Old Pics...

                   

Några gamla bilder jag gjort ett Collage av.. Detta var ju roligt!

          

Vissa bilder är 5 år gamla...
Nåväl, Vad ska ni göra ikväll? Jag ska på fest! Först ska vi vara hos Sofia och sedan ska vi antagligen ut! Så kul! Har verkligen längtat hela veckan!
Har ätit pannkakor till middag idag, Så gott! Åt faktikst 3 tunna så jag försöker övertala mig sj att de inte var så farligt! Undra vad man ska ha på sig idag! Suck.. Dessa ilandspoblem asså... Dem ar kål på en!
Återkommer snart igen!

Kram E.


Lördaaaaag! ... + Plugg = Party Party!?

Ska snart skutta iväg, plugg med Nima på biblan som gäller idag! Jag har kommit in i plugget nu och tycker att det är ok faktiskt! INte det bästa jag kan hitta på men det är lite trevligt ibland sådär.. Haha..
Måste verkligen göra mig iordning nu för jag vill inte komma försent!

Kram E.

Collage!

Snart ska jag hem till Tashi, vi ska se film och ta det lugnt... Kanske försöka hoppa över mat... måste verkligen lägga av med att äta gott... Jag vill ju inte sluta med att rulla fram! Haha... I vilket fall, häromdagen skrev jag att jag skulle göra ett Collage med några bilder på mig och dem andra 3 hönorna, så här har vi mästerverket!:               


                

Helt otroligt bra! Höhö... Ska nog föra ett större nästa gång med fler bilder! Hade varit coolt!
Nu ska jag göra mig iordning och dra mig bort till byggnaden rätt över! Haha... Vi bor inte så långt ifrån varandra här! Synd att dessa åt kommer försvinna så fort... Suck...
Hoppas ni får en fin Fredagskväll!

Kram E.

Fredag.

Fredag kväll och jag är trött!!
Efter att jag bakat tårtan så åkte jag in till stan, vi kollade runt lite i affärerna och jag hittade inte så mycke fast det var halva rea priset på flera ställen... Jag ville ta en fika på espresso efteråt men ingen annan ville det... Så det slutade med Mcdonken istället... Suck... Nåväl, lite då och då skadar väl inte... Eller?
Nu ska jag vila en stund!

E.


Fettisdagen nummer 2

I vår kompiskrätts är det så att vi älskar mat och sött... jag kan medge att jag är den värsta av oss.. Igår kväll så råkade det bli ett litet missförstånd mellan oss tjejer  vilket slutade med att vi både åt pannkakor med grädde och syld samt nutella. Efter det så åt vi äpplepaj med vaniljsås! Haha... Ja... sånna är vi!            

                

               

Idag skuttade jag som sagt iväg till Sofia och gjorde en tårta! Tog några bilder och den ser ju så god uuuut! Ville äta upp den direkt! Så gott!!

               

               
Kanske öppna eget?!

Morning!

Morning peope!
Sitter och äder frukost medans jag pratar i tele och kollar på "efter tio" jag är så gryym! höhö.. Jag ska till Sofia och göra tårta och sedan ska vi till stan! Ska inte köpa något men ska kolla på ett par solisar jag har funderat på att köpa! Ska bli kul! Det var länge sedan vi var alla 4 i stan, har saknat det!
Nåväl, nu ska jag göra mig iordning så hörs vi mer senare!
Have a nice day!

Kram E.

Onsdags-Outfit

Tjo!
Shiet, klockan är halv fyra! Jag måste sova nu... Har haft fullt upp med plugg och sånt annat smått jag pillat med. Jag sa det tidigare idag att jag skulle lägga upp bilder på vad jag hade på mig igår och det var två bilder som blev brs och därmed slängs dem upp här på bloggen!
       

              

               

Älskar både mina latexinspirerade leggins och min poloklänning i kombi med den svarta "toppen" och uppsat hår! Eller vad tycker ni? Ja, jag älskar svart och borde nog satsa på lite fler färger... Men det blir ju lätt att 90% av ens kläder är svarta när man gillar färgen! Loves it! Förresten, jag hade även mina brunsvarta klackar till som tyvärr inte kom med på bild...
Nu ska jag faktiskt sova för jag ska upp halv tio i morgon och baka tårta!
Natti på er!

E.

Min Lugg!

Så Glad! Är faktiskt jätte nöjd över min lugg!.. Som ni även ser på mina bilder!  Hehe..           

                  

Det är roligt att sitta och pyssla med bilder! Men nu ska jag göra mig iordning för jag ska till Maxi och handla med tjejerna. Tro det eller ej så fick jag ett tele samtal i förrgår och jag hade fått pengar på mitt konto. Poängen är den att dem skulle jag egentligen inte ha uta dem skulle sättas in på ett annat konto. Dock fick jag behålla pengarna! Jag behövde verkligen dem så detta sitt perfekt!
Inte varje dag man får ett samtal av någon som säger att man fått pengar på sitt konto Haha... Jag och min tur! =D
Nåväl nu ska jag iväg, ha det fint så länge!

E.

Pannkaka Ala Naturell

Tjo!
Jag är så hängig! Hade Sofia på besök här en stund som inte orkade vara kvar på resten av föreläsningen. Vi sprang hem till Magda och hämtade ägg och mjölk för att göra pannkakor! Dem var goda men vi åt dem utan sylt eller Nutella eller socker... Bara pannkakor rakt av .. Vet inte riktigt vad jag tyckte om det menmen.. Haha...

                            
Jag hittade den här bilden från den 14e Feb, då vi var på Mårtensons! Haha.. Jag och mina grimmor asså! Haha! Kan inte avstå från poserna överhuvudtaget! Det är kul ju!
Nåväl, ska göra ett roligt collage sedan som jag tänkt slänga upp här, med bland annat mig och mina vänner! Ska bli kuligt =)
Förresten vädret sucks... Det har regnat och varit mulet hela dagen! URK, kan det inte ge med sig nu!?... Nu ska jag skala en appelsin!

Kram!
E.

Kåren

Hellu!
Snart är det kåren som gäller!
Sitter på en för fest och ska snart dra dit.. Det är tydligen tem ai kväll "Perat" men ingen av oss har klätt ut sig.. Haha.. Jag lägger upp bilder på outfitten i morgon!
TIllbaka till festen nu!

E.

Slumpdog Millionaire

Stjo!
Sitter hemma med Tashi och Nima. Vi har ätit mat och kollar på filmen "Slumpdog Millionaire". Den verkar så spännande! Även om jag blir så arg på en av personerna i filmen. Gah!

                          

Man känner verkligen medlidande med Jamal vid flera tillfällen och mår dåligt... Förstår att filmen fick 8 oscars!
Fortsättning följer!

E
.

Onsdag!

Idag är det Onsdag, vilken härlig dag! Nananaaaaaananannaaaaaaa ok.. Jag är inte frisk... I vilket fall så är tvätten i gång och jag är såååååååå seg! Jag måste verkligen städa! Plocka undan kläder som ja gränsat, damsuga, damma, diska, byta lakan etc... Så det ska bli en heeelt otrolig upplevelse idag....
Men, efgter det så kommer mina små kompisar hit och vi ska äta lite och se film! 

                            
Jag och en mule!

Städdags!

E.

Läggdags!

Nu var det dags för mig att önska er gonatt!
Jag har varit hemma, tagit det lugnt och pluggat med sällskap av mina små popcorn! Men nu får jag tacka för den här dagen och dra mig tillbax... Haha så dramatisk jag är ibland asså. Nåväl, hoppas ni sover så gott!

Kram E.

Så Schnygg!

                  
Är den inte schnygg!?
Finns på Vila antingen 450 eller 500, minns tyvärr inte exakt... Det är äkta skinn men tyckte faktiskt att den var lite för dyr för min lilla ynkla plånbok så även om jag köper denna s¨å kommer det eka i den även om den är gjord av skinn!

E.

Luggresultat

Tjo!
Bara jag som kollar på det löjliga serien om hur Linda Rosing ska hitta sin nya stackare?... Tänkte väl det! Haha... Shiet asså... I vilket fall så tänkte jag visa hur mitt hår blev! Jag klippte mig på Självfallet förresten och är nöjd!
Lugg it is!... Äntligen för det var ju ett himla tjötande på mig!...

             

                                                        Vad tycker ni? =)

Kram E.

Dagens fråga!

                    

Hemma!

Tjo!
Hemma nu! Och ja... Jag har klippt lugg! Jag har tjatat om detta nu i et t år och nu ÄNTLIGEN har jag övertygat mig sj OCH fick även med mig Tashi! Halliluja! Nu ligger jag "som" en fetknopp framför tv och äter lite godis som jag köpte innan... Jag är lite trött efter att ha pluggat så mycke dem här dagarna men ska snart fortsätta igen, måste bara ta en paus... Pust!
Nu ska jag vila som sagt ... hörs om en stund!

E.

Hemma

Tjo!
Är hemma nu och gör mig iordning för att snart gå på stan med tjejerna! Blir det ngn lugg tro?! This is the question! Nåväl få se... Vi had een lärare som faktiskt var jätte kunnig och duktig men sjukt kritisk och jobbig. Höll inte med om allt hon sa och ville ifrågasätta henne samt kritisera henne vilket ja gäven började göra men hon verkade ha sina uppfattningar om det svenska samhället redan... Urk! Jaja.. Nu ska jag göra mig en macka och dra till stan! ha det fint så länge!

Kram E.

Stressad!

Shieeeeeeeeeeeeeeet!
Är stressad! Måste til lskolan nu, hinner tyvärr inte skriva ngt. Har föreläsning nu och sedan ska jag till stan med Tashi och Magda, vi hade en seriös diskution igår om jag ska klippa lugg eller ej... Jag kanske gör det. W o W!! Får se om ja vågar!.....
Återkommer senare!

Ha en fin dag!

E.

Trötta jag

Hej på er!
Finns det ngt bättre än att komma hem till en heeeelt tom säng där man kan vända och vrida sig fram och tillbaka hela tiden hur man vill hela natten lång?! Jajämen! Klart det är det! Men det är gott endå...
Är så trött! Var hemma hos Maggy innnan med tjejerna och åt jätte god kykling sallad! Mmm Så gott! Jag har lektion i morgon halv tio så jag måste verkligen sova nu...

-Jag vet att det är dåligt med uppdateringar dessa dagarna men jag pluggar väldigt mycke den här perioden! Lovar ska ske en förbättring så fort detta är över! (Y)

Nu, läggdags!
Natti!

E.

Crash

Som jag skrev tidigare idag så hade jag lektion och under andra "delen" såg vi en film som heter "Crash" som faktiskt är bra.. Den handlar om hur olika människor som har fördomar och hur dessa fördomar påverkar dem...


        

Rekomenterar den varmt!

E.

Lektion

Jippi!
Sitter på lektion nu... Kom försent ...En timme... Somnade rätt sent igår så det kunde inte resultera till ngt annat. Är tydligen filmvisning sedan så jag ska nog ladda me popcorn, chips, dip, choklad och lite annat godis samt frukt så att jag kan njuta till max av dessa magnifika timmarna! Not... Lär antagligen sova under dem timmarna eller ge upp och gå till biblan för att göra det sista i mitt arbete.
Förresten så är snön snart borta vilket samtidigt är skönt men även lite vemodigt då en till vinter är borta. Tiden går så fort!
A,ja får väl lyssna lite på vad hon snackar om... Tror jag gräppade ordet Globalisering så de lär vara intressant.

E.

Plugg

Urk.. Hatar denna RET-tentan vi fått. Den ska vara inlämnad i morgon och jag har lite kvar som jag sitter med nu! Usch säger jag bara. Jag har absolut haft bättre stunder och detta suger! A,ja slut på lipandet!

Snön töar bort nu och jag hoppas på att den underbara våren är tillbaka snart! Jag känner mig så blek så jag måste verkligen sola solarie snart igen... Förutom att man blir brunare så är det även skänt att slappna av lite under några minuter!
Vill bli så häääär brun!

                              

Förresten! Hittade en bild på min syster som jag tog för 6 3 år sedan tror jag på Rhodos flygplats!:'

                 
Söt va!!? =D

Hehe.. Nej nu måst ejag vidare till mitt plugg! Hoppas ni sover så gott!!

Kramar E.

Min Lördag

               
Så här såg det ut utanför Sofias fönster då vi sjung singstar.. Och nej det lockade inte att gå ut... Men när vi väl va ute på stan så var det snöbollskrig som började med att Mattias kastade en fet snöboll på mig.... Sedan spårade allt ur! Men det va roligt! (Bortsätt att Sofia lyckades kasta en snöboll i fejjan på mig)!

                

                
När jag kom hem så väntade min man på mig! Haha Han stog vid ingången och han hade frusit till "is" för han var en rikig gentleman som väntat på mig i flera timmar! Söt, eller hur? = )


E.

Söndag!

Då var det Söndag! Igår hade vi det helt ok! Som vanligt så var förfesten roligare än själva utgången! Det snöade som sjutton igår så vi tog bilen in till stan för att våra små tossar inte skulle frysaihjäl! Nu ska jag tillbaka med bilen till Sofia och Mattias samt hämta ett bord som Tashi ska ha! Vi tog några få bilder igår som jag lägger upp senare idag.

Gotta go!

E.

Schnyggo!

Kikade in lite på asos tidigare och hittade den här schnyggingen:


                                     


Den är rätt rundformad, finns som sagt på Asos om ni vill kika närmare på den! Även om jag älskar stora vskor så är den lagomt stor till sommaren!

E.


Musikaliska GaGa

Hittade den här videon på Youtube och tjejen förvånar mig! Det märks att hon har röst men den här videon på henne visar mycke!  Musikaliska GaGa We Like!

          

Lady GaGa

E.

Lördag!

Då var det Lördag! Inte så stor skilldnad egentligen för jag kommer spändera min dag med att plugga! Känner mig mer motiverad idag faktiskt än andra dagar så jag ser fram emot dagens plugg!
Jag ska börja min dag med pannkakor och blåbärssoppa har jag bestämt! Ska bli gott gott! Ikväll verkar det bli utgång. Vet varken när eller vart vi ska, men tills dess ska jag ha gjort klart mycke på mitt plugg.
 Nej, nu måste jag gå upp och sätta igång!

Kram E.

Hjälp med min Logg

Jag har fått lite hjälp med min logg nu... Är så förvirrad, det var ju svårare än jag trott...

                     

Cool va? =)

E.

Vitlöksbröd och snö

Hej!
Kom precis hem och har ätit en helt ok omelett och nu sitter jag framför tvn och väntar på vitlöksbrödet som är inslängt i ugnen. Ska bli så gott!!
Förresten! Jag satt på biblioteket innna och pluggade så jag har inte haft så mycke tid till bloggande tyvärr.. Min fredag har inte varit så rolig som ni märker. Ikväll ska det vara någon skräckis på tv så jag ska nog spändera min Fredag med att kolla på den i sällskap av mina små pannkakor med nutella osm jag ska göra! Jippi!
Nu verkar brödet vara klart!

Kram så länge!

E.

Rehanna bilden från TMZ

                                  
Enligt Aftonbladet så är det detta bilden på Rihanna som polisen tog.
TMZ fick tag på den och därmed la upp den på deras sida  Efter det ska bilden sålds runt om i världen.
Läs mer om detta på aftonbladet.se!

-http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article4462629.ab


Källa: Aftonbladet.se

E.
 

Loggo




               
 
                         Mister P. gjorde den här till mig! Fin va!? Tack så jätte mycke!

Något vitt

Så här ser det ut utanför mig just nu...

                   
Det är någt vitt och kallt.. Med andra ord.. Heeeelt underbart! Vad ska man ha på sig idag då?.... Har precis ätit frukost och ska leta upp ngt ja ska slänga på mig! Sedan bär jag av mot biblan! That´s my life right now!

Kram på er!

E
.


Dagens fråga

Jag har alltid samma problem när det kommit till lunch... Vet aldrig vad jag ska äta och tycker att det är det tråkigaste på hela dagen. Det ska gå fort att göra och då menar jag hälst innom loppet av tio minuter.... Har ni några bra tips och idéer som kan hjälpa mig?


                


E.


                             

Biblan

Vad gör jag nu?
Jo jag sitter på biblan och försöker göra klart tentan om globalisering! Det går bra men ibland får man sånna här ryck...


                  


                   
Jag och Adde!

E.

Det vita som ligger och jobbar sig

Godmorgon på er!
I morse, -det vill säga för en timme sedan ,så gjorde jag mig iordning och tog på mig för att gå till biblan. På vägen ut vid trappuppgången råkade jag titta ut genom fönstret och min ögon möttes av något vitt som låg på marken. Jag var säker på att det inte fanns där igår... Suck.... Visst de var kallt men va F*n! SNÖ!? Please! jag trodde att våren smög sig hit igen... Men men.. Welcome snö....
Det är kul när du kommer men det är roligare när du töar bort!



-Nu ska jag sätta igång med plugget här. Idag ska jag bli klar med en RET-tenta och en vanlig tenta. Så är det!

E.

Läggdags!

Shiet vad trött jag är!
Nu är det verkligen läggdags! Ska upp tio i morgon och gå till biblan för att plugga med Adde! Happy face happy face!
Jag önskar er godnatt och hoppas ni drömmer positiva drömmar nu!

Nightingale From
E.

And YES i DID!

Ok... Ingen av mina vänner trodde jag kunde lägga upp denna bild men eftersom jag lovade det här på bloggen att jag skulle det så håller jag självklart mitt löfte... Häromdagen skrev jag ju att jag var hemma hos sofia och att jag i smyg testade några saker över mina myskläder jag hade...

Well Here I come... :

                      
Kvällens outfit bestog av.

Mysbyxor från Stadium
Svart Linne från MH
4 Bhåar i 4 olika färger
En blå peké från Marco Polo
Två halsband från HM
Skor från scorett!

                                           Lookin' 4 some hot stuff? Well.. Hello!

Tummen ur och upp

Jag blir så förbaskat trött på mig själv Jag får inte inte tummen ur! Visst jag satt på biblan idag och fick pluggat endel samt skrivit ner en halv tenta men VAF*N är problemet!? Kan jsg inte bara göra klart en tenta per dag?! Ska det vara så svårt?? Någon som vet hur man får tummen ur? Efter det är det tummen upp som gäller.

SUCK SUCK SUCK SUCK****


E.

Gladdisar!

Jag var inne på Nelly.com IGEN* för en stund sedan och kollade på skor. Hittade dem här snygga Gladiator skorna som är snyggt nu till våren!             

                             
                          
 
Namn: Gladiator
Pris: 299 kr


E.


Booooooring

Att vara studerande på högskolan tar på krafterna och livet som student är inte det lättaste... Jag sitter och pluggar nu och jag har såhär roligt...


                                                               
                


 ........................... Entertain me!

Dagens fråga! /Facebookfasoner

God morgon på er!
Jag vaknade precis och nu ska jag ta mig en dusch för att sedan gå till biblioteket och plugga! Idag kommer dagens fråga upp rätt tidigt!
Som jag tidigare nämnt så ycker jag att facebook gått över gränsen... Hallå! Min mamma pappa och Mormor har Facebook!! Bara på några få år har denna sida blivit en kolossal och skapat sig sjukt många medlemmar...
Enligt en blogg jag hittade på nätet som skrev i Oktober 2007 så hade sidan fler än 1 135 000 Svenska medlemmar och man kan säga att dem får ungefär 8200 nya medlemmar per dag... Bara Svenska medlemmar... WTF!? Sidan finns även med i Telenors reklam! Tycker faktiskt att reklamen är rätt rolig men shiet WTF?! som sagt!
Nåväl.. Jag tycker att sidan börjar gå över styr då även vårt dagliga liv kontrolleras hela tiden... Men vad tycker ni?

Dagens fråga lyder såhär:


                

Duschen nu!

E.


Nghty-Pighty!

Nu är det dags att sova! Klockan är halv två och jag ska upp tidigt i morgon för att träffa Adde och börja plugga med nya tentor som ska in på Måndag! Underbart!
Jaja... Detta löser sig på någo vis... Hoppas ni sover så gott och vaknar tort i morgon ;P Nu ska jag i alla fall sova gott!

Btw... Who's that girl?? ....

                    

Haha... Nightingale!

E.

Mormor -Hi-tech

Min mormor har msn, så vi brukar msna lite då och då vilket faktiskt är bra med tanke på att vi inte bor så nära. Hon är rätt Hi-tech av sig och det tycker jag är roligt!
Självklart har även mina föräldrar msn och eftersom dem bor i Grekand så är det extra bra då man även kan camma om man känner för det!
Nu är det så att mamma har facebook... Pappa har facebook... och... MORMOR har facebook!!!!
Vad är det som händer??
Jag tyckte inte det var ok att mina föräldrar skaffade facebook men jag har vant mig nu.... Men att mormor har skaffat facebook?? Hur långt har detta gått egentligen?
Är det bara jag som tycker att facebook tar över världen? Btw vet inte om detta rykte stämmer men hörde att det finns en chans att CIA ligger bakom facebook sidan för att håll koll på oss... Hm... Vi lever i en kontrollerande värld då vi alltid är tillgängliga för alla vilket vi tillåte.
Börjar det inte gå lite för långt?... ASG

E.


Just nu

                    

                     

Tashi har svikit oss och befinner sig nu i skolbiblan... Det är bara jag och Sofia kvar här och jag är stressad! VIll bli klar med tentorna!!!
I vilket fall, måste bli klar nu!

Kram E.

Ditt barn -Windows 95? /Dagens fråga!

Sitter på biblioteket nu och ska strax börja med plugget... Innan jag gick hemmifrån idag så kollade jag på ett program som var på tv. Det handlade om celler, DNA och hur man i framtiden kommer kunna välja hur man vill att ens barn ska se ut. Man kan välja utseende, IQ graden, etc... Jag tyckte det lät som en hämsk idé och kommer aldrig vilja göra ngt sådant!
Dem intervjuade en forskare som sa att om några år då en människa vill föda ett barn väljer hon "den smartaste versionen" som finns och köper den. Efter 5 år till vill hon få ett till barn, men då finns det en uppgradering till det nya barnet vilket hon också väljer (det kostar självklart mer).
Resultatet? Det första barnet är en -Windows 95.

Dagens fråga lyder såhär:

                  


E.


Home

Tjo!
Kom hem för en stund sedan. Var hos Bina först och hängde en stund, följde med henne till flygplatsen för att hämta en kompis till henne och sedan gick jag till Sofia. Vi kollade tv bara och bablade... Jag tog på mig Sofis 4 Bhar som jag hittade, ett linne, 2 halsband och hennes snygga skor.. Allt detta över mina mjukisbyxor och Peké-tröja... Haha tog några roliga bilder med som jag kan lägga upp i morgon för nu är jag trött...
Efter jag varit hos Sofia så gick jag och Tashi m. Jag skulle möta upp Edin för att gå till Schell en snabbis och köpa ngt gott! Det var svin kallt så vände då vi såg att lamporna släcktes...
Nu kollar jag på tv och ska strax sova min skönhetssömn som min gudomliga, underbara och fantastiska kropp behöver...

                          

Sov gott!

E.

Bilder Del-2

Fortsättning på del -1!         

                

                
Ellie, Maggy och Racha!

                

                

                

                
Magda och jag kör var sin dans moove... Eller ngt...

                 
Jag, Maggy och Amani!

E.


Dagens outfit

 Idag ser jag ut såhär:          

                       
Svarta glasögon/ Gucci
Skarf/ "Dior"
Jeans/ Cheap Monday
Klocka/ Marc Ecko
Bruna stövlar/ Scorett

E.


Jag ska bli nyttig! -I morgon

Nu är jag äntligen hemma!
Hade redovisning förut vilket gick bra och efter det stack jag till Maxi med Bina och Nima för att handla lite mat! Jag har funderat länge på att bli nyttig och ska jag äntligen börja....

                  

I morgon...
                   
För idag blir det pizza som dem hade rea på (två för 44) och plättar till efterätt om dem också hade rea på! (10 kr styck ist för 17). Jag är grym på att fynda! Hehe...

Min lunch brukar se ut såhär... :

                    
Pizzan är inslängd i ugnen och verkar klar....

Gotta eat!

E.


Måndag... Jäj...

Måndag idag!
Sitter och pillar lite med vårt arbete som vi ska ha seminarie på om 2 timmar. Småsaker som måste göras klart innan vi lämnar in det. Vad åt jag till frukost? Jo jag drack chokladmjölk.... Fantastiskt. Har inte handlat på några dagar nu så jag hade inget bröd hemma. -Jag måste handla idag.
Förresten ett tips! En av dem godaste lotion jag känner till + att den är billig! Ett + i kanten

                   
LdB Shea Oil. En favorit sedan nästan ett år tillbaka! So lovely!

Skola nu. Gotta go!


E.

Lördagsoutfiten!

Så här såg jag ut i Lördags!:
                
                
Svarta naglar / Depend
Ring / HM
"Klänning" med hål i ryggen / Vila
Skärp från et samarbete vi hade med JD
Leggins / Gina T
Svartbruna klackar / Scorett

Läggdags för min del nu!

NightyPighty!
E.

Bilder -Del 1

Vi tog sjukt många bilder igår så jag får helt enkelt dela upp dem i delar! Jag börjar med del nummer ett! Innan vi gick ut så var vi hemma hos Maggy en stund innan vi åkte in till stan.

Liten tjejförfest hos Maggy!

                 
Jag och Amani!

                 
Maggy och Racha!!

                

               
     
                              
Fler som tycker att mina ögon ser ut som spindlar? Hahaha...

                  

                  
Magda under sin allergichock... Haha.. Var tvungen att göra bilden mörkare...

                  

                  
Jag körde!! Älskar faktiskt att köra!

Fler bilder av vår lilla Halmstadtrip komme rupp i morgon efter mina jobbiga timmar i skolan....


E.


FetaGreta och Into the Wild

Nu har jad städat och härjat... Söndag idag så det brukar var såhär... Får ett flipp varje Söndag då jag måste skrubba toan fixa kläder, diska etc... Inte normalt... Ibland kan jag faktiskt sätta igång mitt i natten för att plocka eller diska.. Jag kallar det för min lilla terapi! Funkar faktiskt när man vill få ur agrissioner! Testa!
I vilket fall så ska jag till Magda snar töfr att käka oxpytt samt kolla på "Into the wild". Magda ska äta mat från Feta Greta skit gott jue... men oxpytt som hon bjude rpå duger gott och väl! Hehe Jammi! Magda har alla bilder sen igår på sin mobil så jag ska föra över dem och lägga upp dem så fort jag kommer hem!

       

Kram E.

Rakt in till mitt hjärta

Det är inte ofta jag hör en låt och att den fastnar direkt efter första gången... Den är gammal men jag hörde den för första gången igår och jag är fast...


           
-Halo

Miloop var till hjälp en en gång!

E.

Dagens fråga -På smällen

Ok... Jag antar att ingen missat denna brud som hade 8 bullar i ugnen under några månader av sitt liv? Well.... I hope not... I vilket fall så såg det ut såhär under hennes graviditet. Ser ut som en stor balong som kommer spricka när som hälst! Jag skulle aldrig varken vilja eller klara av att göra något sådan. Skulle du?

Dagens fråga:


                   

.... No comments


E.

Vaken -En Söndag eftermiddag

Äntligen är jag klarvaken!
Somnade halv åtta i morse för att jag inte kunde somna. Urk... Jag ska in i duschen strax och sedan ska jag se en film som jag måste ha sett tills i morgon. Den heter "Into the wild" och jag är sååååå sugen att se den! Not... Undra vad det är för väder ute... Ska fundera på det, samt  "dagens fråga" medans jag duschar!
Återkommer strax!

E.

Tio i 6 på morgonen

Hellu!
Nu ligger jag i min säng helt sömnlös - Perfekt eller hur!? Eller kanske inte! I morgon är det söndag och jag måste plugga... Är så inte taggat för detta överhuvudtaget men måste... 
Förresten äntligen är denna dag väck! Helt underbart! Kändes även som att detta var mer en Fredag den 13e än en Lördag den 14e Feb! 
Bilder sen ikväll kommer upp i morgon! Hoppas ni haft en fin dag!
         

                    

                     
En lagomt trött Ellie

Wihuuu! Lilla Molly började precis! Hard core yääää! Måste se! För er som inte vet vad det är så kan jag meddela att det är barnprogram som jag alltid kollar på varje Söndag morgon vid 6 på morgonen. Helt underbart efter en hård Lördag ute på krogen! Testa det någon gång vettja! Haha...

Nighty Pighty!

E.

Off-Poff i Go!

Så nu är jag helt klar! Ska bara gå en sväng till Maxi och sedan till Magda som sagt! Ska bli kul idag! Hoppas även ni antingen har det myspus hemma med någon nära och kära eller är där ute ngnstans i vimlet och snyrrar klackarna i taket! Vi vilket fall så önskar jag er en bra alla hjärtans dag!

<3

E.

Nyduschad

Så!
Nu var jag nyduschad och smink samt annat slaffs väntar på att jag ska göra mig iordning. Jag ska först hem till Magda och därmed ska vi in til stan för att skaka på dem lurviga en liten stund. Det ska bli trevligt!
Nej nu måste jag bli klar så fort som möjligt!

Kram så länge!

E.

Vi är normala... jag lovar!

Vill bara visa vad vi sysslar med när vi pluggar på biblan... Jag lovar vi är normala, om man bortser från dessa bilder! hahaha...    


          
          
           
            
     haha fatass Sofia =P  

E.

Home!

Tjo!
Kom precis hem fårn bibliotek! Nu stter jag och äter lite fruktgelé som jag gjorde innan jag gick och la migigå natt medans jag kollar på tv. Ska snart gå ner och tvätta Btw när jag skulle boka tid såg det ut så här... Kolla in detta:

               

Haha.. Tomt kallar jag detta!
Förresten arga snickar'n går på tvn nu! Första gången jag kollar  på detta, det verkar lite intressant och nu ska jag se om det är ngt att ha. Ha det fint så länge!

E.

Dagens fråga!

Grattis till alla er som firar denna dag! Här kommer dagens fråga!      


            

(Texten är lite liten så ni får kisa lite =) )   

E.

Wanna be my Valentine?


Hello Josh Duhamel!
 ... 


                     

                     

                     

                     

                                                                       ... Wanna be my Valentine?

....Grrrrrrr


E.

                                


Valentine's Day

Dagen då vi människor förväntas visa vår kärlek till vår partner, hur gör vi nu detta? Vi uppvaktar varandra med fina vykort, överaskar varandra med bla blommor och choklad och ja, vi ägnar helt enkelt lite extra tid åt varandra! Dock måste jag påpeka att hela denna dagens namn är Sankt Valentines dagen som började firas under 400-talet inom den katolska kyrkan. (Som ni förstår så var han ett Helgon).
Denna dag föknippas med kärlek från medeltiden och först på 1300-talet blev denna dag ungdomens och kärlekens dag. Under medeltiden blev det en tränd att skriva kärleksbrev med rim till sin käraste och senare under 1800-talet blev tryckta och utsirade valentinkort, ofta utsmyckade med sidenband och spetsar, väldigt poppis! 


                
Nu vet ni lite mer om denna dag som firas "Hej villt" av oss alla... Jag är väldigt skäpptiskt mot denna dag då vi blir fattigare och affärerna rikare på vår bekostnad! Dessutom tycker jag att vi borde ägna oss mer tid åt varandra alla andra 364 dagar som vårt kära år består av.

  -Men detta är bara min åsikt.


E.

Fredag den 13

Då var Fredag den 13 förbi! Puh! Skönt eller hur!? Jag ligger i sängen och kollar på en bra film med Michelle Feiffer som går på 4an. Har sett den runt 8-9- gånger och tycker fortfarande att den är bra! Låten som är med är änu bättre!  ;


         

Youtube krånglade så fick sticka in nosen på miloop!
Nu blir det film och sova! I morgon blir det mer plugg för min del... Suck!

Goodnight!

E.

?

Följ min blogg med bloglovin

Blades of Glory!

Här har vi några bilder sedan igår! Blades of Glory Babe!

                           

                            

                            

         

Vi är bara så underbara ibland!

E.

Krångel!!!

Får panik!
Det går ju inte att skriva i bloggen lika ofta längre! Gah! Vad är det för fel?? Det händer jätte ofta att jag varken kan logga in på bloggen eller skriva något överhuvudtaget! *ARG
I vilket fall så är jag inne nu, äntligen!

-Kom hem från biblan för en stund sedan och funderar på om jag orkar göra mat.. Haha.. kanske blodpudding med kokt potatis och lingon? Får se...
Det är ju fredag den 13e idag vilket inte känns så där jätte bra må jag säga... Alltid något som händer mig så idag får jag nog vara extra försiktig så jag inte trampar snett! Kanske ska ligga inne resten av kvällen och kolla på film ist för att riskera något!
Har det hänt er något idag? Usch... Hoppas ni inte behöver råka illa ut!
Duschen nu! Återkommer senare igen!



Kram E.

Waky waky!

Pigg och vaken är jag nu!
Har ätit fruksot och ska snart in till stanför att sätta mig på biblan med Sofia för att plugga. Solen skiner ute idag! Jippi! Oh happy day! hehe...
Idag måste jag hem för att städa, det ser oerhört stökigt ut här... Vill inte städa hela tiden! Kanske borde anlita lite hjälp? hehe...  Nej jag är stressad och måste kolla vad jag ska ha på mig! Men ni får ha en bra dag, så återkommer jag lite senare! Datorn hänger så klart med tillbiblan nu så jag kan uppdatera!

E.

Dagens fråga!

Klockan är över tolv och jag har precis lagt mig. Som avslutningsinlägg idag lägger jag upp dagens fråga.. Rätt tidigt men tänkte att det vore kul med lite förändring!

Vissa människor känner att några saker från deras partners förflutna kan ligga och gnaga... Men vad tycker du?
Dagens fråga lyder såhär:

                  

Nightingale!

E.


Freddan

Måste lägga upp denna artikel som lagts upp i GP: http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=762&a=475695

För att ni ska förstå varför jag lägger upp den och vad jag relaterar den till så gå till: http://benora.blogg.se/2008/may/ och kika in under rebliken  "Lite kändisgossip från Halmstad..."

*Asg....


In ya Face ;P

Svårt att göra dig nöjd B, men men här har du remixen jag pratade om! I am always right!

Enjoy =)


            

Puss E.

Dagens fråga!

Många drömmer sig bort till en varm plats där de bara kan ligga på plajjan och Stheka samidigt som de dricker en smarrig Fruit Punch medans andra drömmer sig bort till underbara backar med snö. Snö som tål tuffa och hårda tag då dem glider ner för backen med skidorna / snowboarden. Dagens fråga lyder såhär:

Vad är du för en människa?

Jag har försökt få upp bilderna jag hade fixat för dagens fråga men bloggen krånglar med mig.

2 My girls Tashi and Mags

             

Gigi D'Agostino - L'amour toujours heter den Girls!!!


E.


Vår isdans

Vi gjorde några sköna moooves on ice och jag måste visa hur underbara vi kan vara ibland.. Haha..

Enjoy the moooooves and learn from the best=p


                 
Enjoy...

E.

Citat

         

            "Det enda som kan göra drömmen omöjlig är rädslan för att misslyckas"
                              
                                                                                             Paulo Coelho



E.

Hur mobilen föll...

Den andra videon vet jag inte riktigt vad den håller på med, men den vill tydligen inte visa sig på min blogg. Därför får det bli så helt enkelt att ni får se vad Nima gjorde med min mobil då den flög ett varv runt i ishallen:
Tack Nima....   =p


                
Hoppas det funkar nu för annars...!!

E.

Hemma igen!

Puh nu är jag hemma från skriskoåkandet! Det var kul idag! Tyvärr var det fullt med barn i början med vid 2 var dem gone baby gone! Så vi hade hela ishallen åt oss själva då med några andra killar som satt på en bänk och spelade guitarr! Riktig myspys! Han var rätt duktig så det blev en rikigt skän stämning!
Jag ska skutta in i duschen nu och efter det ska jag slänga upp några bilder och kanske någon video på dagens magnifikanta dansande på is! Hehe...

                   

Duschen -Here i come!

E.

"Skrillorna i taket!"

Då var det dags igen, en ny dag full av nya äventyr, nya utforskningar och nya upplevelser! Det är början på resten av mitt liv, en otrolig resa genom en fashination som aldrig tar slut!

 -Ok, enough.... Nu har jag varit optimistiks för resten av året. Jag kanske inte ser mitt liv exakt så som jag skrivit ner ovan men det duger endå! Jag ska göra mig iordning nu ochnär jag är klar så kommer Ferida hit och plockar upp mig för vi ska nämnligen åka skridskor! Roligt roligt!
Jag är lte stressad för hon är här runt tolv och jag måste vara klar! Ni får ha en fin dag så återkommer jag lite senare igen!

                         

Kram E.

Läggdags!

Nej, nu måste jag sova...
Har legat i sängen och druckit varm choklad medans jag gått igenom några tentor. Dock börjar jag känna att mina ögon säger emot och vill att jag ska sova!
Har ni haft en bra kväll? Jag tog ingen bild förresten på dagens för kändes som att det räkte med bilden från biblan...
Men hoppas alla antingen sover så gott eller att ni kommer göra det lite senare då ni lägger er!

                     
Sweet Dreams

Peace

E.

Sjuka vi är...

 Jag och Magda var ju och hämtade min cykel från stan igår... Som jag redan nämnt tidigare så har den stått där ungefär ett halv år och det var ett mirakel att den stog kvar... I vilket fall så, gick processen till såhär.... Vi är nog lite crazy ibland... haha....

Enjoy the magic moment of happiness...

              
Ellie: Ellie
Regi: Ellie
Melodi: Magda
Camerawoman: Magda
                                                      Haha... Vi är inte kloka....


E.

Fikatime!

Har så f*******d på min dator nu så jag behöver en paus. Vi ska gå till Espressohouse nu och köpa oss varsinn chailatte! Kanske blir en kladdis med... Får se... 
Så här ser jag ut idag förresten! Kanske tar en Dagens lite senare!

                         

*Gone!

E.

Pengar

Pengar är viktigt och eftersom vi lever i ett kapitalistiskt samhälle. Det är tyvärr så att det är rena jungeln... Starkast vinner. Det vill säga dem med pengar/status. Det går inte att komma ifrån det. Såg att någon ifrågasatte var tmin inkomst kom ifrån och det kommer jag inte gå in på. Jag skäms inte för det men det har inte med saken att göra. I vilket fall. Många tror att pengar är lika med lycka och självklart kan man ju köpa sig en viss lycka men inte all... Det finns så mycke annat som man kan ta åt sig som människa men vi gör inte det pga att vi enabart tänker på pengar. 

Money, money money!

E.


Dagens fråga!

Det blev lite snack igå om jag har mustasch eller ej. Så jag har börjat fundera på om jag ska börja odla en! Tyckte själv att det var lite hett och att det kanske ger mig mer status!?
Vad tycker ni?

Hothothothot...

              

              
....Or Not!? haha..

E.

Kvart över två och tiden har stannat

"Morning!"
Sitter på biblan istan och plugga rmed Tashi... Eller ja, vi kom nyss och jag hade problem med internet som inte ville funka!! *Arg.. I vilket fall så verkar det funka nu.. Får väl se hur länge det håller!... Ja.. Jag har inte så mycke mer att berätta förutom att jag sovit jätte gott och att jag inte har ngn motivation till plugg.. Vem har det liksom!? Dah!? Haha... Skojar... Shieet... Tashi verkar vara helt inne i sitt plugg! Jag börjarfå dåligt samvete måste sätta igång nu!..
Ska pilla lite med dagens fråga först som kommer upp strax!

E.

            

           


Old but good

            

E.

Hemma

Tjooo!
Hemma nu! Vi har just ätit mat och snart ska vi hämta min cykeeeeel! Wihuuuuuu! Det är riktigt kallt ute så det hade varit roligare att sätta sig framför en film och ta det lugnt... Kanske äta lite choklad till med! mmm... Haha... A,ja tillbaka till verkligheten... Vissa av oss åt köttbullar med mos medans andra åt stekt lax med potatisklyftor och själv är jag proppmätt!
Nej, nu ska jag vara social här. Men fler uppdateringar kommer senare!

E.

Dagens fråga!

Sitter här och diskuterar om hur viktigt pengar är för oss och hur det påverkar oss... Vi funderar lite kring om jobb och allt det där blaffset...
Här kommer dagens fråga i alla fall:

           
Filosofen själv! Haha...

E.

Biblioteket

 Hej på er!
Just nu sitte rjag i biblioteket eftersom filmen vi ska se "Into the wild" (För skolarbetet) inte börjar för om en kvart... Dock funderar vi (Bina, Jay och jag) på att fortsätta med plugget ist hemma hos Bina då hon jätte gärna vill göra Skagenpanna! Hm... Förresten vi började vår dag med att gå till espressohouse och äta frukost där.. Gott! 

                            
Just nu.... :

                
     
                             

                

               

                
Hahaha... Lite som roar folk! 

Om ni undrar varför Bina har med sitt finger hela tiden så beror det på att hon har fått en finne och vill nu gömma den... hehe.. 
Måste återgå till pluggandet! Ha det så bra så länge!

Kram E.
 
  

                                
    
     


NightyPighty

   
Gillar!

E.

Dagens -


          
          
          
E.



Accesossarer

Var inne på Nelly.com nu igen och kollade runt! Den här gången kikade jag lite på deras accessoarer som faktiskt är helt ok! Här är några jag "Fastnade" för:

Armband:

             
Namn: COIN BRACELET                                Namn: SATIN DE LUX GOLD/GREEN
Pris: 399 kr                                                   Pris: 295
             
Namn: BRAIDED SQUARE BRACELET     Namn: KNOT LEATHER BRACELET
Pris:99 kr                                                Pris: 149
 

Väskor:

             
Namn: LES WAYFARER BAG             
Pris: 1799 kr                             

Dem två första armbanden och väskorna vill jag ha!! Armbanden är så fina till sommaren då färgerna är nice! Väskorna är so Gah! Give me!!

E.

Snö!

Hej!
Kikade ut genom fönstret medans jag åt och såg att att det öste ner snö utanför mitt fönster! Vet inte om det syns så bra, men det vräker verkligen ner stora flingor! :

                

Tyvärr så slutade det snöa och den snön som föll försvann direkt.... Buhuuuu


E.

Sunshines!

Waky waky!
Sitter och dricker lite jouice här vid mitt skrivbord och ska snart gå till skolan för att träffa Nima. Vi har seminarium idag och ska prata ihop oss lite innan vi börjar och printa ut vårt arbete!
Det verkar vara helt ok väder ute så idag åker skinnjackan på troooor jag! Får se.. Jag förstår itne det men jag blir alltid nervös när vi ska ha seminarium, gilla rinte alls att prata inför folk och tycker verkligen detta är så onödigt.
I vilket fall så ska jag in till stan sedan för att hämta min Cykeeeeeeel! Halliluja! This is fantastiskt! =D
Oj! Solen lyser lite då och då! Jäj!

Förresten...
Kan jag använda den här bilden till mitt CV?:

                         

Nu ska jag göra mig iordning! Så ni får ha en fin dag så återkomer jag lite senare med info om min cykel!... Om den finns kvar dvs...

E.

Nightingale!

Dags att lägga sig! I morgon blir det hårdabud i Mellerud! Jag ska upp, plugga, gå till Biblan för att träffa Nima och sedan hämta min cykel som fortfaradne är stan! Sedan ska jag till biblioteket för att göra klart en eller två tentor! Ni får sova så gott...

                   


Nightingale!
E.

Home

Hej på er!
Hemma nu! Jag var hemma hos Tashi först och sedan gick jag till Nima, vi satt inte så länge men arbetet blev klart! Därmed gick jag till Tashi för att dricka te och prata slaffs med Magda, Tashi och Maja! Nu har jag ont i huvet efter at tha varit igång idag. Går nog över!
Beck går på tv nu, ska ta mig en dusch och kanske hinna se lite av avsnittet innan det är slut... Jag är itne riktigt nöjd med min möblering än och vet inte hur jag vill ha det! Har hållit på nu i flera dagar! Pusst... Nej nu ska jag skutta in i duschen! Återkommer lite senare igen!
Kram

E.

Plugg på en Söndag

Hemma hos Tashi nu och pluggar.. Suck... Vi tar en liten paus nu och kollar på en film som går på 4an, vi hamna mitt i den men den verkar bra! Läser ni mitt inlägg nu så kolla på 4an!
Känner mig lite mer motiverad nu faktiskt men det är för att jag är stressad, annars hade jag inte sett ngt ljus i denna tunnel överhuvudtaget..
Ska fortsätta kolla på filmen nu och därmed plugga! Ha det fint så länge!

E.

Btw!

Btw måste jag rekomendera en sida!
                        www.bikten.nu
Folk som biktar sig anonymt på nätet... folk är inte kloka ju! Blir nästan arg när jag läser vissa saker...

E.

Morning!

Godmorgon!

Pigga? Själv är jag såå pigg! Not... vaknade precis och ska flytta på sängen igen för jag tror att jag hällre vill ha den åt det andra hållet... kan inte bestämm amig med andra ord! ... Sedan ska jag städa här.. Urk... Pratade med Tashi precis och jag ska dit för att pluggenzi, sedan ska jag till Nima för att påbörja ett arbetet för skolan.. Great success! Haha.. jaja.. Ska sätta igång här nu så hörs vi lite senare!
Kram på er!

E.


Nighty Pighty

Tjoflop!
Sitter i min säng och känner hur ångesten ligger och spökar, perfekt! Har en underbar känsla nere i magen som är helt fantastisk! Helt oslagbart asså!
-Slut på gnällandet.

Idag har det skätt ett mirakel! Minns ni min cykel som stått i stan nu i ungefär ett halvår... Jag hade ju tappat bort nykeln så jag kunde inte låsa upp cykeln!.. Well.. Idag när ag ränsade lite papper och sådant skräp så blinkade det till... Jag skrek till Magda som var en bit ifrån -Magdaaaa!!! Nykeln till cykeeeln!!! Magda skrek hon med.. vet inte riktigt vem av oss som blev gladast men nykeln är i alla fall funnnen! Haha.. Måste hämta hem min lilla röda från stan i morgon! Yäy! Oh Happy day!

                          
Höhö.... And it was found! Amazing huh?

Nu ska jag fortsätta med mitt plugg här så blir det fler uppdateringar i morgon!

                          
             Goodnightypighty!

E.


Hemmamys

Hej och ursäkta för aden ¨dåliga uppdateringen men jag har varit sjukt upptagen hela dagen! Jag satt i biblan med Tashi och pluggade tidigare idag och fick en hemtenta klar. *Stolt! Sedan så kom vi hem, åt och därmed har jag städat, ränsat och pysslat om här hemma!
Det är ju lördag idag men vi ska bara ta det lugnt här hemma och kolla på melodifesstivalen och ta det lilla lugna! Funderar på om jag ska plugga lite till ikväll, vore skönt och bli klar med allt!!
Nej, nu ska jag vara social! Hoppas ni får en trevlig kväll!

Kram E.

Lördag

Japp då var det Lördag! Det känns som att veckorna består av Måndag Fredag och Lördag, resten av dagarna excisterar nästan inte för att det hinner gå så fort!
Jag vaknade precis och ska göra mig iordning för att gå till biblioteket där jag och Tashi ska sitta och plugga... Vill inteeeee! Men måste.... Ska göra klart så mycke som möjligt så jag slipper gå runt med dåligt samvete! Jag vet inte riktigt vad som händer senare idag men det åsterstår att se om det blir utgång eller en hemma kväll med tjejerna framför en bra film!
Har ni några planer inför denna underbara dag?

E.

Fika med N.

Halv fyra idag ringde mobilen:

Jag -Hallå!
Navve -Gör dig iordning och kom mot stan, vi ska äta och fika. Vi ska på dejt!
Jag -Det kommer ta lite tid som sagt...!
Navve -Skit samma skynda dig och kom till stan!
Jag -Hör av mig när jag är klar!
Navve -Gör så! Hej!
Jag -Hej!

Fem var jag klar och drog till stan för att träffa Navve! Det blev ingen mat men vi fikade på espressohouse! Självklart blev det Chailatte! Det var länge sedan vi träffades och snackade skit!
Fredag idag ju! Vad ska ni göra?

Kram E.

Smoothies!

Tjo!
Kom ut från duschen för en stund sedan och tar det lugnt, det är oerhört varmt här inne så jag måste öppna fönstret! Städade väggarna inne på toaletten så det luktar rent och gott där inne nu! Jag är så sugen på en Smoothie just nu! Den hade inte suttit helt fel med en jordgubbsmoothie eller hallon!
That's so Gah!
                                    
Isn't that just lovely!?
                                                                                     *
Bilden är lånad från google

Nu blir det lite plugg för min del! vad har ni för er?

Kram E.


Fler killkläder

Godmorgon på er!
Ligger i sängen och gottar mig en liten stund. Ska snart upp och flytta på garderoben som jag tycker passar bättre närmare skrivbordet... Kan inte bestämma mig! A.ja.. Var inne på Nelly.com idag med och hiitade fler snygga kläder till killar.
Dem flesta kläder är på Rea!

             
Linne, finns både i svart och vitt

NAMN :WILLIE SINGLET
REA-PRIS: 149 Kr

Ord. Pris: 349 Kr 

                
                    
NAMN:OWEN                                                               NAMN:DOUGLAS COTTON CARDIGAN 
PRIS: 1198                                                                  REA-PRIS: 779 kr
                                                                                   Ord. Pris: 1299 kr

                  
NAMN: PETTER
PRIS: 949 SEK


NAMN: CHARLIE PARKAS   
REA-PRIS: 1149 Kr
Ord. Pris: 2299 Kr


Fina va? Nu är det dags för lite ändring här inne och därmed dusch! Usch, måste äta frukost också! Ni får ha en fin dag så uppdaterar jag lite senare igen!

E.


Time 2 say goodnight!

Med det här inlägget tänkte jag önska er godnatt och berätta att jag hittade gamla bilder sedan några år tillbaka... Och i morgon hade jag tänkt att jag ska jag slänga upp dem några av dem här på bloggen!  

Här har ni en av bilderna jag hittade!:

            
Coolingen själv!

Nu -läggdags!

Kram E.

No Stress

Har just ätit upp och ska göra mig iorndning för att sedan cykla tills tan och ta en fika med Tashi, Magda och Maja! Magda ringde precis så jag känner mig liiiite stressad! Hade tänkt ta en lång dusch men i'll skip it och bara ta på mig något snabbt för att inte komma allt för sent!
Uppdaterar lite senare!

Kram på er! E.


Killkläder

Jag kom på att jag inte har lagt upp några bilder på kläder för killar! Klart men är inne och kollar ibland på Nelly.com för både killar och tjejer och idag hittade jag dessa här småttingarna:

                       
                              
                   

Klocka från Adidas -799kr
Ljusa skor Paul Smith -1299 kr
Lite mörkare skor Pepe Jeans -899 kr
Randig tröja  L/s Grand Dad -298 kr
Jeans  zaka Jeans -1249

E.

On ice!

Här kommer två video på mig och Ferida från igår! Haha.. Kolla slutet på min video... Som ni ser så är jag inte duktig men jag lär mig! Det var riktigt kul i alla fall och jag längtar efter att åka igen!
Se upp i svängarna!

Jag:

                  

Ferida:
    
                    
...Som är mycket bättre på att åka än vad jag är! =D


Kram E.

Torsdag

Då var det Torsdag idag! En dag närmare lördag! Hehe... Jag har mmöblerat om hä rhemma men vet itne om jag är hundra på hur det ser ut än .. Så jag ska fixa lite till och kanske slänga upp en bil och dela med ig av hur det ser ut här nu! Har ställt mitt skivbord vid fönstret vilket kommer automatiskt göra mitt rum lite svalare pga att elementet är placerat under fönstret dvs bakom skrivbordet... Bäst så för jag känner mig lite slö här inne...
Nu ska jag göra frukost!

E.

7 Pounds

                


Jag är tårögd. Jag höll inne tårarna en bra stund innan dem bara sprutade ut. Det är en oerhört bra film som består av samvete, kärlek och tårar. Det fångade mig direkt och kommer ha mig fängslad länge... -7 Pounds. Fantastiskt bra film som måste ses av alla...

Dock är den groteska sanningen en -Han dödar sin egna kropp och räddar 7 andra liv för att dämpa sin egna ångest. Eller kan det vara så att han kände att han inte klarade av att ha 7mönniskoliv på sitt samvete och eftersom han endå skulle dö kunde han lika gärna rädda 7? Hm... Kan människan vara så egoistisk? Men.. Skulle han göra det om han inte hade dödat 7 personer?

-That's the question... Se filmen och ställ er denna/Dessa frågor!

En sak är säker jag blev verkligen rörd...



Kram E.

Dagens fråga!

                 


E.

Tillbaka från ishallen

Hej bloggen!
Kom hem från ishallen för en stund sedan där jag och Ferida åkte skridskor i 1,5 timme.. Om inte mer! Shiet va länge sedan det var! Borde försöka komma dit lite oftare faktiskt! Det var riktigt roligt! Precis som sist när jag åkte så fick jag ett snyggt sår på samma ställe på foten. Inte bra... Det är illrött och svider! Ska slänga dit ett plåster sedan. Här kommer några bilder! från idag!:          

                

                
Ferida och jag!

                

                

                
                
En död fluga... Frös antagligen ihjäl.. stackare... hehe...

                

                               

Nu ska jag göra mig iordning och träffa Magda och Tashi. Vi ska påbörja projektet med vänner emellan som jag inte varit så aktiv i nu på ett bra tag.

E.

Skridskor!

Godmorgon!
Nu ska jag göra mig iordning! Jag och Ferida ska åka skridskor snart vilket ska bli riktigt rolig! Det var ett tag sedan man åkte nu så det ska bli kul och se om det går mer framåt än neråt den här gången haha...

               

Jag hittar inte bilden jag tagit på dem så jag lånar en bild från Google på ett par som är snarlika dem jag har! Gotta go nu, är jätte stressad!
Hörs sen igen!

Kram E.


Banden mellan oss

Har ni någon gång tänkt på att folk kommer in och går ut ur våra liv hela tiden? Vissa tillåter vi komma oss väldigt nära medans vi inte vill helt enkelt att andra ska kunna ta del av vårat jag? Alla har något att ge och vi måste bli mer tillgängliga till detta. Jag kanske bara är 22 år gammal men har endå träffat många människor som har kunnat ge mig mycke på kort tid. Jag minns att jag jobbade för reserbolaget "always" på Rhodos under sommaren -04 och då pratade jag minst med 100 pers per gång... När jag kom hem på kvällarna kom jag knabbt ihåg deras ansikten... Hade en av dem kommit fram och hälsat på mig dagen efter hade jag inte känt igen dem. överhuvudtaget. Så mycke alla dem människorna egentligen kunnat ge! Alla kanske kom från samma ort från Sverige men endå var alla så olika!
Under mitt personliga liv under mina 22 år så har jag träffat flera vänner som jag låtit ta del av mig. Vissa har svikit mig medan andra verkligen bevisat vad vänskap innebär. Vänskap handlar inte om att tycka synd om en person om den hamnat i knipa utan vänskap är att kunna glädjas av den andres glädje... Vilket få har bevisat att dem kunnat göra tillsammans med  mig. Jag låter folk påverka mig varje dag och det kan vara allt från en person som sitter i kassan på Maxi till min egen mamma...
Jag är väldigt social av mig men känner att jag måste begränsa dem chanser jag ger folk just för att vi människor inte kan uppskatta saker och ting. Vi är egoistiska varelser, vi ljuger, manipulerar och trycker ner andra för att få det vi vill ha eller uppnå något vi vill. Vi bjuder på vita lögner men även lögner som kan resultera till att andra mår dåligt och känner sig svikna...
Värderar jag mig själv för mycke nu eller tänker alla så här? =P haha...

Psycho-bruden/Ellie speakin'

Wtf...?

                  

Wtf is wrong with people!?

E.

Inne på väskor

 Jag är så inne på väskor nu! Vill köpa alla jag hittar. Kolla in på den här snyggingen från friis och Co. Den finns på Nelly.com i både svart och ljusbrunt, priset ligger på 699 kronor:             

 

E.


Hemma hos Mags

Hej!
Haft en bra dag? Jag sitter i Mags soffa nu med Tashi och kollar på 3an... Efter skolan idag så gick jag hem och kollade på Gossip Girl! True Love! Fastade för serien för 1 år sedan och kommer ihåg hur jag då satt och drömde mig bort haha...


                   
Hittade den här bilden i Magdas dator och kände att jag var tvungen att lägga upp den här! Haha... Shiet...

 E.

Lite som roar folk!

                       

                       

                       

                        

Märks det att vi har tråkigt eller??
Haha....

E.
                 

Händer just nu

Tjo!
Vaknde lite försent idag och bestämde mig för att gå till Bina och få lite hjälp med tentor! Hon är rätt snäll ibland ;P Äter lite frukost vid sidan av...

                   
Trodde att Bina skrev ner anteckningar fårn föreläsningen men när ja kollade närmare konstaterade jag att det var en "Att göra lista..." Haha.. Alla tycker detta är så intressant! Not...
Nu måste jag fortsätta skriva ner saker här!

Hörs senare!

E.

Nightypighty!

Med detta inlägg önskar jag er gonatt! Är faktiskt trött... "Shark" går dessutom på tv så det är dags att dra ner på tempot lite och kalla hit John Blund... Hoppas flera av er redan somnat!

              
John Blund! Come on over baby!

Höhö.. Har sådan humor ibland.... Förvånar mig själv asså...
E.


Home sweet home!

Godkväll mina vänner!
Har inte varit hemma så jag har varit uuuurkass på att uppdatera! Ber så hämskt mycke om ursäkt! I morgon ska jag bli klar med några tentor som jag måste göra klart så fort som möjligt. Men har tyvärr skola tidigt så jag måste sätta veckaklockan på 08:30 för jag börjar 09:15... Slutar inte föränn klockan 15:00 .. usch... lång dag i morgon!
nu måste jag borsta tänderna!

Kram E.


Back home!

Hej på er!
Kom precis hem och ska börja med maten! Vi hade vårt lilla seminarie idag och det gick jätte bra! Vi hade missuppfattat uppgiften lite men som tur var så löste vi det på en snyggt sätt så ingen märkte något alls!
Nu ska jag börja med maten och plocka undan lite här! Jag ska ävne försökta göra klart en hemtenta som jag ska lämna in i morgon hade jag tänkt.. Kul eler hur!?.. Not...
Aja.. Nu väntar potatis och kyckling!


                    
Ser så gott ut!                                                         
                                                                                        *Bild lånad från Google.


Kram E.

Plugg

Nu har jag pillat lite med Weber uppgiften Nima och jag haft tills i morgon och nu ska jag till honom för att se om han samtycker om det jag skrivit. Sedan blir det läggdags för lilla mig!
Hoppas ni haft en bra dag allesammans! Hörs i morgon igen!

Natti E.

Lördagens oufit

    Igår kväll såg jag ut såhär:


          
Jag har på mig en svart klänning och en jackliknande top.
 Allt är från Gina förutom ringen som är köpt på Hm och skorna som är köpta på Scorett!

                         

Vad har ni för er förresten? Själv sitter jag hemma med Tashi och Magda. Vi kollar på handboll Kroatsien-Frankrike spelar. Magda gillar verkligen handboll och sitter brevid och är helt uppspelt! Vi har ätit falukorv med potatis nu vilket var riktigt gott!
Wow.. Frankrike vann med 24-19 precis... Nu cheap talk nu!

E.


Plättar och Pannkakor

Som jag även skrev tidigare så var jag hos Maggy och gjorde plättar! Jag tröttnade lite för det tog sånn himla tid så det slutade med att jag gjorde pannkakor vid sidan om. Had ejag inte gjort det hade jag nog stått där i 4 timmar och gjort plättar! No way! Men gott var det!

               
Här... "In action"

               
Eller hur ser det gott ut!?

               
Haha... Tashi spexar till sig lite!

E.


Dagens fråga!

Jag har lite problem med att bädda sängen... Jag tvingar i princip mig själv att göra det, men inte direkt på morgonen! Det måste gå några timmar innan jag tar mig tiden till det! Är det bara jag som är så lat...? Eller är vi fler? :
Dagens fråga:


                 
Dett är min säng just nu... Vaknade 12:00 och nu är hon halv fem.... Måste bädda nu!

E.

Plättar!

Godmorgon på er!
Sitter hemma hos Magda som gör smeten till våra plättar som vi ska äta till frukost! Mitt internet funkar inte hemma *Förbannad/ Är faktiskt smått irriterad på dem nu för det är inte första gången detta händer! Det sker väldigt ofta och det är absolut inte det jag betalar för. Ska ringa Bannof nu i dagarna och säga till!
I Vilket fall... Hur hade ni det igår? Utgång som gällde för er med?
Nu -Plättar!


                                                  
                                                                                    *
Bild lånad från Google



E.

Hemma

Tjo!
Är så trött. Kom precis hem från att ha varit på Mårtenssons där vi skakade dem lurviga i flera timmar! Tyvärr hade jag inte med mig min kamera så jag kunde inte ta några bilder! Tog bild på kvällens outfit som jag tog med mobilen, jag ska lägga upp bilden så fort min mobil börjar ge med sig! Det går inte att föra över bilder via bluetoothen! Wtf!!?
Jaja... Ska se till att fixa det tills i morgon! 
Så här ser jag iaf ut nu:

                

                

                
Puss!

Ljuset här inne är inte så bra just nu och jag är dessutom väldigt trött så svartvita bilder var ett ultimatum! Vi härs i morgon igen!

Godnatt på er!

E.

RSS 2.0