Stockholm!

Så nu ska jag till Stockholm! Biljet och allt fixades precis, jag ska iväg med tåget tjugo i sex! Det vill säga, om några timmar! Nu ska jag packa... Ja.. Jag ska packa! Detta är en Ellie varjiant.. Man gör allt i sista minuten! Allt blir så mycke bättre då!.. Jaja gotta go! Sofia kommer och hämtar mig tio i tio! =*

Natti på er!
Kram E.

Goooodmorning!

Hej mina godingar! Zup?
Sitter mede en filt i knät och värmen på högsta nivå.. Det är kallt här där jag sitter! Ska snart börja göra mig iordning för vi ska till läkaren med Palle och sedan ska mormor och jag åka in till staden för att tralla runt lite och kanske ta en fika! Jag vill köpa ett par ursnygga skor jag hittade men ångrat att jag inte köpt plus ett par jeans hälst slitna! Behlöver ju en party kjol med till nyår! Är inte helt nöjd med den jag har nu ... I vilket fall så får ni ha en dunder fin dag så skuttar jag in senare idag då jag kommit hem och etablerat mig!

Kramar E.

Ett fel har uppstått

Jag råkade skriva fel igår när jag satt vid datorn och skrev om att jag saknade mina små B's. Natasha befinner sig i Norge och inte i Bosnien. Dock var det inte det som var det viktiga med det jag skrev men ok! Klockan var dessutom mycke.. Men Natasha kul att du saknar mig lika mycke! Jag ber så häääämskt mycke om ursäkt!
Gonatt asså!

Kram E.

Att ränna som höna Nagda!

Ja då var jag äntligen hemma! Jag var i stan med Challe i dag och vi gick runt runt och runt.... Jag hittade en jätte fin svart blus på Monkei och ett par skitsnygga knähöga stövlar i brunt på Scorett! Whihu! Äntligen ngt som faller mig i smaken! Lovar att ta bilder nu i dagarna och lägga upp så fort jag får tag på¨en normal dator...
I vilket fall! Efter halva springturen så fikade vi på Kaffé Vallgatan där jag btw satt i halsen. Sedan var det bara att fortsätta med springandet! Måste säga att det är som ett riktigt hårt pass att gå på stan! Tränar både kondisen samt musklerna!

Måste bara säga att jag saknar mina B's... Det vill säga Tashi Maggy och Sofia!! Tashi är ju i Bosnien, Sofia i Stockholm och Magda i Polen... Hoppas ni har det bra tjejer! Saknar er så och längtar tills vi ses snart igen! Mwah! =*

Ska skutta in i duschen nu en snabbis!

Kram E.


Detta är dan man ska gå runt på stan!... Not!

Hej där!
Nu känner jag mig riktigt GAH! Kommit ut ur bastun och satt mig framför datorn med klementiner i högsta högg! Jammi! Idag har det vartit en lite mer gicande dag! Har bla varit i stan med Alex som gav mig råd och dessutom bar mina kassar och Jacka Tack så mycke Alex! =) Riktig gentleman asså! (Y). Jag köpte faktiskt itne så mycket förutom lite saker på apoteket till Palle som har jätte ont i halsen och en svart tröja! Me Like! I morgon ska jag skutta in till stan igen för att byta försenade julklappar med Challe. Det kommer antagligen bli ett evigt flängande och farande precis som idag för nu är det så att jag letar efter ett par speciella skor som jag bara ska ha! Kommer aldrig ge mig! Det är jätte mycke folk i stan dessa dagarna, men förutom huvudvärken av allt väsen i stan så klarar jag mig fint! Tycker ni ska passa på att fynda nu  faktiskt även om det är jobbigt att gå på stan den här tiden på året!

Nej, nu ska jag kolla runt på Nelly.com kanske hittar ngt...? hehe..

Kramar E.

Wihu!

Snart var det läggdags för min del! Har suttit och kollar lite på Nelly.se men hittar inget fint förutom några armband som jag funderar på att inhandla!
Alla är ute en dag som denna och jag sitter hemma med en krasslig hals! Urk! jäjä... Jag åker till Stockholm den 30e vilket ska bli riktigt kul! Ska träffa Sofia, hennes pojkvän Mattias och Navve samt flera andra! Wihu!!  Förresten, pannkakorna jag gjorde blev Jamajamagoda!!! Åt dem med Nutella till!! MMMM! Tashi blir lite avis där ja.. känner det enda hit! höhö..
Nej nu blir det tv och därmed sängdags!

Nattipatt på er!
E.

Denna dag...

Helu!
Den här dagen är nog den tråkigaste dagen på året. Först är det stress och fläng som gäller och ett himla stohej! Sen så Poff*  så är allt över på två röda!
I vilket fall efter att få klagat lite så kan jag även glatt rekomendera en film jag såg för första gången idag, dock kommer jag inte ihåg dess namn... hehe.. SÅ jag ska ta reda på det och skriva ner det. Någpt med Express var det iaf, det minns jag. En riktigt Julfilm som en kompis har rekomenderat.
Det är ju så mysigt med Julen!! Men den här dagen är inte att leka med.. Allt är dött och alla håller sig inne eller tar sig en liten promenix för att vädra näsan....
Jag ska göra pannkakor snart! JAmmi! Förresten kolla in dessa filurerna!



        

Kram E.

Snipp Snapp Slut så var även denna Jul slut...

Hej där!
Nu är även denna jul över och nu är det ett år kvar till nästa! Det har varit en trevlig kväll med jätte god mat och trevligt sällskap! Fick flera fina julklappar också! En Lurvig matta, ett par toflor, pengar och lite annat smått och gott! Jag mår fortfarande inte helt frisk men det känns bättre... Puh! Ska sitte en stund med mormor i vardagsrummet nu tills jag blir så trött så att jag skelar! hehe... Palle ligger i sängen genomförskyld!

Hoppas er dag varit fin!

Många varma och juliga kramar från mig till er alla!

E.


Julafton!

Hej och God Jul på er!
Är ni pigga och glada nu inför denna dag?
I dag vaknade jag av att radion i köket stog på och min favorit julsång "Oh Holy Night" spelades, mysigaste sättet att vakna på en julaftonsmorgon måste jag säga! Dock somnade jag om för att jag inte mår så bra...
Vid tolv fick jag ett litet besök av Viktor som är en liten krabat på 2 år som kom och hälsade på för att önska oss God Jul! =) Jag somnade om en timme och nu är jag vaken för gott! (Jag hann innan Kalle börjar i alla fall) Hehe.. 
Har ni varit snälla iår? Tänkt epå att Tomten kommer ju idag! Eller har han redan varit hos er? Det ligger ett apket till mig på bordet som jag ska öppna efter jag duschat och bastat! Jag undrar vad det kan vara!? Spännande!

Det ligger ingen snö ute ju! Hoppas det komme rlite i alla fall innan Tomten kommer på besök!

 
          
Riktig Julstämning!

Nu är det Bastu och Dusch som väntar! Därmed Kalle, slägt och God mat förljt av Julklappar!! YEY!

God Jul på Er!!

E.

Bild!

Här kommer en bild som hittades på "Halmstad vip"! Vem är tjejen med den dunderheta hatten? haha... Den togs den 13e då jag firade min födelsedag ute på club "Moon"!


          


Kramar E.

Uppesittakväll!

Jag är sjuk men dagarna rullar på som vanligt! I morgon är det Jul och klapparna ligger fint under den präktiga granen med var sin dikt påtejpat! 
Skinkan är färdig griljerad, pepparkakorna ligger varma och goa på bordet och nu är det bara snön och Kalle som fattas för att bilda en lyckad Jul! Har varit duktig iår och skrivit dikter till alla mina julklappar som jag ska ge bort! Til och med dem till mamma pappa och Eva! Helt Fantastiskt måste jag säga!

Alex (en kompis som pluggar till läkare) hjälper mig lite nu när jag är sjuk med att komma med förslag och råd! Tack alex! =)

Vad har ni för er en uppesittakväll som denna? Blir det nån dikt? hehe..

Kram E.

Sjuker....

Jag är hemma och mår dåligt! Har ont i huvudet och känner mig yr samt jätte svag i hela krippen... Känns även som att jag har fått nackspärr! Perfekt julklapp! JEJ!

Ska lägga mig och vila lite!

Kramar E.

Dan före dan före dopparedan!

Det är just ad den här dagen är! Det är inget speciellt med den här dagen förutom att julen är här efter denna dag och dan före doppare dan! Och då är det dopp i grytan som gäller! Som inte är min favorit, men alla annan mat tackar man ju inte nej till! Inte alla julklappar heller för den delen! WIhuuuu!
Klädde vår gran förresten häromdagen så den står så grön och grann i vårat uterum! Ska placera alla julklappar där i morgon som ska fylla ut hela the nedre space! =D Btw.. Jag slog in 52 julklappar igår... Suck... Det tog mig 3 timmar! I morgon är det ju uppesitta kväll så vi ska sitta och skriva dikter på varje paket! Ska bli roligt... dem första 3 paketerna...
Jag skriver inte så ofta på min blogg för att jag inte har tillgång till någon dator!
Nu ska jag äta lite mat.. IGEN! Höhö...

Kram E.

....



<3


Kram E.

Julklappar

Sitter och letar efter julklappar på nätet nu och det är inte det lättaste kan jag säga! Har redan köpt till dem flesta men det är vissa som kvarstår och det handla på internet kan ju alltid va ngt! En bra bok brukar ofta gå hem! Eller varöf ritne ngt fint smycke?
Förresten så gjorde Tashi en kladdis igår som vi åt lite av på kvällen... Resten står i min kyl och jag går fram och tillbaka hela tiden för att smaska i mig lite.. höhö...


                


Jag veeeeet den ser lite slämmig ut.. men DAH! Den är goooood! Tashi hade ingen kakao hemma så hon var tvungen att använda sig av "Oboy" för att få till den! YAMMI! Tyvärr ligger det kockos lite överallt som hon kunde ha skippat men.. Whatevah!
A,ja... Letandet av dem syveräna julklapparna fortsätter!

Kram E.

En ensam dag

Hej!
Kom just hem från Tashi och sitter nu i sängen framför tv och dator. Ellen går på tv och hon är lika bra som vanligt! Tashi åker i dag och i morgon åker både jag och Nima till Gbg, vet inte hur länge jag blir kvar faktist.
Oh Lord Solen skiner ju ute! Helt fantastiskt! Tråkigt nog så ska jag stanna inne och plugga hela dagen. Yey!! Nima ligger förresten hemma och är sjuk! Kanske skuttar förbi för att laga lite mat till honom senare idag för han verkar inte orka så mycke nu... Stackare...
 
Nu blir det plugg för min del!


           

Kram E.

Natti på er!

I kväll är det antagligen min näst sista kväll här i Halmstad för i år.. Nästan alla mina kompisar ar åkt och i morgon kommer jag känna mig övergiven höhö... SAKNAR ER REDAN!!! Buhuuuu..
Ska över till Tashi nu och sova hos madam "Pompadu" rätt över gatan och se film samt käka lite popcorn! Myspys in i det sista!
Sov så gott!!

          
Syns jag ? höhö

Kram E.

Födelsedagssjungandet!

Här är sjunger mina kompisar vackert till lilla mig! detta var i Lördags hemma hos mig! Erkänn söta!!!!!!


       

Tack!!! =D=D

Kramar E.

Hemma från skolan!

Tjo!
Kom just hem från skolan och ska börja städa lite..
Vi pratade om kroppspråk idag vilket var roligt eftersom jag läser mycke om det rätt ofta! Det är intressant med den icke verbala kommunikationen för vi gör saker omedvetet com andra tänker fast inte vi själva.
Efter lektionen hade vi ett "möte" där vi skulle diskutera vad vi tyckte om Sveriges skolor, betyg etc... Det gick prima!
Nej  nu blir det städning!

Här kommer min favorit bild just nu, den är tagen någonstanns bakom Friskis och Svettis!:

            

Me Like!

Kram E.

Skolan..

Japp då var det dags att dra iväg till skolan! Måste bara upp ur sängen och bort till badrummet fär att göra mig i ordning, sedan är det frulle och avgång som gäller!
Hoppas inte det är allt för kallt ute... Har två timmars lektion och därmed ska jag träfffa min grupp för att göra ett arbete... Oh Happy Day! Vad har ni för er en Torsdag som denna?

Kram E.

Tjooooooooooo!

Hemma i sänge och kollar på bilder jag fått sedan Lördagen då jag firade min födelsedag! Det blev inte ås många men men! Idag har jag pluggat, varit i stan en sväng med Magda och bara tagit det lugnt! Såg en film också förresten! "The black Dahlia" Har ni sett den? Om inte så är det en film jag rekomenderar! Inte fantastiskt bra men eftersom att den är baserad på sann berättelse så är den lite spicig!

        
         At my place with my B....

        
         Ser ut som att du öppnar en flaska med skumpa Adam! =P

         
         Singstar i Högsta höjd!!

         
          Alla hängde med i melodins svängar!

          
          Challe och jag på Moon!

         
          Vi på Moon... fattar inte hur vi lyckas asså..

         

         
         Tashi, Sofia, Magda samt Cosmo!

         
          Mattias... ? Höhö Tashi undrar vad som händer.. Hahaha....

          
          Navve och Saris!

         
          Utanför Moon, nästan på väg hem!


Fler bilder samt en video kanske kommer upp i morgon =D

Kramkram Jan Banan! E.


Trött

Hej på er!

Är så trött och måsåte verkligen sova snart.. Har pluggat lite nu och ska fotsätta med det i morgon! Nej måste nana sängen..:
Här är vi ute på Moon förresten i Lördag! Har inte fått alla bilder än och ska slänga upp dem så for jag får dem!

                    
Mattias, jag (halvsover), Sofia, Tashi och Magda!

Great succes!!!!



Natti E.

Natti Patti!

Nu var det dags att sova! Letar efter Natashas laddare och ska snart springa över till henne för att få min skönhetssömn!
I morgon ska jag träffa Nima för att börja med vår lilla gruppuppgift! Jag har köpt en skinnjacka idag förresten! Ska ta bild och lägga upp i morgon! Ska även lägga upp bilder jag tagit nu i helgen!
Ni får sova så gott!!

Kramar E.

Tredje advent!

Glömde lägga upp min kompis som sköter om adventsljuständandet! 3e advent ju!!!
Well.. Here he comes!

                          

Hoppas nihade en trevlig 3e anvent!

Ps: Jag tycker att alla borde ha en prevad adventljuständare! ;)

Kram E.

Hejsan Svejsan!

Hej på er!
 Jag har varit jätte stressad och dessutom varit utan dator så jag har inte kunnat skriva ngt på min lilla blogg! Ledsen för det!
Jag fyllde ju år i Fredags och jag var hemma och hade min morfar och hans fru på besök här under förmiddagen vilket var trevligt! Sedan gick jag till skolan då jag skulle ha en telefon intervju med en man från skolan och självklart gick det bra! På kvällen gick Sara, Edin, Jasmin och jag på bio och såg "Twilight" som faktiskt var jätte bra! (Y). Tack Edin för min födelsedagspresent! =) Efter bion gick alal hem till sig och jag började bli rastlös... Jag fick ett telesamtal från en kompis som var på "Morfars" så jag ringde Nima och tjatade lite så vi drocg in till Morfars kvart i ett där vi satt tills dem stängde! Har börjat gilla "Morfars" på Fredagar! 

I Lördags firade jag min födelsedag och vi var 16 pers i min lägenhet (Obs; min lägenhet är så stor som 22 kva) MEN! Vi fick plats! Vi sjöng lite Caraoke och va allmänt trevliga och glada! Vid 23:30 var det dags att dra in till stan så några tog Taxi medans andra cyklade och gick... Föresten så var Securitas på besök men det verkade som att det var grannen ovan som var stökigare än oss! Haha...
Vi hade jätte kul ute även om alla splittradess (blir alltid så när man är så många). Tjejerna gick hem innan mig och Charlotte fick sova i min lägenhet då jag sov hos Tashi! Jag kom hem till henne vid 06:00 och att klättra in genom hennes fönster är inget jag rekomenderar någon... Speciellt inte om han har klänning och klackskor...

I Söndags var jag uppe med tuppen! Nämligen 10:00! Magda, Charlotte och jag skulle till Lilla Göteborg! Jag körde bilen utan att somna... Förvånar mig själv ibland hur jag lyckas vara så pigg! Jag är grym ibland! Höhö.. Väl framme i Göteborg sa jag hejdå till tjejerna och gick runt på stan tills jag skulle träfa mormor klockan 13:30. Vi skulle på middag och sedan till Operan i Göteborg. Vi såg "Jul i Traditon". Så bra! Ni måste verkligen se den!!
Igår trodde jag att jag skulle somna fort men efter att ha kollat på tv i en stund så lyckades jag somna 03:00... yäyä...

I morse fick jag bricka på sängen! Halv åtta kom Mormor och Palle in och sjöng hm... ja.. Jag tror det var "Sankta Lucia" och inte ngn födelsedagslåt.. Haha... Jag tog åtta bussen in till Göteborg och därmed bussen till Halmstad! Nu sitter jag här i min lägenhet med lite disk lite klabbigt golv och en allmänt oren lägenhet så nu är det bara at sätta igång! Jag ska till stan klockan 4 med Tashi för hon ska köpa träningskläder! Shit! MÅste ju äta också.... Tack mormor för potatisgrattängen! Ska slänga in den i ugnen!
This is so GAH!

Tack till alla som kom och firade mig!! Och tack så mycket för era fina presenter!! =)

Kram på er!
E.

Vad är det för en dag?

Jo för det är nämligen min födelsedag! =D

             

YEY! Då var man 22 år gammal.....

Julmys hos Ellie

Som jag även skrev tidigare så bakade Magda, Enis och jag lussekatteroch några pepparkakor! Det blev lite spontant men spontana saker blir oftast bäst, så vi hade en mysig liten julkväll här hos mig!


På väg från Maxi! Magda Enis och jag


Biblan och vår fina designskrapa =P


Grose....


Ser för 17 ut som spya... Lovar det är smeten...


Julmys!

Nu ska jag ta det lilla lugna här och bli klar med tentorna som jag ska lämna in i morgon... Dessutom ska jag till skolan vid 8 tiden för att kolla på Lucia tåket med Sara och Sofia! Sen ska jag hem och tvätta för min morfar kommer vid 13:00 för att gratta mig på min födelsedag! Vi ska antagligen käka ngt gott och ta en fika eller så.
Nej nu är det plugg!!

Kram E.

Fler bilder!

Hej!
Är hemma och bakar lussekatter Med Magda och Enis! Degen jäser och vi sitter och väntar på att sätta igång! Här kommer 2 bilder sedan i Lördags!

      

       

Nu ska jag vara lite social här! =)

Kram E.

Plugg och städning!

Hej på er!
Har både hunnit städa och plugga en massa idag! Måste bort till Maxi och handla lite snart tror jag för det ekar i min kyl... Skulle egentlkigen gå till Biblan för att hämta en bok men jag har fixat så jag får den hem ssenare idag ist av Enis =)
Jag har fortfarande inte varit ute idag och jag vet itne om jag vill det heller=p
Igår kväll var det en jätte rolig kväll på kåren! Magda och jag var ute och skakade rumpa tills kvart i två och sedan drog vi hem!

Det var lite roligt faktiskt för det va en kille som satte sig brevid mig bara för att ta en bild... haha sött! 2 bilder fick han! hehe... Min hatt drog till sig många händer kan man säga! hehe...
Magda! Du är min Bodyguard! Både i vått och tort! hehe....

Nu är det mer städning som gäller!! Bilder sedan igår kommer upp senare!
Kram E.

Kom igång låt!


Adam Tensta - My Cool

Kåren

Brukar faktiskt inte gå till kåren så ofta för det är inte riktigt så kul där, men idag ska jag och Magda dit en stund och svänga på de lurviga i ngn timme! Detta sker enbart för att det är Luciafest! Annars hade vi nog stannat hemma och degat som vi alltid gör i vanliga fall hehe... 

Kvällens outfit:

 
                       

Ha en fin kväll!

Kram E.

Tjoflopp!

Klar med plugg, städning och nu ska jag iväg på gasque! Hade glömt av det totalt att det var idag! Ska nog tralla mig bort nu så jag inte kommer försent! Men ni får ha en trevlig kväll så ska jag se om jag kan ta några bilder från kvällens gång! Uppdatering kommer senare! Om jag inte drar till kåren efter gasquen det vill säga! I vilket fall så får ni ha en fin kväll!

Kram E.

Snyggt till sommaren!

             

Jag vet att det är tidigt att kolla på strandaccesoarer men den här är så himla snygg!!! Finns på http://www.nelly.com/. Dessutom är den prissänkt från 1889kr till 945 kr! Finnemang!

Kram E.

Tjubidu!

Hej på er!
Ligger i sängen och läser lite kommunikation och konflikthantering! Har redan haft den boken tidigare så det är inte så svårt! Den är intressant faktiskt och jag kommer antagligen ha stor nytta av den!
Måste fortsätta med min städning snart som jag påbörjade lite smått i går. Sara ringde för en stund sedan och kom med ett jätte gulligt förslag! Jag skulle få hennes glidpass på kåren för 2 personer! Så jag kanske drar dit senare ikväll!
Nej nu måste jag städa undan!

Kram E.

Desperata hemmafruar

Puh har diskat upp allt nu och duschat! Ska dra iväg till Sofia snart och se D. Housewifes! Trevligt trevligt, sen ska jag förbi Nimao ch hämta en bok för att läsa inför hemtentorna! Inte så mycket mer som händer idag faktiskt!
Ha en fin kväll!



Kram E.


Tisdag!

Hej på er!
Kom just hem från stan där jag utförde några ärenden! På vägen hem träffade jag på en klasskamrat som skulle in för att köpa skosnören hehe.. Det slutade med att vi tog en fika i alla fall!
Nu sitte rjag här och funderar på om jag ska diska... verkar faktiskt behövas.. höhö.... Åh det är en så mysig stämmning här nu! Ljusen är tända, Stjärnan hänger vid mitt fänster och disken tittar på mig som om jag vore olaglig eller nått...
Måste diska!


Kram E.

Bilder Från Lördagen!

Här kommer fler bilder från i Lördags!

                              
                            Jag lite röd och gó på "Moon" (Jag gillar att dansa)


            
             Jag, Sofia och Mattias på "Moon"

           
            Pose-paret Sofia och Mattias!
           
           
            Bina och 2 av hennes kompisar! Hemma hos Bina

           

           
            Hahaha... Cp bild asså! Helt underbar! Höhö

            


Detta är inte alla bilder så klart jag kanske slänger upp fler i morgon! Som ni vet så var jag i Ullared idag och köpte en massa julklappar! Fyndade som 17! Förutom julklappar så köpte jag även julpynt! Det blev en gulsjärna, en duk, en handduj och ljus! Nu kan man inte komma och säga att jag inte har pyntat iaf !

Nu är det verkligen läggdags! Måste sova för jag ska upp halv nio i morgon bitti.. URK! Vill inte!! A,ja....

Nightingale på er!
Kram E.


Tjo!

Hade faktiskt tänkt skriva lite mer men hinner inte idag... Vi ska till Ullared -Igen, klockan 12 och jag måste in till stan för att göra ettt ärende innan vi drar så jag är lite stressad. Ville hunnit med att fylla på med bilder sedan i Lördags med men det få bli av senare idag! Hm... undra vad det är för väder ute... brr.... Säkerligen iskallt...

                                

Ubs, måste göra mig iordning så att jag inte kommer för sent! Men ni får ha en fin dag så lovar jag att det kommer en uppdatering lite senare!

Kramar E.

Andra Advent!

                      

Ville bara önska er en trevlig 2a advent! och hoppas att ni får en fin söndag! Nu är det bara två ljus kvar innan jul!

Kram E.

Min Lördag!

Hej!
Ligger i sängen och är jätte trött! funderar dock på att gå upp så att jag somnar i tid ikväll...
Igår hade jag verkligen jätte roligt! Först var vi på fest hos Bina och sedan så gick vi ut! Alla gick till samma ställe den här gången! Fantastiskt! (Moon) Brukar alltid bli så att man splittras. Men itne igår! (Y) Träffade flera ute som jag kände vilket gjorde kvällen roligare!

Det kom fram en kille helt plötsligt när jag stog på dansgolvet och tittade på mig jag förstod inte riktigt vad som försegick men vi kom fram till att han skrivit skrivit till mig på nattstad, hehe.... Lite komiskt för när han skulle säga ngt till mig efter vi presenterats så böjde han sig neråt och slogg till mitt huvud! Hahaha lite roligt =P Andra gången han böjde sig ner för att förhoppningsvis få sagt det han skulle så dunkade han till mig på näsan vilket faktiskt kändes... hahahaha.... Det var roligt!
Jag hade tyvärr inte med mig min kamera för battterit var slut men dem andra hade! Lovar att slänga upp massor med bilder så fort jag fått dem! =)
Måste fortsätta vila nu för jag ska till Magda sedan! Ha en fortsatt fin dag!

Förresten! Det är andra advent idag!=)

Kram E.

Fler bilder!

Finns tydligen inte så många bilder sedan igår så här har ni två i alla fall =p


               Jag och Jay som inte riktigt hänger med i svängarna!

Bina som blev överlycklig av att ha två garderåbslappar i handen .... höhö..

               

Nu ska jag böja göra mig iordning för att dra till Magda och därmed dra till fest följt av utgång! Wihuuuuuu!!


Kram E.

Veckans låt!


Agnes - Release me

E.

Julklappstips!

Lördag idag och jag har varit i stan med Magda! Vi gick runt och kollade lite på allt möjligt som fanns att titta på! Jag kollade runt lite på vade man skulle kunna köpa till folk i julklapp! Julen är snrt här!!! IIIIIIII! höhö.. Jag hittade några julklappstips åt er under 500kr till era nära och kära! Bra priser med!

                                   
Pälls är ngt man ska sattsa på just nu och idag hittade jag den här på Cubus! Det var rea på den, så priset var nersänkt till 199kr!
Perfekt till din syster eller en god vän! 



                                  

HM 398kr!

                                  
HM 498kr!

   

                                  

Jag vet! Min humor suger i bland men dem här vingarna var sjukt söta!! Man kan hänga dem i granen! Och man kan faktiskt använda dem som mustash då Halloween är tillbaka in town! =p

Kram E.


What's up?!



Höll på att garva skorna av mig när jag såg den här killen! Hahaha Asskön! hehe...
Kram E.

Fredag på Morfars!

Nu är jag hemma och ligger nergosad i min säng! Har varit på "Morfars" där vi spelade kort! Det var många jag kände som var ute! Alltid kul att stötta på folk man känner! Ännu roligare att dem flästa samlades på just Morfars ikväll! hehe...

Två bilder på kvällens outfit!:

                          

                         

Fler bilder kommer upp i morgon!

Natti! E.

Tripp på stan!

Tjo!
Kom just hem från en lång dag! Var i skolan i morse och efter det drog jag Nima och en annan kompis till Nima in till stan för att kika lite! Vi åt thai mat (Nima bjöd! Tack Nima !! =)=) )och efter det gick vi runt i affärer! Nima köpte sig en jacka och ett par byxor som faktiskt var riktigt fina!
Jag hittade bara en korsett som jag funderar på att köpa. Riktigt fin!

                                     

Är riktigt inne på att köpa den! Får dock v¨nta ett tag tills jag får lite mer cash inrullat! Hehe. Den var itne så dyr faktiskt! Jag tror den låg på 190 kr ungefär!
I kväll ska vi ut till ett ställe som heter Morfars och chilla samt spela lite kort med dem andra! Ska bli trevligt! Är tyvärr inte där så ofta även om det är ett mysigt ställe.
Nu är det duschen som gäller för Magda kommer strax och jag vill vara lite halvklar iaf! Hehe... Men ha det så fint ikväll!

Kram på er! E.

Torsdagkväll

Det blir ingen Club 4 för min del ikväll, utan jag drar till Bina och umgås lite med henne en stund =) Vi är små nattugglor! Stolta också för den delen! Hehe...
Hoppas ni har en trevlig kväll och att ni snart lägger er, för i morgon är det en ny dag som gäller! Ni får sova så gott sedan! Hörs i morgon igen!


                               

Natti E.


December månad!

Snart är julen här och jag vete katten vad jag ska köpa till alla! Måste till stan snart för att handla julklappar till mamma pappa och Eva också så att jag får iväg dem så snart som möjligt så dem hinner få dem innan Jul! Jag har ingen aning om vad jag önskar mig men tänkte skriva ner lite smått och gått som jag skulle vilja ha! Fyller år om 1,5 vecka! =D Vet inte varför men jag ser verkligen fram emot mina födelsedagar! Inte själva dagen i sig utan att dem dagarna brukar va bra!

1. Pengar till resan till NY!
2. Mer pengar till resan!
3."Konsten att läsa tankar"  En jätte bra bok som jag tycker alla ska läsa!
4. Ett fint halsband.
5. Ett fint armband.
6. Underkläder!!
7.Hårklippning! Känner att håret behövs klippas.
8. Massage! Har aldrig fått mig en riktig massage.
9. Den Tibetanska dödsboken.

Haha.. Pratade just Med Bina på msn, hon hade tappart vort sina glasögon sedan en vecka tillbaka och hittade dem precis under sin säng! HAHAHA Trodde aldrig det fanns fler än mig av den sorten! Hehe...
Ikväll kanske vi drar iväg till club 4 som nu för tiden tar plats på "Bulls" dock är inget säkert men vi får se! Nu blir det lite plockande här!

Kram E.

The sign came saddenly...

Hahaha.. Den här söta killen dansar jätte gulligt till Britneys låt, dessutom sjunger han med några gånger också hehe.. Dock blir han lite överraskad på slutet av denna videon...



... Well... han kan inte säga att han inte fick sin sign i alla fall... haha... Så söt!



Kram E.

Torsdagsmys!

                                 
Hej!

Usch vad det är kallt ute! Har bäddat ner mig i sängen och kollar på "Ellen". Gillar henne verkligen hennes program! Dessutom verkar hon vara en bra människa vilket jag tycker märks. (Y).
Jag var uppe i morse och trallade bort till skolan vid 09:00, utanför skolan kom jag på att jag inte alls skulle vara där vid den tiden utan jag skulle vara där 11:45! URK! Så jag kollade upp villken sal vi skulle vara i och efter det gick jag hem för att sova i två hela timmar... Höhö så kan det gå!
Jag var på Maxi efter min lektion och köpte lite julgott som jag sitter och smaskar på! (Det som syns på bilden) Love lyssekatter!
Nu blir det mer "Ellen" för min del!

Kram E.

Trött!

Jag är så trött att jag tror att jag kommer kola av när som hälst! Ska upp halv nio i morgon för att ha ett seminarium klockan nio!
Jag ber om ursäkt för den usla uppdateringen idag men har inte haft tid! Har pluggat endel och varit på stan för att göra ärenden! Nu i kväll hade jag tjejerna över då vi kollade på tv bla. "Grey´s anatomy" vilket var trevligt!
Måste verkligen sova nu... Hoppas ni sover riktigt gott nu!

Kramar E.

Hyllor på plats!

Nu håller jag på att fixa med mina hyllor aom jag var tvungen att få ner innna gubbarna var här och målade! Det är sånna där vanliga svarta Ikea hyllor som ser ut att sväva! Hade dem innan på samma plats så hålen finn sju kvar men det är tungt att skruva tillbaka skruvarna!
Måste fortsätta! Hoppas det inte låter allt för mycke in till min granne nu...

Kram E.


En vanlig konversation

Smsade lite med Sofia för en stund sedan och vill dela med mig lite av vad vi skrev... hehe ...

Jag -Hej! Lust att gå på stan en sväng?
Sofia - När?
Jag-Om nån timme?
Sofia -Hinner inte men om några timmar kan jag renoverar här hemma hehe
Jag -Behöver du hjälp?
Sofia -Ska fixa vinden med du kan ju komma hit och hjälpa till =p
Jag -Jo men jag kommer över
Sofia -Orkar du hjälpa mig med att städa vinden eller ska jag ta den en annan dag
Jag -Vi kan ta vinden i morgon! Kan hjälpa dig efter föreläsningen! Ska bara käka, kommer strax!
Sofia -Kom så får vi se vet inte vad jag håller på med här
Jag -Hahahaha... Kommer snart....


Hel skön! haha Kan säga att Sofia aldrig använder symboler i hennes sms.. =P höhö...
Nu bär jag av för att hjälpa en vän som behöver mig hahaha...

Kram E.

Det va en gång en apa som inte kunde rapa.. Då gjorde han såhär....

Hej på er!!
Eller på tv just nu och jag ligger i sängen och funderar på att äta frulle! Jag måste till stan för att göra ett par små ärenden som måste bli klara senast idag!
Igår när jag lagt mig kom kjag på att jag hade glömt lägga upp den här videon då "någon" visar oss hur man ska emetera en apa =) Coolt! Kolla in!



Hos Sara har vi alltid roligt! =D
Kram E.

I början av julen...

                                    
I Fredags var jag hemma i Göteborg och hälsade på min mormor och Palle. Vi hade folk hemma och åt en massa god mat! Det var tre rätters middag och efterrätten var så himla god!I Lördags hade vi det så soligt!Natasha, Sara och jag var på Moon och härjade!
 Igår var det första Advent och som jag även skrev igår så var jag hos Sara och hade det myspysigt! Jessica och Stian var också där! Vi åt pepparkakor, drack glögg som småpratade!
Idag 1a December har jag tagit det riktigt lugnt. Jag pluggade lite i morse och sedan satt jag på bibblan med min grupp! Vi hade ett möte och hålla protokoll som vi ska lämna till läraren på Torsdag! Efter det fikade jag och Navve på espressohouse. Det var ett tag sedan vi sågs så det var kul att se honom igen!
 Här kommer några bilder jag tagit dem här dagarna på lite smått och gott!

 Karamell! mmmm...   

 
Julpynt i Göteborg!

 
Chai Latte på Condeco med Charlotte! Så gott med Lussekatter!

   
      
         Myspys...               ...hos Sara...
                     Navve--->    

                         
 Fika med Navve =)

Nu är det 2/5 men på tv som gäller för min del!

Kram E.

Måndag Igen!

Gooooooodmorgning!
Vaknade för en stund sedan och skummar egenom några sidor på internet. Jag ska träffa min grupp 15:30 på bibblan och tills dess ska jag hinna kolla kalrt på Ellen, duscha och äta frukost!
ÅåååH! Julen kommer bara närmare och närmare! Dem här 14 dagarna kanske är dem längsta på året men när väl den 20e är här så går det så fort! Kommer ihåg när jag va mindre då den bästa stunden var då jag fick massor med julklappar som låg under granen och väntade!!
Nu är det fukost som gäller!

Någon av er som fått någon julkänsla än?


Kram E.

Vad tycker du?

Jag kollade som vanligt igenom aftonbladet en sista gång innan läggdags och såg den här videon :

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article3888680.ab som jag verkligen tycker att ni alla ska se... Det handlar om en kvinna som sminkade sig och gick ut på stan som en person som många skulle se ner på. Se den och tänk till hur just du beter dig...

Natti! E.

Gårdagens låt!

Jag har faktiskt lite bajs humor ibland .... Hahaha...


Hej då min bajskorv

RSS 2.0