Dagens låt



Vet inte varför men det får bli denna!

Hej Svej!

Nu sitter jag hemma igen efter en dag full av äventyr! Not. Var i skolan i förmiddags och när jag kom hem somnade jag en stund, drömde en helt cp-aktig dröm! Att ngn skulle döda en gris och tvingade mig döda en med men jag skrek att jag inte ville och att jag verkligen vägrade! Vaknade av det =/ Cpt... I vilket fall, så efter cp drömmen gick jag till biblioteket för att plugga. Det gick bra och 5-6 övningar hann göras klara! Fantastiskt! Efter det åkte jag till stan och fikade med Navve och därmed hämtade jag upp tjejerna och åkte till Max för att äta och därmed åkte vi till Willys för att handla! Nu är det "idol" och sedan får vi se vad som händer i mitt liv.



Så här såg jag ut idag. Dålig bild, men jag skyller på fotografen=P

Fler bilder tänkte jag ladda upp lite senare!
Kram på er så länge!

Två minuter över tio

Ja och då var man hemma från skolan igen, hade övningar idag vilket, som jag även nämnt tidigare är rätt intressanta. det känns konstigt att jag bara har 1,5 år kvar på min utbildning! Har ju nästan pluggat halva utbildningen! Sista året får vi läsa vart vi vill och det känns skönt!
Usch vad jag var seg då... Förresten! Har köpt mig en ny jacka! Den är brun och påminner om en annan grå som jag har, kommer lägga upp en bild på den lite senare =)
Oh! Smallville på tv, gotta go!

Kram hela da´n

Mitt i natten

Internet har strulat nu en stund och jag avskyr den så gorr jag kan... Jag har lektion klockan 08:00-10:00 i morgon och jag ligger och vänder o vrider på mig hela tiden, ligger och grunnar på saker och ting, vilket är jobbigt.
Det är sjukt jobbigt när man hela tiden mår upp och ner. det svänger rejält. Det bästa hade vart att somna eller vara borta ett tag och sedan vakna upp i ngt nytt.

Nima skrev just att han skulle komma hit nu med hamburgare å hela kittet å käka mat men måste endå försöka sova...! Du ska också upp tidigt Nima, gå och lägg dig!


Här är en flummig bild på mig som togs i våras hemma hos Navve, hehe...

Nu måste jag verkligen sova, blir så arg på mig själv nu.
Kram på er och sov så gott!

Dagens låt!

Stand by me

Long time no see!


kram


Björn Gustafsson

Jag var inne på Erikas blogg för en stund sedan och såg att hon lagt upp den här:



Haha... så grymt bra!


Hemma igen

Hej på er
Som ni redan vet så var jag i Ullared idag med mina kompisar och handlade en massa bra saker som verkligen behövdes till både hemmet och mig själv. Det var inte så där jätte mycket folk som det brukar men det var fortfarande endel. Jag köpte mig blandannat lakan, ljus, värmeljus, sockar, och flera andra saker som kommer komma till användning! Har haft ont i halsen och huvudet idag men har orkat ränna inne på Gekås i flera timmar! Här är några bilder!:


Jag


Sofia lite överexcited bara för månadens händelse =P haha....




På väg hem igen, magda vad syslar du med??


Nya kuddar och nytt lakan


Lite kul hade vi allt ner även om inte cd-skivan ja brände funka, men OK!

När vi väl kom hem stack jag iväg till min lilla granne  Tashi och drack lite te =) och nu ska jag bara slappa!

Kramkram

Kraften att tänka, tala och påverka andra

Kraften att tänka, tala och påverka andra...
Ja... Som alla vet så bildas en tanke, därmed bildar man ord som förs över till den andra parten som uppfattar annalyserar och tolkar det man sagt. Det vi säger till en person kan ha en mening (beroende på vårt förflutna) och så som de tolkar det vi säger beror på deras förflutna. Det är så mycket man måste ta hänsyn till egentligen för att budskapet skall tolkas på rätt sett. Detta jag just skrivit åvan är kommunikation. Att kommunicera är en viktig del av människans liv och ord kan påverka oss så otroligt mycke, speciellt utan att vi vet om det (omedvetna). Om man tänker på det så är det fantastiskt hur ord kan påverka vårt humör.
Nej nu kallar sängen! Fortsätter det här innlägget ngn annan dag!
Ska upp 08:00 i morgon ju!

Natti natt!

Dagens låt



Or something

Kram

Halmstad Dawgs!

Hej på er!
Har varit upptagen hela dagen så jag har inte kunnat uppdatera så mycket... Sorry! Kom hem för en stund sedan och har sminkat av mig samt satt på lite te. Bränner även en skiva som vi ska lyssna på i  morgon då vi åker till Ullared för lite shopping! Har lektion från 08:00 och slutar 12:00 sedan bär det iväg! Supernatural går på tv nu också! Verkar lite intressant.
Idag var jag på en Basketmatch då Matijas lag "Halmstad daws" spelade på hemmaplan mot Malmö och gissa vad! "Halmstad dawgs" vann =D Grattis Grattis! Jag kan inte så mycket om basket men det jag såg verkade bra och de va riktigt duktiga! Efter matchen åkte vi in till stan och åt på Mcdonald´s i 4 timmar... hahaha...  




Nice=)


Dem blev glada såklart=)


På Donkan försöker Matija spexa till det lite =P


Samtidigt som han tar snygga bilder på mig.. haha


Mike fyller år idag så det firar han med en ballong =D


Magda gör sig redo för den stora stunden... haha...



Seger dansen! =D

Kram!

Morniiiing!

Godmorgon på er!
Sitter nydushad och äter lite frukost framför tvn nu och ska snart bädda. Idag fick det bli choklad puffar till frukost mm!!! Gott! Ja jag vet , jag är lite barnslig iblasnd faktiskt. hehe..
Idag ska jag gå och kolla på basketmatch vilket ska bli kuligt! Problemet är att jag har två tider i händerna.. nämligen 13:00 och 14:00, vilket är det som stämmer? =/ Nä ska käka upp nu och bädda så får ni ha en bra dag!


Gott!

Kram på er

Kvällens gång!

kan berätta lite om vad jag gjorde ikväll! först var vi hos Sofia och förfestade och sedan gick vi till Moon. Hos Sofia drack jag 1,5 glas vin och vi sjung singstar...Jag vann första omgånger (självklart) men andr aomgången ville Sofia jävlas med mig så hon valde en låt som jag verkligen aaaldrig i hela mitt liv hört talas om!! Detta resulterade till att jag förlorade och vanni nte ett skit. Pissed off but ok ... Efter det drog vi till Moon där vi skakade rumpa i några timmar:


Hos Sofia




Magda med kullturkillen

Nu känner jag hur sängen kallar.. Så natti natt på er alla!

Kram


Nattens låt! =)

Har varit ute på Moon och kom hem för en stund sedan... Har gått och sjungit på den här låten helas dagen =/ kändes bara som att jag borde lägga upp den ikväll =)


Den är rätt fin faktiskt... Hoppas ni som sover, sover gott och ni som int ekan sova läser min blogg ;P

Kram

Dagens låt!

Party Partyyyyyy!!!!!!!!!!!!



Gotta go!

Byebye!

Bokmässan

Helu!
Kom hem från Gbg för en stund sedan och ska plocka lite här hemma och så innan jag drar iväg till Sofia på lite förfest. Karaoke som gäller idag med ett pris så det GÅR bara inte att förlora! Jag kommer vinna! Punkt slut! Vad gjorde jag i Gbg nu då? Jo igår Var jag på Håkan Hellström Med Sara Stian Erika och några till, efter det skulle det bli utgång, men icke.. Vi gick en vända på stan och skulel in på några ställen men det var för lång kö på flera ställen så vi gick hem till Erika och sov där, jätte snällt! =). Idag var jag och Erika på bokmässan i flera timmar och lovar! Det kändes som att man blev helt insluken av alla böcker! Jag köpte 7 stycken! Varav 6 var pocket =D.


På Liseberg


Hemma hos Erika!


Mysigt!


Vid Heden


I väntan på att få ta ut pengar...


Den röda mattan förföljer mig överallt! ... Börjar faktiskt tröttna...=P


Gillar denna! Borde faktiskt tänka på det oftatare!


Några "kändisar" på plats =)


Nyinköpta!


På bussen till Halmstad!




Min outfit!.. Hade vita nike sneakers också som inte syns på bilden.

Nej mina barn! Nu blir det dushen m.m. som väntar! Ska till Sofia sedan med Karaoke och lite fest! Ska tydligen komma folk jag inte känner men det går bra!
Ha det fint! Kramar!

Goodmorning!

Hejsan! Vaknade för en stund sedan och ser helt snurrig ut hehe... Blev lite frukost på sängen idag från espresso house! Så gulligt =) Gårdagen var trevlig fast känns inte som att Håkan når upp tillräkligt... Får läsa tidningen snart och se vad han fick för kritik... Nu måste jag kila vidare! kommer fler inlägg senare idag. Tills dess får ni läsa den här lilla söta versen som jag hittade...: En kyss är naturens eget underbara knep för att hejda talet när orden har blivit överflödiga... Kram på er

Dagens låt!

Som jag även skrev tidigare så ska jag till Göteborg för att se på Håkan Hellström och jag medger att jag kanske inte är hans största fan och att jag int egillar alla låtar för han är ju lite speciell. Men den här låten har en fin text som verkligen berör mig...



kram på er

Tjo!

Hej på er!
Nu är jag hemma från både skolan, biblioteket och Maxi! Har ätit lite mat nu som Sara gjort åt mig. Jätte snällt!! Ska snart skutta in i duschen för att bli ren och fin, hehe.. Sedan ska jag göra mig iordning och rusa t stan för att åka till Göteborg! Vi ska dit för att se Håkan Hellström på Liseberg! Efter dte får vi se vad som händer! Antingen utgång i Göteborg eller här i Halmstad! You never know! Tänkte visa några fräcka skor som jag inskaffat på ett fint vis =) :


Inte så bra bild men i verkligheten är dem coooola =)

Hinner tyvärr inte lägg aupp fler bilder! Såg att klockan rusar fram och jag måste verkligen börja göra mig iordning! Men ni får ha en fint eftermiddag och kväll!

Kram på er!!

Hey!

Godmorgon på er!

Vaknade för en stund sedan och är snart redo för att börja min dag... Unda vad jag ska ha på mig... Skolan börjar 08:00 och slutar 12:00... jag är ingen morgonmänniska så det känns väl sådär. Ska jag vara riktigt lat och ta bilen t sklan? Hehe.. näe cykel få det bli med Sara där bak!  Haha... efter det ska jag handla på Maxi! Så ser ni en silvrig s70 yra runt Halmstad så kanske det är jag som sitter bakom ratten! Så se upp för jag tutar och kör! Hehe... Nä nu måste jag rappa på, snart bär det iväg! Ha en fin dag så länge!

Kram


Dagens låt!

Tänkte att jag inte lagt upp ngn låt nu på två dagar! Så jag lägger upp den här i kväll för jag råkade höra den igår och blev väldigt rörd.... Orden är så fina...



Lars Winnerbäck & Miss Li -Om du lämna mig nu...

I morgon blir det en tidigt uppdatering Lovar!

Kläm =)

Hej gott folk!

Hej gott folk!
Förlåt för dålig uppdatering men har tyvärr inte haft tillgång till dator..! Jag åkte till Göteborg igår för att köra min mormor och Palle till Landvetter flygplats för dem skulle till Sicilien! *Avundsjuk! I vilket fall. Efter att jag lämnat dem på flygplatsen så åkte jag till min morfar för att hälsa på dem också! jag fick en massa saker som jag verkligen behöver! En Dvd spelare t.ex! Nice! Därmed bilade jag ner till Halmstad!
Här kommer några bilder från min lilla utflykt.. hehe... :


Hemma innan avgång =)


Marks komun...


Lite mer av Marks komun


Och ännu mer av Marks komun... Erkänn fint!


We like!


Väl nere i Halmstad efter jag packat in alla saker jag haft med mig hemmifrån var det dags att plugga lite på statsbiblioteket! *Soft.

Jag hade med mig endel saker hemmifrån som en stor spegel, mat och en stoooor väska med massor av kläder samt två vinterjackor! efter pluggandet blev det pizza och städning... I kväll så åkte jag och Sara til lSofia som skulle slänga kläder och skor och etersom både Sofia, Sara och jag värnar om miljön så åkte vi dit och provade om ngt passade.. Vilket endel gjorde =)
Tack så mycket Sofia!
Nu ska jag skutta in i duschen och sova.. Börjar 08:00 i morgon och slutar 12:00... Sedan ska jag storhandla på Maxi nu när jag ha bil! =D
Nej Mina vänner! Sov så gott och vakna tort!
Kramar!

USA

Antar att alla drömmer om att flytta till Amerika och bo i en hög byggnad med världens utsikt samt pool. Well YES! Det hade varit ngt i hästeväg eller hur? =D Hm... Klart det hade..
...Pratade med Sara i dag om det idag och Sara tyckte att jag skulle se "Sicko" för att få en bredare uppfattning om hur allt ligger till... Kan säga att jag kommer se "SIcko" igen för att verkligen fatta vad som händer.. Rekar alla att se denna dokumentär för den är So worth it! Fattar inte hur försäkringskassorna kan göra så och tänka på det viset dem gör! Arg är jag nu kan jag säga!
Ska försöka sova nu! I morgon blir det plugg på morgonen! Antagligen bibland.
Sov gott, gott folk!

Kramar

Kiss och bajs humor...

Jag har lite barnslig humor det vet jag haha.. Kanske lite överdriven ibland... Denna video är dock sjukt bra!
hahahaha.. Kolla in =)




----hahaha.... Kan det stämma att dinosaurier verkligen dock på detta vis? hahaha

Hemma i mitt stora palats...

´Hej!
Kom hem för en stund sedan från biblioteket där vi suttit i ungefär 4 timmar... Det gick väl bra antar jag... Sofia kallar mig för Jurist.. redan.. Tack =D hahahaha.. I vilket fall så har jag fortfarande ont i huvet och ingen lust till ngt känns det som. Har ätit en macka idag med smör och skinka så jag måste göra mig en omelett eller ngt nu så min mage kan sluta kurra =P.
En av våra noller vi hade i år som heter Enis har letat efter en bok som heter "flykten från friheten" och jag ska leta ltie nu och se om jag har den här eller i Göteborg... Stackar´n har letat överallt efter boken.


Ja... det tar ett tag innan vi kommer igång ibland=P

Nä nu får det bli lite mat!
kram


Dagens Låt!

Den är så mysig och fin....



Jason Mraz  -I´m yours 

Kram

Hello!

Hej!
Vaknade för en stund sedan med huvudvärk, undra varför.. Läser egenom aftonbladet och kollade för en stund sedan på en kille som ska hänga 60 timmar upp och ner.. hm... Han säger att det är hans största utmaning av alla dem han haft tidigare. Efter den videon så får man se en video där en kille misshandlar en känguru... Hur sjutton kan man göra så??? Sådant gör mig förbannad på riktigt! Dem har inte fått tag på honom, men gör dem det så kan han få 5 års fängelse. Hoppas det! Idiot! Här har ni länken som ni kan hitta båda dem video jag pratar om:
http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article3372600.ab

Vädret verkar vara sunkit ute... usch... Ska t biblioteket nu en stund för att göra några övningar, måste se vad jag ska ha på mig...
Nej! Nu är det duschen och frukosten som kallar!
Ha en fin dag!
Kram

Tjo!

Ligger i sängen och gör barn haha.. jag är inne på www.makebabys.com och har lite roligt.. kan säga att ungarna man gör där blr inte vackra asså... hahaha.. I morgon kan jag visa några jag gjort idag =p hahaha...
Vissa blir bara så groteskt fula så det finns inte!
Ni får sova så gott inatt så kommer mer uppdatering i morgon! Ha en fortsatt fin natt! Godnatt!

Kra

Helt sjukt!

Det är sjukt! Jag vill verkligen inte göra någonting! Jag har ingen lust till ngt förutom att bara ligga i min stora säng och ja den känns så jäkla stor så det finns inte! Jag vill inte leva i nuet utan jag vill bara. Att veta och känna vissa saker gör inte att man mår bättre. Orkar inte skriva. Uppdaterar senare istället
Kram

Dagens låt

Dagens låt får bli:

Baby boy -Beyonce.

Sjukt gammal men va inne på youtube idag och såg att den va med på en av dem de rekomenderade så why not!
We like!


Kram

Flopp!

Helu!
Råkade visst somna förut och har sovit en liten tund nu... drömde helt sjuka saker! Som vanligt =P Det är fortfarand elika roligt väder ute ju! JIPPI! Not... Väntar på att Sara ska komma över så att vi kan plugga i ngn timme nu, måste verkligen klara av tentan som är om några vekor! Vi kommer klara den! Att kugga finns inte ens i vår värld just nu så detta kommer gå finfint =D
Nu kom Sara så jag får kila nu! Men ha det gott!
kram

Socialrätt

Hej!
Idag drogs det iväg fort som tusan till P-huset för att hinna med Socialrätten som började klockan 08:00! Vi hade övning idag, vilket innebär att vi skulle få frågor som vi skulle besvara och motivera. Jag fick trycka ner Lagboken i min lilla svarta väska:

Vilket ni ser gick jätte bra!
Haha... Det var lika kul som vanligt idag med! Jag vaknade hastigt, och så fick vi ta cykeln för att inte komma försent. Sara fick som vanligt sitta på pakethållaren och åka med som ett tort skinn. Man får snygga benmuskler av att skjuttsa och det är anledningen till att jag skjuttsar folk, alltså inte för att vara snäll. Hehe.. skojar bara, jag är snäll av mig =).
Förresten det är svinkallt ute ju! Hade inte på mig så värst mycket idag ifs men endå! var är sommaren? =( Nej nu får jag dra mig! Ha en fin fortsatt dag så "ses" vi senare!
Kram


Intervention

Godkväll!
Ligger och kollar på ett program som heter "Intervention" på kanal 5 vilket verkligen är interessant! Det handlar om olika människor som har problem med sitt liv... Då menar jag verkliga problem som att vara beroende av medicin och kanske kära sig själv för att man mår så dåligt psykiskt.. Usch... I vilket fall.
Just nu är jag så irriterad!! Vissa saker kan verkligen få mig irriterad så lätt! ARG!!! Nej nu ska jag intee skriva mer blöja! Antar att jag måste föröka sova snart.
Godnatt på er!
kram

Plugg..

Sitter hemma hos mig med Sara och dricker lite te medan vi pluggar nu, är snart klara, vilket känns skönt! Nä måste återvända!
Bye! =)

En Söndag i Halmstad

Hej!
Kom hem för en stund sedan efter att ha varit ute och gått med Sara och därmed ätit på Donkan med både Sara och Natasha. Usch.. brukar inte äta ofta på Mc Donalds men den här veckan har det blivit av två gånger.. Vi gick faktiskt en bra bit.. Först till Saras jobb och därmed till stan, efter det gick vi hem, hämtade pengar och Natasha och sedan cyklade vi till stan för att äta. Här är lite bilder!:


Först hittade vi en igelkott... död...


Sedan var vi lite Emo...


...Lite till...


... Och lite till... =p

Nu ser jag hur civilrättboken sitter och väntar på mig.. Nu är det plugg som gäller en stund!
Kram kram!




Dagens låt!

Förresten! Tänkte lägga upp dagens låt nu och det får bli:


Oleta Adams -Get here:


Kram

Hej!

Godmorgon på er!
Ligger i min varma säng och kollar på "idol" och ska snart fixa lite fukost och sedan gå ut och gå en runda med Sara för attt bli av med lite fett =P Det verkar vara fint väder ute idag igen, dock är det ju inte sommarvärme men lite solsken gör ju än fortfarande på lite bättre humör antar jag.
När jag just va klar med bloggen då jag kom hem i natt så loggade Navve in på msn och skrev:
-Ellie, det var en tråkig kväll.
Haha... jaa du...

Nä nu måste jag ta mig en macka för jag har inte ätit sedan klockan 18:00 eller ngt igår.
Kram


Night=)

Hej igen!
Har ni känt ngn gång att ni verkligen verkligen vill ha ngt så att det nästan gör ont i magen? Då kan jag säga att jag känner så ibland.
Vet ni vad "The secret" är för ngt? Det handlar om attraktionslagen som svarar på det du sänder ut till universum. (se den!).
Förresten! Jag tror jag berättat det tidigare om jordgubbar, om hur individuell deras smak är och vart dess smak kommer ifrån... I vanliga fall tycker man om jordgubbar och deras smak påverkas mycket ifrån vårt förflutna. För mig smakar jordgubbar gott! Just det goda är det extra, eller ja rättade sagt, huvudingrediensen. Det är huvudingridiensen som gör det hela och är just det som jag saknar, det som jag verkigen önskar att jag kunde få känna ofta. Den finns i min hjärna konstant men inte i verkligheten.
Talar jag i gåtor nu förresten? Lovar ska sluta. Ska inte bli fler sånna inlägg =)
Godnatt!

Jordgubbar=Gott=Ngt extra/Huvudingrediensen.

=*



Google bild


Mitt i natten

Kom hem för en stund sedan från en konstig utekväll... Var på fest hos ngn kille förut idag, sedan drog vi vidare till Adam och därmed gick Sara hem och jag cyklade till Sofia där vi sjung lite singstar. Efter det drog vi till stan och skakade rumpa-umpa umpapa... Eller ngt... Nu ligger jag hemma och huvudet knakar.
Några bilder sedan idag:


Kvällens outfit.


En godis som Mattias ätit på och lämnat tillbaka i skålen....
Jag åt bara godiset som låg i papper kan jag säga=P.


Navve och Adam ute på "Moon" =)

Så har väl min kväll varit. Hoppas ni haft en rolig natt ute i vimlet på en Lördag kväll/Natt.

Kram


Yo!

Här kommer bilderna från "redbullstävlingen" idag =D


Sofia försöker samla ihop nåra mynt på att göra lite reklam =p






Mattias hade lite roligt med att pumpa upp bubblorna =P


Jag spelar cool


Mattias värmer upp... inför loppet...

 
Och här sitter han i sin personliga lilla bubbla =P

Video kommer upp senare! Nu måste jag göra mig iordning nämligen, för jag ska på en fest en liten stund=)
Kram på er!

Sinnes sjukt!

Hej
Fick just ett meddelande på min nattstad av en kille som verkligen är sjuk.
Läs vad idioten skrivit till mig!:

"Hejsan.

Du ser väldigt bra ut tycker jag!

Jag har ett erbjudande till dig. Har du själv en digitalkamera eller en cam? Fotar du dig för mig så kan jag sätta in upp till 1500 - 2000kr på ditt konto beroende på vad du fotar eller visar. Jag är intresserad av bilder på dig i bikini eller string eller naket. Eller om du posar på cam. Har många Idéer. Bilderna/visningen är enbart mellan oss två. Du behöver inte ens visa ansiktet om du inte vill. Jag är helt seriös med detta. Du får pengarna direkt. Vi gör det över msn. Blir det bra så kan vi göra det fler gånger om du vill.

Skriv din msn om du är intresserad så kan vi prata om det. / Ante"

Killen menar allvar med det han skriver! Alvarligt talat! Tyvärr finns det tjejer som skulle gå med på detta! Sånna saker gör mig så arg!!! Stick och brinn din tönt!


Hey!

Sitter hemma hos Natasha nu och ska ta ngt att äta snart! Har ätit en macka idag men är inte hungrig...! Har verkligen ingen lust!... I vilket fall, så var jag på Västra stranden förut och såg på redbull tävlingen! Det var rätt kul att se deltagarna kämpa för att ta sig runt banan så jag tog flera bilder och spelade in några video som jag tänkte ladda upp lite senare idag så ni också kan se =).
Natasha har fått ngt virus kallat för "anti" som verkar få henne att hata det mästa idag =/ Gäller att välja sina ord idag så att man inte åker på en smäll...
Nej men nu måste jag var lite social här... Känner hur mördarblickarna skär i mig... Kommer med mer uppdatering lite senare!
Kram kram

Godmorgon!

Hej!
Vaknade för en timme sedan och ligger å typ deppar. Trevligt som fasen är det. Dags att slänga upp dagens låt!:


Alicia Keys -No one

Ha en fin dag!

Fredagskväll!

Hej alla glada!
Kom hem för en stund sedan, usch vad kallt det är ute! Va hos Navve och kollade på film förut, vi såg "feast of love" och kan säga att jag rekomenderar varmt att ni inte ser den.. Inte bra... Förutom filmen så höll vi på att tönta och flöjta oss lite haha...


Som sagt, det blev film...
Och därmed fick vi lite oväntat besök av....


Miss Piggy...


Mr No-face


Och Grandma...


Sedan försökte Navid ta en bra bild på mig då jag prova hans brillor..hm...


Efter en stund så tröttnade jag och Sara på att inget hände så vi tog tag i saken i egna händer och satte på "Tänd ett ljus och låt det brinna" på youtube och börja sjunga och dansa.. hehe.. Nej nu får ni sova så gott!

Kram

Dagens låt!

Dagens låt:


Sweetbox -Everything´s gonna be Alright -från 1997

Länge sedan jag hörde den...

Kram

Madeleine

Dem flästa bloggar jag läst handlar om mode, irritation och allmänt om vad folk gör på sina dagar samt deras tankar och åsikter.. Den här tjejen som hette Madeleine har skrivit om hennes liv hon levt med cancern... Tyvärr så har jag itne sett den här bloggen föränn idag, 5 dagar efter hennes död... Jag ryser verkligen när jag läser saker hon skrivit och jag har dessutom inte ens följt den... Jag kan verkligen förstå hur folk som följt bloggen känner sig nu.. Jag kände henne inte och jag vet inte mycket om henne så vill ni veta lite om tjejen så har ni hennes blogg här nedan:

http://jagefrisk.blogg.se/

...

Fredag igen...

Hej!
Sitter hemma nu och är hel nöjd med min klänning jag köpt idag! Innan jag stack till stan för att köpa klänningen så cyklade jag förbi HFAB för att prata med dem om att det är dags att komma hit och måla om stället... Killen som var där va jätte trevlig och sa att eftersom detta är en gammal beställning så kommer dem innom loppet av en månad =D.
Tog lite bilder på min klänning idag =)

Kolla in:





Syns egentligen inget på denna bild men tänker inte visa hela låret =P haha...

Älskar verkligen den här klänningen! Funderar på om jag ska köpa den i en till färg.. Skojar bara, nu får det räcka! Men jag tror att den kommer komma till stor användning!
Jätte snyggt med högklackat och kappa!
=D
Kramkram


Fredag...

Godmorgon!
Det verkar vara fint väder ute! Skönt, då slipper jag ha på mig vinterkläder i alla fall...  Ni vet den där klänningen jag köpte från "Gina Tricot?", I love it! Så jag ska faktiskt köpa den i svart också! Idag är det dagens händelse, först Hfab för att skälla lite, sedan Gina Tricot för att köpa tröjan och det är allt. En fantastiskt givande dag. Nej nu ska jag hoppa in i duschen så får ni ha en bra dag så länge...
Kram

Natasha med världens äkligaste banan på biblioteket....

Helu!
Ligger i sängen och går igenom lite bilder jag tagit på Tashi under dagen som jag tänkte lägga upp  =). Måste även lägga till att Natasha har en fetish för bananer och då menar jag inte dem i "pyamas som springer runt och stojar och står på" utan jag syftar på dem man äter...


Tashi Glad...


...Och Tashi ledsen


Tashi.. antingen får du skaffa dig en ny banan eller så får du skaffa dig ngt annat... haha.. Jag är inte elak... Gillar att driva bara =P

Ni som inte redan somnat får ha en fortsatt trevlig kväll och ni som sover får drömma sött!
Kram och God natt!

Dagens låt!

Dags för dagens låt!:



=*

Bibliotek 2#

Sitter fortfarande på bibblan och har en lten modevisning. Sofia visar upp Höstens lilla kollektion som består av pärlhalsband vilket används på ett romanstiskt vis på olika sätt...

Låt Sofia visa oss hur man bär upp gyvelen: Look and learn:

Ala "Dumbo effekten"...


Ala Marocko...


.. Och ala Sofia "the special edition"....

Alla sett är lika trändiga! Så det är bara att välja och vraka! hahahaha...
Kramar!


Bibblan!

Kom till biblioteket för en stund sedan och ska försöka plugga ens tund nu. Har ju sådan lust! I vilket fall. åt frukost hos Natasha förut och kunde inte bestämma mig om jag ville ha te, oboj eller jouice att dricka så jag hällde upp alla tre...

Kan dock säga att jag inte drack så mycket varken av det ena eller det andra=pEfter frukosten var det dags att bege sig ut på nya äventyr, nämligen biblioteket.. Jippi....
Men innan det så var det dags att ta några bilder.:


I like your hair! =P


Jag idag =)


Min nya poloklänning som jag köpte på "Gina Tricot" =)

Nu måste jag verkligen plugga! Uppdaterar lite senare igen!
kram



 


Hejsan!

Hej alla glada! Och alla sura för den delen med=p
Vaknade för en stund sedan och funderar på om det är dags att gå upp snart och börja plugga några sidor. Hittade en bild som jag tog vid Göteborgs Universitet då jag och Magda var där i vintras och lånade lite böcker. Längtar inte alls till vintern!!!


Lite fint men Usch!


Vilket väljer man liksom =/

Nä nu hör jag hur duschen kallar!
Ha en fin dag!

Hemma!

Tja!
Kom hem för en stund sedan och är lite trött.. =/ Jag var i stan en sväng och köpte mig en poloklänning från "Gina Tricot" lite snabbt som jag sett på reklamen.
Idag fick jag även min lagbok förresten! Men kolla in paketet!:


Så onödigt mycke skräp!!!

Fick en väska så jag kan gå runt och bära på skiten på stan också! Så omtänksamt!
Ursäkta men kan man inte få boken lite billigare och skippa väskan och allt papper som ednå går till spillo?.. Tack!

I vilket fall.. Satt på bibblan i dag och pluggade och om ni minns killen som jag pratade om igår, som stoppade mig och Sara på Maxi för att visa en bild? Jo, han va på biblioteket idag och yrade runt! Kom och prata med oss i ungefär en timme sammanlagt! Han kallade Sara för sin flickvän, ville ge Magda sin ring och till mig sa han att han ville ha mig för att jag va snygg och att han gilla mig. Konstigt när jag var så tyken.. I vilket fall. Här är en bild.:



Vill inte skämma ut människan men lovar han är extremt jobbig!!! Man hör knabbt vad han säger! Sara tror att han går på ngt men jag tror att han varit med om en trauma och har därför blivit så konstig...

Från det ena till det andra! Men kollar på ett program på tv... Åh!!! Jag vill resa!! Ställen jag absolut ska åka till ngn gång i mitt liv är följande:

1 Afrika
2 Egypten
3 Australien
4 Åka runt i Amerika -Hela Amerika

Sedan ska jag ju självklart till Frankrike, Italien, Spanien etc, men dem övre plus fler står på topp! Pratade med en kompis som flyttade hit för några år sedan från New York och jag bara undrar Varför?? Hur kan man lämna N Y och komma hit?? Drömmen liksom! hehe.
Jaja.. Nu ska jag forstätta packa upp maten jag handlat och ta och dammsuga lite här!
Kram på er




Have 2

Nä måste verkligen lägga upp en till låt idag! Denna vgillar vi idag =P



Ha det fint!
kram

Hejsan!

Hej på er!
Sitter på bibblan och ser tråkig ut så jag tänkte slänga up dagens låt nu...




Niiiiice!

Ha en fortsatt trevlig dag...

Hm....



Jaa....
I vilket fall så hade jag inte tänkt skriva om den här saken i detta inlägg utan om en gammal dator..

Det är en jätte gammal macdator! Tänk att ha en sådan hemma! Lite retro över det hela =) coolt! Hittade den tidigare idag och tyckte att det var värt ett inlägg =)
Kram


Sova

Jag vill verkligen bara sova.

Läskiga Indier.

Dagens händelse:

Jag har inget emot folk ifrån andra länder men jag måste bedge att vissa av dem kan vara läskiga... Jag och Sara skulle gå till Maxi idag och på vägen dit stannade vi vid övergångstället eftersom att det var röd gubbe. Bakom oss stog det 5-6 Indier som glode på oss, dessutom kändes det som att de pratade om oss vilket var obehagligt. När vi gick över stannade dem kvar, men så fort vi kom över gatan sprang en av fram till oss.

-Excuse me? frågade han, Where is Nyhem? Jag pekade åt vänster.
-Thank you, svarade han på Engelska med brytning.
-And where is Andersberg? Jag pekade åt höger. Ok... undra vad han ville...
-Sorry but whe have to go. Sa jag.
(Vi hörde hur dem stog och fnissade). Lovar detta är inte trevligt när det sker oss när det är mörkt ute!

Storryn är dock inte över.
Inne på Maxi gick vi runt och kollade på hårprodukter och sedan skulle jag köpa naturgodis. tror ni inte att det står ett nytt gäng framför oss?? Den ena kom fram, (han va riktigt skum) och drog upp sin mobil.
-Excuse me? (sa han med) do you know this girl? I´l just find the picture... (Han stog och letade i sin mapp efter ngn bild)
-I don´t think i´ll know here. Sa Sara. -There are 6000 students at the uni.
-I´ll just show you. Insisterade killen.
-Jag klappar till honom snart! Sa jag. Vilket jag hade gjort om han endå varit lite närgången.
Förresten! Han försökte krama om Sara dessutom!

Jag plockade på mig det jag skulle ha och vi gick mot kassan fort som fasen för att slippa se honom. Dessutom skulle han antagligen följt efter oss! Så fort jag skulle betala stog han framför oss mot ugången. Så fort jag betalat började både Sara och jag springa därifrån och jag var nära att glömma min växel.
Vi kollade bakom oss nästan hela tiden tills vi kom från parkeringen mot biblioteket. USCH!

Detta var lite obehagligt faktiskt! an vet ju inte vad dem kan göra! Har hört lite saker om den andra Indiern med, att han kan vara obehaglig och jobbig.
Hoppas i alla fall att ni slipper sånnahär fasoner!

Kram på er.

Mac-Pac

Jag Mac datorerna även om jag inte har en själv, jag gillar även deras "Mac Vs Pc" video vilket det finns ett fler tal av! Här har ni en vanlig version och en komedi version.
 WE LIKE!


 
Klockren!




Here we go!

Byebye...

Änglar och demoner.

Hej igen!
Kom hem för för en stund sedan från min tvåtimmars lektion och lyssnar på "Änglar och Demoner" som jag blivit tipsad om, medans jag äter en fattig omelett som jga trycker ner fast jag inte är hungrig. Förresten det är den omeletten jag skulle ätit i går vilket inte blev av för jag hade varken hunger eller ork.

Under vår rast gick Sara fram till lärare och kollade läget om hur det hade gått för dem som pluggade vår kurs förra året, vi hade trott att det var 50% som inte klarat av en tenta men det var tydligen 70% av förra årets elever som kuggat ... Ubs... Men! Vi är självklart 3 av 30%arna som klarade det! Sara, Sofia och jag! =D



Ska lyssna klart på ljudboken!
Kram


Dagens låt!

Godmorgon alla! Sovit gott? Själv sitter jag hemma i min lya och kollar lite på femman innan frullen hamnar i min tomma mage. Har 2 timmars lektion snart.. brrr...
I vilket fall, när jag satte på Tvn spelades den här låten:


Akon -Dangerous

Självklart får detta bli dagens låt pga flera skäl! =*

I förrgår beställde jag Lagboken och ser fram emot att få den nu om några dagar! Antar och hoppas att den är framme på Onsdag så att jag kan börja anteckna och känna mig duktig!
Nu blir det duschen för min del och därmed frukost!
Kram på er!


...

Och nej det är inte bra.

En Måndags kväll.

Hej bloggs!
Sitter i min lägenhet nu med lite fint sällskap. Sara, Stian, Magda och jag har kollat på en film som heter "What happens in Vegas" med Cameron Diaz och Ashton Kutcher. Den var rätt rolig faktiskt! Till filmen åt vi popcorn, chips och kladdkaka... Ja det var rätt gott! Nu sitter vi bara och tar det lugnt.

Lite mys pys=)



Och lite till


Oh no!! I am on Tv! hehe..

Ha en fortsatt trevlig kväll, vad ni än gör!
Kram


Dagens låt!

Tänkte att det var dags att lägga upp dagens låt =)


Love in this club

Helu!

Nu är jag äntligen hemma från flera timmars plugg... haha... Nä men satt på biblan i några timmar idag med Sofia och Magda för att plugga och det gick väl sådär... Satt mest och pratade om allt annat och själv fick jag väl pluggat max 5-6 sidor =/. Under tiden vi pluggade så Tog Sofia min mobil och verkade leta efter ngt intressant... Hon tog en rätt snygg bild som jag lägger upp pga att den är så fin =p.

Eller hur? =P

Jag vet dock inte vad som är intressant med utsikten hehe...


När Sofia gått till lektionen så kom Matija förbi och tog lite ovanliga bilder som bla den här =p:


En del av biblioteket.

Efter pluggandet på biblioteket gick jag en sväng till Maxi för att handIa lite mat. (Idag ska jag äta en omelett med banan och skinka förresten). Inne på Maxi hittade jag av ren tillfällighet den här boken! :

Dagens fråga lyder så här:

Var Caesar Grek? hehe... =P

Nej nu ska det bli omelett med skinka och banan!
Bye!

Morning Porning!.. Oj..

Hejsan!
Klockan är 11 och jag kom hem för en stund sedan. Har varit på min lektion i Juridik som idag bestod av övningar vilket var intressant! Trodde dock att min lektion började 11:00 idag men hade fel =/ But but.. in the Butt haha...
Nu sitter jag och smaskar på lite godis.. gott gott! Ska snart iväg och träffa Sofia för att plugga ihop och tills dess vill jag bara chilla lite. Medans jag mumsar så kollar jag även på "Oprah"  för "Sex and the city" tjejerna är där =) Kul att se en intervju med dem!
Uppdaterar lite mer senare! Ha en fin dag så länge!

Kramar

Dagens låt!




Den här låten e så fin!!

Brun eller ej?

Kom hem för en stund sedan från solariet. Solade i 25 minuter och antar att jag är lite brunare...? Vet inte jag inte precis... Luktar bränt gör jag i alla fall... Jag har en fruktansvärd huvudvärk och ska snart ta mig en panodil som jag bara har en kvar av, sjukt lyckat =/ Var inne på tjuvlyssnat.se för en stund sedan, ibland är folk lite för roliga..
Kolla vad jag hittade:

Statoil, Uppsala:
Två tjejer -25 står och pratar om gårdagens utekväll.
Tjej 1: F f-n, du va jätte packad igår.
Tjej 2: Det var jag inte!
Tjej 1: (skrattar högt): Jo, det var du visst! Du raggade på allt.
Tjej 2: Nej, det gjorde jag inte. Jag var ju nästan nykter.
Tjej 1: NYKTER? Ha! Du tryckte ditt skrev mot varenda kille på dansgolvet! Det hade du inte gjort om du varit nykter!
Tjej 2 (upprört): Det hade jag visst!!

Lite som roar mig ibland...

Kram

Sova?

Jag kan verkligen inte sova. Tog en tråkig bild för en stund sedan:


En trött Ellie.

Godnatt!


01:40

Hur har min dag varit idag? Perfekt så klart, kanske inte. Dagens händelse var Maxi och mat hos Tashi. Plus lite trevlig stund nu på kvällen. Vi hade tänkt att dra ut men ingen hade ngn större lust... När jag väl stog utanför min port, då jag gick hem från Natsha (inte för att hon bor så långt bort, två byggnader bort) såg jag att jag nästan var den enda som hade lamporna tända i min Lgh...:



Jag har två lampor i det ena fönstret och en större i det andra. När jag är själv så funkar det inte så bra mellan mig och mörkret och därför lämnar jag lampor tänt när jag vet att jag kommer hem sent...
Jag är trött men kan inte somna! Men ni som kan får sova så gott!

kramar

Slö

Hej alla!
Ligger i min säng, har iprincip legat hela tiden och lyckades somna förut. Mobilen har ringt några gånger men jag har somnat om efter det. Nu harj ag huvuvärk och mår så sjukt bra asså! Not. Vad ska jag hitta på nu då? Somna om? Kanske. Kan ju börj ame att duscha.
Kram

Bilder

Vi var ute på Kåren i Onsdags och hade rätt kul. Fick några bilder av Magda i dag som vi tog under kvällen. :




Sofia, Maria, Jessica, Sara och jag!


Jag, Magda, sofia och Sara =)


Sofia, skrattar du eller vad gör du? =P


Efter tio kunde jag inte hitta min vinflaska! Idag fick jag den här bilden på Nima då han dricker ur min vinflaska!
B U S T E D kallar jag detta för =P


Sofia kör Tja-posen. Sara kör Vad händer-posen och jag kör Whatevah-posen.
Kan det bli bättre?=p

Solen verkar skina ute, får lite vårkänsla fast jag sitter inne. Jag ska granska resten av bilderna och se om det finns ngn mer jag kan ladda upp.

Kram

Så fin

Vill verkligen bara somna om.
Idag lägger jag upp Chris Browns låt "With You" som jag förälskat mig i, den är så fin hoppas du lyssnar på den.





Jag har inte skrivit så mycket dem här dagarna pga olika skäl men lovar att bli bättre på det!
Kramar

?

Vet inte vad jag skulle kunna skriva. Vill bara sova sova och sova.


21:09 på en fredag kväll

Sitter hemma och känner mig riktigt duktig nu! Har städat ordentligt idag! Både damsugit, tvättat, diskat, dammat, bytt lakan och pluggat. Ja.. vill man så kan man antar jag! eller ja.. måste man så gör man väl det =P. Lucktar feshy freshy här nu! från det ena till det andra, men jag vill verkligen se Mamma Mia filmen! nej jag har inte sett den än! Jag vet! korkat! har hört så många olycka tycken om den filmen! Vissa tycker dne är bra medans andra tycker den suger.. Värt att se i alla fall och bilda sig en egen uppfattning...



Förresten jag har ätit sjukt mycket idag! Det blev både korv, godis, Kina mat, och kött med potatis som Natasha var så gullig och lagade!  Måste hålla igen nu, för vintern närmar sig =/ Ubs... UUUSCH! Måste shoppa vinterkläder snart ju! VIll inte! Bilden jag la upp är ju så somrig!

Nä nu ska jag in i duschen! Ha en fin kväll!

Kramar!

Klassiker!

Hej!
Kom hem för en stund sedan från skolan och är lite trött. Det är jätte tråkigt väder ute... Blåser och har sig! Usch... Tänkte lägga upp en klassiker idag för dem är alltid passande för flera tillfällen! Jag gillar Frank Sinatra och en av mina favorit låtar heter "Fly me to the moon" men jag tänkte lägga upp "The best is yet to come"  ist :




Tycker den är bra=).

Hm..

Ok... Kom hem för en stund sedan då jag varit på Maxi och handlat lite saker jag behövde. Jag betalade 300 spänn för saker som r så tråkiga att inte ens deras mammor värderar dem så mycket! Sköljmedel, tvättmedel, sminkborttagningsmedel, sockar som var på rea (10 kr) å 2-3 andra småsaker. Det va det tråkigaste jag handlat på länge kan jag ju medge! Nä nu ska jag plocka upp och ta mig ut o hitta på ngt kuligt! Ha en fin kväll vart ni än är och vad ni än gör...

Kramar

Dagens låt!

 Kaney West låten Homecoming!



We Like!

Är det fler som gillar killens musik? =D

Morning or something!

Hejsan!
Igår var vi ute och skakade rumpor vilket var kuligt! Somnade lite för sent bara men annars var allt som det skulle. Jag sov inte hemma så det såg nog konstigt ut när jag gick hemmåt med min outfit! Haha.. Nima va lite berusad i går så nr han vaknade så mindes han inget av vad han sagt kvällen innan höhö... Minnet är kort eller nått =P. Nej nu ska jag göra mig iordning och kila iväg! Ha en fin dag!
Kramar på er!

Dagens låt

Den här låten och dess text är så fin!

http://www.youtube.com/watch?v=OqumjziPTzk&feature=related

Dock är inte det dagens låt, utan den här:



"Forever" Chris Brown

Hittade ingen annan bättre video med den här låten som jag kunde placera in här så det fick bli denna men den får duga =P Finns ju annars att hitta på youtube.
 

Sova?

Varför inte bara sova hela tiden? Känner verkligen bara för att göra det. Kan börja med att försöka somna nu iaf. Lägger upp några bilder bara för skoj skull:






Förresten funderar på Page, kanske kan vara ngt!:


Ska upp tidigt så jag måste försöka sova. Rastlöst.
Kram

Dagens låt!

Me Like! :




Kram

Definiera ordet frihet.

Frihet är en av dem sakerna vi människor absolut behöver! Vad är frihet då? För vissa kan frihet innebära att man är "oberoende och har pengar" för då gör man vad man vill. Men hur kan man vara oberoende och samtidigt behöva pengar? Man är ju inprincip beroende av pengarna då. Eller? Min dröm är att bosätta mig i en snygg lägenhet jobba och tjäna mycket, är det logiskt? Jag älskar ju frihet! Jag älskar även min mobil och kan inte leva utan den! Den ger mig en stor frihet, jag kan ta kontakt med folk när jag vill och hur jag vill och jag är nårbar var jag än är. Men är det frihet? Jag är ju beroende av mobilen! Jag är även beroende av mina kompisar som jag har och mina andra saker jag äger... Fast dessa människor och ting bringar mig frihet... Känslan att sitta på en häst och bara galopera iväg ger en oerhört frihet som bara hästen kan dela med sig... Jag är fortfarande i behov av den fyrbenta varelsen för att få mig den frihet....
Säger jag emot mig sj? Vad innebär frihet egentligen?

Vad betyder det för dig?


Puh...

Ok, klockan är 04.18 och jag ligger här och bara lyssnar hur regnet smätter utanför mitt fönster... Jag tänker verkligen hur tider förändras och hur allt bara försvinner ur mina händer... Känner hur tiden bara försvinner och jag får inte gjort ngt av det jag vill. Jag vet vad jag vill göra om några år då jag är färdigutbildad men det är alltid så att jag längtar till ngt! Jag är trött på att längta och aldrig leva i nuet. Jag har en tendens att göra så nästan hela tiden. Varje sommar till exempel planerar jag och mina kompisar att hitta på saker som att resa iväg men det blir aldrig av! Vi säger jämt : Jo men nästa år ska vi göra det och då kommer vi hinna med ås mycket! Mycke snack och lite verkstad med andra ord. Alltid så!
Är det så svårt att leva i nuet och ta vara på det man redan har framför näsan?

Ska sova nu i alla fall för jag ska upp strax innan nio för min lektion börjar 10:00 och jag måste duscha innan... Sov gott alla! Om ni inte redan somnat =)

Måndag 22:30

Kom just hem från Maxi och kollar lite på modefeber.se nu medans jag bara softar. Jisses vad det är dyrt med mat! Köpte mjölk, jouice och lite annat smått som gick på 380 spänn!! Hade jag kunnat köpa en ny kofta för... Kanske värt det att inte handla så mycket mat så man kan shoppa loss lite ist =P. Nya vinterkläder hade ju inte skadat... hehe..
Förresten! Är det ngn mer som brukar fly från sina problem? Jag har nämligen den tendensen, eller ja snarare hobbyn... Att fly. Jaja.. ska plocka upp allt så det hamnar på plats!

Förresten! Lite onödig info: Ingvar Oldsberg gav ut sitt tele nummer för en stund sedan: 13130550


Ha en fin kväll gott folk! =D


Hej alla!

Ligger och kollar på fortsättningen av ett Csi avsnitt som jag kollade på i natt. Csi är såå bra!! I vilket fall så tänkte jag uttala mig lite om Facebook som har blivit en jätte stor community det senaste året. Vad är poängen med den? Jag hr den för att jag pratar me mina kompisar som jag har i Grekland (även om jag pratar me dem på msn). Sedan så finns det sånna nötter som addar en bara för skoj skull pga att man kanske har en gemensam kompis och för att man faller dem i smaken. Seriöst tror dem idioterna att  jag har facebook för att få ragg eller? So low class! Det värsta är endå att jag tackar ja till deras friend request för att jag tror att dte kan vara en gammal klasskompis/skolkompis eller ngt som man tappat kontakten med! Tycker den har spårat ur. Dessutom så äger facebook våra bilder som vi lägger upp på vår sida och de har rätt att göra va dem vill med dem! Funderar på om facebook ska bort från mitt liv eller om jag ska behålla den bara för nöjet skull. Det enda roliga är att ens kompisar kanske hittar fula bilder på en som de passar på att lägga up... hehe...

Självklart har du facebook! 
Tyck till!

Vad tycker du om denna livsstil?

Ha en bra dag!

VMA!

Godmorgon!
Sover ni eller sitter ni också uppe och kollar på VMA?
Jaa... Klockan är 04:00 och jag kom hem för en stund sedan och fprtsätter att kolla på VMAMtv. Somnade lite halvt hemma hos Natasha förut så det kändes som att det var dags att gå hem innan jag deckar för gott. Jag förstår inte detta! Visst gillar Vma men hallå?? Vad håller Mtv på med? Det är verkligen reklam stup i kvartern! Som Natasha sa förut, det är 5 minuters reklam efter bara tio minuters visning! PLEASE! Give me a break! Om man hade dragit ner reklamen till hälften så hade vi sluppit sitta till klockan 06:00 då programmet tar slut! Det är uttjatat...



Gillar alla som kör sina "shower" och ska kolla vidare nu tills jag somnar... Ha en fortsatt trevlig morgon.. eller sömn... om ni somnat.. *Gäsp

Godmorgonkramar!

Home...

Sitter hemma och tar det lugnt. Ska bara iväg snart och handla lite godis som jag tänkt frossa i mig idag! Har varit odentligt onyttig och flötig vilket känns sesådär... Men vaskamangöra? Kommer inte skriva så mycket mer om den här dagen utan jag kommer bara lägga upp lite bilder lite senare idag! Men ni får ha en bra kväll! =)
Kramar

Kladdkaka... En klass för sig!

Hello!
Hoppas allt är bra med er idag! Själv vaknade jag för en stund sedan och har läst aftonbladet. häromdagen var jag hos Natasha och bakade ngt som liknade en kladdkaka... Dock smakade den som en kladdkaka med =D haha, lyckat! Eftersom jag bara älskar choklad så är kladdkaka absolut en av mina favorit jammisar! Gud va gott det är! Jag ska över till Natasha snart efter jag duschat och då funderar jag på att göra en kladdkaka undertiden och efter det plugga ihop! Jag var föresten inne på Arlas sida förut och sparade receptet! Här har ni som också är sugen på en kladdis en vanlig tråkig dag. Ni som fortfarande funderar på om ni ska göra en så är det bara att kolla på bilden och känna hur saliven rinner =D



Ingredienser 12-16 port
100 g smör
2 1/2 dl strösocker
2 ägg
1 1/2 dl vetemjöl
3 msk kakao
1 tsk vaniljsocker

Garnering:
florsocker

Sätt ugnen på 175°. Smält smöret i en kastrull. Lyft av kastrullen från plattan. Rör ner socker och ägg, blanda väl. Rör ner övriga ingredienser så att allt blir väl blandat. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Grädda mitt i ugnen ca 20 min. Kakan blir låg med ganska hård yta och lite kladdig i mitten. Låt kakan kallna. Pudra över florsocker. Servera med grädde eller glass och frukt.

Ska skutta in i duschen nu och dra till Natasha en liten sväng! Ha en fin dag!

Byepie!!


Hemma...

Sitter hemma nu och tard et lugnt.. Knackade på hos Natasha men hon öppna inte... antar att hon sover? Jag har huvudvärk vilket inte är bra. Har spänderat en hel dag med mig själv och jag kan säga att det inte är det lättaste... Just nu skulle jag vilja ligga på en strand, känna sanden rinna genom mina fingrar då jag leker med den och samtidigt lyssna hur vågorna slåss i vattnet... Fiskmåsar kan järna få flyga omkring lång uppe i luften utan att tappa sin avföring på mina axlar.. höhö jag är så grym på att förstöra stämningen! hehe... Nej men det skulle vara underbart att bara ligga där nu på denna plats som man kanske skulle kunna ta sig till bara på några minuter.. Not.. kan inte denna plats bara ligga runt hörnet av min byggnad? *Suck!
Nej nu ska jag se om det finns ngn film jag kan kolla på och somna till!

Godnatt på er =)

Snyggt? Eller Ej? =/

Suck,, har pluggat idag och jag känner mig faktiskt lite snurrig =/ Jag var inne på modefeber.se förut och se vad jag hittade! Herre Gud! Ok, det är snyggt me ballerina skor och dte är snyggt med klackar men hallå! Seriöst... Dem är nästan lite för löjligt ju =P




Fy skam!

Kollade runt lite på aftonbladets sida för en stund sedan och läste den här artikeln:

http://www.aftonbladet.se/kvinna/article3117510.ab

Hur fan kan dessa män med och göra så mot kvinnor??!! Vi har 2008 nu och dem lever fortfarande i... tja, vad vet jag? I en årstid som inte ens excisterat antar jag.
I Pakistan och Bangladesh använder män syra som de kastar på vissa kvinnor för att de antingen tackat nej till ett giftemål eller batra för att deras män är svartsjuka på dem för att kanske en annan man bara tittat på dem. vad ger dem rätten att göra det här?

"För mannen är attacken ett sätt att visa makt och återvinna sin heder. " Står det i artikeln och tro faan det! Klart att de njuter när de ser kvinnorna lida! Sådana män borde skutas! Och då menar jag absolu tinte på en skottkärra fram utan rakt i pannan!! Men först borde de smaka på sin egan lila syra sprutad i fajjan! GAH! *Förbannad!*
Jag säger absolut inte att alla män är så just i dem länderna men just dem som gör detta borde inte få leva. Jag lägger inte upp någon bild på kvinnorna som blivit utsatta för jag tycker verkligen att det är vidrikt, vill ni se så är det bara att gå in på länken jag lämnat längre upp så ni kan läsa hela artikeln.

Bye!


Sweet November

Har just kollat på Sweet November som jag sett ungefär 5 gånger innan om inte mer... Det är en annorlunda film men fin... Ska ut och springa nu för att ränsa hjärnan. Det behöver jag.


Hello!

Hej alla!
Nu är klockan två och jag har just duschat och ätit lite frulle! Det blev macka med smör idag =p Håll i hatten mästerkocken! Det verkar vara fint väder ute fast jag orkar verkligen inte ta mig ut just nu. Vill bara ligga och sova känns det som, typ sova i några dagar eller varför inte några veckor. Ska plocka lite här nu!
Ha en fin dag!

Att vara den jag är

Ja, hur vet man vem man är och vad man vill göra? Hur vet man att det man gör är det rätta? Är vi menade att utföra vissa saker hit vi kommit eller är vi bara människor som bara existerar utan att ha ett visst mål vi måste slutföra? Jag har ingen aning om jag som Eleonora har ett speciellt syfte här eller om jag bara finns i några år och bara är jord.

Jag vill tro att det finns en mening med allt man gör, det håller mig uppe och får mig att tro att jag har betydelse. Men vad är mitt syfte? Är det meningen att jag ska vara här i Halmstad plugga i några år, skaffa mig kontakter och sedan flytta till Göteborg för att bilda mig ne bra kariär eller vad är det som är menat för mig? Finns det ngn mening med människorna jag träffar eller är det bara ngt som kommer och går?
De säger att man får ett nytt syfte varje 7 till 10 år. Jag vet inte om det stämmer, men vad är det för mening med det? I så fall vad är mitt syfte? Vad är min mening?
Undra var jag är om  5 år från och med nu. Kommer jag ha det så jag vill och planerar?

Herre Gud vet jag vem jag är?


Helt sånd!

Jag fattar inte! Kolla in den här killen! Han är 6 år gammal och kommer garanterat vara världens bästa dansare om bara några år! Jag är helt fashinerad och heeeeelt ifrån mig!!!
Kolla in hans mooves!!!!! 

Det är inte den första killen som är ämnet utan den den andra! (även om den första är duktig):


Jalen Testerman är Namnet och det finns flera video på youtube!

Jag är helt såld!!

En fredag i dess höjd

Sitter hemma nyduschad och hel nöjd! Har äntligen fått min bok i brevlådan! När jag var på patmos nu under sommaren så sov jag hos min kusin och hade med mig en bok (Alhemisten) för att läsa under resan. Tyvärr lyckades jag glömma kvar boken och efter några veckor fick jag reda på att han (min kusin) tagit med sig den till Athen för att skicka den innan han åkte till Australien. Självklart hann han inte göra det så han lämnade kvar den till sin kusin som skickade den till mig så jag fick den idag! Jisses! Stackars bok! Ska till biblioteket på Mångad och lämna tillbaka den.. Haha hade tänkt att fatta mig kort och inte berätta så mycket om bokens resa=P.
I vilket fall så fick jag även mitt nya kort idag från SEB! Äntligen ett kort som går att använda! Det andra hade hunnit avmagnitiserats vilket är lite mysko... Nä nu ska jag föra över lite anteckningar jag har till datorn så det ligger snyggt och prydligt.
Ha en fin dag!

...

Jag vet bara inte vad jag ska skriva.

Vad är det för en värld vi lever i egentligen?

Satt lite och kollade runt på internet och hittade den här bilden :


Så klockren!

Allvarligt talat vad är det som händer? Varje dag gnäller vi (även jag) om att det fattas saker i våra liv. Vi blir aldrig nöjda med det vi har! Vist det ligger i vår natur att aldrig vara nöjda med det vi har och alltid begära mer än så. Djur går på sin instinkt och därmed följer dem det de känner. Det gör även vi, fast i mycket mindre grad självklart då vi har utväcklats och låtit det 6e sinnet försvinna en del. Vi människor har utväcklat ngt annat ist som vi kallar för Logik vilket djur inte har och det är det som skiljer oss åt.
Vi tjatar och gnatar över att vi inte har det som gör oss lyckliga men det har vi! Det som gör oss lyckliga finns rakt framför näsan på oss! Det vi inte gör (för vi är ju otacksamma jävlar) är att inte uppskatta det. Bara det att vi har vatten ur kranen varje dag, att vi har en toalett, en säng, människor runt oss som älskar oss och bryr sig om oss. förutom detta så har vi ngt (som vi inte heller tar hand om) natur, en helt underbar natur som vi borde ta vara på och inte skräpa ner. 
Allt dett ajag nämnt har vi flästa människor här i världen. Vi måste verkligen uppskatta dte vi har och stänga ute det behovet vi har att alltid vilja ha mer än det vi redan har.
Varje gång ni inte uppskattar saker och ting så kom ihåg den här killen... Han får säkert knabbt mat under dagen. Behöver inte rada upp allt för ni vet redan vad han går egenom om ni bara sett bilden.  
Uppskatta det vi har framför näsan, se vad som finns där och kanske alltid funnits där fast ni inte sett det.
Inse!




En rysare i en klass för sig!

Sitter hemma och gör absolut ingenting förutom att dega järnet... Den här låten är gammal men så sjukt bra! Första gången jag hörde den var för många år sedan men den är så braaa!!!! Den får mig att rysa!



Det är Andrea Bocelli och Sarah Brightman som sjunger den ihop. Ni har garanterat hört den tidigare!

Byepie!

10:04

Godmorgon!
Känner mig riktigt duktig idag faktiskt, då jag vaknade klockan 09:00 och gick ner för att tvätta! Hade tid igår morse klockan 07:00 men jag råkade snosa min mobil och somnade om.. Ubs... I vilket fall så ligger tvätten i maskinen nu och jag ska snart äta frukost, sedan kommer Sara och Stian för att hämta deras hyllor som de haft hos mig ett tag nu. Ska in i duschen nu och börja göra mig i ådning. Måste plugga snart också... Orka!!! Menmen, Hoppas ni anteknat ner allt intresant jag skrivit om min fantastiska morgon =P 
Förresten, jag lägger upp den här fina bilden jag hittade för en stund sedan! Vet inte men jag får en känsla av nostalgi =/
  



Kram!

Min frisyr!

Är bara tvungen att lägga upp en bild på min frisyr! E nöjd!





Bye Pie!



Amy Pamy

Är hemma och städar min lilla stia nu och lyssnar på Amy Winehouse under tiden då dammet flyger runt och ut genom mitt öppna fönster. Hur kan en sådan tjej med den grymma rösten göra såhär mot sig själv, ta droger och förstöra sitt liv!! Varför förstöra så mycket när man har sådan röst??? Lyssna bara!




Nu väntar dammet på att förslyttas! Kram

Hej Svej!

Hellu!
Nu är jag tillbaka både från Juridiken, frisören och stan! Kursen va intresant idag med och jag ska fortsätta plugga den och plugga internationella relationen lite senare fram över.
Klippte mig på "Självfallet" och jag är helnöjd me resultatet! Klippte topparna, helt rakt, lite snelugg och sedan klippte hon upp det lite med! Ska slänga upp en bild lite senare idag =D Nu ska jag sätta igång med att städa lite här för det ser förjäkligt ut.
Ha det fitn så länge! Byebye!

Mojsan!

Hejsan!
Sitter i R huset nu och ska iväg på min lektion jag har klockan 13:00... Det ska bli intresant och se hur denna kurs fortsätter och om jag ska vara ärlig så funderar jag på att byta till internationella relationer för att kunna jobba på en ambasad istället vilket jag haft i bakhuvet tidigare. Det verkar faktiskt me rintresant egentligen, men jag får se vad det blir. Som vanligt kan jag inte bestämma mig! Flera saker som hänge ri luften när det gäller skolan och utbildingen.
Efter Lektionen ska jag klippa mig! =D Whihuuuu!
Gotta go!
Kram

Go´kväll!

Kom just ut från Duschen, underbart! Jag vra ute och gick med Natasha en sväng i regnet och det kändes riktigt skönt! Funderade på om jag skulle äta ett kokt ägg eller vitlöksbröd och valde självklart vitlöksbrödet som ligger i ugnen och väntar på att ätas upp!  Nu har jag slängt upp mitt chema på kylskåpet och känner att jag oficiellt har börjat med juridiken för gott! Det känns bra och jag ser fram emot plugget faktiskt! Nu ska jag ta det lugnt och äta mitt bröd snart medans jag kollar på ett csi avsnitt innan jag somnar. Somnade faktiskt 06:30 i morse vilket inte är så bra för kroppen men jag hade mina orsaker.
I vilket fall så är detta dagens sista inlägg så ni får sova så gott alla!
Kram


Hemma

Är hemma och gör vitlöksbröd åt mig sj nu, eller ja... jag la in ett vitlöksbröd i ugnen men råka bränna det så jag orkar inte göra nytt... Pillar lite med Juridiken nu och får lite ångest faktiskt... Har jag kankse tagit lite vatten över huvudet? Hoppas inte det för annars får jag prestationsångest vilket inte är det bästa just nu.
Här är bilder på det jag köpte idag! :


En koftaklänning eller vad man kan kalla det från Vila och ett par byxor från Gina Tricot.



Den koftliknande klänningen har ett hål bak vid ryggen and  Me Like!

Har dock planerat på att ha klänningen till ett par leggins och högklackat!
Ska plugga vidare nu i några minuter! Men ha en fin kväll så länge!

Kram

Tisdag

Har varit i stan och shoppat lite idag och nu sitter jag med lite plugg tills i morgon, ska iväg snart en snabbis och komma hem igen för att fortsätta med lite plugg en stund och äta lite mat.
Som sagt var i stan idag med dem andra och köpte ett par byxor och en kofta/klänning som jag hittade på Rea hos Vila. Efter shoppandet tog vi en liten fika stund på Espresso house och pratade om lite alt möjligt. Måste kila iväg nu men slänger upp bilder på mitt shoppande lite senare!
 
Bye!

?

Ligger i sängen och undrar va fasiken jag egentligen håller på med! Varför skriver jag blogg för!? Jag vet att jag började för en anledning och fortsatte skriva för en annan och kan säga att det känns så onödigt egentligen. Vem bryr sig om vad jag gör på mina tråkiga dagar? Jag skulle kunna göra annat än att sitta här och skriva! Finns annat jag borde lägga mer tid på och bry mig mer om. Men det finns en anledning till att jag skriver blogg... Den anledningen känner jag inte till utan jag bara gör det och ser om det leder till något, vem vet? Kanske leder till en återvändsgränd?
You never know.

Förresten just nu är jag bara förbannad det är antagligen därför jag skriver detta. Kommer inte skriva om varför jag är arg för det spelar ingen roll utan det räcker med att jag bara är förbannad och tycker att vissa saker är orättvisa. Vill bara ställa mig någonstanns högt till exempel ett berg eller en hög klippa och skrika rakt ut i mörkret i ingenstanns.
Har ni känt så ngn gång? Det är det jag vill göra när jag är förbannad över ngt. Det händer inte ofta att jag blir arg men när jag väl är det så är det bäst att inte prata med mig. Kontroll är A och O.

Pratar med min kompis Irini nu på msn och när vi pratat klart ska jag försöka sova... I morgon ska jag ta mig en springtur för att ränsa skallen vilket verkligen behövs just nu. Kanske få ur lite agritioner också.

Hoppas ni sover gott nu i alla fall. Kram på er...

Regnaaaar!

Det regnar nu ugen.. Suck...
I vilket fall... På vägen hem ffrån Magda gjorde jag ett stop på maxi för att handla lite små saker som jag behövde och vet ni vad? Mina lampor som jag inte haft tänt på aslänge lyser nu helt plötsligt! Hm.. undra varför egentligen? haha... Köpte nya glödlampor självklart... I vilket fall vill ja lägga upp den här låten ja tycker är jätte bra!




Nu ska jag städa! Ha en trevlig kväll!

Social rätt!

Hej! förlåt för den dåliga uppdateringen men har haft endel att göra idag!
Idag började jag min första dag med socialrätten! Även om det verkar vara en svår kurs så verkar den även vara en bra och givande kurs som två män ska hålla i under dem närmaste 6 månaderna. Vi började klockan 13:00 och slutade 15:30 så vi fick inte så mycket mer än en inblick på vad det kommer handla om och dess svårighet. Man har dock hört mycket så man blir ju lite skräckslagen... Att lärare har problem med sin röst gör ju inte saken bättre heller.

Nog pratat om det!
Natasha flyttar in i byggnaden rätt över mig så efter sagens kurs gick vi hem till henne och hjälpte till med flytten. Hon hade många saker uppe på min vind så det blev ett himla flängande fram och tillbaka! Men! Vi är starka! Så både Sofia, Natasha Magda och jag slet och drog! Nima gav en bra insatts med att stå och hålla hissen öppen så att vi fritt kunde placera in och ut alla saker! (hoppas alla fattade ironin i dte hela) =P.
Nu sitter jag hemma hos Magda och väntar på att äta köttbullar med potatis vilket ska bli gott! Ni får ha en fin fortsatt dag så uppdaterar jag lite mer senare igen!

                  Ha det fint!

RSS 2.0