i e45 minuter ungefär. Det va sådär kul och jag var dessutom i min egna lilla värld hehe...

Här är några bilder jag tog utanför slottet :




Lite kusligt är det faktisk!

Bilderna är inte dem bästa vilket sker både pga min dåliga kamra och sidan...
Nu ska jag börja fixa lite med Amstel jobbet! Ha en underbar Söndag!

                                                     Tudillu!



Kvällens plan

Kom just hem till Irini som jag som vanligt får vänta på innan hon är klar... Vi ska till Gamla stan idag med tjejgänget, (hoppas på att inte dem andra klampar in helt plötsligt också). Vi ska samlas vid slottet i Galma stan och sitta där, äta lite gott och prata allt om himmel och djord. Har hänt lite saker mellan oss nu på sistonne som vi borde prata igenom så ingen behöver må dåligt om något. Kan kalla det för kompis möte =p. Skratta nu inte för det behövs faktiskt ibland även i relationer! Hehe man kanske inte behöver kalla det för möte men kommunikation är i vilket fall A och O i våra relationer vare sig det är kompisrelationer/kärleksrelationer.

Här är en bild på några av oss då vi är samlade på Koukos. (Kanske inte den bästa bilden...)


Nu ska jag försöka få fart på Irini och åka ner! Ha en underbar kväll folks!

                                       Tudillu!






Bilder från Kos!

Här är ingången till vårt hus som vi har på Kos:



Och här är ingången till mitt rum:



Om det endå var sant.. hehe... Nej detta är hotellet vi bodde på under vår visit på Kos!

Tänkte ladda upp bilderna nu och berättar lite mer om hur vi hade det på Kos! Vi kom till Kos i Torsdags vid 11 på morgonen och blev hämtade av en ansvarig som körde till vårt hotell "Villa Kipriotis" vilket var ett fint hotell! Vi checkade in, åt och gjorde oss iådning. Vid halv ett blev vi hämtade och kärda till en beachbar där vi jobbade i 4 timmar.. Efter det åkte vi till hotellet och åt middag! Vi var 4 tjejer som åt av 7 tallrikar! Efteråt blev det glass! mm! Vid tio var det dags att jobba igen! Även då jobbade vi i 4 timmar på en beachbar. Efter jobbet så åkte vi till bargatan för att kolla läget där. Det är faktiskt inte så stor skillnad på Rhodos och Kos, när man är på Kos så känns det som att ön vore en miniatyr av Rhodos. Bargatan är dock jobbigare på Kos än här på Rhodos, eller ja folket som är där. Dem är totalt respektlösa! En av tjejerna blev bland annat taffsad på och det gäller verkligen att vara bestämt för att få en gnutta respekt där! Rekomenderar alla tjejer att inte åka dit. Eller ja, beror på vad ni är ute efter... I vilket fall så orkade vi inte vara där mer än 20 minutere ller ngt så vi gick en sväng vid hamnen istället och tog bilder. Vid 5 hade vi kommit tillbaka till hotellet och somnat.

Dagen efter jobbade vi även då vid 13:00 vid en beachbar och var tillbaka vid hotellrummet klockan 17:00 då vi dushade åt och vilade.. Våra tallrickar var även då fulla.. hehe... Vid 21:00 tiden lämnade jag in nyckeln och checkade ut. Vi satt och pratade till klockan hunnit bli 21:30 då vi blev hämtade och körda till nästa beachbar. 02:30 va vi helt klara och låg på stolarna vid stranden och pratade medans vi kollade på himlen och lyssnade på vågorna. Det var mysigt, fast ngt saknades... Båten åkte vid kvart i fyra så vi åkte till hamnen så vi var där vid 03:30. Som jag även skrev tidigare somnade vi på några soffliknande stolar och det var inte bekvämt... Jag sov i alla fall inte så där jätte bra...
Ungefär 07:00 var vi framme vid Rhodos hamnen och jag åkte hem med alla lådor i en taxi vilket var sjukt jobbigt. Vi hade tänkt åka ut till "Paradiso" för Dj Cattaneo spelade men det var självklart något som inte blev av.
Hemma borstade jag tänderna och hann inte ens lägg amig i sängen föränns jag somnade! Puh!
Här är några bilder vi tog!




Gillade det här lilla trädet:


En av dekorationerna:


Utsikten från hotellrummet:


Bargatan:


Jag och Eleftheria vid hamnen:


Vem har sagt att tjejer inte äter?


Testade faktiskt alla 6 smaker som serverades:


Sista kvällen vid stranden:


Missade Cattaneos spelning dock...


Nej nu ska jag in i dushen och iväg för att äta med pappa och Eva!

                                       Tudillu!

Tillbaka ifrån Kos!

Hej alla!!
Nu är jag äntligen tillbaka från Kos! Vi jobbade till klockan 2 i natt och åkte tilbaka med båten till Rhodos kvart i Fyra.  Vi satte oss på några stolar där vi även somnade efter en stund... och ja det var obekvämt! När vi väl var framme ngn gång efter 7 så skulle jag ta alla saker hem med taxi... kan säga att det inte var det roligaste jag gjort! Tjejerna hjälopte mig in med sakerna i taxin men när jag väl var hemma skulle jag bära upp 6 lådor samt 6 stands hem... Usch, dess utom var jag hur trött som helst! Jag kan lugnt säga att jag sonade som en stock när jag väl kom hem... Nu håller på att föra över lite bilder från mobilen till datorn som vi tog under vår lite tripp till Kos och jag tänkte ladda upp på bloggen lite senare idag! Uppdaterar lite senare!

                                      Tudillu!


RSS 2.0