6 and the city Söndag

I dag har jag och min syster varit och hälsat på min morfar och hans fru som bor en bit utanför Göteborg! Vi var bara där i 1,5 timme och tog en liten fika men har inte sett dem på 2 månader så det var dags att åka dit och säga hej!
I kväll ska jag och Charlotte gå och kolla på Sex and the city =) Har inte följt hela serien men filmen ser jag faktiskt fram emot! Samantha är den coolaste så jag hoppas hon inte gör mig besviken... Hennes sex liv är ju totalt galet! Kan säga att:                                        popcorn+cola+Samantha = Lyckad "Sex and the city"!
Måste göra mig i ådning för jag ska träffa Challe vid Poseidon, om en halvtimme! Kommenterar filmen i mitt nästa inägg!

                       Tudillu!

OH NOW!

OO MY GOOD!! Jag kan inte tro mina ögon! Läste just på aftonbladet.se att Lindsay Lohan har en hemlig syster!!!! Kan detta verkligen vara möjligt?? Oh Lord! (Älskar ironi).

Enligt Klick så ska hennes pappa Michael  tydligen haft en otrohetsaffär med en kvinna under tiden då han och hans x-fru Dihan separerat men fortfarande varit gifta. Kvinnan han hade haft en affär med ska tydligen tagit kontakt med honom efter flera år och berättat att de har en son.... Enligt Klick ska Michael Lohan ha berättat detta för OK.

För ett år sedan fick min granne "Svensson" reda på att hon hade en hemlig syster och att hennes pappa varit otrogen. Jag var bara tvungen att gå igenom alla skvaller tidningar och se ifall det stod något om det där, men icke! Vem sjutton bryr sig om Lindsaay Lohan har en eller 100 hemliga systrar! .. Att jag ens skriver om detta! Blir bara så irriterad på sådant, för jag personligen, skiter fullstendigt i att en  meninglös skåderspelerska får reda på att hon har en hemlig syster och därmed får men för Livet! Ifs jag hade antagligen tyckt det om vilken skådis som hälst...
Get a life!  
               Reportaget finns på www.aftonbladet.se

                           Tudillu!


Göteborg!

Efter 1 timme och 45 minuter bussresa är jag nu i Göteborg! Jag sov hela vägen hit, vilket var en skön tidsfördrift! Det satt några fjortistjejer på andra sidan gången som  ville få uppmärksamhet och respekterade inte någon. Kan säga att ljudet som kom när en av dem spilde ut öl på golvet var inte det underbaraste mina öron lyssnat på! Kom igen lite respekt får man faktiskt visa även om man inte har så mycket innanför pannbenet att vara stolt över!

                   Tudillu!


Lördag!

Nu är det Lördag och jag förbereder mig för att åka hem till Göteborg och efter det till Hindås! Alex, min granne kommer förbi snart för att hämta mat som jag tycker är synd att slänga... Jag har jätte ont i halsen och läkaren sa igår att jag hade lite halsinflamation... NEEEEEJ!!!...
I vilket fall... måste skynda mig till bussen snart!

                                                       Tudillu!

Kvällens plan

Nu är jag nästan helt klar för att ta mig till Navid och därmed antagligen ut! Ska hämta upp Nima innan jag ska dit också... Jag vet det låter som att jag har bil eller ngt.. men icke... Det är bara så att han är lite lat av sig och vill ha company.... Nä nu ska jag kila iväg!
  
                                                                 Tudillu!

Stora Torget

Skulle in för att hämta ut ett recept från apoteket idag, eftersom jag har haft hosta i 3-4 veckor nu och ont i halsen så var jag tvungen att åka in så fort som möjligt! Vid apoteket hörde jag någon gospelliknande melodi och gick iväg för att kika på vilka det var som sjung! Dessa ungdomar stod vid Stora Torget fasten det regnade smo fasen!! Kan säga att det var hårresande vackert! Väldigt bra gjort av dem!!!! (Y) (Y)
Ska käka lite nu!

                                                   Tudillu!

Härlig dag!

Har just fått in tvätten i torkskåpet och är hemma och lyssnar på musik.. Den här låten är så sommrig! Fiin =)

"Vilken härlig dag"


http://www.youtube.com/watch?v=mCLbU1NxBhA&feature=related


09:37

Mornig morning!
Sitter på kriminologi föreläsningen nu och är lite lagomt trött... Har bara sovit 5 timmar och dem var väl sisådär bra!
Idag blir det en lite stressig dag för jag måste skynda mig härifrån, sticka till stan göra ärenden och därmed sticka hem för att tvätta och städa! I kväll kommer Navids kompisar från Stockholm och jag hade tänkt att umgås lite med dem också. Nä nu måste jag börja anteckna och visa intresse för min sommarkurs!

                                               Tudillu!

Ansiktet på väggen...

När jag var på väg till stan häromdagen gick jag förbi teatern och kollade på dess vägg, då jag fick syn på det här mästerverket! Tyckte verkligen att den var häftig och var bara tvungen att fota den! Vem har gjort den? Och är det han jag tror att det är? Coolt är den i alla fall!Coolio!
           
                                                          Tudillu!


Underbar sommar bild!Den här bilden togs för en månad sedan då vi varit på stranden och skulle iväg för att köpa strandtennis! Från vår spot på stranden till kiosken fick Tashi för sig två saker: 1 att gå utan skor 2 att hon fick ont i fötterna pga att hon inte tagit med sig sina skor. =p Än en gång ställde självklart Eleonora upp och bar Miss Tashi till kiosken.... Jag får faktiskt spela hercules ofta =p

                                         Tudillu!

Godis! =DSitter nu hemma och ska sätta i gång med plugget snart! Var bara tvungen att cykla förbi netto för att handla bröd, leverpastej och ... GODIS! Gud va gott! Älskar godis! Speciellt bilar, polly dumle och choklad! mmm!
Ska endå till Rodos nästa vecka så det gör inget om jag frossar i lite innan jag drar iväg, kommer endå inte äta så mycket där pga värmen!

Vilken är din favvo godis?

                                                  Tudillu!

Allmänbildning...

Jag brukar ofta gå in på sidan http://www.tjuvlyssnat.se/ och tycker verkligen att den är värd 4 av 5 tosters =P Hittade bland annat den här lilla lustiga diskutionen som någon hört på en buss i Göteborg. Visst tyckte den var rolig, men om man tänker efter... Idag verkar vi inte vara så allmänbildade som vi borde... What went wrong?

Buss, Göteborg


Tjej 1: Vad var det han hade, den där Tor? Var det en såg?
Tjej 2 (skrattar) Nej, det var ju en hammare!
Tjej 1: Ja, ja... det är inte så lätt, jag kan inte så mycket om Bibeln, jag.

 ...
Hur mycket allmänbildning krävs det för att veta detta? .. Seriöst!!

                                                                      Tudillu!


Klockan 11:36

Nu är klockan 11:36 och jag är helt klar med uppsatsen jag ska opponera på idag! Det tog mig nästan 2 timmar att göra klart! Puh! Trodde att jag var helt klar i går men hade saker kvar att göra idag! Jag har inte hunnit till min tvättid, men måste hinna ta mig en dush innan jag drar till skolan! Ska ta och äta lite frukost nu också! Tror jag har några skorpor kvar i skåpet som kan ätas upp!

                             Tudillu!

Snoopy =)

Eftersom jag inte kan sova och är klar med arbetet så ligger jag och kollar på lite bilder... Hittade den här på Snoopy som är tagen då han bara var några veckor gammal! Var bara tvungen att visa upp honom. =)
Sockersöt liten rackare!  Mwa!
Är han inte gudomligt söt???
  

                                                                Tudillu!

Sent..

Klockan är tjugo i två och jag måste verkligen sova... Har lite kvar som måste göras på det arbetet jag ska opponera på i morgon också som måste göras klart.. Dessutom har jag tvättid halv tio i morgon förmiddag innan seminariet, plus att jag ska dusha och tvätta håret innan! Puh... God natt gott folk!

                                                                            Tudillu!


Jag vill ha en egen måne

Jag vet inte varför men just den här låten berör mig verkligen och jag tycker att den är väldigt vacker...
Det är Ted Gärdestads låt: "Jag vill ha en egen måne".


Du har då aldrig trott på tårar,
det passar inte för en karl
Om man är över femton vårar
finns inga känslor kvar.

Kan du förstå två våta kinder,
dom torkar lika snabbt igen
Man rår ej för att tårar rinner,
när man har mist sin vän.

Jag vill ha en egen måne, jag kan åka till
Där jag kan glömma att du lämnat mig
Jag kan sitta på min måne och göra vad jag vill
Där stannar jag tills allting ordnat sig.

Du tror du vet hur allt ska vara,
du vet när allting passar sig
Utom när jag ska förklara,
hur jag känner mig.

Du bryr dig inte om mig mera,
och det har tagit mig så hårt
Du kan väl aldrig acceptera,
att någonting är svårt.

Jag vill ha en egen måne, som jag kan åka till
Där jag kan glömma att du lämnat mig
Jag kan sitta på min måne och göra vad jag vill
Där stannar jag tills allting ordnat sig.

Jag vill ha en egen måne, jag kan åka till
Där jag kan glömma att du lämnat mig
Jag kan sitta på min måne och göra vad jag vill
Där stannar jag till allting ordnat sig...
Så fin...     

                                                          
                                                            Tudillu!


Vem har suddat bort solen?

Vad har hänt med solen?? Sommaren började jätte bra, med sol varje dag och plugg ute på nyhemsgården samt stranden! Jag ligger i sängen och kommer antagligen ligga kvar här resten av dagen pga att jag är lite smått sjuk och har ont i halsen! Jag borde vara frisk och solen borde vara framme så vi kan sola, bada å pinja colada! Ska ifs till Rodos snart där det är 30+ grader, men hade velat få lite mer Svensk sommar innan jag drar!
Please feel me and give me some mercy!Tog den här bilden för några veckor sedan när vi låg på stranden och shtekte... Var det all sommar vi fick i år? Trodde att detta skulle bli den varmaste sommaren på 100 år...

                                                    Tudillu!

Jag? Ego...? Näsch då!

Har tjatat lite hål på huvudet på navve dem här dagarna... vilket resulterat till att jag som vanligt fått min vilja egenom =D Det jag ville ha var dem här bilderna som jag tog hemma hos honom innan vi skulle dra ut! Jag har kommit underfund till två saker, för det första lönar det sig att tjöta hål på folks huvuden och att jag faktiskt är en linnslus... and ME LIKE =D

Jiepp!

Tudillu!

Gäsp...

Godmorgon!.. Eller ja.. beror ju på hur man ser det.. jag vaknade just nu i alla fall och har lite dåligt samvete pga att det känns som att hela dagen är borta! Ush! Nä man ska inte sova bort hela dagen! Ifs, jag kände mig inte så där jätte bra igår, halsen brände, vilket den fortfarande gör och jag har lite ond i huvudet! Urk! (Jag skyller på det) Well, nu får det bli lite frukost!
Hm.. undra om jag har ngt ätbart..? =/

                                  Tudillu!


Nattagrubbel...

Ligger i sängen är jätte trött..
Eva (min lillasyster) kom hit för en vecka sedan och har sedan dess bott i min lilla etta med mig.. Det har faktiskt gått bra, även om det varit lite trångt så har det absolut funkat.. =) Idag åkte hon till Hindås för att hälsa på min mormor och Palle! De har ingen aning om att hon kommer vara där vid 08:00 på morgonen och kommer antagligen bli helt paffa =D. Jag vågade faktiskt skicka iväg henne själv på den här resan, fasten hon är femton år, bor i vanliga fall bor i Grekland och inte känner till det Svenska systemet så bra. Nu i efterhand kan jag känna lite oro.... Men du klarar det Eva! =D
 I morgon ska jag och Sara jag plugga och skriva vår hemtenta som ska vara inlämnad på fredag, dess utom måste jag göra klart min oponering som jag har på Torsdag! Jisses... 
 Nu ska jag nana sängen... Natti!
       
                                                         Tudillu!

Evil....
Kan detta verkligen stämma?

                                 Tudillu!

Underbara Midsommar!

I år firades Midsommar på Bollmens med massa underbara människor =) Jag hade suttit och pillat med tipspromenaden i några dagar och dem som var med tyckte det var lite roligt! Lägger upp lite bilder som ni kan kolla på! Dessutom måste jag lägga upp en bild på vinnarlaget "Scandinavian Crew"  som kämpade sig egenom mina 18 svåra frågor och vann hela skiten med 12 poäng =D Grattis! Tack för en fin midsommar.. Även om vi fick klara oss utan brännboll =P

¨

Undra vad en "Schillerstövlare är för ngt... ". Hahaha  


Tudillu!


Cyklar av rost...

Igår skulle jag till stan för att köpa biljett åt min syster som skulle hem till Göteborg för att gå på Universeum. På vägen till Swebusskontoret såg jag dessa cyklar som stog på rad brevid Nissan, det verkar som att det är resultatet av alla fulla människor som råkat tappa sina cyklar på vägen hem. =p                     Tudillu!

Internet!

Äntligen har jag fått internet!!! This is a haliluja moment!!!!!! Gud va jag längtat! Nu blir det ofta bloggande =D Whiiiiiiiiiiiiiiii!

                      Tudillu!

Mat...

Sitter på bibblan en liten stund nu för att skriva ut vårt arbete. Det har varit lite strulit med gruppen och uppsatsen vilket har lätt till att jag varit lite förbannad... Verkar som att det löser sig nu i alla fall....
Igår skulle jag göra lite kvällsmat... Det gick sådär.. Skulle laga fiskpinnar med pommes, men tyvärr blev det fiskpinnar med grillkål, hm... sådär roligt =P Här har vi kockens mästerverk! : Hi5!!!

                                 Tudillu!

Hästar...Jag har ridit till och från sedan liten men har inte kunnat ha en egen häst. Älskar verkligen hästar och satsar på antingen en Frisisk häst eller en Shire häst så fort jag har möjlighet. Hästar är vekligen en mäktig varelse som ger en känsla av frihet och totalt kontroll! Hästens rygg är den känsligaste delen av dess kropp och det är just där man känner sig som säkrast! Mäktigt...
Som vanligt hittade jag bilden på Google =)

                                 Tudillu!

Föreläsning...

Sitter på föreläsning med Sara vänster om mig =D Väldigt intressant föreläsning men när man tittar ut och ser att solen kommit fram får man lite ångest för att man valt att plugga vid den här årstiden... Nä nu får jag åtevända till kriminologin!

                                                  Tudillu!

"Dur"När jag är på rhodos och hälsar på mina föräldrar och kompisar så brukar jag även åka iväg en sväng på en endags tur med min kära moder till Marmaris i Turkiet där vi bara tar dte lugnt och slappar. När jag nu var nere förra sommaren fick jag syn på den här skylten.. OK Jag fattar väl att "Dur" Betyder STOP på Turkiska men hallå! hur många är lika smarta som mig och fattar detta??? Skojar! Klart alla förstår att det står STOP på skylten men tjena! De kanske borde försöka bli lite mer.. ja vad ska man kalla det? Nutidslevande?... Lät fel men i vilket fall... Jag var bara tvungen att berätta detta för jag undrar verkligen hur de tänker, dess utom tyckte jag detta fenomen var lite lustigt med tanke på att Marmaris är ett turist ställe...


                                   Tudillu!


Va ska man göra?

Tog lite fler bilder med min dator häromdagen då jag inte hade så mycket för mig och det här blev resultatet... hehe... Enjoy.... Va ska man göra...?

                                                         Tudillu!

Vad smakar jordgubbar egentligen?

Sitter vid trade center nu och bloggar lite. Idag har jag haft seminarie, vilket var rätt kul faktiskt även om sådant känns lite onödigt ibland och att det bara tar tid. Sara och jag gjorde självklart väldigt bra ifrån oss med en hög insatts... =P eller vad man ska säga.. Efter seminariet följde jag med Sara till Eurostop för att hämta hennes cykel som hon lämnat kvar där innan festivalen.
Tiden som är här just nu känns bra och det jag gör känns rätt. Följer mina instingter samt magkänla när det gäller mina val, vilket jag tycker alla ska göra...

Föresten! Vad smakar jordgubbar...? 
Jag tycker friskt, fräscht , naturligt med lite känsla av söthet.... gott =*

          Vad smakar jordgubbar för dig?

                             

                                                                                      Tudillu!


Hosta...

Nu är sommaren här! Och det är även min hosta.... what i hela friden händer?? =/ Orka påbörja en förskyldning nu.... Dessa dagarna har jag bara tagit det lugnt... Bytte ut min tv i går eftersom den jag hade köpt tidigare hade ett mystiskt sträck rakt igenom =/ Fick en ny tv direkt och innen blev gladare än mig =D
 Ikväll blir det mat och fotboll hos Navid och därmed, antagligen utgång. =) Om några veckor ska jag till Rhodos... Självklart vill jag ner men samtidigt så känns det som att jag hade velat göra andra saker. Men men! Nu ska jag kolla rulla vidare!

                                                       Tudillu!


2-0 till Sverige!

Som de flesta förhoppningsvis blivit informrade om så vann ju Sverige matchen igår med 2-0! Jag behövde inte välja lag så jag är en vinnare i vilket fall! .. =D

Tudillu!

To be or not to be?

Sverige eller Grekland? This is the question!?

                              Tudillu!


What's up with the eye?
Ellie

Ibland har jag inte så mycket att göra så häromdagen lekte jag lite med min dator och tog lite bilder.... Här är resultatet..
Jag fick mig ett gott skratt.! =D=D Jag bjuder på detta! =D

Tudillu!

Kriminologi

ful

Hade min första lektion idag i kriminologi...  Lektionen varade i 3 timmar... varken Sara eller jag var så där jätte angagerade men det verkar vara väldigt intresant kurs! När lektionen väl var slut så var jag bara tvungen att kolla på det omtalade konstverket som just ploppat upp i vår byggnad... Jag trodde verkligen att det skulle vara något att hänga i granen, men till min besvikelse såg den ut som en ja.. vad vet jag.... bilden säger väl allt... Groteskt ful...! Men men ... Ídag är det inte så fint väder ute! Jag som hade hoppats på att sola utanför mig en stund efter lektionen =(

                                                                               Tudillu!

Fint ute!

Det är jätte fint väder ute och allt rullar på som det ska!... Tror jag! haha Nä men solen skiner, sommaren är här, kriminologin börjar i morgon och jag är så glad som jag borde! ... Väldigt glad! Sitter på biblioteket nu och väntar på att Natasha ska göra små ärenden på internet och därmed ska jag låna några böcker! Har en lugn känsla innom mig som jag inte haft på länge och det känns bra! Detta är ju självklart tack vare mina vänner och dem jag umgås med dagligen som får mig att må bra! Tack =) Nä nu ska jag gå och kolla om mina böcker finns inne!

                                Tudillu!Trevlig kväll...

Klockan är 02:50 och jag har just kommit hem till Sara efter en trevlig kväll. Passar på att skriva lite på min blogg innan jag drar hem för att sova... Är inte ett dugg trött så det lär nog bli en del tv tittande innan nattdags...
Har massor som jag hade velat skriva ner och dela med mig men kommer ägna mer tid åt det längre framöver. Har varken haft tillgång till internet eller tid att lägga ner på min blogg vilket är lite tråkigt, men kommer bli bättre på det framöver då jag förhoppningsvis har fått mitt internet att funka!...
Ska hem nu och ta det lugnt! Nightingale!

                                        Tudillu!

Underbar dag!

image68

Idag har min dag verkligen varit jätte bra! Vaknade vid elva och stack iväg till Västra stranden med Sara, Stian och Navid! Låg och Shtekte från 12:00 till 15:00... Beautifull! Brunare vet jag dock inte om jag lyckats bli men skönt var det! Efteråt stack vi iväg till stan, shoppade lite och gick till biblan för att hämta böcker till kriminologikursen som börjar snart! Får dra mig nu! Ska käka kykling!
          
                                                      Tudillu!

Whats up with the väder?

image67

Idag har det varit en härlig dag! Jag hade tyvärr inte tid att njuta av det underbara vädret för jag vaknade 11:15 och skulle åka tillbaka till Halmstad klockan 15:00, så det var bara att packa ner allt som skulle åka med i min resväska och åka in till stan med 13:00 bussen! ... Många siffror det blev...
  I vilket fall så sitter jag här nere i Halmstad nu och har kollat igenom B-uppsatsen. igen.. Är inte nöjd men det får bli som det blir!
Väntar på att Sara ska komma hem för vi ska göra paj och kolla film =) Hoppas på att få njuta av solen i morgon förmiddag och få lite färg!
Jag måste bara påpeka det att detta är inte normalt.. Det borde inte vara sådant här väder i juni månad.. Något är på tok... Global hätta är inte något possitivt... Även om det kan vara skönt med lite extra sol... Är väldigt nöjd med Sveriges insats när det kommer till att tänka på naturen, fast man kan faktiskt göra mer än vad man gör... Vad gör du för att hjälpa vår natur att slippa försvinna?
Movie time!
                                   Tudillu!


Push it!

Idag har jag varken haft tillgång till någon dator eller internet och därför har jag tuvärr inte kunnat sitta och skriva något på min blogg. Mennu är jag hemma hos en kompis och kan inte låte tillfället försvinna... Tänkte bara skriva en snabbis och berätta om gårdagen!...
 Igår var jag ute med mina vänner i Göteborg och hade jätte roligt! Först var vi i slottskogen och grillade och sedan gick vi vidare till det "nya" stället Push! Om jag inte tar fel så var vi där runt 23:00 och kan säga att det var rätt trevligt med Lounge i 2 timmar.. Men sedan drog det igång rejält!!! Jag gillade verkligen deras dansgolv och musik! (Båda får 4 av fem tosters) (Y)! Måste dock påpeka att ,precis som förväntat, så var stället fullt av falska människor som bara var där för att visa upp sig. Ska man dit så är det bara att strunta i dem och bara shakea loss, eller dricka lite om man känner för det. Jag hade inte på mig något jätte jätte snyggt men tyckte allt att jag dög... Var nog flera andra tjejer som inte tyckte det... What ever!
Jag hade i vilket fall jätte roligt med tjejerna och tackar dem för en trevlig kväll!
Måste absolut ha en repris!! =D

                                                     Tudillu!


RSS 2.0